Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο νόμος του Picker απευθύνεται ακριβώς σε αυτούς τους άντρες. Οι υπόλοιποι δεν έχουν καμία δουλειά να γράφουν εδώ. Καλό θα ήταν όμως να μας αποφεύγουν γιατί η οργή μας είναι μεγάλη. Αυτά τα λαμόγια μας ανάγκασαν να πέσουμε στα σκατά. Αν δούμε λαμόγιο που γνωρίζουμε να μας γαμάει τις πουτάνες, το δίνουμε στη γυναίκα του την επόμενη στιγμή.
Τι γνωμη εχεις για τα ζευγαρακια που μπαλαμουτιαζονται στα παγκακια και κοιτανε με ειρωνικο χαμογελο, ειδικα οι κοπελες, τους μοναχικους αντρες;

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Στέκα ρίξε μια ματιά στο προφίλ σου. Έχεις ένα σχόλιο.  :2funny:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Στέκα κοτούλα θέλω να δω τα μούτρα σου όταν ανακοινώσω στη γυναίκα σου ότι πας ενίοτε με πουτάνες.

Θέλω να δω τη φάτσα σου τότε για να γελάσω.  :2funny:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Το παίζεις και δεξιός πανάθεμά σε, γνήσιο πνευματικό τέκνο του αρχιλαμόγιου Ανδρέα Παπανδρέου. Οι πραγματικοί δεξιοί βλακάκο φοράνε παντελόνια. Δεν κρύβονται από τις γυναίκες τους σαν κότες.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Περήφανε οικογενειάρχη Στέκα τι διαπαιδαγώγηση θα δώσεις στην κόρη σου; Θα της πεις ότι το σωστό είναι ο άντρας της να γαμάει πουτάνες κι αυτή να τρώει κουτόχορτο; Να χαίρεσαι την κοράκλα σου την κερατού.  :2funny:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Σας γαμάει ο Picker μουνάκια, γι' αυτό όλα τα λαμόγια τα έχετε μαζί του. Σας γαμάει ο Picker.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βλάκα Στέκα σου το έχω πει πολλές φορές και σου το ξαναλέω: Ο ορισμός του γνήσιου μπουρδελιάρη εδώ μέσα είμαι ΕΓΩ που γαμάω στα μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα. Εσύ - και δυστυχώς πολλοί άλλοι - είσαι ένας παρείσακτος ανάρχιδος παντοφλάκιας που έχει ελάχιστη σχέση με τα μπουρδέλα.

Οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι εδώ μέσα, εκτός από ελεεινά άτομα χωρίς ήθος, είναι περιστασιακοί μπουρδελιάρηδες και δεν μπορούν με τίποτα να συγκριθούν με κάποιον που γαμάει στα μπουρδέλα πάνω από 200 φορές το χρόνο, όπως ΕΓΩ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ότι κάποιοι μαλάκες μαζεύονται στο thread αυτό και μου τη λένε δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας από τους μεγαλύτερους ΓΑΜΙΑΔΕΣ στο site αυτό. Όλοι ξέρετε ότι δεν είμαι πούστης, όλοι ξέρετε ότι γαμάω 50 άλλες πουτάνες και δεν μου καίγεται καρφί για την Κορίνα αλλά, παρόλα αυτά, συνεχίζετε να μαλακίζεστε ασυστόλως. Γιατί άραγε;

Γιατί σας καίει μουνάκια που γαμάω περισσότερο από εσάς χωρίς να κρύβομαι από τη γυναίκα μου σαν κότα. Σας καίει που δεν έχετε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να λέτε στις γκόμενες την αλήθεια. Σας καίει ΜΑΛΑΚΕΣ πού έχω 7 χρόνια να μαλακιστώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom