Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
συγκρινεις τα οργια του χιου χεφνερ με τον ταχυαυνανισμο στο μετάξι ?

Α για μισο λεπτο! Εσυ εχεις πει οτι για σεξ πιανεται μονο οταν συμμετεχει ερωτικα η γυναικα. Αλλιως ειναι αυνανισμος με χρηση σαρκας αντι για fleshlight. Αρα ο Χιου αυνιζοταν. Με διαρκεια πολυτελεια και πολλαπλα οπτικοακουστικοαπτικα ερεθισματα, αλλα αυνανιζοταν. Οπως ολοι οι πλουσιοι με trophy wives, ερωμενες κλπ.

Με βρισκετε δικαιο πιστευω.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
[size=16pt]πολλές απο τις έξω γυναικες που έχω πάει το ηξεραν ότι γυρνάω νυχτα σε διαφορα παραξενα στέκια και καυλωναν περισσότερο έτσι ...μπορει να μην το λεγα αλλά όλες ήξεραν τι κανω και φτιαχνονταν περισσοτερο...[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θέλω να περάσω σε ένα άλλο θέμα. Σήμερα λοιπόν στη δουλειά μου φάνηκε η διαφορά IQ ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες και δεν σας κάνω καθόλου πλάκα. Έπεσε στα χέρια μας ένα quiz με την εξής ερώτηση και τις εξής 5 επιλογές:

Εάν η κόρη της Τερέζας είναι η μητέρα της κόρης μου, εγώ τι συγγένεια έχω με την Τερέζα;

1. Είμαι γιαγιά της
2. Είμαι μητέρα της
3. Είμαι κόρη της
4. Είμαι εγγονή της
5. Είμαι εγώ η Τερέζα

Σας πληροφορώ ότι ήμασταν στην αίθουσα 10 γυναίκες και 2 άντρες. Οι 2 άντρες το βρήκαμε και ΚΑΜΙΑ από τις 10 γυναίκες δεν βρήκε το σωστό. Ακόμα και όταν προσπαθήσαμε να τους το εξηγήσουμε οι γυναίκες δεν μπορούσαν να το καταλάβουν!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε παιδιά οι γυναίκες είναι πραγματικά χαζές, δεν αξίζει τίποτε άλλο παρά μόνο να τις γαμάς.  :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Θέλω να περάσω σε ένα άλλο θέμα. Σήμερα λοιπόν στη δουλειά μου φάνηκε η διαφορά IQ ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες και δεν σας κάνω καθόλου πλάκα. Έπεσε στα χέρια μας ένα quiz με την εξής ερώτηση και τις εξής 5 επιλογές:

Εάν η κόρη της Τερέζας είναι η μητέρα της κόρης μου, εγώ τι συγγένεια έχω με την Τερέζα;

1. Είμαι γιαγιά της
2. Είμαι μητέρα της
3. Είμαι κόρη της
4. Είμαι εγγονή της
5. Είμαι εγώ η Τερέζα

Σας πληροφορώ ότι ήμασταν στην αίθουσα 10 γυναίκες και 2 άντρες. Οι 2 άντρες το βρήκαμε και ΚΑΜΙΑ από τις 10 γυναίκες δεν βρήκε το σωστό. Ακόμα και όταν προσπαθήσαμε να τους το εξηγήσουμε οι γυναίκες δεν μπορούσαν να το καταλάβουν!

5 επιλογες, όλες γυναικείες,πολύ βαθιά το σπρωχνεις το πιγκάλ μου φαινεται Τάσο.  :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και επανέρχεται λοιπόν το ερώτημα: Είναι δυνατόν να δίνεις αξία στις ηλίθιες γκόμενες και να τους κάνεις "καμάκι" ελπίζοντας να σε επιλέξουν; Είναι δυνατόν να αποφασίζουν αυτές αν θα σου κάτσουν ή όχι; Πόσο πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις;  :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και είναι δυνατόν να είσαι τόσο ΚΟΤΑ που να φοβάσαι μη μάθει η γυναίκα σου ότι γαμάς πουτάνες; Είναι δυνατόν να κωλώνεις να της το πεις; Αν δεν μπορείς εσύ θα της το πούμε για σένα εμείς: οι γνήσιοι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ μοναχικοί μπουρδελιάρηδες.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γιώργο Γάσπαρη και Νάσο Αθανασιάδη από τώρα σας λέω ότι στον όμιλό μας θα ψηφίσω εμάς τους 3. Και ο Tasos78 το ίδιο!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Γιώργο Γάσπαρη και Νάσο Αθανασιάδη από τώρα σας λέω ότι στον όμιλό μας θα ψηφίσω εμάς τους 3. Και ο Tasos78 το ίδιο!
Πικερ εγω ευχαριστω,δεν θα χρειαστω.εχω εξασφαλισμενους 150 κλωνοψηφους τουλαχιστον :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γιώργο πρέπει όλες οι γυναίκες να μάθουν ότι οι άντρες τους γαμάνε πουτάνες. Κάποιος έγραψε ότι έχω ταξικό μίσος. Το αντίθετο μάλιστα! Εγώ βγάζω το καπέλο στους πλούσιους γιατί έχουν την πολυτέλεια να το λένε ευθέως στις γυναίκες τους ότι ξενογαμάνε και πάλι εκείνες να κάθονται μαζί τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom