Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Blitzkrieger η ειλικρίνεια είναι συνώνυμο του "φοράω παντελόνια". Το να λες ψέματα στις γυναίκες αποτελεί αδυναμία και ξεφτιλίζει το αντρικό φύλο. Ψέματα λένε οι δειλοί. Οι πραγματικοί άντρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να λένε την αλήθεια για τα γαμήσια τους στις γυναίκες. Όλοι οι μεγάλοι άντρες στην ιστορία γαμούσαν πολλές γυναίκες εν γνώσει των γυναικών τους.

Για το top 1% των ανδρών που ελέγχουν τον κόσμο ισχύουν εντελώς διαφορετικοί κανόνες. Συν το ότι να είσαι ηθικός απέναντι σε φύσιν ανήθικα πλάσματα όπως οι γυναίκες σε φέρνει σε μειονεκτική θέση.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Για το top 1% των ανδρών που ελέγχουν τον κόσμο ισχύουν εντελώς διαφορετικοί κανόνες. Συν το ότι να είσαι ηθικός απέναντι σε φύσιν ανήθικα πλάσματα όπως οι γυναίκες σε φέρνει σε μειονεκτική θέση.

σταρχιδια μας τι λενε οι γυναικες και αν ειναι ηθικες η ανηθικες εμεις θα τις γαμαμε και θα τις λεμε οτι γαμαμε και αλλες γιατι φοραμε παντελονια δε κρυβομαστε και οποια δε γουσταρει το πουλο ας παει σε κανα πουστρακι που κρυβεται

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
σταρχιδια μας τι λενε οι γυναικες και αν ειναι ηθικες η ανηθικες εμεις θα τις γαμαμε και θα τις λεμε οτι γαμαμε και αλλες γιατι φοραμε παντελονια δε κρυβομαστε και οποια δε γουσταρει το πουλο ας παει σε κανα πουστρακι που κρυβεται

Τρολ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Αν είσαι λαμόγιο στο τέλος θα χάσεις. Και θα χάσεις πολύ περισσότερα από μένα που είμαι ειλικρινής. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται ότι κερδίζεις, στο τέλος όμως ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ. Γιατί το λαμόγιο σκέφτεται βραχυπρόθεσμα, είναι άτομο για τον πούτσο.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Προσωπικά συμφωνώ με αυτό που λες, απλά δεν έχω πρόβλημα με όσους λένε ψέματα στις γκόμενες. Καλά τους κάνουν.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736

Εχω μιά απορία πάντως , αν είναι όντως ανήθικα πλάσματα οι γυναίκες γιατί είναι αυτές που θέλουνε σοβαρές σχέσεις ; Για να μπορούνε να απατάνε μηπως ; Ενω σε περίπτωση ελεύθερης σχέσης πχ δεν υπάρχει και κέρατο.
Η μπορεί να θέλουνε τις σοβαρές σχέσεις για να μπορούνε να μας ελέγχουνε , που ήσουνα με ποιούς ήσουνα .. σε ποιά έκανες λάικ στο φέισμπουκ κτλ.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Αν είσαι λαμόγιο στο τέλος θα χάσεις. Και θα χάσεις πολύ περισσότερα από μένα που είμαι ειλικρινής. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται ότι κερδίζεις, στο τέλος όμως ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ. Γιατί το λαμόγιο σκέφτεται βραχυπρόθεσμα, είναι άτομο για τον πούτσο.

Όχι φίλε, δεν είμαι λαμόγιο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Προσωπικά συμφωνώ με αυτό που λες, απλά δεν έχω πρόβλημα με όσους λένε ψέματα στις γκόμενες. Καλά τους κάνουν.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα, απλά μου προκαλούν αηδία. Και φυσικά αν γουστάρω τη γκόμενά τους θα της πω την αλήθεια κι ας με φτύσει. Τουλάχιστον δεν θα μου κουνιέται το λαμόγιο. Ρουφιανιά στη λαμογιά.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το λαμόγιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τελικά θα την πατήσει. Και αν έχει κάνει και παιδιά θα πληρώνει μέχρι να πεθάνει χωρίς μάλιστα να μπορεί πια να γαμάει. Αυτός που το παίζει έξυπνος και μάγκας στο τέλος την τρώει από πίσω!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα, απλά μου προκαλούν αηδία. Και φυσικά αν γουστάρω τη γκόμενά τους θα της πω την αλήθεια κι ας με φτύσει. Τουλάχιστον δεν θα μου κουνιέται το λαμόγιο. Ρουφιανιά στη λαμογιά.  :-*

Tελικά ποιός είναι πιο πούστης το λαμόγιο ή ο ρουφιάνος;

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
οσο υπαρχουν τα πουστρακιια που τρεμουν μην τυχον μαθει η γυναικα τους οτι ξενογαμανε ,τοσο θα υπαρχουν αρσενικοι που θα τις ξεκολιαζουνε και θα τις λενε τι πουστη αντρα εχουνε

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316

Συνημμένα

• ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.jpg
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.jpg
    138,1 KB · Εμφανίσεις: 42

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
οσο υπαρχουν τα πουστρακιια που τρεμουν μην τυχον μαθει η γυναικα τους οτι ξενογαμανε ,τοσο θα υπαρχουν αρσενικοι που θα τις ξεκολιαζουνε και θα τις λενε τι πουστη αντρα εχουνε

Troλλ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Tελικά ποιός είναι πιο πούστης το λαμόγιο ή ο ρουφιάνος;

Τελικά να σου πω τι πιστεύω; Ότι είστε όλοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Αν γουστάρεις τη γυναίκα του γείτονα και ξέρεις ότι την κερατώνει και ειδικά αν σου το παίζει και έξυπνος, και εσύ που με ειρωνεύεσαι θα τον δώσεις. Δεν είσαι και τόσο μαλάκας!

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Τελικά να σου πω τι πιστεύω; Ότι είστε όλοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Αν γουστάρεις τη γυναίκα του γείτονα και ξέρεις ότι την κερατώνει και ειδικά αν σου το παίζει και έξυπνος, και εσύ που με ειρωνεύεσαι θα τον δώσεις. Δεν είσαι και τόσο μαλάκας!

η δεκάτη εντολή πίκερ «Ουκ επιθυμήσεις…όσα τώ πλησίον σου εστί»

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
σπάει όταν ένας από τους δύο το αποφασίσει ή και οι δύο. πολλά παντρεμένα ζευγάρια αποδέχονται τη μοιχεία και συνεχίζουν.
επίσης ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Εχω μιά απορία πάντως , αν είναι όντως ανήθικα πλάσματα οι γυναίκες γιατί είναι αυτές που θέλουνε σοβαρές σχέσεις ; Για να μπορούνε να απατάνε μηπως ; Ενω σε περίπτωση ελεύθερης σχέσης πχ δεν υπάρχει και κέρατο.
Η μπορεί να θέλουνε τις σοβαρές σχέσεις για να μπορούνε να μας ελέγχουνε , που ήσουνα με ποιούς ήσουνα .. σε ποιά έκανες λάικ στο φέισμπουκ κτλ.

Τύπε λίγο πολύ απάντησες στον εαυτό σου. Οι γυναίκες ψάχνουν για σοβαρή σχέση για να έχουν κάποιον να ξεσπάνε και να βγάζουν τα κόμπλεξ τους. Πολλές φορές και για οικονομικούς λόγους. Εννοείτε ότι κερατώνουν ασύστολα και χωρίς καθόλου τύψεις. Οι ελεύθερες σχέσεις είναι άλλο θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom