Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ εσυ που ξερεις απο ψυχιατρους, ως επιστημονες συμβουλευουν να πηγαινουμε σε μπορντελα ή όχι;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Ξερεις οτι θελω να ειμαι δικαιος. Υπαρχουν καποιες λιγες πουτανες που στα στενα πλαισια της μπουρδελογαμιας δινουν το κατι παραπανω.

+1 ειδικά αμα πας σε κάποια πολλές φορές , φυσικά είναι και ανάλογα με την πουτάνα , άλλη περισσότερο άλλη λιγότερο όπως λες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ ο Ριγκορ θα θεωρουσε οτι αυνανιστηκες πανω στη γκομενα του αν εκανες σεξ μαζι της. Δε θα το μετρουσε για συνουσια και στο λεει ευθεως. Το αν θα τον πειραζε να αυνανιστεις επανω της ειναι αλλο ζητημα. Ελπιζω να ειμαι δικαιος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Από τη στιγμή που ο rigormortis θεωρεί ότι η διείσδυση στον κόλπο χωρίς τη "συμμετοχή" της γυναίκας δεν είναι σεξ αλλά μαλακία με πλαστική κούκλα, τότε γιατί χρειάζεται να συμφωνήσει η γκόμενά του σε αυτό; Να τη φέρει να της το χώσουμε λίγο στον κόλπο χωρίς να τη ρωτήσει. Αφού είναι πλαστική κούκλα δεν χρειάζεται να δώσει τη συγκατάθεσή της για να μαλακιστούμε στο μουνί της. Κάνω κάποιο λάθος;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φέρ' τη γκόμενά σου ρε μαλάκα να μαλακιστούμε στο μουνί της. Αφού είναι πλαστική κούκλα όπως λες δεν χρειάζεται να πει το "ναι". Φέρ' τη λίγο να την ξεσκίσουμε να δούμε αν αυτό που κάνουμε στα μπουρδέλα είναι σεξ.

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Από τη στιγμή που ο rigormortis θεωρεί ότι η διείσδυση στον κόλπο χωρίς τη "συμμετοχή" της γυναίκας δεν είναι σεξ αλλά μαλακία με πλαστική κούκλα, τότε γιατί χρειάζεται να συμφωνήσει η γκόμενά του σε αυτό; Να τη φέρει να της το χώσουμε λίγο στον κόλπο χωρίς να τη ρωτήσει. Αφού είναι πλαστική κούκλα δεν χρειάζεται να δώσει τη συγκατάθεσή της για να μαλακιστούμε στο μουνί της. Κάνω κάποιο λάθος;

Ειναι ασέλγεια ομως

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και για πες μου μωρή ΚΟΤΑ rigormortis: Αφού αυτό που κάνεις στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ, τότε γιατί το κάνεις πάντα στα κρυφά από τη γκόμενά σου; Αφού είναι απλά μια μαλακία γιατί χέζεσαι μωρή ΚΟΤΑ πάνω σου μη μαθευτεί;;;

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Και για πες μου μωρή ΚΟΤΑ rigormortis: Αφού αυτό που κάνεις στα μπουρδέλα δεν είναι σεξ, τότε γιατί το κάνεις πάντα στα κρυφά από τη γκόμενά σου; Αφού είναι απλά μια μαλακία γιατί χέζεσαι μωρή ΚΟΤΑ πάνω σου μη μαθευτεί;;;

Ούτε το φλερτ ειναι σεξ αλλα δεν θα θελαμε να μαθει η γκομενα μας οτι φλερταρουμε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και για πες μας και κάτι άλλο: Ο Hugh Hefner που γαμούσε κάθε μέρα και άλλο "κουνελάκι" θεωρείς ότι έκανε σεξ ή ότι τραβούσε μαλακία; Γιατί ΗΛΙΘΙΕ τα "κουνελάκια" που γαμούσε δεν ήταν καυλωμένα μαζί του αλλά με τα λεφτά που τους έδινε και τις ανέσεις που τους παρείχε. Θεωρείς λοιπόν ότι όλοι οι πλούσιοι που οι γκόμενες τους κάθονται μόνο για τα λεφτά τους είναι μαλάκες και δεν γαμάνε ποτέ; Πες μας ΗΛΙΘΙΕ γιατί μας έχεις πρήξει με την τρέλα που μας πουλάς!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αλλά η κορυφαία ΜΑΛΑΚΙΑ που μας λες είναι ότι η υπέρτατη ηδονή είναι να γαμάς σε παρτούζα δύο λεσβίες. Σε πληροφορώ λοιπόν ΜΑΛΑΚΑ ότι οι λεσβίες δεν θα ήταν καυλωμένες μαζί σου αλλά η μία με την άλλη. Γιατί απλά είναι λεσβίες!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...αν ήμουν μαστρωπος της πολυ ευχαριστως θα σου παιρνα το χαρτζηλίκι που παιρνεις για μισθο για να αυνανιστείς πάνω της ενω   θα της λες ερωτολογα στο αυτι πιστευοντας ότι γαμας την γκομενα σου ...αλλά επειδή δεν ειμαι μαστρωπος θα χρειαστεί να την καυλώσεις πολυ για να ανεχθει την ταχυπαρατριψή σου πανω της ...αν και το πιο πιθανό είναι να σου κάνει την μούρη κρεας επειδή είσαι εκνευριστικος μαλάκας  ...

...και να σου πω και το άλλο για να σε φτιαξω λιγο ...πολλές απο τις έξω γυναικες που έχω πάει το ηξεραν ότι γυρνάω νυχτα σε διαφορα παραξενα στέκια και καυλωναν περισσότερο έτσι ...μπορει να μην το λεγα αλλά όλες ήξεραν τι κανω και φτιαχνονταν περισσοτερο...

συγκρινεις τα οργια του χιου χεφνερ με τον ταχυαυνανισμο στο μετάξι ?

εντάξει ναυάγιο σου απαντησα ? έχεις αλλες αποριες ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σε τίποτα δεν απάντησες ΜΑΛΑΚΑ. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα. Όποιος έχει λίγο μυαλό ας κρίνει.  :-*

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Rigormortis μου είσαι συμπαθέστατος αλλά για να είμαι δίκαιος πιστεύω ότι το δίκιο βρίσκεται στη πλευρά Picker

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες. Κάνουμε σε μικρογραφία αυτό που κάνουν όλοι οι πλούσιοι ανά τον κόσμο. Πληρώνουμε και ΓΑΜΑΜΕ με ποικιλία. Αυτοί κερδίζουν τη συναίνεση με εκατομμύρια, εμείς την κερδίζουμε με λίγα ευρώ!

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες. Κάνουμε σε μικρογραφία αυτό που κάνουν όλοι οι πλούσιοι ανά τον κόσμο. Πληρώνουμε και ΓΑΜΑΜΕ με ποικιλία. Αυτοί κερδίζουν τη συναίνεση με εκατομμύρια, εμείς την κερδίζουμε με λίγα ευρώ!
Tι είπες τώρα αρχηγέ μου........ :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom