You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιδιά, η Κορινα διακοπάρει! Αφήστε τη λίγο να σφίξει η σουφρα της και την ξελασκάρετε από την άλλη βδομάδα...πες της και οτι κατι παιδια θελουν να γαμησουν κωλο και δεν βρισκουν,αν μπορει να κανει κατι τυπε :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 24.596
τυπε η Νικολουλη δουλευει γκροβερ αραγε :S :S :SΤυπε φοβαμαι οτι αν της πω ετσι αντι να ψαξει για τη Κορινα θα ψαξει να βρει εσας... :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 24.596
τυπε δεν παει αλλο,πρεπει να γαμησουμε κωλοτρυπιδιΠαιδιά, η Κορινα διακοπάρει! Αφήστε τη λίγο να σφίξει η σουφρα της και την ξελασκάρετε από την άλλη βδομάδα...
Επισκέπτης
τυπε η Νικολουλη δουλευει γκροβερ αραγε :S :S :S
Τυπε την εχω για πολυ εκφυλη τη θεια... :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 24.596
αν ειναι να γαμησουμε αυτη,για αυτο το λεω τυπεΤυπε την εχω για πολυ εκφυλη τη θεια... :S :S :S
Παρθείτε μεταξύ σας αν επείγει τόσο...τυπε δεν παει αλλο,πρεπει να γαμησουμε κωλοτρυπιδι
Επισκέπτης
αν ειναι να γαμησουμε αυτη,για αυτο το λεω τυπε
Τυπε θελεις να δεις το Φως στο Τουνελ της;
Ποιανού? Του Baros έχω ακούσει αλλά δεν παίρνω και όρκο.εγαμηθη επιτυχως η Ελενα,Ρουμανα,απο Κολωνου 23 .θα ακολουθησει κριτικη :S :S :S
Στο Ι.46 η γκομενα γνωστου μελους συνεχιζει να δουλευει γκροβερακι.
Ιασωνος 20 ,οροφος η Νικολ,37 η Ντενισα,44 η Βανεσσα.ολα αυτα στην απογευματινη :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 24.596
επειδη γραφει το ονομα του σε tatto στο μπρατσο της αμεσως να τον καταδικασουμε ρε τυπε :S :S :SΠοιανού? Του Baros έχω ακούσει αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Επισκέπτης
Ποιανού? Του Baros έχω ακούσει αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Τι ειναι τουτο παλι ρε Νασο...ποσοι κλωνοι υπαρχουν εδω μεσα;
Έλα τε Νάσο! Μπορεί να είναι συνωνυμία. Στα τατουάζ συμβαίνει συχνά αυτό. Πόσο καΐκι πρέπει να είναι η άλλη για να κάνει τατουάζ το ψευδώνυμο μέλους από μπουρδελοσάιτ!επειδη γραφει το ονομα του σε tatto στο μπρατσο της αμεσως να τον καταδικασουμε ρε τυπε :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 24.596
ελα μωρε τυπε,πως κανετε ετσι,δεν εχει δικαιωμα να εχει πουτανα γκομενα ενα μελος,να πεσετε να τον φατε :S :S :SΤι ειναι τουτο παλι ρε Νασο...ποσοι κλωνοι υπαρχουν εδω μεσα;
Τύπε, εγώ ξέρω μόνο τα ντοματίνια σε κλωνάρι από τα Lidl Hellas. Δεν καταλαβαίνω που το πας...Τι ειναι τουτο παλι ρε Νασο...ποσοι κλωνοι υπαρχουν εδω μεσα;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 24.596
γιατι,οταν το εκανε τυπε ηξερε οτι αυτος γραφει στο μπου;τωρα θα το εμαθε,που εγινε ντοροςΈλα τε Νάσο! Μπορεί να είναι συνωνυμία. Στα τατουάζ συμβαίνει συχνά αυτό. Πόσο καΐκι πρέπει να είναι η άλλη για να κάνει τατουάζ το ψευδώνυμο μέλους από μπουρδελοσάιτ!
Ακριβώς! Όπως είχε ο Πίκερ γκόμενα την Κορίνα, έτσι έχει και ο Baros την Δήμητρα! Όλα καλά λοιπόν...ελα μωρε τυπε,πως κανετε ετσι,δεν εχει δικαιωμα να εχει πουτανα γκομενα ενα μελος,να πεσετε να τον φατε :S :S :S
Μήπως δημιούργησε ντόρο και η κριτική σου: ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ?γιατι,οταν το εκανε τυπε ηξερε οτι αυτος γραφει στο μπου;τωρα θα το εμαθε,που εγινε ντορος
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 24.596
λες να παιξει κανα swinging τυπε :S :S :SΑκριβώς! Όπως είχε ο Πίκερ γκόμενα την Κορίνα, έτσι έχει και ο Baros την Δήμητρα! Όλα καλά λοιπόν...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 24.596
:S :S :SΜήπως δημιούργησε ντόρο και η κριτική σου: ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ?
Δε νομίζω Νάσο. Η Κορινα έχει σοβαρευτεί τώρα που φροντίζει τον αδελφό της, τον Μανταλίν. Περιορίζεται στο απλό και αγνό σεχ.λες να παιξει κανα swinging τυπε :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις