Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δε μας έχει ξεκαθαρίσει πόσα εκατοστά (δάχτυλο) πρέπει να μπεί για να μετρήσει για σεξ.  :sunglasses:

Λανθάνετε. Ο πουστονομοθέτης είναι (ίσως για πρώτη του φορά) ξεκάθαρος σε αυτό το θέμα:

Έχω σκεφτεί πάρα πολύ για το τι πρέπει να μετράει για σεξ. Παλιά ήμουν απόλυτος αλλά βλέποντας γνώμες σε διάφορα διεθνή φόρουμ έχω βάλει νερό στο κρασί μου. Τώρα σκέφτομαι να χαλαρώσω κι άλλο τους κανόνες και να μετράει για σεξ ακόμα και το να φύγεις άχυστος από μπουρδέλο. Από τη στιγμή που έχει υπάρξει [size=15pt]η παραμικρή διείσδυση[/size] πρέπει να μετράει για σεξ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.052
Πόντοι
5.506
Λανθάνετε. Ο πουστονομοθέτης είναι (ίσως για πρώτη του φορά) ξεκάθαρος σε αυτό το θέμα:

Μάλιστα, αρά και όταν του ακούμπησε λίγο, ίσα ίσα το κεφαλάκι κάποιος από τους μελαμψούς φίλους της Κορίνας ο νομοθέτης το μέτρησε για σεξ, έβαλε άλλη μια εμπειρία στο παλμαρέ του.  :rolleyes:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Reznov αν γαμήσεις 5 γκόμενες στη σειρά αλλά τελειώσεις μόνο μετά την 5η μετράει για 1 φορά σεξ. Δεν μπορεί δηλαδή σε καμία περίπτωση τα γαμήσια σου να είναι περισσότερα από τις φορές που χύνεις. Έχω εξηγήσει το λόγο παλιότερα, τον εξηγώ πάλι. Πες ότι έχεις μια γκόμενα στο σπίτι και τη γαμάς όλη μέρα χωρίς να τελειώνεις αλλά διακόπτεις το γαμήσι 15 φορές. Πόσες φορές μετράει ότι γάμησες; 15;;; Αν απαντάτε έτσι στις έρευνες, γι' αυτό βγαίνουμε οι Έλληνες πρώτοι στο σεξ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.052
Πόντοι
5.506
Εσένα πίκερ όταν στον ακουμπάει λίγο το μελαμψό αγόρι το μετράς σαν σεξ; Πρέπει να σου τον καρφώσει βαθιά; Ή πρέπει οπωσήποτε να σε χύσει κιόλας για να μετράει;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή πάτα στο Google "does it count as sex if you don't finish" αν θες να δεις πόση συζήτηση υπάρχει για το θέμα αυτό!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή μη λες για ξεχειλωμένα μουνιά γιατί θα βγει πάλι ο rigormortis να λέει τις παπαριές του. Μια χαρά μουνιά έχουν τα κορίτσια στα μπουρδέλα. Επίσης, αυτό που μετράει περισσότερο είναι ότι αυτή η γυναίκα ΔΕΧΤΗΚΕ να της το βάλεις. Μην το θεωρείς καθόλου δεδομένο αυτό επειδή ζεις σε μία πόλη που το γαμήσι κοστίζει μόνο 10 ευρώ. Ζεις σε έναν επίγειο παράδεισο και δεν το έχεις καταλάβει. Αν πας σε έναν αγάμητο μοναχικό Αμερικάνο και του πεις ότι στην Ελλάδα θα μπορούσε να γαμάει 20-χρονες πουτάνες με 10 ευρώ θα έβαζε ο τύπος τα κλάματα από τη συγκίνησή του!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Με γελοία υποκείμενα τύπου Saint και Barock δεν πρόκειται να ασχοληθώ.
[size=50pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ![/size]  :heavymetalbig:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.052
Πόντοι
5.506
Έσενα σου κωλοδαχτυλιάζουν τη σούφρα ρε, εμείς πονάμε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Με γελοία υποκείμενα τύπου Saint και Barock δεν πρόκειται να ασχοληθώ.
[size=50pt]ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ![/size]  :heavymetalbig:

Δύο ενστάσεις.

Πρώτη: Λαμόγιο είναι όποιος λέει ψέμματα για να καρπωθεί κάτι.  Έστω και δόξα. Κατά την ίδια έννοια είσαι κι εσύ λαμόγιο, γιατί το παίζεις άντρακλας γαμιάς, ενώ στην πραγματικότητα είσαι κωλοδαχτυλιάρα πουστάρα.

Δεύτερη: Τον πόνο της διείσδυσης στον πρωκτό μας δεν τον έχουμε νοιώσει ούτε από υπόθετο. Εσύ βέβαια ως "εξπέρ" στο θέμα, δικαιούσαι να έχεις άποψη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή τις σπάνιες φορές που δεν τελειώνω αποφασίζω αν θα δώσω στην ίδια ή σε κάποια άλλη το δεύτερο δεκάρικο με βάση το αν έφταιγε η κοπέλα που δεν τελείωσα και με βάση το αν έχω πιθανότητες να αποτύχω ξανά με την ίδια. Δηλαδή αν κάποια μου φάνηκε τελείως μπάζο από κοντά και δεν μου σηκώθηκε (γιατί εγώ είμαι οπτικός τύπος) σίγουρα θα δώσω το δεύτερο δεκάρικο σε άλλη. Αν δεν κατάφερα π.χ. να τελειώσω λόγω κούρασης και η κοπέλα προσπάθησε και εξάντλησε το χρόνο μπορεί να το δώσω στην ίδια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εν τω μεταξύ, τα αγάμητα λαμόγια - αυτές οι ελεεινές πουστάρες - έχουν κυριολεκτικά σκυλιάσει μαζί μου. Σας καίει μουνάκια ο νόμος του Picker, σας καίει που οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες γαμάνε ενώ εσείς παίζετε μόνο το πουλί σας.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα τελικά θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο Μίστερ Μαλάκας. Εκεί θα φανεί πόσο σας τσούζει το μουνί ο νόμος του Picker. Δεν έχετε λεφτά μουνάκια και σας έχει φάει η μαλακία. Καταλαβαίνω τον πόνο σας.  :-*

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
πίκερ άκουσα ο άλλος βάζει προφυλακτικό στο πουλί του και χωρίς καν να γαμήσει το μετράει για κανονικότατο σεξ τι γνώμη έχεις γιαυτό?
Υ.Γ. συγχαρητήρια για την νέα σου διάκριση, ίσως θα πρέπει το μπου να σου απονέμει πλέον τιμητική πλακέτα. 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Η μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα τελικά θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο Μίστερ Μαλάκας. Εκεί θα φανεί πόσο σας τσούζει το μουνί ο νόμος του Picker. Δεν έχετε λεφτά μουνάκια και σας έχει φάει η μαλακία. Καταλαβαίνω τον πόνο σας.  :-*

Θα σε σωσει ο βανακιας αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο σημείο αυτό θα μειώσω πάλι τη μέση συχνότητα του νόμου στις 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, έτσι ώστε να ακολουθήσουν το νόμο όσοι περισσότεροι γίνεται. Ο νόμος του Picker είναι νόμος λαϊκός και φροντίζει πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη, ακόμα και εσύ που δεν είσαι τόσο καυλιάρης, ήρθε η στιγμή να εφαρμόσεις το νόμο του Picker. Τώρα έχουν χαλαρώσει οι προϋποθέσεις, τώρα μπορείς κι εσύ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 150 ευρώ το μήνα. Ζήτω τα μπουρδέλα!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Δυοοοοοοοο
Δυο ωρες περιμενεις το πακιστανο να χυσει
Δυο ωρες περιμενεις μα θ αργησειιιιι
Δυοοοοοοο