Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Σε τίποτα δεν απάντησες ΜΑΛΑΚΑ. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα. Όποιος έχει λίγο μυαλό ας κρίνει.  :-*

δεν εκπλησσομαι που δεν καταλαβαίνεις τίποτα , γι'αυτό εξάλλου θα παραμείνεις ο μαλάκας -περιγελος του site
Α για μισο λεπτο! Εσυ εχεις πει οτι για σεξ πιανεται μονο οταν συμμετεχει ερωτικα η γυναικα. Αλλιως ειναι αυνανισμος με χρηση σαρκας αντι για fleshlight. Αρα ο Χιου αυνιζοταν. Με διαρκεια πολυτελεια και πολλαπλα οπτικοακουστικοαπτικα ερεθισματα, αλλα αυνανιζοταν. Οπως ολοι οι πλουσιοι με trophy wives, ερωμενες κλπ.

Με βρισκετε δικαιο πιστευω.

φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι την "μικρή" διαφορά στην ποιότητα ηδονισμου μεταξύ ένος ταχυαυνανισμου του πικερ στο μετάξι απο ένα όργιο του χεφνερ , έτσι ?

αν και για να προλαβω την ερώτηση σου , υποκριση είναι και στην δευτερη περίπτωση , αλλά υπάρχει μια "μικρη" διαφορά στην ποιότητα που ίσως να ξεπερνάει έναν αυνανισμό με την χρήση xhamster

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι όταν σε φτύνουν και νομίζεις πως βρέχει!

Ποιος με φτύνει ρε γελοίε; Μου αρέσει που το παίζεις και μπουρδελιάρης και συμμετέχεις στην ημερήσια ενημέρωση και παίρνεις το μέρος του άσχετου rigormortis που δεν ξέρει πού πάνε τα 4 από την πιάτσα. Γελοίε!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Τα λαμόγια που λέω είναι συνήθως φτωχοί, μικρομεσαίοι, κουτοπόνηροι ανθρωπάκοι που ΔΕΝ έχουν την πολυτέλεια να κρατήσουν τις γυναίκες τους σε περίπτωση που εκείνες μάθουν ότι ξενογαμάνε. Άρα εγώ όχι μόνο δεν έχω ταξικό μίσος αλλά θαυμάζω τους πλούσιους που έχουν τα αρχίδια (και το χρήμα) να λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια!

Όντως είχα γνωρίσει έναν 65αρη ο οποίος , βασικά όχι ο ίδιος άλλα ένας φίλος του βασικά μου είχε πει, ότι είχε ρωτήσει την γυναίκα του 65άρη πως και δεν τον χώρισε εφόσον είχε μάθει οτι ο άντρας της ξενοπηδούσε ? και αυτή απάντησε οτι έφερνε λέει τα λευτά με το τσουβάλι , δηλαδή έστω οτι τον χώριζε και έστω οτι έβρισκε κάποιον πιστό θα ξαναέβρισκε πλούσιο ? Άρα οι πλούσιοι είτε το πούνε , είτε απλά μαθευτεί τους σωζουνε τα λευτά τους. Δεν ξέρω βασικα αν στην συγκεκριμένη περίπτωση της το είχε πει η το μαθε μόνη της πάντως το αποτέλεσμα ίδιο ειναι (οτι το ήξερε).

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ηλίθιε rigormortis είδες καθόλου αυτό που σου έγραψα και αυτό που σου έγραψε ο Duke Nukem; Αφού εσύ θεωρείς σαν κριτήριο του σεξ το να είναι καυλωμένη η γυναίκα μαζί σου, πώς γίνεται να θεωρείς αυτό που έκανε ο Hugh Hefner σεξ; Πιστεύεις ηλίθιε ότι αυτές που γαμούσε ο Hefner ήταν καυλωμένες μαζί του;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι δεξιοι γαμανε τις γυναικες, τα γκομενακια τους, πανε οποτε γουσταρουν σε μπουρδελακια, βιζιτακια και δε δινουν λογαριασμο πουθενα.

Αυτά που λες ισχύουν μόνο στον μικρόκοσμο του bourdela.com. Βγες λίγο παραέξω ρε κακομοίρη. Νομίζεις ότι οι περισσότεροι δεξιοί πάνε με πουτάνες στα κρυφά; Πιο πολύ οι Πασόκοι τα έκαναν πάντα αυτά με πρωτεργάτη τον Ανδρέα Παπανδρέου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Αυτά που λες ισχύουν μόνο στον μικρόκοσμο του bourdela.com. Βγες λίγο παραέξω ρε κακομοίρη. Νομίζεις ότι οι περισσότεροι δεξιοί πάνε με πουτάνες στα κρυφά; Πιο πολύ οι Πασόκοι τα έκαναν πάντα αυτά με πρωτεργάτη τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Κοιτα, οι δεξιοι δεν εχουν αναγκη να πανε στις πουτανες, λεφτα εχουν, ωραιοι αντρες και τυπακια ειναι, ξεσκεπαστο αμαξι, μεζονε και εξοχικο, τα γκομενακια πεφτουν με το ευκολο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όντως είχα γνωρίσει έναν 65αρη ο οποίος , βασικά όχι ο ίδιος άλλα ένας φίλος του βασικά μου είχε πει, ότι είχε ρωτήσει την γυναίκα του 65άρη πως και δεν τον χώρισε εφόσον είχε μάθει οτι ο άντρας της ξενοπηδούσε ? και αυτή απάντησε οτι έφερνε λέει τα λευτά με το τσουβάλι , δηλαδή έστω οτι τον χώριζε και έστω οτι έβρισκε κάποιον πιστό θα ξαναέβρισκε πλούσιο ? Άρα οι πλούσιοι είτε το πούνε , είτε απλά μαθευτεί τους σωζουνε τα λευτά τους. Δεν ξέρω βασικα αν στην συγκεκριμένη περίπτωση της το είχε πει η το μαθε μόνη της πάντως το αποτέλεσμα ίδιο ειναι (οτι το ήξερε).

Ακριβώς Σάββα, και αυτό που έγραψες αποτελεί απόδειξη αυτού που είπα πριν. Αυτός που έχει τα φράγκα το λέει στη γυναίκα του στα ίσια. Τοίχο-τοίχο με γυαλιά και καπέλο κυκλοφορεί ο Στέκας και τα λαουτζίκικα κατάλοιπα του φτωχο-ΠΑΣΟΚ.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Εχω χασει τη μπαλλα με το τι ισχυει και τι δεν ισχυει στο νομο του πικερ... :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Το'χω ξαναγράψει στα thread του @Mindreader ότι οι πλούσιες και έξυπνες Αμερικάνες σύζυγοι εμμέσως προμηθεύουν στον άντρα τους γκόμενες ελεγχόμενες από αυτές,με το σκεπτικό ότι αφού θα ξενογαμήσουν έτσι κι αλλιώς,καλύτερα να ξέρουν με ποιές πάει παρά να φεύγουν τα λεφτά σε άγνωστες από δω κι από κει... ;)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Στην περίπτωση του χέφνερ , ίσως καύλωναν όταν εκείνος ήτανε πιο μικρός , δεν τον έχω δει μικρο βασικά για να εκφέρω γνώμη , πιο μεγάλος μάλλον καύλωναν είτε με τα λευτά , είτε με την δημοσιότητα που θα έπερναν μπένοντας πχ εξώφυλλο στο πλειμποι.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Το'χω ξαναγράψει στα thread του @Mindreader ότι οι πλούσιες και έξυπνες Αμερικάνες σύζυγοι εμμέσως προμηθεύουν στον άντρα τους γκόμενες ελεγχόμενες από αυτές,με το σκεπτικό ότι αφού θα ξενογαμήσουν έτσι κι αλλιώς,καλύτερα να ξέρουν με ποιές πάει παρά να φεύγουν τα λεφτά σε άγνωστες από δω κι από κει... ;)

Τυπε γιατί είσαι πρωτος; τι μαλακία εχεις κανει;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ο επιρρεπης ειναι αυτος οχι ο εκλεκτικος!!!

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Ο Στέκας μόνο στα λόγια γαμάει. Για να διοργανώνει κανένα διαγωνισμό του κώλου καλός είναι.
στο κωλαρακι σου γίνετε μεγάλο πάρτυ πικερακο.... τόσα δακτυλακια που έχεις φάει.....

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και για να τελειώνουμε, εγώ δεν είμαι ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ. Κάθε φορά ψηφίζω όποιον κρίνω πιο φιλελεύθερο και πιο κεντρώο. Θα ψήφιζα βασικά Ποτάμι, Δράση ή Δημιουργία Ξανά αλλά δυστυχώς βλέπεις ότι είναι κομήτες τα κόμματα αυτά. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος κεντρώος-φιλελεύθερος χώρος στην Ελλάδα όπως υπάρχει στις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom