Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δε νομίζω Νάσο. Η Κορινα έχει σοβαρευτεί τώρα που φροντίζει τον αδελφό της, τον Μανταλίν. Περιορίζεται στο απλό και αγνό σεχ.
Γιατι τον φροντιζει; Ειναι καθυστερημενος;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
τελικα κωλοτρυπα δινει η κορινα η μαλακιες?
:wanker:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο νομος του πικερ με βοηθησε να εχω μια καλυτερη και ισοροοπημενη ζωη καθως και να ξεπερασω τον χρονιο αλκοολισμο μου

βεβαια τωρα εχω αλλα προβληματα αλλα δε πειραζει
ευχαριστω πικερ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γελοίο υποκείμενο Στέκα σου έχω ξαναπεί ότι είσαι η ντροπή της δεξιάς. Άντρας είναι αυτός που έχει τα αρχίδια να λέει στο ασθενές φύλο πάντα την αλήθεια χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι είστε άντρες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεξιός και άντρας ήταν ο Μητσοτάκης που φρόντιζε την ανάπηρη γυναίκα του μέχρι να πεθάνει. Δεξιός και άντρας ήταν ο Καραμανλής που προτίμησε να χωρίσει και να μείνει μόνος στη ζωή του παρά να ξενοπηδάει αριστερά και δεξιά. Εσείς αγόρια μου δεν είστε ούτε δεξιοί ούτε άντρες παρά μόνο κάτι ανάρχιδα λαμόγια, γνήσια πνευματικά τέκνα του Ανδρέα Παπανδρέου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ. Δεν ξέρω αν άργησα, αλλά διαβάζοντας λίγο εδώ, έφθασα στο συμπέρασμα ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα . Μήπως κάποια κοπέλα σε πλήγωσε πολύ ; σου έβαλε δακτυλάκι  παραπάνω από ότι έπρεπε ;; μήπως ;;;

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Γελοίο υποκείμενο Στέκα σου έχω ξαναπεί ότι είσαι η ντροπή της δεξιάς. Άντρας είναι αυτός που έχει τα αρχίδια να λέει στο ασθενές φύλο πάντα την αλήθεια χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι είστε άντρες.

Βλαμενε πικερ, σήμερα γαμησα μια ουκρανη γκόμενα 2 ώρες, εσυ με τα 5λεπτα γαμήσια θα πρεπει να πας 24 φορές στο μεταξουργείο, να κατσεις στην ουρά με τα βρωμερά πακια και να δωσεις 240 ευρώ.

Οπότε ανδρας ειναι αυτός που γαμάει τζαπα την γυναίκα και την γκόμενά του και της πουτάνες για ψυχαγωγία, εσύ είσαι ο loser πουτανιάρης που δεν έχεις άλλη επιλογή.

Ειμαι δεξιός και όχι προδότης της πατρίδας όπως εσύ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ο νομος του πικερ με βοηθησε να εχω μια καλυτερη και ισοροοπημενη ζωη καθως και να ξεπερασω τον χρονιο αλκοολισμο μου

βεβαια τωρα εχω αλλα προβληματα αλλα δε πειραζει
ευχαριστω πικερ

Ως κομμουνιστής χαιρεσαι και εσύ την πτώση του υπαρκτου σοσσιαλισμού με τα κορίτσια του πρωην ανατολικού μπλοκ.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Μουνάκι Στέκα τη χούφτα σου γαμάς και τρως και παντόφλα. Σε γαμάει ο Picker.  :rockon:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Βλάκα Στέκα παραδέξου ότι εσύ δεν τολμάς να κατέβεις Μετάξι ή Φυλής μην σε πάρει πρέφα κανένας γνωστός. Μόνο call girls μπορείς να γαμάς όταν η γυναίκα σου λείπει στο χωριό. Παντοφλάκια Στέκα είσαι η ντροπή της δεξιάς.  :2funny:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Βλάκα Στέκα παραδέξου ότι εσύ δεν τολμάς να κατέβεις Μετάξι ή Φυλής μην σε πάρει πρέφα κανένας γνωστός. Μόνο call girls μπορείς να γαμάς όταν η γυναίκα σου λείπει στο χωριό. Παντοφλάκια Στέκα είσαι η ντροπή της δεξιάς.  :2funny:
ρε φίλε τι αναφέρεις τι δεξιά συνέχεια. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για την ιδεολογία της.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Εγώ τρώω ένα δάχτυλο και μετά χώνω μια πούτσα. Εσύ μόνο παίζεις το πουλί σου μαλάκα.
αγαπητέ το μόνο μέρος που χώνεις πουτσα είναι σε κάνα πουστακι όπως εσυ άλλωστε.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ρε φίλε τι αναφέρεις τι δεξιά συνέχεια. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για την ιδεολογία της.

Πες μας εσύ τότε να μάθουμε την ιδεολογία της δεξιάς. Ποια είναι λοιπόν; Το να είσαι παντρεμένος και να γαμάς πουτάνες στα κρυφά πάντως ξέχνα το, αυτή είναι η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η ιδεολογια της δεξιας ειναι να κανεις το σταυρο και μετα να πηγαινεις στα τσονταδικα να σε γαμανε

η να πηγαινεις εκκλησια και μετα να γαμας πουτανιστες  στα κρυφα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom