Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
...αυτη είναι η σκληρή πραγματικοτητα πικερακο και με το να συμφωνησει μαζι σου κάποιο αλλο ναυάγιο δε την αλλάζει και το ξερεις πολυ καλά...

...κάνεις έρωτα όπως λες στην "γκομενα" σου αλλά στην ουσία σου νοικιάζουν για λιγο μια ταχυπαρατριψη σε πλαστικη κουκλα ενω της μουρμουριζεις στο πλαστικο αυτί ερωτολογα ...και δηθεν το παίζεις περηφανος και ότι το κανεις απο επιλογη...

αλλά ξέρεις πολυ καλά την σκληρη πραγματικοτητα όσο και αν θελεις να κοροιδευεις τονεαυτο σου ...
Η Κορινα βγαζει εναν ερωτισμο παντως.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
και μια πλαστικη κουκλα που ειδα επισης βγαζει
Ξερεις οτι θελω να ειμαι δικαιος. Υπαρχουν καποιες λιγες πουτανες που στα στενα πλαισια της μπουρδελογαμιας δινουν το κατι παραπανω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Και στο κατω κατω ρε Ριγκορ αμα δεν εχουμε γκομενα τι θες να κανουμε; Τι μας προτεινεις;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Nikos Tsirintanis αυτοαναιρείσαι. Γιατί νομίζεις ότι όλοι ασχολούνται μαζί μου αφού είμαι απλά ένα ναυάγιο; Μαλάκα.  :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem γιατί ασχολείσαι με τον rigormortis; Ένας κομπλεξικός είναι που δεν μπορεί να γαμήσει σε μπουρδέλο όπως εμείς. Του έχω πει πολλές φορές να φέρει τη γκόμενά του να τη γαμήσουμε όπως γαμάμε τις πουτάνες για να δει αν αυτό είναι σεξ.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Nikos Tsirintanis αυτοαναιρείσαι. Γιατί νομίζεις ότι όλοι ασχολούνται μαζί μου αφού είμαι απλά ένα ναυάγιο; Μαλάκα.  :jerking:
νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει με κάποιον και αυτός ο κάποιος είσαι εσυ pickerako

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο τέλος της ζωής μου ας έχω πάνω από 10.000 γαμήσια έχοντας γαμήσει πολλές εκατοντάδες μουνιά και ας γαμάω 4 20-χρονες την εβδομάδα μέχρι να πεθάνω και ας με λένε κάποιοι μαλάκες σαν εσένα "ναυάγιο". Τιμή μου Nikos Tsirintanis.  :hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Και στο κατω κατω ρε Ριγκορ αμα δεν εχουμε γκομενα τι θες να κανουμε; Τι μας προτεινεις;

ρε συ δεν είπα τιποτα ...απλά κάνω bulling στον πικερακο που λέει ότι στο 5'λεπτο κάνει έρωτα στην πουτάνα και ότι δηθεν αυτη η μαλακία είναι το ιδιο με ένα γαμησι με καυλωμενη γκομενα ...και ότι δηθεν είναι απο επιλογη του αυτη η καταντια ...και με την πρωτη ευκαιρια αρχιζει τα κλαψουρισματα...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ρε συ δεν είπα τιποτα ...απλά κάνω bulling στον πικερακο που λέει ότι στο 5'λεπτο κάνει έρωτα στην πουτάνα και ότι δηθεν αυτη η μαλακία είναι το ιδιο με ένα γαμησι με καυλωμενη γκομενα ...και ότι δηθεν είναι απο επιλογη του αυτη η καταντια ...και με την πρωτη ευκαιρια αρχιζει τα κλαψουρισματα...
Δεν τα λεει τοσο υπερβολικα.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Στο τέλος της ζωής μου ας έχω πάνω από 10.000 γαμήσια έχοντας γαμήσει πολλές εκατοντάδες μουνιά και ας γαμάω 4 20-χρονες την εβδομάδα μέχρι να πεθάνω και ας με λένε κάποιοι μαλάκες σαν εσένα "ναυάγιο". Τιμή μου Nikos Tsirintanis.  :hi:
δηλαδή θα σου έχουν βάλει δάκτυλο 10000 φορές ;;; να σου θυμίσω οτι τον κωλο τον έχουμε για χεσιμο εκτός αν είσαι ο Λιλα / trial

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16

Δε θα γινεις ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ποτεεεε Ντιουκ ολεεεε ντιουκ ολεεε εεεεεε!!!!!!

:2funny: :rockon: :headbaning1:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

δεν ειναι γαμησια αυτα πικερακο
απλα μια επαναλαμβανομενη ταχυμαλακια ειναι απλα αλλάζει το καουτσούκ της πλαστικης κουκλας ...μην μπερδευεσαι ...και παιζει να μην εχεις γαμησει κανονικα και ποτε στη ζωη σου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis γιατί δεν φέρνεις τη γκόμενά σου να "μαλακιστούμε" λίγο στο μουνάκι της όπως κάνουμε με τις πουτάνες; Εεεεε;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Καλη η πλακα παιδια αλλα ποσοι μετα απο εξοδο σε μπαρ ή εχοντας υπερενταση/στρες γυρναμε τους δρομους των οικων ανοχης σκεπτομενοι την προτροπη Πικερ να μη γυρισουμε σπιτι αχυστοι;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Rigormortis γιατί δεν φέρνεις τη γκόμενά σου να "μαλακιστούμε" λίγο στο μουνάκι της όπως κάνουμε με τις πουτάνες; Εεεεε;

αν είσαι μάγκας αποπλάνησε την μόνος σου, αλλά μάλλον το συστημα 10άρικο και ταχυμαλακία...ίσως να μην δουλέψει

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Picker ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ TSIRINTANIS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙΟΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ LEFTERIS38 ΟΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΖΟΥΝ!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΣΤΡΑΚΙ ΦΙΛΑΚΙΑ

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Picker ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ TSIRINTANIS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙΟΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ LEFTERIS38 ΟΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΖΟΥΝ!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΣΤΡΑΚΙ ΦΙΛΑΚΙΑ
πολλά ναρκωτικά πισωγλεντη παίρνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom