Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ότι κάποιοι μαλάκες μαζεύονται στο thread αυτό και μου τη λένε δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας από τους μεγαλύτερους ΓΑΜΙΑΔΕΣ στο site αυτό. Όλοι ξέρετε ότι δεν είμαι πούστης, όλοι ξέρετε ότι γαμάω 50 άλλες πουτάνες και δεν μου καίγεται καρφί για την Κορίνα αλλά, παρόλα αυτά, συνεχίζετε να μαλακίζεστε ασυστόλως. Γιατί άραγε;

Γιατί σας καίει μουνάκια που γαμάω περισσότερο από εσάς χωρίς να κρύβομαι από τη γυναίκα μου σαν κότα. Σας καίει που δεν έχετε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λέτε στις γκόμενες την αλήθεια. Σας καίει ΜΑΛΑΚΕΣ πού έχω 7 χρόνια να μαλακιστώ.

Τυπε εχω ασχημα νεα....θα στην ξεκωλιασουν τη Κορινα αυτο το ΣΚ.Ετοιμασου να ζητησεις αυξηση στο χαρτζηλικι για προωρες εκσπερματισεις σε τελειωμενες πουτανες... :S :S :S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βλάκα Στέκα σου το έχω πει πολλές φορές και σου το ξαναλέω: Ο ορισμός του γνήσιου μπουρδελιάρη εδώ μέσα είμαι ΕΓΩ που γαμάω στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα. Εσύ - και δυστυχώς πολλοί άλλοι - είσαι ένας παρείσακτος ανάρχιδος παντοφλάκιας που έχει ελάχιστη σχέση με τα μπουρδέλα.

Οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι εδώ μέσα, εκτός από ελεεινά άτομα χωρίς ήθος, είναι περιστασιακοί μπουρδελιάρηδες και δεν μπορούν με τίποτα να συγκριθούν με κάποιον που γαμάει στα μπουρδέλα πάνω από 200 φορές το χρόνο, όπως ΕΓΩ.

Ανοητε πικερ εσύ είσαι ο loser πουτανιαρης, ο ρουφιανος, ο προδοτης της πατρίδας μας, ο κωλοδακτυλιασμένος, ο αγαπουλης πουτάνων.

Εισαι αυτό που κανείς λογικός ανδρας δεν θέλει να είναι. 

Τον κλωνο σου τον εχω χεσμένο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε εχω ασχημα νεα....θα στην ξεκωλιασουν τη Κορινα αυτο το ΣΚ.Ετοιμασου να ζητησεις αυξηση στο χαρτζηλικι για προωρες εκσπερματισεις σε τελειωμενες πουτανες... :S :S :S
τυπε δεν προλαβα να κατεβω σημερα να γκροβεριασω την Κορινα..επιφυλλασομαι για τις επομενες 2 ημερες :S :S :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το ότι κάποιοι μαλάκες μαζεύονται στο thread αυτό και μου τη λένε δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας από τους μεγαλύτερους ΓΑΜΙΑΔΕΣ στο site αυτό. Όλοι ξέρετε ότι δεν είμαι πούστης, όλοι ξέρετε ότι γαμάω 50 άλλες πουτάνες και δεν μου καίγεται καρφί για την Κορίνα αλλά, παρόλα αυτά, συνεχίζετε να μαλακίζεστε ασυστόλως. Γιατί άραγε;

Γιατί σας καίει μουνάκια που γαμάω περισσότερο από εσάς χωρίς να κρύβομαι από τη γυναίκα μου σαν κότα. Σας καίει που δεν έχετε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λέτε στις γκόμενες την αλήθεια. Σας καίει ΜΑΛΑΚΕΣ πού έχω 7 χρόνια να μαλακιστώ.
πιστευεις οτι το κορινακι ζηλευει που πας με αλλες? της το εχεις πει η φοβασαι την αντιδραση της? ειναι αρκετα ωριμη η σχεση σας για μια τετοια κουβεντα?

Επισκέπτης
τυπε δεν προλαβα να κατεβω σημερα να γκροβεριασω την Κορινα..επιφυλλασομαι για τις επομενες 2 ημερες :S :S :S

Δεν πειραζει τυπε...καλυτερα να εχεις φουλαρει τα αρχιδια σου για να τα αδειασεις στον πατο της ανεκπληρωτης πουτανοκαψουρας του Πικερ. :S :S :S

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Πίκερ η Τζωρτζιάννα καλή;Μου την προτείνεις;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δεν πειραζει τυπε...καλυτερα να εχεις φουλαρει τα αρχιδια σου για να τα αδειασεις στον πατο της ανεκπληρωτης πουτανοκαψουρας του Πικερ. :S :S :S
λες να μην παρω καθολου μουνι τυπε :think: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το κωλοτρυπιδι της κορινας το πηρα εγω, αλλα μην το πειτε στον πικερ και στεναχωρηθεί :headbaning2:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Το κωλοτρυπιδι της κορινας το πηρα εγω, αλλα μην το πειτε στον πικερ και στεναχωρηθεί :headbaning2:
και μεις τι ρολο βαραμε ρε τυπε;στο πηγαδι κατουρησαμε;δουλεμενο η χοανη :think: :S :S :S

Επισκέπτης
:huh: κατεβηκα σημερα απογευμα να παρω κωλοτρυπιδι Κορινας και ελειπε τυπε .θα μαθω συντομα και θα ενημερωσω :S :S :S
Τυπε λες να έβαλε ο Πικερ να την απαγάγουν για να μην της σκίσουν το κωλοτρυπιδι οι επίλεκτοι κωλομπαραδες του Bou; :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε λες να έβαλε ο Πικερ να την απαγάγουν για να μην της σκίσουν το κωλοτρυπιδι οι επίλεκτοι κωλομπαραδες του Bou; :S :S :S
τυπε δεν γινεται δουλεια ομως ετσι ..πρεπει να γαμησουμε κωλο :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Stories