You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ώρα να φεύγουμε εμείς!!!Στο σημείο αυτό επιστρέφω οριστικά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη αηδιασμένος από τις δεξιές κουφάλες του site.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Saint εγώ είμαι άθρησκος. Το "ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ!" το βάζω για να προετοιμάζονται τα λαμόγια για το ρουφιάνεμά τους.
Νομίζω ότι σου απάντησαν ευθαρσώς ότι σε γράφουν στα αρχίδια τους, γιατί είναι άθρησκοι κι αυτοί.
παλι τυπους με γυναικεια κομμωση ανεβάζεις?
Λατρεύω το glam rock και τους άντρες που μοιάζουν με γυναίκες αλλά είναι γαμιάδες με κάτι αρχίδια ΝΑ.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.051
- Πόντοι
- 5.506
Κι εγώ έμοιαζα με κορίτσι όταν είχα μακριά μαλλιά και πολλοί μπερδεύονταν. Πού να φαντάζονταν ότι θα γινόμουν πουστράκι; :-*
Έτσι είναι πιο ρεαλιστικό.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
μαλιστα σε καταλάβαμεΛατρεύω το glam rock και τους άντρες που μοιάζουν με γυναίκες αλλά είναι γαμιάδες με κάτι αρχίδια ΝΑ.
τα κουδούνια σε ποια πλευρα θες να στα κρεμασουμε?
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Στο σημείο αυτό αναιρώ την αλλαγή που έκανα ότι μετράει για σεξ αν φύγεις άχυστος από μπουρδέλο. Παιδιά, δυστυχώς δεν γίνεται. Σεξ είναι μόνο αν τελειώσεις επιτόπου. Αλλιώς χάνει την αξία της η όλη προσπάθεια. Δεν έχει νόημα. :-
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Πικερ μαζευω τις φωτο σου, θα τις δωσω στη φιλη της γυναικας μου.... να εισαι ετοιμος για το κονε....
Παρολο τις πουστιες που κανεις θα σου βρω και γκομενα......
Παρολο τις πουστιες που κανεις θα σου βρω και γκομενα......
Εγώ κάνω πουστιές μωρή χαμούρα; Βγάλε με Μίστερ Μαλάκα και τελείωνε.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Εγώ κάνω πουστιές μωρή χαμούρα; Βγάλε με Μίστερ Μαλάκα και τελείωνε.
Ξερεις πολυ καλα τι κανεις με τον βανακια .....
Ξερεις πολυ καλα τι κανεις με τον βανακια .....
Ανακεφαλαιώνω λοιπόν: Η μέση ιδανική συχνότητα είναι 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Από τα μπουρδέλα δεν φεύγουμε ποτέ άχυστοι. Το σκέφτηκα πάλι και δυστυχώς δεν γίνεται να κάνω αυτή την αλλαγή. Πρέπει οπωσδήποτε να τελειώνουμε εκεί!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις