Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι την "μικρή" διαφορά στην ποιότητα ηδονισμου μεταξύ ένος ταχυαυνανισμου του πικερ στο μετάξι απο ένα όργιο του χεφνερ , έτσι ?

αν και για να προλαβω την ερώτηση σου , υποκριση είναι και στην δευτερη περίπτωση , αλλά υπάρχει μια "μικρη" διαφορά στην ποιότητα που ίσως να ξεπερνάει έναν αυνανισμό με την χρήση xhamster

Αρα το ζητουμενο ειναι η ποιοτητα του ηδονισμου και οχι το σεξ καθεαυτο. Ενα οργιο του Χεφνερ μπορει να ειναι αυνανισμος, αλλα ειναι προτιμοτερο απο μια κοινοτυπη σεξουαλικη επαφη με γυναικα που τη θελουμε και μας θελει, γιατι βρισκεται υψηλοτερα στην κλιμακα του ηδονισμου.

Επομενως και η κριτικη που κανεις στον Πικερ θα ηταν πιο δικαιο να διατυπωθει ως: Δεν εχει καμια σημασια αν αυνανιζεσαι ή γαμας στο Μεταξι, σημασια εχει οτι ηδονιζεσαι με κακιστο ποιοτικα τροπο.

Βεβαια εδω ο Πικερ θα ισχυριστει οτι η αξιολογηση της ποιοτητας ειναι υποκειμενικη και οτι αυτος κανει ταξιδι στην εκσταση καθε φορα που πηγαινει Μεταξουργειο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Σωστός είσαι Σάββα αλλά από τις 5 επιλογές η σωστή είναι ότι είσαι η κόρη της. Όπως είπες θα μπορούσες να ήσουν και ο γαμπρός της, δηλαδή ο άντρας της κόρης της.
Ειμαι μητερα της ειναι το σωστο. Γιατι η κορη πηρε το ονομα της γιαγιας.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγώ το παραδέχομαι ότι είμαι ψυχάκιας, έχω νοσηλευτεί και στο ΨΝΑ. Πότε έσπασα όμως; Μπορείς να μου πεις;
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω αν ειναι ησυχα εκει ή αν σε βαζουν σε θαλαμους με ασθενεις που κανουν φασαρια;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες δώστε τον Στέκα στεγνά και γαμήστε του τη γυναίκα. Στέκα εγώ πάντως όταν γαμήσω τη γυναίκα σου δεν θα τη μετρήσω στις γκόμενες αλλά στις πουτάνες.  :rockon:

Πικερ ποτέ δεν θα  :fuck2: την γκόμενα ή τη γυναίκα κάποιου... εσύ ΠΟΤΕ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Τον απαξιώνετε τον Πίκερ τύποι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα όλες οι πουτάνες που γαμάω έχουν γκόμενο ή είναι παντρεμένες. Και η δικιά σου όταν μάθει το ποιόν σου θα έρθει να δουλέψει στο μπουρδελάκι και θα την γαμήσουμε όλοι οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες μαζί.  :fuck1:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όλοι οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και γαμάμε σαν πουτάνες τις γυναίκες των λαμόγιων.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λαμόγιο θυμήσου την 6η εντολή:
[size=50pt]ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ![/size]  :heavymetalbig:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αρα το ζητουμενο ειναι η ποιοτητα του ηδονισμου και οχι το σεξ καθεαυτο. Ενα οργιο του Χεφνερ μπορει να ειναι αυνανισμος, αλλα ειναι προτιμοτερο απο μια κοινοτυπη σεξουαλικη επαφη με γυναικα που τη θελουμε και μας θελει, γιατι βρισκεται υψηλοτερα στην κλιμακα του ηδονισμου.

Επομενως και η κριτικη που κανεις στον Πικερ θα ηταν πιο δικαιο να διατυπωθει ως: Δεν εχει καμια σημασια αν αυνανιζεσαι ή γαμας στο Μεταξι, σημασια εχει οτι ηδονιζεσαι με κακιστο ποιοτικα τροπο.

Βεβαια εδω ο Πικερ θα ισχυριστει οτι η αξιολογηση της ποιοτητας ειναι υποκειμενικη και οτι αυτος κανει ταξιδι στην εκσταση καθε φορα που πηγαινει Μεταξουργειο.

σωστο ,
κοιτα ...όσο πιο αγάμητος είναι κάποιος τόσο πιο πολύ καυλωμένος είναι και τόσο πιο χαμηλής ποιότητας αντικείμενα χρειάζεται για να ικανοποιηθεί , δλδ άμα έχεις να φας μια βδομάδα θα καταβροχθισεις το κεσεδάκι με τα μπαγιάτικα φασόλια στο δευτερόλεπτο ...αλλά να κάθεσαι να περηφανεύεσαι ότι είσαι ικανός να καυλώνεις στα μπαγιάτικα φασόλια είναι ψυχιατρική διαάγνωση ...εξάλλου όσοι δεν καυλώνουν στα φασόλια ίσως είναι επειδή τρώνε καθημερινά σε ακριβα εστιατορια με γυμνες σερβιτορες ...

εξάλλου κοιτα φάτσα :

9RYkFWu.jpg

σε πείθει ότι αυτός ο πανηλίθιος ψυχαναγκαστικός μαλάκας , μπορεί να κατάλαβει την διαφορά μεταξυ μεταξουργίου , ενός οργιου του χέφνερ ή το να γαμεί κανείς μια καυλωμένη γκομένα ?

σε πείθει ότι είναι για κάτι παραπάνω απο μετάξι ?

πιστευει κανείς ότι έχει εγκέφαλο ? ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σε δίνω καριόλη στεγνά και σου γαμάω τη γυναίκα. Εγώ ο Picker θα βάλω σε μια τάξη αυτή τη γαμημένη κοινωνία.  :rockon:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Γυαλίζει το μάτι του.... μέγα ναυάγιο της ζωής ο πασοκος πικερακος

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παλιομαλάκα ηδονιστή rigormortis εσένα δεν σε νοιάζει να γαμάς αλλά να ηδονίζεσαι. Μπορείς να βρεις την ηδονή με ένα τραβέλι, με έναν πουτσαρά που θα σε ξεκωλιάσει ή μόνος σου, γιατί άμα πιάσει η μαλακία τύφλα να 'χει το γαμήσι.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ. ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΑΩ, ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΝΑ ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ.  :birdman:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πικερακο γιατί συνδεεις μονιμως την ηδονη με την ομοφυλοφιλία ?
υπάρχουν και οι γυναικες να ξερεις εκτος απο τα υπερμεγεθη πέη που οραματίζεσαι

και για πολλοστή φορά, εσύ ούτε γαμάς (ούτε έχεις γαμήσει ποτέ μάλλον)
ούτε περήφανος είσαι που δεν δινεις σημασία στις γκομενες , με τα παρακάλια
και τα κλαψουρίσματα που τους ρίχνεις

τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Σαφώς και οι φτωχοί μπουρδελιάρηδες δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τους πλούσιους σε ποσότητα και ποιότητα γαμησιών,αλλά να μην είμαστε κι αχάριστοι,έχουν περάσει και ακόμα υπάρχουν αστεράκια στο Μεταξουργείο,καλή διάθεση και θετική αύρα μόνο χρειάζεται για να λυθούν και να μας προσφέρουν γαμησάρες,τηρουμένων των αναλογιών πάντα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γιατί δεν παραδέχεσαι μωρή κότα rigormortis ότι είσαι κρυφο-gay; Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ηδονιστής που να μην έχει δοκιμάσει έστω να τον φάει. Γιατί δεν το παραδέχεσαι; Εγώ αντίθετα βάζω πολύ πιο πάνω την τιμή μου από την ηδονή. Θέλω να γαμάω και να χύνω πάντα με γυναίκα και να μη μαλακίζομαι ποτέ. Η διαφορά μας ηλίθιε είναι πρωτίστως ηθική. Εγώ είμαι ΑΝΤΡΑΣ, εσύ είναι bisexual και μαλάκας όπως ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι ηδονιστές!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω αν ειναι ησυχα εκει ή αν σε βαζουν σε θαλαμους με ασθενεις που κανουν φασαρια;

Duke Nukem ήρεμα ήταν, ήμουν στο τμήμα χρονίων παθήσεων για 3 εβδομάδες. Ήθελαν να παρακολουθήσουν την ΙΨΔ μου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Γιατί δεν παραδέχεσαι μωρή κότα rigormortis ότι είσαι κρυφο-gay; Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ηδονιστής που να μην έχει δοκιμάσει έστω να τον φάει. Γιατί δεν το παραδέχεσαι; Εγώ αντίθετα βάζω πολύ πιο πάνω την τιμή μου από την ηδονή. Θέλω να γαμάω και να χύνω πάντα με γυναίκα και να μη μαλακίζομαι ποτέ. Η διαφορά μας ηλίθιε είναι πρωτίστως ηθική. Εγώ είμαι ΑΝΤΡΑΣ, εσύ είναι bisexual και μαλάκας όπως ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι ηδονιστές!

καλά σοβαρολογείς τώρα ?

εγω απο πάντα ήμουν ομοφοβικός , εν αντιθέσει με σένα που όλο φέρνεις την κουβέντα σε πέη και πρωκτοδακτυλιάσματα και τιμολόγηση των οπισθιων σου ...

και κάτι άλλο ,

κάνε μου την χάρη και πες σε οποιοδηποτε μέλος του site ή σε οποιονδηποτε συναντήσεις εξω ... "γεια σας , θεωρώ τον εαυτό μου περήφανο ανθρωπο που δεν δινει σημασία στις γκομενες , αλλά αφου με σουτάρουν αρχιζω τα παρακάλια , ταγονατίσματα και τα μυξοκλάματα επι χρόνια για να ξαναγυρίσουν "

πιστευεις ότι θα συμφωνησει κανενας μαζί σου ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom