You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Duke Nukem ήρεμα ήταν, ήμουν στο τμήμα χρονίων παθήσεων για 3 εβδομάδες. Ήθελαν να παρακολουθήσουν την ΙΨΔ μου.
είμαι και γαμώ τους επιστήμονες τελικά!! , βγαζω διάγνωσεις απο τα post στο bou
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Duke Nukem ήρεμα ήταν, ήμουν στο τμήμα χρονίων παθήσεων για 3 εβδομάδες. Ήθελαν να παρακολουθήσουν την ΙΨΔ μου.
Πικεράκο, ψάξε να βρεις που δουλεύει η Κορίνα,
και πόσταρε δ/ση και ωράριο
στο Μετάξι, για να πάω !
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Η ΙΨΔ σου , είναι
![Spam :spam: :spam:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/spam.gif)
Μη σπαμάρεις, στο θρεντ σου !
Αντε , γρήγορα στη δουλειά !
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Στέκα όλες οι πουτάνες που γαμάω έχουν γκόμενο ή είναι παντρεμένες. Και η δικιά σου όταν μάθει το ποιόν σου θα έρθει να δουλέψει στο μπουρδελάκι και θα την γαμήσουμε όλοι οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες μαζί.![]()
Πικερακο συντομα σε βλεπω να περνας πάλι την πόρτα του ψυχιατρείου... :S
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Πικερακο συντομα σε βλεπω να περνας πάλι την πόρτα του ψυχιατρείου... :S
Μπα, δεν έχει πρόβλημα ο Πικεράκος.
Απλά , θέλει να στην πει.
Αντε ρε Πίκερ, βρες που δουλεύει η Κορίνα
να πάμε να γλεντήσουμε !
Κάνε και κάτι χρήσιμο,
έχεις γίνει γνωστός από τις φωτό σου
Πικεράκο κοτοπουλάκι !
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![smiling-chicken-funny-cartoon-10765506.jpg](https://thumbs.dreamstime.com/b/smiling-chicken-funny-cartoon-10765506.jpg)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Η Κορινα συνεχιζει 3η βαρδια; Δε θα την προλαβω 2η.Σαφώς και οι φτωχοί μπουρδελιάρηδες δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τους πλούσιους σε ποσότητα και ποιότητα γαμησιών,αλλά να μην είμαστε κι αχάριστοι,έχουν περάσει και ακόμα υπάρχουν αστεράκια στο Μεταξουργείο,καλή διάθεση και θετική αύρα μόνο χρειάζεται για να λυθούν και να μας προσφέρουν γαμησάρες,τηρουμένων των αναλογιών πάντα...
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Μπορεις να την κοπανησεις αμα θελεις ή σε κρατανε με το ζορι; Εχω ενα προβλημα υπνου που θελω να το παρακολουθησουν αλλα αμα ειναι να βγω χειροτερα δε λεει.Duke Nukem ήρεμα ήταν, ήμουν στο τμήμα χρονίων παθήσεων για 3 εβδομάδες. Ήθελαν να παρακολουθήσουν την ΙΨΔ μου.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Αφου υπαρχει ιατρειο υπνου σε δημοσιο νοσοκομειο. Οπως υπαρχει και ιατρειο διακοπης καπνισματος.Μπορεις να την κοπανησεις αμα θελεις ή σε κρατανε με το ζορι; Εχω ενα προβλημα υπνου που θελω να το παρακολουθησουν αλλα αμα ειναι να βγω χειροτερα δε λεει.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ομοφοβικος δε σημαινει οτι δεν εισαι ομοφυλοφιλος. Αλλα νομιζω οτι αυτο που θελει να πει ο Πικερ ειναι οτι ο σωστος ηδονιστης δεν πρεπει να εχει ομοφοβικα ταμπου αλλα να εξερευνα και να διευρυνει τη σφαιρα των κλισεων και των ιδιοτροπιων του.καλά σοβαρολογείς τώρα ?
εγω απο πάντα ήμουν ομοφοβικός , εν αντιθέσει με σένα που όλο φέρνεις την κουβέντα σε πέη και πρωκτοδακτυλιάσματα και τιμολόγηση των οπισθιων σου ...
και κάτι άλλο ,
κάνε μου την χάρη και πες σε οποιοδηποτε μέλος του site ή σε οποιονδηποτε συναντήσεις εξω ... "γεια σας , θεωρώ τον εαυτό μου περήφανο ανθρωπο που δεν δινει σημασία στις γκομενες , αλλά αφου με σουτάρουν αρχιζω τα παρακάλια , ταγονατίσματα και τα μυξοκλάματα επι χρόνια για να ξαναγυρίσουν "
πιστευεις ότι θα συμφωνησει κανενας μαζί σου ?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πικερ τα παντρεμενα λαμογια μας γαμανε τις γκομενες:
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Ομοφοβικος δε σημαινει οτι δεν εισαι ομοφυλοφιλος. Αλλα νομιζω οτι αυτο που θελει να πει ο Πικερ ειναι οτι ο σωστος ηδονιστης δεν πρεπει να εχει ομοφοβικα ταμπου αλλα να εξερευνα και να διευρυνει τη σφαιρα των κλισεων και των ιδιοτροπιων του.
ααααα μου φαίνεται θα γ...σω κανέναν εδω μέσα !
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Προσπαθω να ειμαι δικαιος. Πιστευω οτι θα με βρειτε δικαιο.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ειχε βγει μια διαφημιση που παρουσιαζε εναν νταλικιερη ως ομοφυλοφιλο που ηθελε να εκμεταλλευτει τον νεαρο που του εκανε οτοστοπ. Και εβγαλε ανακοινωση διαμαρτυριας το σωματειο των νταλικιερηδων γραφοντας: Ποιος ειναι αυτος που εφτιαξε αυτη την προσβλητικη διαφημιση να του κατεβασουμε τα παντελονια και να τον γαμησουμε!
Εγώ παραδέχομαι ότι δεν με ενδιαφέρει τόσο η ηδονή όσο η τιμή μου. Θα μπορούσα π.χ. να απέχω από το σεξ για μήνες, δεν το έχω τόσο ανάγκη. ΠΙΕΖΟΜΑΙ να γαμάω 4 φορές την εβδομάδα για να είμαι πάνω από τον μέσο όρο. Και έχω ορκιστεί να το κάνω για πάντα. Θα τα γαμήσω όλα πριν πεθάνω. Στο τέλος κανείς δεν θα μπορεί να μου τη βγει!!!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Θες να δωσεις μια τιμια απαντηση στον ριγκορ σχετικα με την ηδονιστικη ποιοτητα των γαμισιων που κανεις στο Μεταξι; Ειναι εκπληκτικα οπως γραφεις κατα καιρους; Ειναι μετρια; Ειναι αναγκαιο κακο αφου οι γυναικες επιλεγουν λαμογια;Εγώ παραδέχομαι ότι δεν με ενδιαφέρει τόσο η ηδονή όσο η τιμή μου. Θα μπορούσα π.χ. να απέχω από το σεξ για μήνες, δεν το έχω τόσο ανάγκη. ΠΙΕΖΟΜΑΙ να γαμάω 4 φορές την εβδομάδα για να είμαι πάνω από τον μέσο όρο. Και έχω ορκιστεί να το κάνω για πάντα. Θα τα γαμήσω όλα πριν πεθάνω. Στο τέλος κανείς δεν θα μπορεί να μου τη βγει!!!
Πολλά από τα γαμήσια που κάνω είναι ηδονιστικά. Καταρχήν εγώ θεωρώ ότι για να τελειώσεις χρειάζεται να νιώσεις ηδονή - δεν γίνεται αλλιώς! Φυσικά και υπάρχουν μέτρια γαμήσια αλλά τα περισσότερα είναι πολύ καλά. Με πουτάνες έχω κάνει πολύ καλύτερα γαμήσια από ό,τι με τις γκόμενες που είχα. Αλλά εγώ και με τις γκόμενες που είχα τελείωνα πάντα στο 5-λεπτο, δεν μπορώ να αντέξω παραπάνω. Άρα μου φαίνεται γελοίο το επιχείρημα των 5 λεπτών που θέτει ο rigormortis.
Έπειτα εμένα δεν με νοιάζει η συμμετοχή. Με νοιάζει να γουστάρω τη γυναίκα που γαμάω, να μου δίνει τα ωραία πατουσάκια της στο στόμα και να ανοίγει τα πόδια της καλά. Αυτά τα τρία στοιχεία για μένα αρκούν για να κάνω ένα καλό γαμήσι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις