Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Ω ρε πουστημ παλι μας μπερδεψε.  :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Γιατι 4 φορες και οχι 7/7;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Το'χω ξαναγράψει στα thread του @Mindreader ότι οι πλούσιες και έξυπνες Αμερικάνες σύζυγοι εμμέσως προμηθεύουν στον άντρα τους γκόμενες ελεγχόμενες από αυτές,με το σκεπτικό ότι αφού θα ξενογαμήσουν έτσι κι αλλιώς,καλύτερα να ξέρουν με ποιές πάει παρά να φεύγουν τα λεφτά σε άγνωστες από δω κι από κει... ;)
Σωστές οι αμερικάνες :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Θέλω να περάσω σε ένα άλλο θέμα. Σήμερα λοιπόν στη δουλειά μου φάνηκε η διαφορά IQ ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες και δεν σας κάνω καθόλου πλάκα. Έπεσε στα χέρια μας ένα quiz με την εξής ερώτηση και τις εξής 5 επιλογές:

Εάν η κόρη της Τερέζας είναι η μητέρα της κόρης μου, εγώ τι συγγένεια έχω με την Τερέζα;

1. Είμαι γιαγιά της
2. Είμαι μητέρα της
3. Είμαι κόρη της
4. Είμαι εγγονή της
5. Είμαι εγώ η Τερέζα

Σας πληροφορώ ότι ήμασταν στην αίθουσα 10 γυναίκες και 2 άντρες. Οι 2 άντρες το βρήκαμε και ΚΑΜΙΑ από τις 10 γυναίκες δεν βρήκε το σωστό. Ακόμα και όταν προσπαθήσαμε να τους το εξηγήσουμε οι γυναίκες δεν μπορούσαν να το καταλάβουν!

Η τερέζα είναι η πεθερά μου , αυτό έβγαλα εγω , νομίζω είναι και το σωστο.

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ela Πικερ ενα τραγουδακι να συνοδευει τις νυχτερινες βολτες σου στα στεκια της ακολασιας

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η τερέζα είναι η πεθερά μου , αυτό έβγαλα εγω , νομίζω είναι και το σωστο.

Σωστός είσαι Σάββα αλλά από τις 5 επιλογές η σωστή είναι ότι είσαι η κόρη της. Όπως είπες θα μπορούσες να ήσουν και ο γαμπρός της, δηλαδή ο άντρας της κόρης της.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
πίκερ σε ποια δημόσια υπηρεσία δουλεύεις? στον ιδιωτικό τομέα κανένας δεν θα πλήρωνε 10 άτομα για να λύνουν κουιζάκια.
(βασικά κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θα προσλάμβανε τον πίκερ...) 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι αγαπώ όλους όσους γράφουν στο νόμο του Picker. Όλοι σας έχετε συμβάλει στην επιτυχία του νόμου. Με την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου Μίστερ Μαλάκας πιστεύω ότι θα μείνω στην ιστορία.  :sunglasses:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πικερ

εγω χτες εκανα παραβαση του νομου σου

ειχα βγει αλλα δεν ειπα ουτε για πουτανες ουτε τιποτα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris82 δουλεύω σε τηλεφωνικό κέντρο. Τι έχουν τα κουιζάκια; Μια χαρά είναι. Πάνε κι έρχονται κάθε μέρα στη δουλειά μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Pussy wagon κανείς δεν είναι τέλειος. Εγώ κάθε απόγευμα που πάω στη δουλειά και με βλέπουν οι συνάδελφοι με ρωτάνε δυνατά αν έπιασα το στόχο και αν η προσπάθεια ήταν πετυχημένη. Φυσικά όλες οι γυναίκες έχουν καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.  :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Pussy wagon κανείς δεν είναι τέλειος. Εγώ κάθε απόγευμα που πάω στη δουλειά και με βλέπουν οι συνάδελφοι με ρωτάνε δυνατά αν έπιασα το στόχο και αν η προσπάθεια ήταν πετυχημένη. Φυσικά όλες οι γυναίκες έχουν καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.  :grin:

πικερ πιστευω οι γυναικες στη δουλεια τις εχεις ιντριγκαρει  με καποιον τροπο και σιγουρα εχουν αποριες για καποια πραμματα
πιστευω μαλιστα θα γουσταραν να γαμηθουν μαζι σου γιατι εισαι μεγαλος γαμιας και θα τα εδιναν ολα ωστε να συναγωνιστουν ολα τα γαμησια που εχεις κανει

για προσπαθησε να φλερταρεις με καποια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε παπαρα μπαροκ τουλαχιστον ο πικερ γαμαει μουνακια
ενω εσυ γαμας λουγκρακια ντροπη της δεξιας

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Pussy wagon κανείς δεν είναι τέλειος. Εγώ κάθε απόγευμα που πάω στη δουλειά και με βλέπουν οι συνάδελφοι με ρωτάνε δυνατά αν έπιασα το στόχο και αν η προσπάθεια ήταν πετυχημένη. Φυσικά όλες οι γυναίκες έχουν καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.  :grin:

σε εχουν παρει στο ψιλο δηλαδη

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σε παραδεχομαι Πικερ

Παρ'ολα τα σκατα και την απαξιωση που εχεις φαει εδω μεσα δεν εχεις σπασει ακομα

Εισαι σταθερος στις αποψεις σου ενω θα μπορουσες να τις αλλαζεις καθε τοσο για να γινεις αρεστος

Δεν ντρεπεσαι να δειξεις τη μουρη σου και να δωσεις πραγματικες πληροφοριες για τη δουλεια σου την καθημερινοτητα σου κτλ

Γραφεις με το ιδιο νικ ενω θα μπορουσες να ειχες 2-3 κλωνους οπως κανουν ενα σωρο ψυχασθενεις εδω μεσα

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom