Μλκ μου, με τέτοια μούτρα πως να τολμήσεις να κάνεις καμάκι;
Γιατί; Με έχεις δει κανονικά;
Μλκ μου, με τέτοια μούτρα πως να τολμήσεις να κάνεις καμάκι;
Γιατί; Με έχεις δει κανονικά;
Καμάκι κάνουν μόνο οι καθυστερημένοι και οι ξεφτίλες. Οι σκεπτόμενοι και οι περήφανοι άντρες δέχονται μόνο προτάσεις και αποφασίζουν οι ίδιοι ποια θα γαμήσουν.
μαλλον μπερδεψες τον ρολο σου και νομιζεις ότι εισαι θηλυκο.Καμάκι κάνουν μόνο οι καθυστερημένοι και οι ξεφτίλες. Οι σκεπτόμενοι και οι περήφανοι άντρες δέχονται μόνο προτάσεις και αποφασίζουν οι ίδιοι ποια θα γαμήσουν.
[size=20pt]μαλλον μπερδεψες τον ρολο σου και νομιζεις ότι εισαι θηλυκο.[/size]
σε όλα τα ειδη το αρσενικο κυνηγαει και το θυληκο αποφασιζει ποιον θα διαλεξει.
νομος της φυσης. και η φυση εκδικειται αν δεν συμμετεχεις σε αυτό το παιχνιδι απλα δεν θα αναπαρχθεις οποτε η ανωμαλια σου θα εξαφανιστεί. όπως δεν αναπαράγονται οι ομοφυλοφυλοι παρα βγαινουν καινούριοι κάθε γενια και σε καποια ειδη δεν βγαινουν και καθολου τέτοιες ιδιαιτερότητες. βιολογια σπικινγκ.
Και έτσι δε γάμησες ποτέ.
Έχω γαμήσει 7 γκόμενες και εκατοντάδες πουτάνες. :-*
μαλλον μπερδεψες τον ρολο σου και νομιζεις ότι εισαι θηλυκο.
σε όλα τα ειδη το αρσενικο κυνηγαει και το θυληκο αποφασιζει ποιον θα διαλεξει.
νομος της φυσης. και η φυση εκδικειται αν δεν συμμετεχεις σε αυτό το παιχνιδι απλα δεν θα αναπαρχθεις οποτε η ανωμαλια σου θα εξαφανιστεί. όπως δεν αναπαράγονται οι ομοφυλοφυλοι παρα βγαινουν καινούριοι κάθε γενια και σε καποια ειδη δεν βγαινουν και καθολου τέτοιες ιδιαιτερότητες. βιολογια σπικινγκ.
πικερ με την συχνοτητα που γαμας τις πουτανες μπορει να περνας καποιους και να σε περνανε καποιοι αλλοι σε αριθμο γαμησιων, λιγο πανω ή λιγο κατω ως αντρας. σε αριθμο πετυχημένων φλερτ αφου εχεις γαμησει μονο 7 γκομενες στην ηλικια σου, εισαι πολύ χαμηλα και θεωρεισαι αποτυχημένος ως αντρας.
... και μαλιστα στην αθηνα με τις 2.000.000 γυναικες αντε να ησουν σε κανενα ξερονησι θα σε δικαιολογούσαμε.
λυπαμε που στο λεω αλλα για την βιολογια και την επιστημη εν γενει για τα φυλα η επιτυχια μετραται σε αριθμο απογονων, όχι σε αριθμο σεξουαλικών συνευρέσεων ή ευχαρίστησης. θα ακουσεις τα παπουδια να κοκορεύονται ποσα παιδια και ποσα εγγονια εχουν όχι ποσες φορες γαμησαν την 1 ή τις 100 γυναικες της ζωης τους.Είσαι βλάκας και το ξέρεις. Με τη δική σου λογική οι πιο επιτυχημένοι άντρες είναι οι μουσουλμάνοι που κάνουν 30 παιδιά ο καθένας. Ο δυτικός σύγχρονος άντρας δεν κρίνεται από το αν κάνει παιδιά. Αν εγώ στη ζωή μου γαμήσω 1000 πουτάνες και ο άλλος μόνο τη γυναίκα του και κάνει 2 παιδιά θα είναι πιο πλήρης από μένα; Έπειτα αυτή η μαλακία που λες, ότι το αρσενικό κυνηγάει το θηλυκό, ισχύει στις χώρες που το γαμήσι με 20-χρονες πόρνες δεν κοστίζει 10 ευρώ.
ο αντρας μετραει ποσες γκομενες ριχνει, αρα εν δυναμει τον αποδέχονται ως αντρα και ως πατερα του παιδιου τους. με το να αυτοχειροκροτησαι θελεις να δειξεις τι? ότι εισαι οπαδος του εαυτου σου? γελοτοποιε.Έχω γαμήσει πολύ περισσότερες γυναίκες από τον μέσο άντρα και έχω φάει πολύ λιγότερες χυλόπιτες.
Είμαι πολύ επιτυχημένος πιστεύω.
λυπαμε που στο λεω αλλα για την βιολογια και την επιστημη εν γενει για τα φυλα η επιτυχια μετραται σε αριθμο απογονων, όχι σε αριθμο σεξουαλικών συνευρέσεων ή ευχαρίστησης. θα ακουσεις τα παπουδια να κοκορεύονται ποσα παιδια και ποσα εγγονια εχουν όχι ποσες φορες γαμησαν την 1 ή τις 100 γυναικες της ζωης τους.
ο αντρας μετραει ποσες γκομενες ριχνει, αρα εν δυναμει τον αποδέχονται ως αντρα και ως πατερα του παιδιου τους. με το να αυτοχειροκροτησαι θελεις να δειξεις τι? ότι εισαι οπαδος του εαυτου σου? γελοτοποιε.
και οι καλογεροι μηδεν χυλοπιττες εχουν επιτυχημένους τους θεωρεις? παραιτημένοι είναι σαν και εσενα. απλα εσυ ηδονίζεσαι πληρωνοντας για να μην σαλταρεις τελειως από την αποτυχια σου, ενώ αυτοι βρισκουν αλλοθι σε δηθεν επιτυχια επικοινωνιας με το θεο και γαληνης με τον τροπο που την εννοουν αυτοι.
φιλοσοφιες που ερχονται σε αντιθεση με την επιστημη, είναι σαθρες, επικυνδινες και καταστροφικες, βλεπε θρησκείες και καποιες ακραιες πολιτικες ιδεολογιες.Αυτό είναι για τη βιολογία και την επιστήμη. Για σένα τον ίδιο δεν αποτελεί καμία επιτυχία το να κάνεις παιδιά. Για το νόμο του Picker τα παιδιά είναι μόνο για τις γυναίκες. Τα παιδιά είναι το άλλοθι των γυναικών για να πιάνουν τόπο τα γαμήσια που τρώνε από τους άντρες. Ο άντρας θέλει να γαμάει για να μην καταφεύγει στη μαλακία και η γυναίκα θέλει να κάνει παιδιά για να μην αισθάνεται μόνο γαμημένη.
φιλοσοφιες που ερχονται σε αντιθεση με την επιστημη, είναι σαθρες, επικυνδινες και καταστροφικες, βλεπε θρησκείες και καποιες ακραιες πολιτικες ιδεολογιες.
δηλαδή εσυ που θες να γαμας κάθε χρονο πουτανες αν σε ακουγαν και οι αλλοι πχ 30 χρονια πριν γεννηθείς, η πιο μικρη γυναικα θα ηταν 30 χρονια μεγαλυτερη σου, μια γρια που δεν μπορει να στον σηκωσει, εσυ δεν θα ειχες γαννηθει ποτέ και σε αλλα 60 χρονια η ανθρωποτητα θα εξαφανιζονταν επειδή ακολουθησε τον νομο του πικερ, αν μπορεις να το σκεφτεις αυτό. εισαι καταστροφικος και αυτοκαταστροφικος οσο καποιος που θα πει να γινουμε ολοι καλογεροι ή ομοφυλοφιλοι και να εξαφανιστούμε σαν ειδος.
α οκ τωρα μιλας σωστα, όπως οι σκεπτόμενοι καλογεροι που λεν οι καλογερικη δεν είναι για ολους , καλα σε κατεταξα λοιπον στις αυτοκαταστροφικες προσωπικότητες.