ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 24.596
:'( :'( :'(Δε νομίζω Νάσο. Η Κορινα έχει σοβαρευτεί τώρα που φροντίζει τον αδελφό της, τον Μανταλίν. Περιορίζεται στο απλό και αγνό σεχ.
:'( :'( :'(Δε νομίζω Νάσο. Η Κορινα έχει σοβαρευτεί τώρα που φροντίζει τον αδελφό της, τον Μανταλίν. Περιορίζεται στο απλό και αγνό σεχ.
τυπε η Νικολουλη δουλευει γκροβερ αραγε :S :S :S
Γιατι τον φροντιζει; Ειναι καθυστερημενος;Δε νομίζω Νάσο. Η Κορινα έχει σοβαρευτεί τώρα που φροντίζει τον αδελφό της, τον Μανταλίν. Περιορίζεται στο απλό και αγνό σεχ.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ. Δεν ξέρω αν άργησα, αλλά διαβάζοντας λίγο εδώ, έφθασα στο συμπέρασμα ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα . Μήπως κάποια κοπέλα σε πλήγωσε πολύ ; σου έβαλε δακτυλάκι παραπάνω από ότι έπρεπε ;; μήπως ;;;
Picker
Γελοίο υποκείμενο Στέκα σου έχω ξαναπεί ότι είσαι η ντροπή της δεξιάς. Άντρας είναι αυτός που έχει τα αρχίδια να λέει στο ασθενές φύλο πάντα την αλήθεια χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι είστε άντρες.
ο νομος του πικερ με βοηθησε να εχω μια καλυτερη και ισοροοπημενη ζωη καθως και να ξεπερασω τον χρονιο αλκοολισμο μου
βεβαια τωρα εχω αλλα προβληματα αλλα δε πειραζει
ευχαριστω πικερ
και εσένα μάλλον κάποια σου έβαλε δακτυλάκι πιο βαθειά από ότι έπρεπεΜουνάκι Στέκα τη χούφτα σου γαμάς και τρως και παντόφλα. Σε γαμάει ο Picker.
ρε φίλε τι αναφέρεις τι δεξιά συνέχεια. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για την ιδεολογία της.Βλάκα Στέκα παραδέξου ότι εσύ δεν τολμάς να κατέβεις Μετάξι ή Φυλής μην σε πάρει πρέφα κανένας γνωστός. Μόνο call girls μπορείς να γαμάς όταν η γυναίκα σου λείπει στο χωριό. Παντοφλάκια Στέκα είσαι η ντροπή της δεξιάς.
και εσένα μάλλον κάποια σου έβαλε δακτυλάκι πιο βαθειά από ότι έπρεπε
αγαπητέ το μόνο μέρος που χώνεις πουτσα είναι σε κάνα πουστακι όπως εσυ άλλωστε.Εγώ τρώω ένα δάχτυλο και μετά χώνω μια πούτσα. Εσύ μόνο παίζεις το πουλί σου μαλάκα.
ρε φίλε τι αναφέρεις τι δεξιά συνέχεια. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για την ιδεολογία της.