Τα λαμόγια που λέω είναι συνήθως φτωχοί, μικρομεσαίοι, κουτοπόνηροι ανθρωπάκοι που ΔΕΝ έχουν την πολυτέλεια να κρατήσουν τις γυναίκες τους σε περίπτωση που εκείνες μάθουν ότι ξενογαμάνε. Άρα εγώ όχι μόνο δεν έχω ταξικό μίσος αλλά θαυμάζω τους πλούσιους που έχουν τα αρχίδια (και το χρήμα) να λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Picker
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Μηπως τοτε να επιστεψει και ο νομος στο καθιερωμενο μερα παρα μερα;Στο σημείο αυτό λοιπόν μου την έδωσε και επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία. ΕΓΩ είμαι πραγματικός δεξιός, όχι εσείς.![]()
Επισκέπτης
Όταν χύνεις μέσα στην γυναίκα (στόμα, μουνί ή κώλο) είναι γαμήσι ενώ όταν χύνεις πάνω της είναι μαλακία!
Cavalaris κι εγώ αυτή τη γνώμη είχα αλλά πρόσφατα αναθεώρησα την άποψή μου. Από τη στιγμή που υπάρχει διείσδυση, υπάρχει σεξ - ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσεις. Απλά εγώ προτρέπω τους μπουρδελιάρηδες να μη φεύγουν ποτέ άχυστοι από το Μετάξι ή τη Φυλής. Είναι κακό για λόγους ψυχολογίας να τελειώνεις μόνος σου αλλά και πάλι είναι σεξ.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
εμενα η γκομενα μου ξερει οτι γαμαω τανες
Εμενα η γυναικα μου δεν ξερει ότι γαμαω πουτάνες, αλλα οι πουτάνες ξέρουν ότι είμαι παντρεμένος.
Αρά δεν είμαι λαμογιο όπως λέει ο πικερ!!!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Τα λαμόγια που λέω είναι συνήθως φτωχοί, μικρομεσαίοι, κουτοπόνηροι ανθρωπάκοι που ΔΕΝ έχουν την πολυτέλεια να κρατήσουν τις γυναίκες τους σε περίπτωση που εκείνες μάθουν ότι ξενογαμάνε. Άρα εγώ όχι μόνο δεν έχω ταξικό μίσος αλλά θαυμάζω τους πλούσιους που έχουν τα αρχίδια (και το χρήμα) να λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια!
Αρα σύγουρα ΔΕΝ είμαι λαμόγιο....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Στο σημείο αυτό λοιπόν μου την έδωσε και επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία. ΕΓΩ είμαι πραγματικός δεξιός, όχι εσείς.![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Στο σημείο αυτό λοιπόν μου την έδωσε και επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία. ΕΓΩ είμαι πραγματικός δεξιός, όχι εσείς.![]()
Να πας στο ΠΑΣΟΚ με την Φώφη, δεν σε θελουμε.... και μην σε δω σε καμιά τοπική της ΝΔ....
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Στο σημείο αυτό, επειδή νιώθω αηδία για τον Στέκα και τα δεξιά λαμόγια του site, θα επιστρέψω στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η απόφασή μου είναι οριστική. Θα μιλήσω και με τους δεξιούς μου φίλους στη δουλειά μου, ελπίζω να με κατανοήσουν. Όσο κρατάνε στην παράταξή τους τέτοια ελεεινά λαμόγια χάνουν ψηφοφόρους. Jhonny64 κράτα μου μια θέση.
ρε θα κατσεις σε μια μερια;
μας ζαλισες ναουμε
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Να πας στο ΠΑΣΟΚ με την Φώφη,
δεν σε θελουμε.... και μην σε δω σε καμιά τοπική της ΝΔ....
στο πασοκ ειναι σοβαρα ατομα
δικος σας ειναι θελετε δεν θελετε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
ρε θα κατσεις σε μια μερια;
μας ζαλισες ναουμε
Σας τον δινουμε, χαρισμα σας.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
STEKAS72
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
STEKAS72
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Dr Serway
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να θεωρείς ότι αυτή ήταν μια πληρωμένη απάντηση;![]()
Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι όταν σε φτύνουν και νομίζεις πως βρέχει!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις