Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα λαμόγια που λέω είναι συνήθως φτωχοί, μικρομεσαίοι, κουτοπόνηροι ανθρωπάκοι που ΔΕΝ έχουν την πολυτέλεια να κρατήσουν τις γυναίκες τους σε περίπτωση που εκείνες μάθουν ότι ξενογαμάνε. Άρα εγώ όχι μόνο δεν έχω ταξικό μίσος αλλά θαυμάζω τους πλούσιους που έχουν τα αρχίδια (και το χρήμα) να λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο σημείο αυτό λοιπόν μου την έδωσε και επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία. ΕΓΩ είμαι πραγματικός δεξιός, όχι εσείς.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Στο σημείο αυτό λοιπόν μου την έδωσε και επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία. ΕΓΩ είμαι πραγματικός δεξιός, όχι εσείς.  :rockon:
Μηπως τοτε να επιστεψει και ο νομος στο καθιερωμενο μερα παρα μερα;

Επισκέπτης
Όταν χύνεις μέσα στην γυναίκα (στόμα, μουνί ή κώλο) είναι γαμήσι ενώ όταν χύνεις πάνω της είναι μαλακία!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Cavalaris κι εγώ αυτή τη γνώμη είχα αλλά πρόσφατα αναθεώρησα την άποψή μου. Από τη στιγμή που υπάρχει διείσδυση, υπάρχει σεξ - ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσεις. Απλά εγώ προτρέπω τους μπουρδελιάρηδες να μη φεύγουν ποτέ άχυστοι από το Μετάξι ή τη Φυλής. Είναι κακό για λόγους ψυχολογίας να τελειώνεις μόνος σου αλλά και πάλι είναι σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ξαναλέω όμως ότι οι ΦΟΡΕΣ που κάνεις σεξ ισούνται με τις φορές που ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ μετά από σεξ. Δηλαδή αν γαμήσεις 5 πουτάνες στη σειρά αλλά τελειώσεις μόνο μετά την 5η, αυτό πιάνεται για 1 φορά σεξ και όχι για 5!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Τα λαμόγια που λέω είναι συνήθως φτωχοί, μικρομεσαίοι, κουτοπόνηροι ανθρωπάκοι που ΔΕΝ έχουν την πολυτέλεια να κρατήσουν τις γυναίκες τους σε περίπτωση που εκείνες μάθουν ότι ξενογαμάνε. Άρα εγώ όχι μόνο δεν έχω ταξικό μίσος αλλά θαυμάζω τους πλούσιους που έχουν τα αρχίδια (και το χρήμα) να λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια!

Αρα σύγουρα ΔΕΝ είμαι λαμόγιο....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Να πας στο ΠΑΣΟΚ με την Φώφη, δεν σε θελουμε.... και μην σε δω σε καμιά τοπική της ΝΔ....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα ΛΑΜΟΓΙΟ φτωχομπινέ οι πραγματικοί δεξιοί είναι πυρ και μανία μαζί σου. Και βγες από το μικρόκοσμο του bourdela.com!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Στο σημείο αυτό, επειδή νιώθω αηδία για τον Στέκα και τα δεξιά λαμόγια του site, θα επιστρέψω στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η απόφασή μου είναι οριστική. Θα μιλήσω και με τους δεξιούς μου φίλους στη δουλειά μου, ελπίζω να με κατανοήσουν. Όσο κρατάνε στην παράταξή τους τέτοια ελεεινά λαμόγια χάνουν ψηφοφόρους. Jhonny64 κράτα μου μια θέση.

ρε θα κατσεις σε μια μερια;

μας ζαλισες ναουμε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βγάλε τη φάτσα σου μωρή να δούμε πόσο μάγκας είσαι. Μην τολμήσεις και ξαναπάς σε τοπική της ΝΔ, οι δεξιοί σε έχουν άχτι!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Οι δεξιοι γαμανε τις γυναικες, τα γκομενακια τους, πανε οποτε γουσταρουν σε μπουρδελακια, βιζιτακια και δε δινουν λογαριασμο πουθενα.

Ο πικερ ανηκει ξεκαθαρα στο χωρο του πασοκ/κιδησο/δησυ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

STEKAS72  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom