Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εν τω μεταξύ, από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα εγώ έχω γαμήσει 7 πουτάνες ενώ εσύ έχεις παίξει 9 φορές το πουλί σου. Απλά για να καταλαβαίνουν καλύτερα οι αναγνώστες την αντιπαράθεσή μας.  :2funny:
μήπως είσαι εθισμένος στις πουτάνες και όχι στο σεξ;
Γιατί αν έκανες καλό σεξ δεν θα το ζήταγες κάθε μέρα.Κάποιο κενό προσπαθείς να γεμίσεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τίποτε από αυτά που λες. Και δεν κάνω σεξ κάθε μέρα αλλά 4 φορές την εβδομάδα. Απλά κάποιες εβδομάδες ρίχνω 5 γαμήσια γιατί κάποιες άλλες έχω ρίξει 3 και θέλω στον μέσο όρο να μου βγαίνουν 4 την εβδομάδα. Όλα τα κάνω με στόχο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο στόχος είναι αυτός που σε παρακινεί να πας να γαμήσεις. Αν δεν υπήρχε ο στόχος θα καθόμουν σπίτι και θα κοιμόμουν. Έχω νομίζεις καμία όρεξη να κυκλοφορώ ανάμεσα στα πρεζάκια και να γαμάω με τους Πακιστανούς; Είναι όμως ο στόχος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πέρασα πολλά χρόνια αγάμητος γιατί δεν είχα στόχο. Σιχαινόμουν να φάω από το ίδιο κουτάλι με άλλον, πόσο μάλλον να πάω να γαμήσω σε μπουρδέλο. Όμως έβαλα κάποια στιγμή πάνω από όλα την τιμή μου και είπα ότι δεν θα πεθάνω αγάμητος. Έτσι κατέστρωσα πλάνο και δημιούργησα το νόμο του Picker. Ο στόχος μου είναι πλέον στα 80 μου να έχω 10.200 γαμήσια.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τουλαχιστον πικερ εχεις στοχο

καποιοι δεν εχουν ουτε αυτο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πέρασα πολλά χρόνια αγάμητος γιατί δεν είχα στόχο. Σιχαινόμουν να φάω από το ίδιο κουτάλι με άλλον, πόσο μάλλον να πάω να γαμήσω σε μπουρδέλο. Όμως έβαλα κάποια στιγμή πάνω από όλα την τιμή μου και είπα ότι δεν θα πεθάνω αγάμητος. Έτσι κατέστρωσα πλάνο και δημιούργησα το νόμο του Picker. Ο στόχος μου είναι πλέον στα 80 μου να έχω 10.200 γαμήσια.
και αν πεθάνεις στα 79;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dude33 κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει. Αλλά ξέρεις πόσο θα είναι το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα το 2055, όταν εγώ θα είμαι 77 ετών; Θα είναι λοιπόν 90 χρόνια βάσει των στατιστικών. Άρα είναι εφικτός ο στόχος που έχω θέσει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Όντως είχα γνωρίσει έναν 65αρη ο οποίος , βασικά όχι ο ίδιος άλλα ένας φίλος του βασικά μου είχε πει, ότι είχε ρωτήσει την γυναίκα του 65άρη πως και δεν τον χώρισε εφόσον είχε μάθει οτι ο άντρας της ξενοπηδούσε ? και αυτή απάντησε οτι έφερνε λέει τα λευτά με το τσουβάλι , δηλαδή έστω οτι τον χώριζε και έστω οτι έβρισκε κάποιον πιστό θα ξαναέβρισκε πλούσιο ? Άρα οι πλούσιοι είτε το πούνε , είτε απλά μαθευτεί τους σωζουνε τα λευτά τους. Δεν ξέρω βασικα αν στην συγκεκριμένη περίπτωση της το είχε πει η το μαθε μόνη της πάντως το αποτέλεσμα ίδιο ειναι (οτι το ήξερε).

Τελικά σήμερα μίλησα με αυτόν τον 65αρη που έλεγα και μου είπε το απίστευτο .... πήγαινα λέει με τους φίλους μου στις πουτάνες , τους κερνούσα κιόλας και αυτοί πηγαίνανε και τα λέγανε στην γυναίκα μου  :headbang:

Και σκέφτομαι εγω τώρα ποιός είναι περισσότερο λαμόγιο , ο παντρεμένος η οι φίλοι του που και να μην τους κέρναγε, τι δουλειά είχανε να πάνε να τον δώσουνε στην γυναίκα του ;(αφου υποτίθεται ήτανε φίλοι του) Αλλα εφόσον τους κέρναγε κιόλας νομίζω είναι αχαριστία αυτο.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τελικά σήμερα μίλησα με αυτόν τον 65αρη που έλεγα και μου είπε το απίστευτο .... πήγαινα λέει με τους φίλους μου στις πουτάνες , τους κερνούσα κιόλας και αυτοί πηγαίνανε και τα λέγανε στην γυναίκα μου  :headbang:

Και σκέφτομαι εγω τώρα ποιός είναι περισσότερο λαμόγιο , ο παντρεμένος η οι φίλοι του που και να μην τους κέρναγε, τι δουλειά είχανε να πάνε να τον δώσουνε στην γυναίκα του ;(αφου υποτίθεται ήτανε φίλοι του) Αλλα εφόσον τους κέρναγε κιόλας νομίζω είναι αχαριστία αυτο.

Ωραίοι φίλοι  :jerking:  :headbang:  :vomit:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χθες βιώσαμε όλοι την ξεφτίλα του Stekas72. Από εδώ και στο εξής κανένας δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί σοβαρά με τον γελοίο διαγωνισμό του. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για το συγκεκριμένο θέμα, όλοι είδαμε αυτό που συνέβη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σάββα εγώ άλλο συμπέρασμα βγάζω από την περίπτωση που αναφέρεις. Το συμπέρασμα είναι ότι ακόμα και ο κολλητός σου μπορεί να σε δώσει στη γυναίκα σου αν ξέρει ότι ξενογαμάς και τη γουστάρει. Πόσο μάλλον ένας απλά γνωστός σου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι γυναίκες είναι χαζές, όλοι το ξέρουμε κατά βάθος αυτό. Ο καθένας μπορεί να τις δουλέψει. Απλά κάποιοι είναι λαμόγια και κάποιοι άλλοι σωστοί. Όπως και να 'χει, το παιχνίδι παίζεται μεταξύ μας. Οι γυναίκες κοιμούνται όρθιες γενικά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν είμαι φίλος σου και καταλάβω ότι είσαι λαμόγιο, εγώ απλά θα σε φτύσω. Δεν θα σε δώσω. Αν όμως είσαι απλά γνωστός μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε δώσω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κοντράρεις ένα λαμόγιο παρά μόνο η ρουφιανιά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker, το νόμο του γνήσιου μοναχικού μπουρδελιάρη. Είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς, γι' αυτό άλλωστε καταλήξαμε να γαμάμε στα μπουρδέλα. Σιχαινόμαστε τα ελεεινά λαμόγια, δεν έχουμε πρόβλημα να τα δώσουμε στεγνά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η συχνότητα έχει σταθεροποιηθεί στις 4 φορές την εβδομάδα και ισχύει για όλες τις ηλικίες από τα 15 και μετά. Ο στόχος μας είναι ετήσιος και κυμαίνεται στις 208-209 ολοκληρωμένες επαφές. Ποτέ δεν φεύγουμε άχυστοι από τα μπουρδέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν απορρίπτουμε τη σχέση αλλά ούτε την επιδιώκουμε κιόλας. Είμαστε καλυμμένοι σεξουαλικά. Αν κάνουμε σχέση γαμάμε με την ίδια συχνότητα τη γκόμενά μας και είμαστε μαζί της ειλικρινείς. Αν τη βαρεθούμε επιστρέφουμε στα μπουρδέλα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στα πολιτικά θέματα τώρα, συνεχίζουμε να ψηφίζουμε ΝΔ. Σίγουρα δεν μας αντιπροσωπεύει απόλυτα αλλά ως φιλελεύθεροι, φαλλοκράτες και αντιφεμινιστές δεν θα μπορούσαμε να ψηφίζουμε ούτε (κεντρο)αριστερά ούτε βέβαια ακροδεξιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom