Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Το λαμόγιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τελικά θα την πατήσει. Και αν έχει κάνει και παιδιά θα πληρώνει μέχρι να πεθάνει χωρίς μάλιστα να μπορεί πια να γαμάει. Αυτός που το παίζει έξυπνος και μάγκας στο τέλος την τρώει από πίσω!

Έτσι όπως είναι σήμερα η νομοθεσία αυτό ισχύει απόλυτα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έτσι είναι φίλε μου. Τώρα καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί ο νόμος του Picker προτρέπει όλους τους άντρες να λένε πάντα την αλήθεια στις γυναίκες γαμώντας 4 φορές την εβδομάδα είτε έχουν σχέση ή όχι. Η αλήθεια σε βάθος χρόνου σώζει ζωές!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν είσαι πεινασμένος και ψεύτης στις γυναίκες και λες τα μισά, θα χαρείς για λίγο, στο τέλος όμως θα την πατήσεις. Ενώ αν είσαι καλυμμένος σεξουαλικά και ειλικρινής, πολύ πιο δύσκολα θα κάνεις βεβιασμένες κινήσεις (π.χ. οικογένεια και παιδιά) για τις οποίες μετά θα μετανιώσεις πικρά. Η αλήθεια είναι βασικά πιο δύσκολη αλλά τελικά σε προστατεύει από τις κακοτοπιές!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Ακόμα και στο σεξ για να έχουμε την ελευθερία μας πρέπει να πληρώνουμε. Θεωρώ πως αυτή η καταπίεση του άντρα και το καβαλημα του καλαμιού από τις γυναίκες έχει φέρει την κατάσταση στο απροχώρητο.

Οι γυναίκες κάνουν διαλογή κλαρίνογαμπρών μέσω σοσιαλ μίντια και οι άντρες δουλεύουν για να πληρώνουν σουπερμάρκετ, νοίκι, λογαριασμούς και 10 λεπτες μαλακίες σε μπουρδέλα.

Σε σκατα κοινωνία ζούμε που το σεξ πλέον δεν έχει ουσία

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι γυναίκες είναι σε όλα κατώτερες, το ασθενές φύλο. Στα μπουρδέλα δεν τραβάς μαλακία αλλά ΓΑΜΑΣ αληθινές γυναίκες. Πληρώνεις γιατί εσύ γαμάς και οι γυναίκες γαμιούνται. Για σένα το σεξ είναι μαγκιά και για εκείνες ντροπή. Στα social media σε διαλέγουν εκείνες γιατί εσύ ασχολείσαι μαζί τους. Αν εφάρμοζες το νόμο του Picker δεν θα έλεγες τέτοιες μαλακίες.  :-*

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486
Οι γυναίκες είναι σε όλα κατώτερες, το ασθενές φύλο. Στα μπουρδέλα δεν τραβάς μαλακία αλλά ΓΑΜΑΣ αληθινές γυναίκες. Πληρώνεις γιατί εσύ γαμάς και οι γυναίκες γαμιούνται. Για σένα το σεξ είναι μαγκιά και για εκείνες ντροπή. Στα social media σε διαλέγουν εκείνες γιατί εσύ ασχολείσαι μαζί τους. Αν εφάρμοζες το νόμο του Picker δεν θα έλεγες τέτοιες μαλακίες.  :-*

Διάλογο κάνω δεν αντιδικω. απλά σου περιγράφω μια κατάσταση που για μένα είναι λίγο αρρωστημένη. Εσύ έχεις μια θεωρία οκ. Αλλά πριν μπούμε σε θεωρίες και εναλλακτικές πρακτικές δεν θα έπρεπε να εξαλείψουμε το πρόβλημα και όχι απλά να ζούμε μαζί του διαλέγοντας διάφορες λύσεις;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Διάλογο κάνω δεν αντιδικω. απλά σου περιγράφω μια κατάσταση που για μένα είναι λίγο αρρωστημένη. Εσύ έχεις μια θεωρία οκ. Αλλά πριν μπούμε σε θεωρίες και εναλλακτικές πρακτικές δεν θα έπρεπε να εξαλείψουμε το πρόβλημα και όχι απλά να ζούμε μαζί του διαλέγοντας διάφορες λύσεις;

για να εξαλειψεις το προβλημα πρεπει πρωτα να το εντοπισεις πραγμα ακατορθωτο σε μια κοινωνια υποκριτων με πρωτους τους γονεις

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Πικερ ακομα δεν μου απαντησες.... η γκομενα περιμένει.....

Ωραια πικερ.... το θεμα είναι να δουμε πως θα γίνει το κονε... ελπιζω να μην μιλας πολύ, η κοπελα είναι σοβαρή... τσιμουδια για μπουρδέλα και πουτανες!!!

Η γυναικα μου της είπε πως δεν εχεις πολλες εμπειρίες με γυναίκες, οτι εχεις παει με 6 γκομενες μόνο...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
H αυθεντική έκφραση στα αγγλικά χωρίς μετάφραση είναι "wham bam thank you ma'am" και σημαίνει:

1. The act of having sex without even bothering to try to get the woman to orgasm. Usually lasts for about five seconds. (από το Urban Dictionary)

Έτσι γαμάνε οι καυλιάρηδες άντρες. Χρειάζονται μόνο 5 δεύτερα (ή 5 λεπτά). Και μετά "ευχαριστώ, άντε γεια".  :sunglasses:

Μιλαμε για σφυροκοπημα, οχι αστεια πραματα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα πώς θα σου φανεί αν είσαι ο φετινός Μίστερ Μαλάκας; Σε βλέπω τουλάχιστον για τελικό.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γαμάμε στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα, δεν μαλακιζόμαστε ποτέ, λέμε παντού άφοβα την αλήθεια, καθαρίζουμε την πιάτσα από τα δεσμευμένα λαμόγια. Είμαστε η σύγχρονη επανάσταση, ο ξεσηκωμός των άλλοτε σεξουαλικά καταπιεσμένων!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
H αυθεντική έκφραση στα αγγλικά χωρίς μετάφραση είναι "wham bam thank you ma'am" και σημαίνει:

1. The act of having sex without even bothering to try to get the woman to orgasm. Usually lasts for about five seconds. (από το Urban Dictionary)

Έτσι γαμάνε οι καυλιάρηδες άντρες. Χρειάζονται μόνο 5 δεύτερα (ή 5 λεπτά). Και μετά "ευχαριστώ, άντε γεια".  :sunglasses:

Φαντάσου ότι ούτε οι άγγλοι (που είναι κατεξοχήν  πούστηδες) δεν αναφέρουν πουθενά για κωλοδάχτυλα.  Είσαι για να σε κλαίνε οι κοτες φουκαρά.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
πικερ σημερα θα χωσεις πουθενα η εχεις ρεπο?

ωραια μερα για μπουρδελοτσαρκα εχει..

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φαντάσου ότι ούτε οι άγγλοι (που είναι κατεξοχήν  πούστηδες) δεν αναφέρουν πουθενά για κωλοδάχτυλα.  Είσαι για να σε κλαίνε οι κοτες φουκαρά.

Εσύ γελοίο υποκείμενο έχεις φάει απείρως περισσότερα κωλοδάχτυλα από μένα. Άσχετα αν έχεις κόμπλεξ και δεν το λες.  :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εσύ γελοίο υποκείμενο έχεις φάει απείρως περισσότερα κωλοδάχτυλα από μένα. Άσχετα αν έχεις κόμπλεξ και δεν το λες.  :birdman:

Κλασική απάντηση κρυπτομοφυλόφιλου. Προσπαθεί να τους βγαλει όλους πούστηδες, για να δικαιολογήσει (περισσότερο στον εαυτό του, παρά στους άλλους) τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές πρακτικές που αποζητά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κλασική απάντηση κρυπτομοφυλόφιλου. Προσπαθεί να τους βγαλει όλους πούστηδες, για να δικαιολογήσει (περισσότερο στον εαυτό του, παρά στους άλλους) τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές πρακτικές που αποζητά.

Αυτός είσαι ΕΣΥ ηλίθιε. Εγώ ποτέ δεν μιλάω για κωλοδάχτυλα. Έχω πει μόνο ότι έχω δεχτεί σε ελάχιστες περιπτώσεις. Εσύ όμως, επειδή είσαι κρυφόπουστα του κερατά, αυτό το έχεις αναγάγει σε εθνικό ζήτημα. Κλασική περίπτωση κρυφόπουστα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Αυτός είσαι ΕΣΥ ηλίθιε. Εγώ ποτέ δεν μιλάω για κωλοδάχτυλα. Έχω πει μόνο ότι έχω δεχτεί σε ελάχιστες περιπτώσεις. Εσύ όμως, επειδή είσαι κρυφόπουστα του κερατά, αυτό το έχεις αναγάγει σε εθνικό ζήτημα. Κλασική περίπτωση κρυφόπουστα!

Εγω πάντως δεν έχω βγάλει τον κώλο μου σε πλειστηριασμό.  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Επίσης δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι θα ήμουν τέλεια κρος ντρέσερ.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom