Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486
για να εξαλειψεις το προβλημα πρεπει πρωτα να το εντοπισεις πραγμα ακατορθωτο σε μια κοινωνια υποκριτων με πρωτους τους γονεις

Συμφωνώ μαζί σου απολύτως!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Κολωνού 32 ισόγειο: Νίκη.  :smitten: Σκεπτόμενος τις μαλακίες που μου έγραφε ο Saint, θυμήθηκα πόσο ωραία ξέρει να μου χαϊδεύει το κωλαράκι με το δεξί της χέρι η Νίκη καθώς τη γαμάω γονατιστός σε ιεραποστολική στάση και γλείφοντας παράλληλα το αριστερό της πατουσάκι. Έτσι πήγα και την πήρα πάλι στη στάση αυτή.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι straight sex είναι ομοφοβικός, κομπλεξικός και πούστης.  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
- Κολωνού 32 ισόγειο: Νίκη.  :smitten: Σκεπτόμενος τις μαλακίες που μου έγραφε ο Saint, θυμήθηκα πόσο ωραία ξέρει να μου χαϊδεύει το κωλαράκι με το δεξί της χέρι η Νίκη καθώς τη γαμάω γονατιστός σε ιεραποστολική στάση και γλείφοντας παράλληλα το αριστερό της πατουσάκι. Έτσι πήγα και την πήρα πάλι στη στάση αυτή.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι straight sex είναι ομοφοβικός, κομπλεξικός και πούστης.  :birdman:

Ναι!!! Ξέρουμε!!! Εμείς είμαστε ομοφοβικοί, κομπλεξικοί και πούστηδες.

Εσύ είσαι άντρακλας!!!  Άσχετο βέβαια που καυλώνεις από τον κώλο και παρακαλάς τις πουτάνες να σε κωλοδαχτυλιάζουν για να τα καταφέρεις.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.432
Πόντοι
41.129
- Κολωνού 32 ισόγειο: Νίκη.  :smitten: Σκεπτόμενος τις μαλακίες που μου έγραφε ο Saint, θυμήθηκα πόσο ωραία ξέρει να μου χαϊδεύει το κωλαράκι με το δεξί της χέρι η Νίκη καθώς τη γαμάω γονατιστός σε ιεραποστολική στάση και γλείφοντας παράλληλα το αριστερό της πατουσάκι. Έτσι πήγα και την πήρα πάλι στη στάση αυτή.

Mικυ τη λενε ρε πικερ  :humpleg:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
ο μικυ μαους δακτύλιασε τον πίκερ  :tooth: :tooth:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.747
Πόντοι
2.646
Αυτός είσαι ΕΣΥ ηλίθιε. Εγώ ποτέ δεν μιλάω για κωλοδάχτυλα. Έχω πει μόνο ότι έχω δεχτεί σε ελάχιστες περιπτώσεις. Εσύ όμως, επειδή είσαι κρυφόπουστα του κερατά, αυτό το έχεις αναγάγει σε εθνικό ζήτημα. Κλασική περίπτωση κρυφόπουστα!
:think: :think:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μην τον κατακρίνετε τον φουκαρά. Έχει το πάθος του. Κωλοδάχτυλα να βαζει η πουτάνα, κι ας την λένε και Βαγγέλη...

Εν τω μεταξύ, από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα εγώ έχω γαμήσει 7 πουτάνες ενώ εσύ έχεις παίξει 9 φορές το πουλί σου. Απλά για να καταλαβαίνουν καλύτερα οι αναγνώστες την αντιπαράθεσή μας.  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εν τω μεταξύ, από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα εγώ έχω γαμήσει 7 πουτάνες ενώ εσύ έχεις παίξει 9 φορές το πουλί σου. Απλά για να καταλαβαίνουν καλύτερα οι αναγνώστες την αντιπαράθεσή μας.  :2funny:

Οι αναγνώστες δεν είναι χαζοί. Καταλαβαίνουν πολύ καλά το πρόβλημά σου.

Πες μου όμως κάτι... Ντυνόσουν συχνά σαν γυναίκα όταν ήσουν έφηβος;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι αναγνώστες δεν είναι χαζοί. Καταλαβαίνουν πολύ καλά το πρόβλημά σου.

Όσοι είναι κομπλεξικοί και μαλάκες καταλαβαίνουν ότι έχω πρόβλημα. Όσοι είναι γαμιάδες καταλαβαίνουν ότι είμαι γαμιάς.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saint γιατί δεν μας λες πόσα μουνιά έχεις γαμήσει αυτή τη βδομάδα για να κάνουμε μια ουσιαστική σύγκριση μεταξύ μας;  :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Όσοι είναι κομπλεξικοί και μαλάκες καταλαβαίνουν ότι έχω πρόβλημα. Όσοι είναι γαμιάδες καταλαβαίνουν ότι είμαι γαμιάς.

Πες μου κάτι..

Αληθεύει ότι η κορίνα σε έδιωξε επειδή της ζήτησες να σε γαμήσει αυτή, για να αισθανθείς σαν το πουτανάκι της;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πες μου κάτι..

Αληθεύει ότι η κορίνα σε έδιωξε επειδή της ζήτησες να σε γαμήσει αυτή, για να αισθανθείς σαν το πουτανάκι της;

Πες μου κάτι... Πόσο κομπλεξικός μπορεί να είσαι για να ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου;  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Saint γιατί δεν μας λες πόσα μουνιά έχεις γαμήσει αυτή τη βδομάδα για να κάνουμε μια ουσιαστική σύγκριση μεταξύ μας;  :-*

Πληρωμένα ή απλήρωτα;

Επίσης,  πρωκτικό και τσιμπούκια μετράνε; Ή όχι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πες μου κάτι... Πόσο κομπλεξικός μπορεί να είσαι για να ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου;  :think:

Πες μου κάτι...

Αληθεύει ότι προγκάς επίτηδες όποια γυναίκα συναντήσεις λέγοντάς της τις γνωστές σου παπαριές, γιατί απλά δεν σε έλκουν οι γυναίκες;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.432
Πόντοι
41.129
Νίκη φίλε μου πλέον. Έτσι τη φωνάζει η υπηρεσία, έτσι γράφει στο σουτιέν της.  :hi:

οκ παω πάσο, οτι λεει το σουτιεν της ισχύει  :hi:

κραταω βεβαια μια πισινη μηπως φοραει καμμιας άλλης  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom