Επισκέπτης
Δεν το βάζεις στο παχύ έντερο το δάχτυλο αλλά λίγο μέσα - στον δακτύλιο του πρωκτού. Αλλιώς δεν καθαρίζει καλά. :-*
Εξαρτάται από το πόσο ανοικτός είναι ο δακτύλιος !!!
Δεν το βάζεις στο παχύ έντερο το δάχτυλο αλλά λίγο μέσα - στον δακτύλιο του πρωκτού. Αλλιώς δεν καθαρίζει καλά. :-*
Στέκα οι παντρεμένοι στη δουλειά μου που σε διαβάζουν δεν πιστεύουν καν ότι είσαι παντρεμένος. Όλοι αναρωτιούνται πώς γίνεται να είσαι όλη μέρα μέσα στο bourdela.com. H γυναίκα σου τι κάνει; Φαντάσου τι σχέση θα έχετε μεταξύ σας!
Alexcord μην ασχολείσαι με τον rigormortis. Αφού δεν του σηκώνεται σε μπουρδέλο, το έχει δηλώσει. Δεν είναι σαν εμάς που μόλις αγγίξουμε το πουτανάκι γινόμαστε τούρμπο. Έπειτα δεν έχει φαντασία στο σεξ. Δεν γλείφει πατουσάκι, δεν μιλάει στα πουτανάκια τρυφερά, τα θεωρεί άψυχα αντικείμενα. Πώς να καυλώσει, να γαμήσει και να τελειώσει αυτός στο 5-λεπτο;
6 τυπε... η 7η είναι η τσατσα...
Και 8 η χουφτα του, η πρωτη αγαπη του και παντοτινη.
Και 8 η χουφτα του, η πρωτη αγαπη του και παντοτινη.
πρόεδρε,τώρα γύρισα από το ξυλουργείο.τα έλατα θα είναι έτοιμα τρίτη-τετάρτη.πως μπορούμε να παρατείνουμε τη ψηφοφορία?A εντάξει, τοτε είσαι σωστός τυπε...
Έχω γαμήσει περισσότερες γυναίκες από σένα και από τον Στέκα στο σύνολο. Επίσης η τσατσά πάει στις γκόμενες και είναι 7.
πρόεδρε,τώρα γύρισα από το ξυλουργείο.τα έλατα θα είναι έτοιμα τρίτη-τετάρτη.πως μπορούμε να παρατείνουμε τη ψηφοφορία?
Επιτυχία πάντως picker είναι το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου. Ένα ναυάγιο είσαι και σου αξίζει που γαμας μόνο αν πληρώσεις. Μπράβο πάντως τόσος κόσμος γελάει μαζί σου και εσυ εκεί ακάθεκτος.
Στέκα θέλω να δω φωτογραφία της γυναίκας σου για να συνεχίσω να μιλάω μαζί σου. Αυτό θα μου έλυνε πολλές απορίες. Π.χ. αν κρίνω ότι η γυναίκα σου είναι τρελό μπάζο μπορεί να σε καταλάβω και να σου δώσω άφεση αμαρτιών. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να μιλάμε υποθετικά και με εικασίες!
Δεν μασάει αυτός του αρέσει να τον απαξιώνουν και να του βάζουν δακτυλακιαΤον απαξιωσες τωρα τυπε.
ρΕ Λευτεράκη μου,γιατί πιτσουνάκι μου εμφανίζεσαι σαν Tsirintanis και όχι σαν lefteris38 που είναι το κανονικό σου προφίλ?Τι φοβάσαι τρυφερούδι μου,μήπως σε πάρει χαμπάρι ο γαμιάς σου ο Μαχμούντ και σε σαπίσει πάλι στο ξύλο?ατιμούλικο αστράκι μου...Επιτυχία πάντως picker είναι το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου. Ένα ναυάγιο είσαι και σου αξίζει που γαμας μόνο αν πληρώσεις. Μπράβο πάντως τόσος κόσμος γελάει μαζί σου και εσυ εκεί ακάθεκτος.
είσαι πανέξυπνος τελικά εσυ... σε είχα υποτιμήσει... μα πόσο βλάκας είσαι....ρΕ Λευτεράκη μου,γιατί πιτσουνάκι μου εμφανίζεσαι σαν Tsirintanis και όχι σαν lefteris38 που είναι το κανονικό σου προφίλ?Τι φοβάσαι τρυφερούδι μου,μήπως σε πάρει χαμπάρι ο γαμιάς σου ο Μαχμούντ και σε σαπίσει πάλι στο ξύλο?ατιμούλικο αστράκι μου...
Είναι δυνατόν ο μαλάκας ο rigormortis με τέτοιες απόψεις να μπορεί να γράφει σε ένα site για μπουρδέλα; Απλά ρωτάω.
Φιλάκια Λευτεράκηείσαι πανέξυπνος τελικά εσυ... σε είχα υποτιμήσει... μα πόσο βλάκας είσαι....
έγινε λιλακο... άσε την πρέζα είναι κρίμαΦιλάκια Λευτεράκη