ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Πιστευει κανεις ότι υπαρχει πουτάνα να κατσει στον πικερ;
Σήμερα πάντως μου έκατσε η Ντιάνα. Είναι και ψυχοθεραπεύτριά μου αφού της λέω τον πόνο μου για την Κορίνα.
Φίλε δεν έχεις καταλάβει... Κάθε μέρα πατάω διαγραφή λογαριασμού τουλάχιστον 3 φορές. Είναι ένα πάγιο αίτημά μου. Αφού όμως δεν με διαγράφει τι να κάνω; Να το λέω συνέχεια;;;
Να μην ξαναμπείς το σκέφτηκες ποτέ ή μπαααα;;;;
Όλοι οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες γαμάμε τη γυναίκα του Στέκα.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την πάθησή μου. Έχεις ακούσει ποτέ την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή; Όσο μου δίνει τη δυνατότητα ο Αντισθένης νιώθω υποχρεωμένος να μπαίνω και να γράφω στο site. Πρέπει να με διαγράψει για να ηρεμήσω!
Pussy wagon κανείς δεν είναι τέλειος. Εγώ κάθε απόγευμα που πάω στη δουλειά και με βλέπουν οι συνάδελφοι με ρωτάνε δυνατά αν έπιασα το στόχο και αν η προσπάθεια ήταν πετυχημένη. Φυσικά όλες οι γυναίκες έχουν καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.
ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ διεγραψε τον επιτελους!!!!!
δεν διαγραφεις ετσι απλα εναν νομοθετη...ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ διεγραψε τον επιτελους!!!!!
Picker πρότεινε κανένα milfaki για αύριο με μεγάλαΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker