BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Picker έχω μια απορία. Αφού λες να μην δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες, τι σε νοιάζει η ειλικρίνεια;
νασο η γυναικα μου κανει δουλεια που εχω δικιαιωμα να πηγαινω με αλλες γυναικες
H αυθεντική έκφραση στα αγγλικά χωρίς μετάφραση είναι "wham bam thank you ma'am" και σημαίνει:
1. The act of having sex without even bothering to try to get the woman to orgasm. Usually lasts for about five seconds. (από το Urban Dictionary)
Έτσι γαμάνε οι καυλιάρηδες άντρες. Χρειάζονται μόνο 5 δεύτερα (ή 5 λεπτά). Και μετά "ευχαριστώ, άντε γεια".
πικη τι εκανε ο clay, τι εκανε ρε ο ανθρωπος;;; βλεπω καλα;;;Παραθέτω άλλη μια φορά το συγκεκριμένο απόσπασμα, αφιερωμένο στον rigormortis:
Ο Άλι μπορούσε να ελιχθεί σαν πεταλούδα στο ρίγκ αλλά όπως αναφέρει η Μπελίντα στο κρεβάτι ήταν «μπαμ...μπαμ..ευχαριστώ μαντάμ».
Ακριβώς makhswrx, καλά διάβασες! Οι γυναίκες των μεγάλων αντρών είναι ενήμερες για όλα και πάλι κάθονται μαζί τους. Γι' αυτό είναι μεγάλοι ΑΝΤΡΕΣ. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, καλύτερα να μείνεις μόνος σου και να γαμάς πουτάνες!
Σήμερα έκανα φανταστικό σεξ και έχυσα στα 5 λεπτά.
Κάνεις και γλειφομούνι στο 10ρικό ; εδω θεσσαλονίκη μας ζητάνε 40 για γλειφομούνι ... 30 το απλό, μάλλον πρέπει να ανοίξει κι εδω κανένα μπουρδέλο , εδω υποτίθεται οτι έχουνε μείνει μόνο στούντιο. Εν το μεταξύ αθήνα είχα γαμήσει μία φορά μόνο , και μάλιστα ήτανε και η πρώτη μου , όταν ημουνα φαντάρος στην θήβα το 98 σε μια έξοδο, ητανε ακόμα με δραχμές δεν θυμάμαι πόσα είχα δωσειΠριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Όλγα και Γιούλια
- Κολωνού 30 2ος όροφος: Νατάσα. Φανταστικό δέρμα, σφιχτό σώμα, εκπληκτικά πόδια, στενό, πεντακάθαρο και γευστικό μουνί. Και καύλα φυσικά - αν και εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο αυτό. Τι άλλο να ζητήσεις με 10 ευρώ;