Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis σε έχω ταπώσει ρε μαλάκα 100 φορές με επιστημονικές έρευνες και αποδείξεις ότι αυτό που γίνεται στα μπουρδέλα είναι κανονικότατο ΣΕΞ και συνεχίζεις να λες τα ίδια. Είσαι ανίκανος ρε φίλε, αυτή είναι η μόνη μας διαφορά.  :-*

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
πικερ σημερα το βραδυ ποιο κομμα ψηφιζουμε?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
πικερ σημερα το βραδυ ποιο κομμα ψηφιζουμε?

Νέα Δημοκρατία τύπε αναγκαστικά. Αν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ είναι σαν να λες ότι δεν σε πειράζει να είσαι πούστης.  :P

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλέπεις ότι εδώ πέφτουν πολλά γαμωσταυρίδια και βρισιές. Ξεκινάς με μειονέκτημα ήδη αν ψηφίζεις (κεντρο)αριστερά.  :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Νέα Δημοκρατία τύπε αναγκαστικά. Αν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ είναι σαν να λες ότι δεν σε πειράζει να είσαι πούστης.  :P

Δεν μπορει να ψηφιζουμε το ιδιο κομμα χαμενε.... ΣΥΡΙΖΑος εισαι μαζι με τον βανακια...  :gay: :gay: :gay:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και καθαρίζουμε το κόμμα και την πιάτσα από τα ελεεινά λαμόγια. Τους γαμάμε το μουνί.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λαμόγιο μην ξεχνάς την 7η εντολή. Η πιάτσα ανήκει σε εμάς!
[size=50pt]ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ![/size]  :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω σκεφτεί πάρα πολύ για το τι πρέπει να μετράει για σεξ. Παλιά ήμουν απόλυτος αλλά βλέποντας γνώμες σε διάφορα διεθνή φόρουμ έχω βάλει νερό στο κρασί μου. Τώρα σκέφτομαι να χαλαρώσω κι άλλο τους κανόνες και να μετράει για σεξ ακόμα και το να φύγεις άχυστος από μπουρδέλο. Από τη στιγμή που έχει υπάρξει η παραμικρή διείσδυση πρέπει να μετράει για σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάθε κατάθεση λοιπόν σε μπουρδέλο μετράει για σεξ. Ακόμα και λίγη πίπα να σου πάρει η πουτάνα και φύγεις άχυστος μετράει για σεξ. Προσοχή όμως: το πόσες φορές έκανες σεξ ισούται με το πόσες φορές ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ μετά από σεξ. Δηλαδή αν γαμήσεις 5 πουτάνες στη σειρά και δεν χύσεις με καμία και μετά πας σπίτι σου και τραβήξεις μαλακία, αυτό μετράει για 1 φορά σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και μην αρχίσει κανείς να λέει μαλακίες, εγώ ποτέ δεν φεύγω άχυστος από το Μετάξι. Αν δεν τελειώσω θα δώσω άλλα 10 ευρώ. Και αυτό προτρέπω και τους άλλους να κάνουν γιατί είναι σπάσιμο να φεύγεις άχυστος και γιατί δεν μου αρέσει να τελειώνω μόνος. Όμως εδώ δεν μιλάω για μένα, μιλάω για όλους. Δεν μπορείς να μην το μετράς για σεξ εφόσον υπάρχει διείσδυση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ π.χ. την πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδέλο δεν τελείωσα εκεί αλλά μόνος μετά στο σπίτι. Τώρα βέβαια δεν θα το έκανα αυτό αλλά είναι δυνατόν να μην το μετράω για σεξ; Αφού έγινε διείσδυση, αφού γάμησα το μουνί. Διείσδυση λοιπόν ίσον σεξ. Προσοχή όμως: γαμάς 5 πουτάνες στη σειρά και τελειώνεις μόνο μετά την 5η; Αυτό μετράει για 1 φορά σεξ και όχι για 5!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
Κάθε κατάθεση λοιπόν σε μπουρδέλο μετράει για σεξ. Ακόμα και λίγη πίπα να σου πάρει η πουτάνα και φύγεις άχυστος μετράει για σεξ. Προσοχή όμως: το πόσες φορές έκανες σεξ ισούται με το πόσες φορές ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ μετά από σεξ. Δηλαδή αν γαμήσεις 5 πουτάνες στη σειρά και δεν χύσεις με καμία και μετά πας σπίτι σου και τραβήξεις μαλακία, αυτό μετράει για 1 φορά σεξ.
πως γινεται αυτο ρε πικερ?

αφου γαμησες και την αχυστη κανονικα μετραει για σεξ...
και γκομενες να ρωτησεις μετρανε το γαμησι με το χωσιμο οχι με το χυσιμο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Έχω σκεφτεί πάρα πολύ για το τι πρέπει να μετράει για σεξ. Παλιά ήμουν απόλυτος αλλά βλέποντας γνώμες σε διάφορα διεθνή φόρουμ έχω βάλει νερό στο κρασί μου. Τώρα σκέφτομαι να χαλαρώσω κι άλλο τους κανόνες και να μετράει για σεξ ακόμα και το να φύγεις άχυστος από μπουρδέλο. Από τη στιγμή που έχει υπάρξει η παραμικρή διείσδυση πρέπει να μετράει για σεξ.
Δηλαδή αποσχολούν παρόμοια θέματα και τους συναγωνιστές μπουρδελιάρηδες ανά τον κόσμο; :think: Η αλήθεια βέβαια είναι ότι με τις καπότες,τα ξεχειλωμένα μουνιά και τα μουνόζουμα να τρέχουν η αίσθηση τις περισσότερες φορές είναι μηδενική,οπότε η κορασίδα πρέπει να αναλάβει δράση με handjob και blowjob...  :(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Μπράβο!!!  :)

Άρχισες να βελτιώνεσαι. Παραδέχεσαι πλέον, πως τα κωλοδάχτυλα που τρώς, μετράνε για γαμήσι. Συγχαρητήρια λοιπόν για αυτό το μικρό, αλλά τολμηρό βήμα αυτογνωσίας, και εύχομαι και εις ανώτερα.  :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
[size=30pt]Έχω σκεφτεί πάρα πολύ[/size] για το τι πρέπει να μετράει για σεξ. Παλιά ήμουν απόλυτος αλλά βλέποντας γνώμες σε διάφορα διεθνή φόρουμ έχω βάλει νερό στο κρασί μου. Τώρα σκέφτομαι να χαλαρώσω κι άλλο τους κανόνες και να μετράει για σεξ ακόμα και το να φύγεις άχυστος από μπουρδέλο. Από τη στιγμή που έχει υπάρξει η παραμικρή διείσδυση πρέπει να μετράει για σεξ.

Σύντομο ανέκδοτο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Μπράβο!!!  :)

Άρχισες να βελτιώνεσαι. Παραδέχεσαι πλέον, πως τα κωλοδάχτυλα που τρώς, μετράνε για γαμήσι. Συγχαρητήρια λοιπόν για αυτό το μικρό, αλλά τολμηρό βήμα αυτογνωσίας, και εύχομαι και εις ανώτερα.  :)

Δε μας έχει ξεκαθαρίσει πόσα εκατοστά (δάχτυλο) πρέπει να μπεί για να μετρήσει για σεξ.  :sunglasses:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Και μην αρχίσει κανείς να λέει μαλακίες, εγώ ποτέ δεν φεύγω άχυστος από το Μετάξι. Αν δεν τελειώσω θα δώσω άλλα 10 ευρώ. Και αυτό προτρέπω και τους άλλους να κάνουν γιατί είναι σπάσιμο να φεύγεις άχυστος και γιατί δεν μου αρέσει να τελειώνω μόνος. Όμως εδώ δεν μιλάω για μένα, μιλάω για όλους. Δεν μπορείς να μην το μετράς για σεξ εφόσον υπάρχει διείσδυση.
Την  κίνηση να δώσεις δεύτερο εισιτήριο για να τελειώσεις τη θεωρώ άκυρη γιατί έτσι μαθαίνεις τις πουτάνες να πονηρεύουν και να το κάνουν εσκεμμένα να σου φάνε το δεύτερο αντίτιμο... Για μένα αν δεν τελειώσεις και θέλεις οπωσδήποτε για να μην παραβείς τον νόμο σου,κάνε μια βόλτα να ξαναφορτώσεις και μπες σε άλλη που θα το παλέψει περισσότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom