Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Έπειτα εμένα δεν με νοιάζει η συμμετοχή. Με νοιάζει να γουστάρω τη γυναίκα που γαμάω, να μου δίνει τα ωραία πατουσάκια της στο στόμα και να ανοίγει τα πόδια της καλά. Αυτά τα τρία στοιχεία για μένα αρκούν για να κάνω ένα καλό γαμήσι!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Επισκέπτης
Είμαι 55% Νέα Δημοκρατία και 45% ΠΑΣΟΚ. Είμαι κεντρώος προς κεντροδεξιός. Ευχαριστώ.  :hi:

Picker ακούγεται ότι σκέπτεσαι σοβαρά να κατέβης στις επόμενες εθνικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής με σκοπό να εκπροσωπήσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τους απανταχού γνήσιους μπουρδελιάρηδες! Αληθεύει;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Reznov στην ΙΨΔ τα φάρμακα δεν βοηθάνε πολύ. Το 2005 μετά από πολλές ανεπιτυχείς επισκέψεις σε ψυχιάτρους και ψυχολόγους και έχοντας περάσει σχεδόν 3 χρόνια στο σπίτι ανήμπορος να δουλέψω μία ψυχίατρος στο ΙΚΑ μου άνοιξε τα μάτια. Της περιέγραψα το πρόβλημά μου και μου έκανε μόνο μία ερώτηση: "ΠΗΔΑΣ;" Της λέω: "ΟΧΙ." Μου λέει: "ΝΑ ΠΗΔΑΣ!"

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν οι πουτάνες μου έσωσαν τη ζωή. Είχα καταντήσει τελείως μη λειτουργικός και δεν έβγαινα σχεδόν καθόλου από το σπίτι. Και όλα άλλαξαν όταν ακολούθησα τη συμβουλή της ψυχιάτρου και άρχισα να γαμάω. Και έχω τώρα εδώ τον μαλάκα τον rigormortis να μου λέει ότι το γαμήσι στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ και άλλες φεμινιστικές μαλακίες!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν οι πουτάνες μου έσωσαν τη ζωή. Είχα καταντήσει τελείως μη λειτουργικός και δεν έβγαινα σχεδόν καθόλου από το σπίτι. Και όλα άλλαξαν όταν ακολούθησα τη συμβουλή της ψυχιάτρου και άρχισα να γαμάω. Και έχω τώρα εδώ τον μαλάκα τον rigormortis να μου λέει ότι το γαμήσι στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ και άλλες φεμινιστικές μαλακίες!
Η ψυχίατρος σου είπε να γαμάς στο Μετάξι κάθε δεύτερη μέρα;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η ψυχίατρος σου είπε να γαμάς στο Μετάξι κάθε δεύτερη μέρα;

Μου είπε να γαμάω τακτικά - έστω και σε οίκους ανοχής! Ότι είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του άντρα το σεξ!!!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Οταν ειχα καταθλιψη κι ετρεχα σε ψυχολογους και ψυχιατρος ειχα 5 χρονια να γαμησω... καλα κανεις πικερ και γαμας... μακαρι να το κανα κι εγω τοτε...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και έχεις τις καριόλες τις φεμινίστριες που έχουν παρεισφρήσει σε όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα της Ευρώπης να θέλουν την τιμωρία των μοναχικών αντρών που πληρώνουν για σεξ. Και μόνο για το λόγο αυτό η μόνη επιλογή για εμάς είναι η ΝΔ.

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Οταν ειχα καταθλιψη κι ετρεχα σε ψυχολογους και ψυχιατρος ειχα 5 χρονια να γαμησω... καλα κανεις πικερ και γαμας... μακαρι να το κανα κι εγω τοτε...
Βuk εγώ που έχω τα ψυχολογικά μου πως λες να τα ξεπεράσω?απάντησε γρήγορα  :2funny: :2funny: :headbaning2: :smiley6600:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Reznov στην ΙΨΔ τα φάρμακα δεν βοηθάνε πολύ. Το 2005 μετά από πολλές ανεπιτυχείς επισκέψεις σε ψυχιάτρους και ψυχολόγους και έχοντας περάσει σχεδόν 3 χρόνια στο σπίτι ανήμπορος να δουλέψω μία ψυχίατρος στο ΙΚΑ μου άνοιξε τα μάτια. Της περιέγραψα το πρόβλημά μου και μου έκανε μόνο μία ερώτηση: "ΠΗΔΑΣ;" Της λέω: "ΟΧΙ." Μου λέει: "ΝΑ ΠΗΔΑΣ!"

Της ζήτησες να την πηδήξεις;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ηταν λαθος σου που διεκοψες τις επισκεψεια και δεν συζητησες μαζι της περι του αντικειμενου του πηδηματος μπορει να σε ενεπνεε προς μια πιο ολοκληρωμενη μορφη του νομου.

Παντως ο καθενας μπορει να συμφωνησει μαζι σου στο οτι πρεπει να γινουμε οι ιδιοι νομοθετες της ζωης μας.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
ηταν λαθος σου που διεκοψες τις επισκεψεια και δεν συζητησες μαζι της περι του αντικειμενου του πηδηματος μπορει να σε ενεπνεε προς μια πιο ολοκληρωμενη μορφη του νομου.

Παντως ο καθενας μπορει να συμφωνησει μαζι σου στο οτι πρεπει να γινουμε οι ιδιοι νομοθετες της ζωης μας.

Εχω και εγω τον νόμο μου τύπε...

ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

STEKAS72  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
γαμαμε τανες  αφοβα χωρις να φοβομαστε  γαμαμε με συχνοτητα  που μπορει ο καθενας  και  αναλογα τα λεφτα  που εχει καποιος 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom