You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
α εγώ νόμιζα ότι οι ιδέες του κοινωνικού φιλελευθερισμού εκφράζουν την κεντροδεξιά. Εσυ μάλλον ξέρεις καλύτερα.η ιδεολογια της δεξιας ειναι να κανεις το σταυρο και μετα να πηγαινεις στα τσονταδικα να σε γαμανε
η να πηγαινεις εκκλησια και μετα να γαμας πουτανιστες στα κρυφα
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
κοινωνικός φιλελευθερισμός ξέρεις τι σημαίνει ; αν όχι ψάξε στο Ίντερνετ.Πες μας εσύ τότε να μάθουμε την ιδεολογία της δεξιάς. Ποια είναι λοιπόν; Το να είσαι παντρεμένος και να γαμάς πουτάνες στα κρυφά πάντως ξέχνα το, αυτή είναι η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ.
κοινωνικός φιλελευθερισμός ξέρεις τι σημαίνει ; αν όχι ψάξε στο Ίντερνετ.
Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός είναι κέντρο και δεν έχει καμία σχέση με τη δεξιά. Κοινωνικά φιλελεύθερο είναι το Ποτάμι. Η ιδεολογία της κεντροδεξιάς είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός.
η ιδεολογια της δεξιας ειναι να κανεις το σταυρο και μετα να πηγαινεις στα τσονταδικα να σε γαμανε
Δυστυχώς αυτή έχει καταντήσει να είναι η ιδεολογία των περισσότερων δεξιών. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι τεράστιο το κακό που έχει κάνει στη χώρα η καταστροφή των αξιών που συνέβη από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έκανε όλους τους Έλληνες, αριστερούς και δεξιούς, να σκέφτονται σαν λαμόγια.
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
πήγαινε στη ιστίο σελίδα της νέας δημοκρατίας για να καταλάβεις ποσό άσχετος είσαι. Δες ιδεολογία και μετά τα ξαναλέμεΟ κοινωνικός φιλελευθερισμός είναι κέντρο και δεν έχει καμία σχέση με τη δεξιά. Κοινωνικά φιλελεύθερο είναι το Ποτάμι. Η ιδεολογία της κεντροδεξιάς είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός.
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
δεν χλευάζω τους πούστηδες. Εξάλλου είμαι εδώ και κάνω συζήτηση μαζί σου. Τα πολιτικά μου πιστεύω τα εκφράζω όταν πρέπει και εκεί που πρέπει.Καταρχήν από τη στιγμή που χλευάζεις τους πούστηδες δεν είσαι κοινωνικά φιλελεύθερος αλλά συντηρητικός.
πήγαινε στη ιστίο σελίδα της νέας δημοκρατίας για να καταλάβεις ποσό άσχετος είσαι. Δες ιδεολογία και μετά τα ξαναλέμε
Και ποιος σου είπε ότι στη Νέα Δημοκρατία ξέρουν τι τους γίνεται; Είπε ο Καραμανλής μια μαλακία για "ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό" και από τότε προσπαθούν να τη μεταφράσουν. Αν πας σε έναν Ευρωπαίο και του πεις ότι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός έχει σχέση με την κεντροδεξιά θα κάνει το σταυρό του.
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
για πες μου το στα αγγλικά όταν συναντήσω κανα Ευρωπαίο να τον ερώτηση.Και ποιος σου είπε ότι στη Νέα Δημοκρατία ξέρουν τι τους γίνεται; Είπε ο Καραμανλής μια μαλακία για "ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό" και από τότε προσπαθούν να τη μεταφράσουν. Αν πας σε έναν Ευρωπαίο και του πεις ότι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός έχει σχέση με την κεντροδεξιά θα κάνει το σταυρό του.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
η ιδεολογια της δεξιας ειναι να κανεις το σταυρο και μετα να πηγαινεις στα τσονταδικα να σε γαμανε
Ο κομμουνιστής μπορεί να πηγαίνει στα μπουρδελα και να γαμαει πουτανες από το πρωην ανατολικό μπλοκ πουσι?
Για απαντησέ μας...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Μουνάκι Στέκα τη χούφτα σου γαμάς και τρως και παντόφλα. Σε γαμάει ο Picker.
Το δακτυλο στο κωλαρακι σου πικερ ήταν η αρχη για να σε κανει πουστη και προδότη της πατρίδας.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Εγώ τρώω ένα δάχτυλο και μετά χώνω μια πούτσα. Εσύ μόνο παίζεις το πουλί σου μαλάκα.
Τρως δακτυλο για αρχή, μετα στραπόν και μετά πουτσα...και να γαμάς ανδρας δεν γινεσαι, εισαι πουστρακι κανονικό.
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
κάποια τους το έβαλε λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε και εκτός από ψυχολογικά τους άφησε και αλλά κουσούρια.Το δακτυλο στο κωλαρακι σου πικερ ήταν η αρχη για να σε κανει πουστη και προδότη της πατρίδας.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Καταρχήν από τη στιγμή που χλευάζεις τους πούστηδες δεν είσαι κοινωνικά φιλελεύθερος αλλά συντηρητικός.
Εγω σε χλευαζω πικερ, ειμαι δεξιός...
Στην ΕΣΣΔ η πορνεία ήταν αυστηρά απαγορευμένη. Οι κομμουνιστές είχαν ως βασική τους πολιτική την πλήρη ισότητα των δύο φύλων και έδωσαν δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες 3 χρόνια πριν από τις ΗΠΑ - οι οποίες ήταν επίσης τίγκα στις φεμινίστριες και απαγόρευσαν τους οίκους ανοχής από τις αρχές του 20ού αιώνα.
Γενικά, μόνο σε συντηρητικά-φιλελεύθερα καθεστώτα με μικρή επιρροή του φεμινισμού, όπως π.χ. αυτά της Γερμανίας και της Ολλανδίας, έχουν διασωθεί τα μπουρδέλα και γενικά η ελεύθερη πορνεία.
Γενικά, μόνο σε συντηρητικά-φιλελεύθερα καθεστώτα με μικρή επιρροή του φεμινισμού, όπως π.χ. αυτά της Γερμανίας και της Ολλανδίας, έχουν διασωθεί τα μπουρδέλα και γενικά η ελεύθερη πορνεία.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
α εγώ νόμιζα ότι οι ιδέες του κοινωνικού φιλελευθερισμού εκφράζουν την κεντροδεξιά. Εσυ μάλλον ξέρεις καλύτερα.
Ο πουσις είναι κομμουνιστής τυπε, αλλα και πουτανιάρης, σπρωχει κοπέλες από το ανατολικό μπλοκ.
Στέκα ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι μεγαλύτερος γαμιάς από σένα και πιο μάγκας δεξιός. Εγώ λέω στα ίσια στις γκόμενες ότι είναι κατώτερες από μένα και ότι τις θέλω υποταγμένες στο σεξ. Εσύ τους το παίζεις φεμινιστής για να γαμάς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις