Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Πικερ αν λεω στις πουτάνες ότι είμαι παντρεμένος εξακολουθώ να είμαι λαμόγιο; Μπορείς να απαντήσεις;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
γιατι ρε φιλε λιγοι κανουν 5λεπτο και 10λεπτο σεξ με γκομενες και γυναικες τους ? εσυ δλδ ποση ωρα θες για να γαμησεις

αστεία πράγματα ...δεν είναι χρόνοι αυτοί
αλλά έστω ότι ειναι αυτοι οι χρόνοι , που να βρείς καύλα συμμετοχή και δεκτικότητα στα μπουρδέλα ...απλά ανοχή αγοράζεις για να αυνανιστείς πάνω σ'ένα παθητικο σώμα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Ρε μαλάκα urban και λοιποί ξεπεράστε επιτέλους το κόμπλεξ σας με το κωλοδάχτυλο. Όταν πλένετε τον κώλο σας δεν βάζετε το δάχτυλο μέσα; Αν δεν το κάνετε αυτό, τότε είστε βρωμόκωλοι. Εγώ πάντα όταν πλένω τον κώλο μου βάζω το δάχτυλο μέσα.
:huh:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Τύπε,τι πακετο έχει φάει ο νεοελληνας..
Ανοίγει tv και πέφτει πάνω στην καπουτζίδω,ανοίγει bou πεφτει στο λίλα με το κουτσουρο στον κωλο,στον πικερ που εξαφανιζει το πιγκάλ,στον podolagno που έχει ανοιξει 10 thread και παρακαλάει να πιει τα χυσια μας..

Δραματικη κατάσταση :S

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Καταρχήν εγώ έχω γαμήσει πολύ περισσότερες γυναίκες από τον Στέκα, αν βάλεις και τις πουτάνες μέσα. Δεύτερον, δεν έχω κανένα ταξικό μίσος. Έχω μίσος προς τα λαμόγια. Υπάρχουν λαμόγια πλούσια και λαμόγια φτωχά. Το ότι έχω γαμήσει μόνο 7 γκόμενες οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην ειλικρίνειά μου. Ξέρω άτομα πιο φτωχά από μένα που χρωστάνε παντού και έχουν πάντα γκόμενα επειδή απλά είναι ψεύτες. Ξέρω και ευκατάστατους που είναι πολύ τίμιοι και μένουν για πάντα μόνοι. Άρα διάγραψε καλύτερα τη ΜΑΛΑΚΙΑ που έγραψες. Δεν έχουν ακόμα περάσει τα 15 λεπτά, προλαβαίνεις!

8 γκόμενες είπαμε πικερ, μην κλέβεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Bukowski3 για να καταλάβεις πόσο μαλάκας είσαι:

1) Εγώ διαθέτω σχεδόν 200 ευρώ το μήνα για τα γαμήσια μου. Ξέρεις πολλούς φτωχούς που να δίνουν τόσα;

2) Τον έχεις δει τον Στέκα ποτέ; Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι πιο ωραίος από μένα; Βασικά ούτε εμένα έχεις δει.

3) Τη γυναίκα του την έχεις δει ποτέ; Πώς είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κανένα μπάζο που δεν γαμιέται με τίποτα;

4) Πώς πιστεύεις όλα αυτά που λέει για τη δουλειά του, για τις πουτάνες κτλ;

5) Εγώ δεν ασχολούμαι μαζί του. ΑΥΤΟΣ μπαίνει συνέχεια στο νόμο του Picker για να μου την πει. Άρα ποιος ζηλεύει ποιον;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έπειτα λες σωστά ότι είμαι αντικοινωνικός. Αυτό με κάνει αυτόματα και μη αριστερό. Δεν υπάρχει αντικοινωνικός αριστερός!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν έχω καμία ζήλια και κανένα μίσος για τους πλούσιους. Αντιθέτως αυτοπροσδιορίζομαι ως φιλελεύθερος και φιλοκαπιταλιστής. Δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός αλλά κεντρώος. Σιχαίνομαι το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" αλλά παράλληλα σιχαίνομαι τα συνδικάτα, τους δημοσίους υπαλλήλους, τους κακομοίρηδες και τους ζητιάνους. Δεν μου αρέσει να παρακαλάω κανέναν και δεν περιμένω χάρη από κανέναν. Είμαι εγωιστής, ρεαλιστής και μου αρέσει να στηρίζομαι στις δυνάμεις μου. Απλά έχω τεράστιο πρόβλημα με τους απατεώνες και τα λαμόγια. Και τους γαμάω όπου τους βρω!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Alexcord μην ασχολείσαι με τον rigormortis. Αφού δεν του σηκώνεται σε μπουρδέλο, το έχει δηλώσει. Δεν είναι σαν εμάς που μόλις αγγίξουμε το πουτανάκι γινόμαστε τούρμπο. Έπειτα δεν έχει φαντασία στο σεξ. Δεν γλείφει πατουσάκι, δεν μιλάει στα πουτανάκια τρυφερά, τα θεωρεί άψυχα αντικείμενα. Πώς να καυλώσει, να γαμήσει και να τελειώσει αυτός στο 5-λεπτο;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα οι παντρεμένοι στη δουλειά μου που σε διαβάζουν δεν πιστεύουν καν ότι είσαι παντρεμένος. Όλοι αναρωτιούνται πώς γίνεται να είσαι όλη μέρα μέσα στο bourdela.com. H γυναίκα σου τι κάνει; Φαντάσου τι σχέση θα έχετε μεταξύ σας!  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες. Δεν χρειάζεται να παρακαλάμε ούτε να λέμε ψέματα ποτέ. Αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τη μάζα. Έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στα λαμόγια και επιπλέον γαμάμε και πιο πολύ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εκεί που μας τη βγαίνουν τα λαμόγια είναι ότι έχουν δικές τους γκόμενες και παράλληλα μας γαμάνε τις πουτάνες. Γι' αυτό δεν τους χαριζόμαστε και τους δίνουμε στεγνά. Για να μην τους ενοχλούμε τις γκόμενες δεν θα μας ενοχλούν τις πουτάνες!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Alexcord μην ασχολείσαι με τον rigormortis. Αφού δεν του σηκώνεται σε μπουρδέλο, το έχει δηλώσει. Δεν είναι σαν εμάς που μόλις αγγίξουμε μας κωλοδακτυλιάσει το πουτανάκι γινόμαστε τούρμπο. Έπειτα δεν έχει φαντασία στο σεξ. Δεν γλείφει πατουσάκι, δεν μιλάει στα πουτανάκια τρυφερά, τα θεωρεί άψυχα αντικείμενα. Πώς να καυλώσει, να γαμήσει και να τελειώσει αυτός στο 5-λεπτο;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ τα λαμογια που μας γαμανε τις πουτανες τα δινουμε στη γυναικα τους.

Τα λαμογια που δε γαμανε πουτανες πως τα τιμωρουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom