Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

Like an animal being hunted
I got nothin' more to lose
This life that I was given
Sure as hell ain't the one I choose

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Καμαρώστε την Πικερίτσα την κομπλεξάρα τη κωλοδαχτυλιασμένη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: σήμερα θα σας παροτρύνει να ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία.

Συνημμένα

• Screen Shot 2017-10-17 at 11.41.11 AM.png
    Screen Shot 2017-10-17 at 11.41.11 AM.png
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 36

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 23 πάνω: Έλενα η καινούρια μελαμψή και Νικόλ το λαχταριστό μου πιπίνι. Αχ αχ αχ!  :smitten:

Το σημερινό μου παθιασμένο γαμήσι στη Νικόλ είναι αφιερωμένο στα μουνάκια του Barock και του Stekas72. Όλα μέσα!!!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Στα πολιτικά θέματα τώρα, συνεχίζουμε να ψηφίζουμε ΝΔ. Σίγουρα δεν μας αντιπροσωπεύει απόλυτα αλλά ως φιλελεύθεροι, φαλλοκράτες και αντιφεμινιστές δεν θα μπορούσαμε να ψηφίζουμε ούτε (κεντρο)αριστερά ούτε βέβαια ακροδεξιά.

:heavymetalbig:

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Πες μου κάτι..

Αληθεύει ότι η κορίνα σε έδιωξε επειδή της ζήτησες να σε γαμήσει αυτή, για να αισθανθείς σαν το πουτανάκι της;

ισχυει μου το εχει πει η κορινα. ισχυουν και αλλα πολλα μου εχει πει πολλα για τον πικερ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
ισχυει μου το εχει πει η κορινα. ισχυουν και αλλα πολλα μου εχει πει πολλα για τον πικερ

Τύπε, μπορείς να τα μοιραστείς ελεύθερα μαζί μας, είναι γνωστό οτι εμείς εδώ αγαπάμε τον Πικερ(ούλα) και επίσης οτι πεις θα μείνει μεταξύ μας.  :S :S

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Τύπε, μπορείς να τα μοιραστείς ελεύθερα μαζί μας, είναι γνωστό οτι εμείς εδώ αγαπάμε τον Πικερ(ούλα) και επίσης οτι πεις θα μείνει μεταξύ μας.  :S :S

το εχω γραψει και παλιοτερα τν πικερ τον εχει γαμισει ενας γυφτος πρωην της κορινας και η παρεα του

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Putaniaris89 είσαι ένας ψεύτης και σου γαμάω το μουνί.  :birdman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
το εχω γραψει και παλιοτερα τν πικερ τον εχει γαμισει ενας γυφτος πρωην της κορινας και η παρεα του

Συγνώμη τύπε, μου έχει διαφύγει αυτό.

Άρα

[size=40pt](τον πικερ τον εχει γαμισει ενας γυφτος πρωην της κορινας και η παρεα του)[/size]

Γι αυτό έκανε σαν τρελός οτι τάχα μου τάχα μου έψαχνε την Κορίνα; Με τους μελαμψούς ήταν ερωτευμένος.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Χθες βιώσαμε όλοι την ξεφτίλα του Stekas72. Από εδώ και στο εξής κανένας δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί σοβαρά με τον γελοίο διαγωνισμό του. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για το συγκεκριμένο θέμα, όλοι είδαμε αυτό που συνέβη.

Γνωριζουμε πολυ καλα τι εκανες τις τελευταιες ωρες του αγώνα πικερ.... εσύ και ο βανακιας, οπότε μην μιλας.... κωλοδακτυλο στον κωλο σου και σκασμός ρουφιάνε.....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Οι γυναίκες είναι χαζές, όλοι το ξέρουμε κατά βάθος αυτό. Ο καθένας μπορεί να τις δουλέψει. Απλά κάποιοι είναι λαμόγια και κάποιοι άλλοι σωστοί. Όπως και να 'χει, το παιχνίδι παίζεται μεταξύ μας. Οι γυναίκες κοιμούνται όρθιες γενικά.

Εσυ πικέρ ούτε κοτα δεν μπορείς να κοροιδέψεις....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Αν είμαι φίλος σου και καταλάβω ότι είσαι λαμόγιο, εγώ απλά θα σε φτύσω. Δεν θα σε δώσω. Αν όμως είσαι απλά γνωστός μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε δώσω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κοντράρεις ένα λαμόγιο παρά μόνο η ρουφιανιά.

πίκερ βλέπω βυσματικά δουλεύει ο νόμος σου, μήπως τον έβγαλες επι πασοκ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
θα πω κάτι άσχημο , αλλα θέλω να το πω

αυτός ο τρόπος που περιγράφετε απο πάνω δλδ την πρωκτοσκόπηση 
είναι και ο μοναδικος τρόπος συνεννόησης με κάποιον που έχει βαριά ψυχιατρικη νοσο
αν δεν παίρνει τα φαρμακα του

του λες "picker δεν ειναι δυνατον να εισαι περηφανος και υπεράνω  και μετά να παρακαλάς μυξοκλαιγοντας όποια σου ανοιξει τα ποδια και μετα σε σουτάρει" ...ο picker το χαβα του

του λές picker δεν είναι δυνατόν να λές ότι κάνεις έρωτα με την γκομενά σου όποια πληρώνεις στο μετάξι και σε ανέχεται για 5' ...ο picker το χαβά του

κτλ κτλ κτλ

ε μονος τρόπος επικοινωνίας που απομένει είναι ή η κολονοσκόπηση ή η συνθλιψη κρανίου σε στέρεη επιφάνεια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
θα πω κάτι άσχημο , αλλα θέλω να το πω

αυτός ο τρόπος που περιγράφετε απο πάνω δλδ την πρωκτοσκόπηση 
είναι και ο μοναδικος τρόπος συνεννόησης με κάποιον που έχει βαριά ψυχιατρικη νοσο
αν δεν παίρνει τα φαρμακα του

του λες "picker δεν ειναι δυνατον να εισαι περηφανος και υπεράνω  και μετά να παρακαλάς μυξοκλαιγοντας όποια σου ανοιξει τα ποδια και μετα σε σουτάρει" ...ο picker το χαβα του

του λές picker δεν είναι δυνατόν να λές ότι κάνεις έρωτα με την γκομενά σου όποια πληρώνεις στο μετάξι και σε ανέχεται για 5' ...ο picker το χαβά του

κτλ κτλ κτλ

ε μονος τρόπος επικοινωνίας που απομένει είναι ή [size=30pt]η κολονοσκόπηση[/size] ή η συνθλιψη κρανίου σε στέρεη επιφάνεια

Μα ήδη έτσι επικοινωνεί ο Πίκερ τύπε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γνωριζουμε πολυ καλα τι εκανες τις τελευταιες ωρες του αγώνα πικερ.... εσύ και ο βανακιας, οπότε μην μιλας.... κωλοδακτυλο στον κωλο σου και σκασμός ρουφιάνε.....

Γελοίο υποκείμενο Στέκα κανείς δεν ασχολείται πλέον σοβαρά με τον ηλίθιο διαγωνισμό σου. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
τι να γαμισεις μορη λουκριτια που σε τρυπησαν οι γυφτοι και φωναζες μπιραλαχ

Putanara89 εσύ βάλε κρεμούλα και ετοιμάσου. Το επόμενο γαμήσι μου θα είναι αφιερωμένο στο μουνί σου.  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom