Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Στην ΕΣΣΔ η πορνεία ήταν αυστηρά απαγορευμένη. Οι κομμουνιστές είχαν ως βασική τους πολιτική την πλήρη ισότητα των δύο φύλων και έδωσαν δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες 3 χρόνια πριν από τις ΗΠΑ - οι οποίες ήταν επίσης τίγκα στις φεμινίστριες και απαγόρευσαν τους οίκους ανοχής από τις αρχές του 20ού αιώνα.

Γενικά, μόνο σε συντηρητικά-φιλελεύθερα καθεστώτα με μικρή επιρροή του φεμινισμού, όπως π.χ. αυτά της Γερμανίας και της Ολλανδίας, έχουν διασωθεί τα μπουρδέλα και γενικά η ελεύθερη πορνεία.
το ίδιο πίστευε και ο Φιντέλ κάστρο νομίζω. Αλήθεια αριστερός δεν ήταν αυτός ;;;;;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.311
Πόντοι
5.506
Στέκα ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι μεγαλύτερος γαμιάς από σένα και πιο μάγκας δεξιός. Εγώ λέω στα ίσια στις γκόμενες ότι είναι κατώτερες από μένα και ότι τις θέλω υποταγμένες στο σεξ. Εσύ τους το παίζεις φεμινιστής για να γαμάς.

Πριν ή αφού πληρώσεις;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ βλακάκο Στέκα πάνω από όλα έχω αρχές, δεν είμαι κρυφο-πασόκος που το παίζω δεξιός. Εσύ είσαι η ντροπή της δεξιάς. Ο πραγματικός δεξιός έχει ήθος - όταν είναι μόνος γαμάει πουτάνες και όταν είναι παντρεμένος είναι πιστός.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Ο πουσις είναι κομμουνιστής τυπε, αλλα και πουτανιάρης, σπρωχει κοπέλες από το ανατολικό μπλοκ. :hi:
συναγωνιστή όλοι αυτοί  οι λεγόμενοι αριστεροί με δεξιά τσέπη, αλλά πιστεύουν και αλλά πράττουν. Δες από τον καραγκιόζη πρωθυπουργό μας.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στέκα ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι μεγαλύτερος γαμιάς από σένα και πιο μάγκας δεξιός. Εγώ λέω στα ίσια στις γκόμενες ότι είναι κατώτερες από μένα και ότι τις θέλω υποταγμένες στο σεξ. Εσύ τους το παίζεις φεμινιστής για να γαμάς.

Εγω πικερ δεν κανω παιχνιδια με την κωλοτρυπιδα μου, ακομα και να γαμας αριθμητικα παραπανω πουτανες, τα γαμησια σου δεν εχουν ποιοτητα, μεσα στην μπιχλα και :fuck2: για 5 λεπτα δεν λέει.

Δεξιός δεν είσαι αφου ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ, ασε την ΝΔ σε πραγματικούς δεξιούς και γνησιους πουτανιαριδες, εσυ είσαι loser, μακρια από το κομμα μας σκουπίδι κωλοδακτυλιασμένε.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Τον έχω πει πούστη πόσες φορές και δεν μου έχει απαντήσει. Μήπως όταν πάει σε μπουρδελα δουλεύει μόνο στραπ ον;;; μου φαίνεται ότι κάνει το καδρόνι ροκανίδι με το κωλαρακι του

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γαμιολάκο Στέκα εγώ όντως δεν είμαι δεξιός και σας τρολάρω.  :2funny:

Για πήγαινε όμως στον αρχηγό σου και πες του τι κότα είσαι να δούμε τι θα σου πει. Πες του μωρή λινάτσα ότι κρύβεσαι από τη γυναίκα σου σαν πούστρα. Αυτό που λέει ο pussy wagon είστε οι περισσότεροι δεξιοί: Υποκριτές.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΑΣ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

Picker  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
στεκα  να βαλω  1000 ευρω στον πικερ  και φετος γαι τον διαγωνισμο 

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πάντως έβαζε στον κόλο του πράγματα αλλά δεν είναι gay... :)
οπότε δεν σημαίνει ότι ο πίκερ ειναι κίναιδος επιδή αρπάζει κανένα δάσχτυλο που και που

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.939
Πόντοι
24.596
man περίμενα να διαβάσω κριτική για την κορίνα, αλλά κ αυτή που έβαλε τα αρχίδια μέσα τα 'σπαγε Respect :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
ευχαριστω τυπε,περιμενουμε  τωρα να γυρισει η Κορινα να γαμησουμε κανα κωλαντερο :hi: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom