Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Duke Nukem ήρεμα ήταν, ήμουν στο τμήμα χρονίων παθήσεων για 3 εβδομάδες. Ήθελαν να παρακολουθήσουν την ΙΨΔ μου.

είμαι και γαμώ τους επιστήμονες τελικά!! , βγαζω διάγνωσεις απο τα post στο bou  

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
πικερ γιατι σταματησες τη θεραπεια?

νιωθεις οτι ξεπερασες τα συμπτωματα και εισαι οκ?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Duke Nukem ήρεμα ήταν, ήμουν στο τμήμα χρονίων παθήσεων για 3 εβδομάδες. Ήθελαν να παρακολουθήσουν την ΙΨΔ μου.

Πικεράκο, ψάξε να βρεις που δουλεύει η Κορίνα,
και πόσταρε δ/ση και ωράριο 
στο Μετάξι, για να πάω !  :rockon: :rockon:

Η ΙΨΔ σου , είναι  :spam:

Μη σπαμάρεις, στο θρεντ σου !

Αντε , γρήγορα  στη δουλειά !  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Στέκα όλες οι πουτάνες που γαμάω έχουν γκόμενο ή είναι παντρεμένες. Και η δικιά σου όταν μάθει το ποιόν σου θα έρθει να δουλέψει στο μπουρδελάκι και θα την γαμήσουμε όλοι οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες μαζί.  :fuck1:

Πικερακο συντομα σε βλεπω να περνας πάλι την πόρτα του ψυχιατρείου... :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Πικερακο συντομα σε βλεπω να περνας πάλι την πόρτα του ψυχιατρείου... :S

Μπα, δεν έχει πρόβλημα ο Πικεράκος.

Απλά , θέλει να στην πει.

Αντε ρε Πίκερ, βρες που δουλεύει η Κορίνα
να πάμε να γλεντήσουμε !

Κάνε και κάτι χρήσιμο,

έχεις γίνει γνωστός από τις φωτό σου

Πικεράκο κοτοπουλάκι !  :2funny: :2funny:

smiling-chicken-funny-cartoon-10765506.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Σαφώς και οι φτωχοί μπουρδελιάρηδες δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τους πλούσιους σε ποσότητα και ποιότητα γαμησιών,αλλά να μην είμαστε κι αχάριστοι,έχουν περάσει και ακόμα υπάρχουν αστεράκια στο Μεταξουργείο,καλή διάθεση και θετική αύρα μόνο χρειάζεται για να λυθούν και να μας προσφέρουν γαμησάρες,τηρουμένων των αναλογιών πάντα...
Η Κορινα συνεχιζει 3η βαρδια; Δε θα την προλαβω 2η.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μπορεις να την κοπανησεις αμα θελεις ή σε κρατανε με το ζορι; Εχω ενα προβλημα υπνου που θελω να το παρακολουθησουν αλλα αμα ειναι να βγω χειροτερα δε λεει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Μπορεις να την κοπανησεις αμα θελεις ή σε κρατανε με το ζορι; Εχω ενα προβλημα υπνου που θελω να το παρακολουθησουν αλλα αμα ειναι να βγω χειροτερα δε λεει.
Αφου υπαρχει ιατρειο υπνου σε δημοσιο νοσοκομειο. Οπως υπαρχει και ιατρειο διακοπης καπνισματος.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
καλά σοβαρολογείς τώρα ?

εγω απο πάντα ήμουν ομοφοβικός , εν αντιθέσει με σένα που όλο φέρνεις την κουβέντα σε πέη και πρωκτοδακτυλιάσματα και τιμολόγηση των οπισθιων σου ...

και κάτι άλλο ,

κάνε μου την χάρη και πες σε οποιοδηποτε μέλος του site ή σε οποιονδηποτε συναντήσεις εξω ... "γεια σας , θεωρώ τον εαυτό μου περήφανο ανθρωπο που δεν δινει σημασία στις γκομενες , αλλά αφου με σουτάρουν αρχιζω τα παρακάλια , ταγονατίσματα και τα μυξοκλάματα επι χρόνια για να ξαναγυρίσουν "

πιστευεις ότι θα συμφωνησει κανενας μαζί σου ?
Ομοφοβικος δε σημαινει οτι δεν εισαι ομοφυλοφιλος. Αλλα νομιζω οτι αυτο που θελει να πει ο Πικερ ειναι οτι ο σωστος ηδονιστης δεν πρεπει να εχει ομοφοβικα ταμπου αλλα να εξερευνα και να διευρυνει  τη σφαιρα των κλισεων και των ιδιοτροπιων του.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ τα παντρεμενα λαμογια μας γαμανε τις γκομενες:
index.php

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ομοφοβικος δε σημαινει οτι δεν εισαι ομοφυλοφιλος. Αλλα νομιζω οτι αυτο που θελει να πει ο Πικερ ειναι οτι ο σωστος ηδονιστης δεν πρεπει να εχει ομοφοβικα ταμπου αλλα να εξερευνα και να διευρυνει  τη σφαιρα των κλισεων και των ιδιοτροπιων του.

ααααα μου φαίνεται θα γ...σω κανέναν εδω μέσα !

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Προσπαθω να ειμαι δικαιος. Πιστευω οτι θα με βρειτε δικαιο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ειχε βγει μια διαφημιση που παρουσιαζε εναν νταλικιερη ως ομοφυλοφιλο που ηθελε να εκμεταλλευτει τον νεαρο που του εκανε οτοστοπ. Και εβγαλε ανακοινωση διαμαρτυριας το σωματειο των νταλικιερηδων γραφοντας: Ποιος ειναι αυτος που εφτιαξε αυτη την προσβλητικη διαφημιση να του κατεβασουμε τα παντελονια και να τον γαμησουμε!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έτσι ακριβώς είναι, όπως το λέει ο Duke Nukem. Ο πραγματικός ηδονιστής είναι εξ ορισμού bisexual ή τουλάχιστον bi-curious. Δεν μπορείς να λες ότι είσαι ηδονιστής και να δηλώνεις παράλληλα ομοφοβικός!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ παραδέχομαι ότι δεν με ενδιαφέρει τόσο η ηδονή όσο η τιμή μου. Θα μπορούσα π.χ. να απέχω από το σεξ για μήνες, δεν το έχω τόσο ανάγκη. ΠΙΕΖΟΜΑΙ να γαμάω 4 φορές την εβδομάδα για να είμαι πάνω από τον μέσο όρο. Και έχω ορκιστεί να το κάνω για πάντα. Θα τα γαμήσω όλα πριν πεθάνω. Στο τέλος κανείς δεν θα μπορεί να μου τη βγει!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγώ παραδέχομαι ότι δεν με ενδιαφέρει τόσο η ηδονή όσο η τιμή μου. Θα μπορούσα π.χ. να απέχω από το σεξ για μήνες, δεν το έχω τόσο ανάγκη. ΠΙΕΖΟΜΑΙ να γαμάω 4 φορές την εβδομάδα για να είμαι πάνω από τον μέσο όρο. Και έχω ορκιστεί να το κάνω για πάντα. Θα τα γαμήσω όλα πριν πεθάνω. Στο τέλος κανείς δεν θα μπορεί να μου τη βγει!!!
Θες να δωσεις μια τιμια απαντηση στον ριγκορ σχετικα με την ηδονιστικη ποιοτητα των γαμισιων που κανεις στο Μεταξι; Ειναι εκπληκτικα οπως γραφεις κατα καιρους; Ειναι μετρια; Ειναι αναγκαιο κακο αφου οι γυναικες επιλεγουν λαμογια;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολλά από τα γαμήσια που κάνω είναι ηδονιστικά. Καταρχήν εγώ θεωρώ ότι για να τελειώσεις χρειάζεται να νιώσεις ηδονή - δεν γίνεται αλλιώς! Φυσικά και υπάρχουν μέτρια γαμήσια αλλά τα περισσότερα είναι πολύ καλά. Με πουτάνες έχω κάνει πολύ καλύτερα γαμήσια από ό,τι με τις γκόμενες που είχα. Αλλά εγώ και με τις γκόμενες που είχα τελείωνα πάντα στο 5-λεπτο, δεν μπορώ να αντέξω παραπάνω. Άρα μου φαίνεται γελοίο το επιχείρημα των 5 λεπτών που θέτει ο rigormortis.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έπειτα εμένα δεν με νοιάζει η συμμετοχή. Με νοιάζει να γουστάρω τη γυναίκα που γαμάω, να μου δίνει τα ωραία πατουσάκια της στο στόμα και να ανοίγει τα πόδια της καλά. Αυτά τα τρία στοιχεία για μένα αρκούν για να κάνω ένα καλό γαμήσι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom