Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Στέκα οι παντρεμένοι στη δουλειά μου που σε διαβάζουν δεν πιστεύουν καν ότι είσαι παντρεμένος. Όλοι αναρωτιούνται πώς γίνεται να είσαι όλη μέρα μέσα στο bourdela.com. H γυναίκα σου τι κάνει; Φαντάσου τι σχέση θα έχετε μεταξύ σας!  :2funny:

Ακόμα να καταλάβεις ότι η γυναίκα του είναι ο λόγος που δεν κλείνουν οι "ψηφοφορίες" του μεσάνυκτα...;

Ό,τι κάνει, το κάνει το απόγευμα από τον Η/Υ της δουλειάς του...

Ήμαρτον.

Ξουράφια πάντως οι συνάδελφοί σου. Με ποιούς κλώνους λογκάρουν δεν μας είπες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Alexcord μην ασχολείσαι με τον rigormortis. Αφού δεν του σηκώνεται σε μπουρδέλο, το έχει δηλώσει. Δεν είναι σαν εμάς που μόλις αγγίξουμε το πουτανάκι γινόμαστε τούρμπο. Έπειτα δεν έχει φαντασία στο σεξ. Δεν γλείφει πατουσάκι, δεν μιλάει στα πουτανάκια τρυφερά, τα θεωρεί άψυχα αντικείμενα. Πώς να καυλώσει, να γαμήσει και να τελειώσει αυτός στο 5-λεπτο;

...κατάντια ...άμα είσαι πεινασμένος και σου δώσουν ένα κεσεδάκι φασόλια θα το καταπιείς σε 10" ...αλλά αυτό δεν θεωρείται γευμα ...αλλά συντήρηση για να μην πεθανεις απο ασιτία ...

τώρα όσον αφορά την φαντασία μου ...καλύτέρα να μην σου πω και στεναχωρηθείς, πάντως δεν έίμαι τοσο πεινασμενος για να λιγουρευομαι το κεσεδακι με τα φασολια σου...σε αφηνω να καυλώνεις οπως λες, λέγοντας τρυφερά λογάκια και γλύφοντας ποδια απο θήλεα που σε σιχαινονται και περιμένουν ανυπομονα να τελειώσεις τον αυνανισμό σου πάνω τους ...πάντα με την φαντασία ότι κανεις πραγματικο σεξ με καποια γκομενα που σε γουσταρει ...και ολα αυτα μέχρι να τελειώσει το πεντάλεπτο και ξαναπέσεις στην σκληρη πραγματικοτητα ...μέχρι να ξανανοικιασεις μ ένα 10ευρο απο τον πενιχρο μισθο σου την παρςμυθα ότι δηθεν γαμας την γκομενα σου...

καταντια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι δυνατόν ο μαλάκας ο rigormortis με τέτοιες απόψεις να μπορεί να γράφει σε ένα site για μπουρδέλα; Απλά ρωτάω.  :uglystupid:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και 8 η χουφτα του, η πρωτη αγαπη του και παντοτινη.

Έχω γαμήσει περισσότερες γυναίκες από σένα και από τον Στέκα στο σύνολο. Επίσης η τσατσά πάει στις γκόμενες και είναι 7.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Έχω γαμήσει περισσότερες γυναίκες από σένα και από τον Στέκα στο σύνολο. Επίσης η τσατσά πάει στις γκόμενες και είναι 7.

Τη χουφτα γιατι δεν τη μετρας; εγω τη μετραω και σε περναω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα θέλω να δω φωτογραφία της γυναίκας σου για να συνεχίσω να μιλάω μαζί σου. Αυτό θα μου έλυνε πολλές απορίες. Π.χ. αν κρίνω ότι η γυναίκα σου είναι τρελό μπάζο μπορεί να σε καταλάβω και να σου δώσω άφεση αμαρτιών. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να μιλάμε υποθετικά και με εικασίες!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
πρόεδρε,τώρα γύρισα από το ξυλουργείο.τα έλατα θα είναι έτοιμα τρίτη-τετάρτη.πως μπορούμε να παρατείνουμε τη ψηφοφορία?

Τυπε αργεις χαρακτηριστικά....αν χασει ο Λιλας θα φέρεις μεγάλη ευθύνη......

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Επιτυχία πάντως picker είναι το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου. Ένα ναυάγιο είσαι και σου αξίζει που γαμας μόνο αν πληρώσεις. Μπράβο πάντως τόσος κόσμος γελάει μαζί σου και εσυ εκεί ακάθεκτος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Επιτυχία πάντως picker είναι το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου. Ένα ναυάγιο είσαι και σου αξίζει που γαμας μόνο αν πληρώσεις. Μπράβο πάντως τόσος κόσμος γελάει μαζί σου και εσυ εκεί ακάθεκτος.

Τον απαξιωσες τωρα τυπε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Στέκα θέλω να δω φωτογραφία της γυναίκας σου για να συνεχίσω να μιλάω μαζί σου. Αυτό θα μου έλυνε πολλές απορίες. Π.χ. αν κρίνω ότι η γυναίκα σου είναι τρελό μπάζο μπορεί να σε καταλάβω και να σου δώσω άφεση αμαρτιών. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να μιλάμε υποθετικά και με εικασίες!

Πικερ καταλαβαίνεις πως αυτό δεν γίνεται...η γυναίκα μου είναι 39 χρονων, ύψος 1,65 βάρος 54 κιλά, ξανθιά και εργάζεται σε τράπεζα. Οπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να είναι μπάζο......

Δεν μου απαντησες όμως, αφου λεω στις πουτάνες ότι είμαι παντρεμένος γιατί να είμαι λαμόγιο?

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
ρΕ Λευτεράκη μου,γιατί πιτσουνάκι μου εμφανίζεσαι σαν Tsirintanis και όχι σαν lefteris38 που είναι το κανονικό σου προφίλ?Τι φοβάσαι τρυφερούδι μου,μήπως σε πάρει χαμπάρι ο γαμιάς σου ο Μαχμούντ και σε σαπίσει πάλι στο ξύλο?ατιμούλικο αστράκι μου...

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
ρΕ Λευτεράκη μου,γιατί πιτσουνάκι μου εμφανίζεσαι σαν Tsirintanis και όχι σαν lefteris38 που είναι το κανονικό σου προφίλ?Τι φοβάσαι τρυφερούδι μου,μήπως σε πάρει χαμπάρι ο γαμιάς σου ο Μαχμούντ και σε σαπίσει πάλι στο ξύλο?ατιμούλικο αστράκι μου...
είσαι πανέξυπνος τελικά εσυ... σε είχα υποτιμήσει... μα πόσο βλάκας είσαι....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Είναι δυνατόν ο μαλάκας ο rigormortis με τέτοιες απόψεις να μπορεί να γράφει σε ένα site για μπουρδέλα; Απλά ρωτάω.  :uglystupid:

...αυτη είναι η σκληρή πραγματικοτητα πικερακο και με το να συμφωνησει μαζι σου κάποιο αλλο ναυάγιο δε την αλλάζει και το ξερεις πολυ καλά...

...κάνεις έρωτα όπως λες στην "γκομενα" σου αλλά στην ουσία σου νοικιάζουν για λιγο μια ταχυπαρατριψη σε πλαστικη κουκλα ενω της μουρμουριζεις στο πλαστικο αυτί ερωτολογα ...και δηθεν το παίζεις περηφανος και ότι το κανεις απο επιλογη...

αλλά ξέρεις πολυ καλά την σκληρη πραγματικοτητα όσο και αν θελεις να κοροιδευεις τονεαυτο σου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom