Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η λαμογιά στην Ελλάδα δεν έχει καθόλου να κάνει με τον πλούτο. Ξέρω ελεεινά λαμόγια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Εγώ θέλω π.χ. να καταργηθεί αύριο κιόλας το δικαίωμα των ανέργων να μπαίνουν τζάμπα στα ΜΜΜ γιατί γίνεται ελεεινή κατάχρηση του νόμου αυτού από τα λαμόγια. Εγώ είμαι ένας πολύ τίμιος και νομοταγής πολίτης που πληρώνει τα πάντα!

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
πικερ τι γνώμη έχεις για το αστέρι της φασκομηλιάς? του πάει γάντι ο νόμος πιστεύω

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο σημείο αυτό, επειδή νιώθω αηδία για τον Στέκα και τα δεξιά λαμόγια του site, θα επιστρέψω στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η απόφασή μου είναι οριστική. Θα μιλήσω και με τους δεξιούς μου φίλους στη δουλειά μου, ελπίζω να με κατανοήσουν. Όσο κρατάνε στην παράταξή τους τέτοια ελεεινά λαμόγια χάνουν ψηφοφόρους. Jhonny64 κράτα μου μια θέση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχουμε ανοιχτό πόλεμο με τα λαμόγια. Όσο μας γαμάνε τις πουτάνες θα τους γαμάμε τις γυναίκες. Η πιάτσα ανήκει σε εμάς!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Λοιπον... εδω πιστευω πλεον οτι υπαρχει καθαρα ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ!

Απο τη μια ο Στεκας, καλοστεκουμενος 45αρης, στελεχος πολυεθνικης, με αξιοζηλευτες αποδοχες,  με μουναρα γυμνασμενη γυναικα, πετυχημενος αντρας που στον ελευθερο χρονο του γαμαει σε πολυτελη στουντιο και με ακριβα κολ γκερλς, ιδρυτης και προεδρος της bouefa και με μεγαλους κοινωνικους κυκλους!

Απο την αλλη, ο δυσμοιρος ο πικερακος, στα 39 του χρονια πια, πολυ μετριας εως κακης εμφανισης, αντικοινωνικος, φτωχαδακι και μπατιρης που εχει γαμησει ελαχιστες γυναικες στην εως τωρα ζωη του, και περναει τον απλετο ελευθερο χρονο του γαμιωντας πουτανες Β και Γ κλασσης στο μεταξι, εν μεσω πακιστανων, αλβανων και λοιπων ναυαγιων της ζωης και της κοινωνιας...

ΠΩΣ να μην υπαρχει ζηλια και μισος?

Πως να μην ονειρευεται ο πικερ να αρπαξει ενα μαχαιρι και να σφαξει τον στεκα βιαζωντας τη γυναικα του και καταστρεφοντας την υπεροχη και καλοστημενη ζωη του!

το μισος δεν ειναι απο τον πικερ προς τον στεκα!

το μισος ειναι απο τον πικερ (και τον καθε πικερ) προς τον ανωτερο του ταξικα, οικωνομικα, κοινωνικα, εμφανισιακα κλπ συνανθρωπο του...

:S

Τρομερη ανάλυση τύπε :hi:  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πόσο ζηλεύετε ρε μουνιά που οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες γαμάνε περισσότερο από εσάς. Μακριά από την πιάτσα μουνιά!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Πόσο ζηλεύετε ρε μουνιά που οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες γαμάνε περισσότερο από εσάς. Μακριά από την πιάτσα μουνιά!!!

Πικερ λεω να περασω από κανα πουτανακι μετά το γραφείο...εχεις να προτείνεις κάτι?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Στο σημείο αυτό, επειδή νιώθω αηδία για τον Στέκα και τα δεξιά λαμόγια του site, θα επιστρέψω στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η απόφασή μου είναι οριστική. Θα μιλήσω και με τους δεξιούς μου φίλους στη δουλειά μου, ελπίζω να με κατανοήσουν. Όσο κρατάνε στην παράταξή τους τέτοια ελεεινά λαμόγια χάνουν ψηφοφόρους. Jhonny64 κράτα μου μια θέση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πίκερ ο τασος πριν λιγο είπε πως θα με ψηφίσει...εσύ τι θα κανεις?  :think:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.642
Πόντοι
6.056
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πίκερ ο τασος πριν λιγο είπε πως θα με ψηφίσει...εσύ τι θα κανεις?  :think:
κατσε θα αλλαξει καμια 200ρια φορες γνωμη μεχρι τοτε

ο τασος ειναι σταθερος γιατι ειναι ο ξαδερφος
οχι ο πικερ..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
κατσε θα αλλαξει καμια 200ρια φορες γνωμη μεχρι τοτε

ο τασος ειναι σταθερος γιατι ειναι ο ξαδερφος
οχι ο πικερ..

Τυπε ο τασος επιρεαζεται από τον πικερ...  :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
Λοιπον... εδω πιστευω πλεον οτι υπαρχει καθαρα ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ!

Απο τη μια ο Στεκας, καλοστεκουμενος 45αρης, στελεχος πολυεθνικης, με αξιοζηλευτες αποδοχες,  με μουναρα γυμνασμενη γυναικα, πετυχημενος αντρας που στον ελευθερο χρονο του γαμαει σε πολυτελη στουντιο και με ακριβα κολ γκερλς, ιδρυτης και προεδρος της bouefa και με μεγαλους κοινωνικους κυκλους!

Απο την αλλη, ο δυσμοιρος ο πικερακος, στα 39 του χρονια πια, πολυ μετριας εως κακης εμφανισης, αντικοινωνικος, φτωχαδακι και μπατιρης που εχει γαμησει ελαχιστες γυναικες στην εως τωρα ζωη του, και περναει τον απλετο ελευθερο χρονο του γαμιωντας πουτανες Β και Γ κλασσης στο μεταξι, εν μεσω πακιστανων, αλβανων και λοιπων ναυαγιων της ζωης και της κοινωνιας...

ΠΩΣ να μην υπαρχει ζηλια και μισος?

Πως να μην ονειρευεται ο πικερ να αρπαξει ενα μαχαιρι και να σφαξει τον στεκα βιαζωντας τη γυναικα του και καταστρεφοντας την υπεροχη και καλοστημενη ζωη του!

το μισος δεν ειναι απο τον πικερ προς τον στεκα!

το μισος ειναι απο τον πικερ (και τον καθε πικερ) προς τον ανωτερο του ταξικα, οικωνομικα, κοινωνικα, εμφανισιακα κλπ συνανθρωπο του...

:S

Τώρα βέβαια σε οτι αφορά τις Β και Γ διαλογής θα μπορούσε αν ήθελε ο πίκερ η ο κάθε πίκερ να μειώσει την συχνότητα προς όφελος της ποιότητας , πχ φυλής 2 φορές την εβδομάδα , η στούντιο μια φορά την εβδομάδα κτλ άρα είναι και θέμα επιλογής.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ.  :rockon:

...αυτό είναι προσωπική σου ευχή (δλδ να πιάσεις κάποια γκομενα και να κάνεις και συ πραγματικο σεξ κάποια στιγμή ) αλλά με το να το λές παντού και στις πουτάνες ότι αυτή η μαλακία που κάνεις στο μετάξι είναι σέξ με την γκομενά σου και προσπαθείς να τους πείσεις κιολας...τότε θα εκμαιευσεις συναίνεση απο ανθρώπους λόγω οικτου ή χαβαλέ ή ψυχιατρικής ειδίκευσης ...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ εχεις λογοφερει με κανα λαμογιο στο δρομο;

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
...αυτό είναι προσωπική σου ευχή (δλδ να πιάσεις κάποια γκομενα και να κάνεις και συ πραγματικο σεξ κάποια στιγμή ) αλλά με το να το λές παντού και στις πουτάνες ότι αυτή η μαλακία που κάνεις στο μετάξι είναι σέξ με την γκομενά σου και προσπαθείς να τους πείσεις κιολας...τότε θα εκμαιευσεις συναίνεση απο ανθρώπους λόγω οικτου ή χαβαλέ ή ψυχιατρικής ειδίκευσης ...

γιατι ρε φιλε λιγοι κανουν 5λεπτο και 10λεπτο σεξ με γκομενες και γυναικες τους ? εσυ δλδ ποση ωρα θες για να γαμησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom