Επισκέπτης
Εγώ το παραδέχομαι ότι είμαι ψυχάκιας, έχω νοσηλευτεί και στο ΨΝΑ. Πότε έσπασα όμως; Μπορείς να μου πεις;
Είσαι πολύ τυχερός! Εσύ Picker δεν θα πάθεις ποτέ καρκίνο!
Εγώ το παραδέχομαι ότι είμαι ψυχάκιας, έχω νοσηλευτεί και στο ΨΝΑ. Πότε έσπασα όμως; Μπορείς να μου πεις;
φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι την "μικρή" διαφορά στην ποιότητα ηδονισμου μεταξύ ένος ταχυαυνανισμου του πικερ στο μετάξι απο ένα όργιο του χεφνερ , έτσι ?
αν και για να προλαβω την ερώτηση σου , υποκριση είναι και στην δευτερη περίπτωση , αλλά υπάρχει μια "μικρη" διαφορά στην ποιότητα που ίσως να ξεπερνάει έναν αυνανισμό με την χρήση xhamster
Ειμαι μητερα της ειναι το σωστο. Γιατι η κορη πηρε το ονομα της γιαγιας.Σωστός είσαι Σάββα αλλά από τις 5 επιλογές η σωστή είναι ότι είσαι η κόρη της. Όπως είπες θα μπορούσες να ήσουν και ο γαμπρός της, δηλαδή ο άντρας της κόρης της.
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω αν ειναι ησυχα εκει ή αν σε βαζουν σε θαλαμους με ασθενεις που κανουν φασαρια;Εγώ το παραδέχομαι ότι είμαι ψυχάκιας, έχω νοσηλευτεί και στο ΨΝΑ. Πότε έσπασα όμως; Μπορείς να μου πεις;
Γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες δώστε τον Στέκα στεγνά και γαμήστε του τη γυναίκα. Στέκα εγώ πάντως όταν γαμήσωτη γυναίκα σου δεν θα τη μετρήσω στις γκόμενες αλλά στις πουτάνες.![]()
Αρα το ζητουμενο ειναι η ποιοτητα του ηδονισμου και οχι το σεξ καθεαυτο. Ενα οργιο του Χεφνερ μπορει να ειναι αυνανισμος, αλλα ειναι προτιμοτερο απο μια κοινοτυπη σεξουαλικη επαφη με γυναικα που τη θελουμε και μας θελει, γιατι βρισκεται υψηλοτερα στην κλιμακα του ηδονισμου.
Επομενως και η κριτικη που κανεις στον Πικερ θα ηταν πιο δικαιο να διατυπωθει ως: Δεν εχει καμια σημασια αν αυνανιζεσαι ή γαμας στο Μεταξι, σημασια εχει οτι ηδονιζεσαι με κακιστο ποιοτικα τροπο.
Βεβαια εδω ο Πικερ θα ισχυριστει οτι η αξιολογηση της ποιοτητας ειναι υποκειμενικη και οτι αυτος κανει ταξιδι στην εκσταση καθε φορα που πηγαινει Μεταξουργειο.
Γυαλίζει το μάτι του.... μέγα ναυάγιο της ζωής ο πασοκος πικερακος
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω αν ειναι ησυχα εκει ή αν σε βαζουν σε θαλαμους με ασθενεις που κανουν φασαρια;
Γιατί δεν παραδέχεσαι μωρή κότα rigormortis ότι είσαι κρυφο-gay; Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ηδονιστής που να μην έχει δοκιμάσει έστω να τον φάει. Γιατί δεν το παραδέχεσαι; Εγώ αντίθετα βάζω πολύ πιο πάνω την τιμή μου από την ηδονή. Θέλω να γαμάω και να χύνω πάντα με γυναίκα και να μη μαλακίζομαι ποτέ. Η διαφορά μας ηλίθιε είναι πρωτίστως ηθική. Εγώ είμαι ΑΝΤΡΑΣ, εσύ είναι bisexual και μαλάκας όπως ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι ηδονιστές!