Νέα

Ο νομάρχης δεν παίζει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν αποφασίζει κάθε πόλη μόνη της που και πως θα γίνουν τα έργα υποδομής. Εκτός και άμα μιλάμε για κάναν επαρχιακό δρόμο ή την αποχέτευση.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μιλάμε για μια πολιτικό που παραιτήθηκε από τη θέση του υπερνομάρχη, για να κατέβει με το επικρατείας του μπασογκ ενώ όπως έκρινε ο ΑΠ είχε πρόβλημα εκλογιμότητας με βάση τη συνταγματική αναθεώρηση που έκανε το ίδιο το πασοκ (και αν ρωτούσαν τον μπένι ή το λομβέρδο θα τους το έλεγε αλλά ο γιωργάκης τότε το έπαιζε ανδρεάς)...

Χα, χα, εδώ φάνηκαν γάτοι οι Σαλονικείς.
Εντάξει ο Μπένυ είναι γνήσιο τέκνο, αλλά και ο Λοβέρδος νομική στην Θεσσαλονίκη τελείωσε. Άλλο που ήταν Κνίτης τότε.

Χε,χε, τελικά η Νομική Θεσσαλονικής έχει βγάλει μορφές (ξέρω πολλούς, εεεεεεε )

Επίσης άλλο άξιο τέκνο που τελείωσε σε συστεγαζόμενη στο ίδιο κτίριο σχολή είναι και ο Θέμος Αναστασιάδης.

Αν δεν ξέρεις τι περιπέτεια πέρασε πρόσφατα η Φώφη (την οποία είχαν περάσει και ο πατέρας και η μητέρα της) τότε αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Όταν διαβάζουμε εφημερίδα δεν κοιτάμε μόνο τα τηλέφωνα των cg.

Αν από την άλλη βρίσκεις αστείο να κοροϊδεύεις έναν καρκινοπαθή τότε είσαι ακόμη πιο θλιβερό υποκείμενο απ'ότι νόμιζα.

Και αν νομίζεις ότι ο Ψωμιάδης έχει έκφέρει στη διάρκεια της καριέρας του πιο ουσιώδη πολιτικό λόγο από την Γεννηματά (ή από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα πολιτικό όλων των κομμάτων, πλην Βεργή) τότε είσαι ακόμη μεγαλύτερο κοματόσκυλο απ'ότι νόμιζα.

Δεν κατάλαβα, εδώ μέσα πανηγύριζαν για το πόδι της Γιαννάκου, τώρα μας έπιασαν οι ευαισθησίες;

Και επειδή είμαι ουσιαστικά ο πρώτος που αναφέρθηκα στην Φώφη, να ρωτήσω κάτι: το γεγονός ότι ήταν έμμισθος υπάλληλος της Εθνικής και ταυτόχρονα υπερνομάρχης μπορούμε να το κρίνουμε;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ενφορσερ, πραγματικα νομιζω οτι μας δουλευεις. ΠΩΣ θα κανουμε εργα υποδομης ρε καρντασι αμα δεν εχουμε μπαγιοκο???? Σαν να κατηγορεις τον ανεργο γιατι δεν πηρε μια μερσεντες να μετακινειτε, και ταλαιπωρειται με το λεωφορειο...Ελεος,δεν παιρνουμε χρημα λεμεεεεεεε

Έλλλλλλλεος.

Σιγά - σιγά θα μας πείτε ότι φταίει ο Δασκαλόπουλος που αγόρασε την Goody's. Και στην συνέχεια ο Βγενόπουλος.

Σιγά - σιγά θα μας πείτε ότι φταίει η Scottish & Newcastle που αγόρασε την Μύθος. Και στην συνέχεια η Carlsberg.

Και όσον αφορά τα λεωφορεία:

Δεν έγινε το έργο τηλεματικής στο ΟΑΣΘ; Με ποιανού λεφτά έγινε αυτό το έργο;
Για διάβασε εδώ με ποιανού λεφτά έγινε:
www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=15680]Κ. Χατζηδάκης: Τα εύσημα στον ΟΑΣΘ για την τηλεματική[/url]

Στην Αθήνα που είναι το ανάλογο έργο;
Πόσα χρόνια παιδεύεται ο ΗΛΠΑΠ και ακομή τηλεματική δεν έχει;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αυτό το επιχείρημα παίζει πολύ τελευταία σε αρκετά θρεντς και καταντά κουραστικό...

Πάντως, για το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονικής που παρά τις μικρές αποστάσεις το ΙΧ πάει σύννεφο, ΔΕΝ φταίει η Αθήνα...

Φταίνε οι παλιοαθηναίοι που έρχονται και κατακλύζουν τους δρόμους μας για να φάνε μπουγάτσες και να δουν την ερωτική μας πόλη χαχαχαχαχαχαχααχ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ξουτ ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν δεν ξέρεις τι περιπέτεια πέρασε πρόσφατα η Φώφη (την οποία είχαν περάσει και ο πατέρας και η μητέρα της) τότε αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Όταν διαβάζουμε εφημερίδα δεν κοιτάμε μόνο τα τηλέφωνα των cg.

Αν από την άλλη βρίσκεις αστείο να κοροϊδεύεις έναν καρκινοπαθή τότε είσαι ακόμη πιο θλιβερό υποκείμενο απ'ότι νόμιζα.

Και αν νομίζεις ότι ο Ψωμιάδης έχει έκφέρει στη διάρκεια της καριέρας του πιο ουσιώδη πολιτικό λόγο από την Γεννηματά (ή από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα πολιτικό όλων των κομμάτων, πλην Βεργή) τότε είσαι ακόμη μεγαλύτερο κοματόσκυλο απ'ότι νόμιζα.

Επειδή τη μαλακία την ανέχομαι, την κακοήθεια και την εμπάθεια πάλι όχι, διευκρινίζω σε όποιον τυχόν δεν κατάλαβε, ότι ουδεμία νύξη έγινε σε πρόβλημα υγείας της Φώφης, παρά μόνο ένα ειρωνικό σχόλιο περί νοημοσύνης...
Ο px θεώρησε σκόπιμο να βγάλει το ιατρικό δελτίο της Φώφης και της οικογένειάς της στη φόρα (btw μέγιστο respect στο Γιώργο Γεννηματά, ο πρόωρος θάνατός του ήταν απώλεια για το πολιτικό σύστημα γενικά και το πασοκ ειδικά...) μόνο και μόνο για να μου την πει...

Μπράβο μαλάκα...Την επόμενη φορά βγάλε στη φόρα και οικογενειακά της προβλήματα και ει δυνατόν και καμια κάρτα νοσηλείας για να γίνεις πιο πειστικός...

Και είμαι σίγουρος ότι η Φώφη, όποιο πρόβλημα υγείας και αν έχει (δεν γνωρίζω ιατρικούς φακέλους όπως ο px ούτε και δίνω βάση στα δημοσιεύματα φυλλάδων) , δεν θα ήθελε η οποια κριτική της ασκείται να είναι πιο επιεικής ή να μένει στο απυρόβλητο λόγω του προβλήματος αυτού ούτε και να γίνονται τα προβλήματα αυτά βούκινο στο διαδίκτυο...

Τέλος, δεν με ενδιαφέρει πόσο κομματόσκυλο με θεωρείς...Ούτε και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες σαλονικιούς αν τους θεωρείς μαλάκες λόγω μιας πολιτικής επιλογής...
Η γνώμη σου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, βαρύτητα ή εγκυρότητα...

Το ότι μπορεί και να είναι το έχεις σκεφτεί?

Μου είναι δύσκολο να βγάλω μερικά εκατομμύρια ανθρώπους μαλάκες, απλά και μόνο λόγω πολιτικής τοποθέτησης ή κομματικής προτίμησης...
Όπως μου είναι δύσκολο να βγάλω όλους τους μπάτσους φονιάδες, όλους τους εργολάβους λαμόγια, όλους τους δημοσιογράφους ρουφιάνους, όλους τους γιατρούς φακελάκηδες, όλους τους δικηγόρους ψεύτες κ.τ.λ.
Θα μπορούσα βέβαια να νομίζω ότι μόνο ΕΓΩ και μερικοί άλλοι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και την κρυμμένη γνώση...
Αλλά αυτό κάποιοι θα το έλεγαν μεγαλομανία, βοναπαρτισμό, μεσσιανισμό ή κάτι τέτοιο..

Και πρόσεχε λίγο τι μαλακία θα πεις όταν αφορά θέματα υγείας!

Δες την απάντησή μου στο px αλλά και όλο το διάλογο...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Έλλλλλλλεος.

Σιγά - σιγά θα μας πείτε ότι φταίει ο Δασκαλόπουλος που αγόρασε την Goody's. Και στην συνέχεια ο Βγενόπουλος.

Σιγά - σιγά θα μας πείτε ότι φταίει η Scottish & Newcastle που αγόρασε την Μύθος. Και στην συνέχεια η Carlsberg.

Και όσον αφορά τα λεωφορεία:

Δεν έγινε το έργο τηλεματικής στο ΟΑΣΘ; Με ποιανού λεφτά έγινε αυτό το έργο;
Για διάβασε εδώ με ποιανού λεφτά έγινε:
www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=15680]Κ. Χατζηδάκης: Τα εύσημα στον ΟΑΣΘ για την τηλεματική[/url]

Στην Αθήνα που είναι το ανάλογο έργο;
Πόσα χρόνια παιδεύεται ο ΗΛΠΑΠ και ακομή τηλεματική δεν έχει;
εχεις απολυτο δικιο.Υποκλινομαι.
μα τι μ@@@@@ς ειμαστε εδω πανω, τοσα χρονια μας τα διναν τα χρηματα να κανουμε εργα και εμεις τα γυριζαμε πισω. Μας πιεζαν να κανουε μετρο και εμεις στραβωναμε, δεν θελαμε μετρο για να μην μοιαζουμε με την αθηνα. μας χαριζαν την υποθαλασσια και τους στειλαμε απο εκει που ηρθαν. ειμαστε μεγαλοι μαγκες εμεις.  :jerking: :jerking:
Βεβαια εγκαταστησαμε τηλεματικη στον ΟΑΣΘ. Εργο πνοης, που θα αλλαξει το προσωπο της πολης, θα αναβαθμισει τις υποδομες και δωσει την ποιοτητα ζωης που ολοι ονοιρευομαστε.
(να σε ενημερωσω οτι οσο μικροτερη η πολη,τοσο πιο ευκολο να γινει τετοιο εργο,οπως εγινε και σε αλλες μικρες πολεις και εχει ξεκινησει ηδη στην Αθηνα, με 2 χρονια το πολυ διαφορα σε συγκριση με την Θεσσ.)
Αν θες να το παμε ετσι, εγω εχω το ενα-εσυ το αλλο-εμεις εκεινο, το ξενικαμε οποτε θες, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χασω
Δεν ειπα ποτε οτι πρεπει να εχουμε περισσοτερες υποδομες απο την Αθηνα, οι προτεραιοτητες ειναι δεδομενες, αλλα μην τα ακουμε κιολας
αααα σορρυ ξεχασα,εχουμε τηλεματικη :thumbsup:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μου είναι δύσκολο να βγάλω μερικά εκατομμύρια ανθρώπους μαλάκες, απλά και μόνο λόγω πολιτικής τοποθέτησης ή κομματικής προτίμησης...
Όπως μου είναι δύσκολο να βγάλω όλους τους μπάτσους φονιάδες, όλους τους εργολάβους λαμόγια, όλους τους δημοσιογράφους ρουφιάνους, όλους τους γιατρούς φακελάκηδες, όλους τους δικηγόρους ψεύτες κ.τ.λ.
Θα μπορούσα βέβαια να νομίζω ότι μόνο ΕΓΩ και μερικοί άλλοι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και την κρυμμένη γνώση...
Αλλά αυτό κάποιοι θα το έλεγαν μεγαλομανία, βοναπαρτισμό, μεσσιανισμό ή κάτι τέτοιο..
Ναι γιατι εσυ δεν εχεις κατηγορησει κ χλευασει ποτε μα ΠΟΤΕ σε αυτο το φορουμ ομαδες ανθρωπων σωρηδον. Στρειτ κοψε τα ναρκωτικα επιτελους. Εισαι νεο παιδι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ναι γιατι εσυ δεν εχεις κατηγορησει κ χλευασει ποτε μα ΠΟΤΕ σε αυτο το φορουμ ομαδες ανθρωπων σωρηδον. Στρειτ κοψε τα ναρκωτικα επιτελους. Εισαι νεο παιδι.

Ρε ούτε μπουρδέλα της προκοπής δεν μας αφήνετε να έχουμε παλιαθηναίοι  :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
"χρηματοδοτείται κατά 75% από το Γ’ ΚΠΣ και κατά 25% από το ΠΔΕ"
ξοδευτηκατε. μιλαμε για το ιλιγγιωδες ποσο των 625000 ευρω απο το ΠΔΕ. Οσο περιπου μια μεγαλη οικοδομη. μηπως να αισθανομαστε και τυψεις?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αριστεροι, τσυριζα, αναρχικοι, γκει, τουρκοι, πακιστανοι, αφρικανοι, αλβανοι βρισκονται στο καθημερινο σιντι του στρεητ. Πε εξ αγορακι ειμαι κ εγω. Επαιζα κ μπαλα μικρος  :P :cheesy:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μην ανησυχείς, θα φτάσουν για όλους...

Όσο για το άλλο, όλοι μας εδω μέσα έχουμε προβεί σε γενικεύσεις και αφορισμούς, έχουμε τις εμμονές μας, τα κολλήματά μας και τις συμπάθειές μας...

Απ' όσο θυμάμαι (2.500 ποστς είναι αυτά), δεν έβγαλα όλους τους ψηφοφόρους ενός κόμματος ή ενός προσώπου μαλάκες...
Βλέπεις, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να καταδικάζεις έναν πολιτικό χώρο ή μια ομάδα για ιδέες ή πρακτικές και στο να στοχοποιείς προσωπικά και μάλιστα ως μαλάκες ή καθυστερημένους όλους όσους συμμετέχουν σε αυτόν το χώρο...
Πχ άλλο να πεις ότι ο τσύριζα λέει μαλακίες ή ο τσίπρας το έχει χάσει και άλλο να πεις ότι όσοι ψηφίζουν τσύριζα είναι καθυστερημένοι και όσοι έριξαν τσίπρα στις δημοτικές κρετίνοι...
Ή άλλο να πεις ότι η αστυνομίά είναι για τα μπάζα και άλλο ότι κάθε μπάτσος είναι στόχος και πρέπει να "τιμωρηθεί"...
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σε πιανω ρε ντογρου (ισιε) ντοντ γουορι. Παρεπιπτιντως, πραγματικα οποιος πανηγυριζε εδω για τη Γιαννακου ή για όποια Γιαννακου εχει προβληματα υγειας ειναι ανθρωπομορφο ζωο. Και τωρα δεν αφοριζω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Είμαστε μπουρδέλο από μόνοι μας κοπελιά. Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια  :rockon:

Ρε παλικάρι δεν βλέπεις τι γίνεται;
Επιχειρούν να κάνουν σοβαρή κουβέντα συγκρίνοντας πληθυσμούς, πόλεις, πολιτικούς (λες και υπάρχει πολιτικός της προκοπής.. σε αυτη την χώρα) και ΄φυσικά στο δικό μου εγκέφαλο αυτή η προσπάθεια από όποιους γίνεται σοβαρά μόνο βλάκώδης μπορεί να χαραχτηριστεί..
Σε αυτό το τρυπακι της Αθήνας versus Θεσσαλονίκη, δεν μπαίνω.
Ο σημαντικότερος λόγος ειναι οτι η σύγκριση αυτή χαρακτηρίζει για εμένα σαφέστατα ανθρώπους που έχουν στενομυαλιά.
Σε επίπεδο χαβαλέ πάντως την βρίσκω να βρίζω τους χωριάτες αθηναίους που την έχουν ακούσει πρωτευουσιάνοι θεωρούν τον Νομό αττικής αθήνα και όταν έρχονται εδώ βλέπουν τις σαλλονικιές και τους πετάγονται τα ματια οξω! :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε παλικάρι δεν βλέπεις τι γίνεται;
Επιχειρούν να κάνουν σοβαρή κουβέντα συγκρίνοντας πληθυσμούς, πόλεις, πολιτικούς (λες και υπάρχει πολιτικός της προκοπής.. σε αυτη την χώρα) και ΄φυσικά στο δικό μου εγκέφαλο αυτή η προσπάθεια από όποιους γίνεται σοβαρά μόνο βλάκώδης μπορεί να χαραχτηριστεί..
Σε αυτό το τρυπακι της Αθήνας versus Θεσσαλονίκη, δεν μπαίνω.
Ο σημαντικότερος λόγος ειναι οτι η σύγκριση αυτή χαρακτηρίζει για εμένα σαφέστατα ανθρώπους που έχουν στενομυαλιά.
Σε επίπεδο χαβαλέ πάντως την βρίσκω να βρίζω τους χωριάτες αθηναίους που την έχουν ακούσει πρωτευουσιάνοι θεωρούν τον Νομό αττικής αθήνα και όταν έρχονται εδώ βλέπουν τις σαλλονικιές και τους πετάγονται τα ματια οξω! :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης αδελφούλα. Το ίδιο σκατά είναι και οι δύο πόλεις. Πάντως έχει ενδιαφέρον να παρατηρείς πόσο εύκολα πηδιέται ένα thread  :grin:

Επισκέπτης
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Σαλονίκη.
Όλη η επικράτεια έχει πολλούς μαλάκες και λίγους νορμάλ (που είναι κι αυτοί είδος προς εξαφάνιση).
Δεν υπάρχει περιχή της χώρας που το ισοζύγιο να είναι διαφορετικό από κάποια άλλη περιοχή.

Στόκος είναι ο πανίκας αλλά και οι υπόλοιποι νομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι δεν πάνε πίσω. Έχουν όλοι ένα βλαχοστυλάκι εξουσίας και αυτό προκύπτει από τις φάπες που έχουν φάει πριν (γιατί οι περισσότεροι πριν γίνουν "άρχοντες" στον τόπο τους ήταν για φάπες).

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στόκος είναι ο πανίκας αλλά και οι υπόλοιποι νομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι δεν πάνε πίσω. Έχουν όλοι ένα βλαχοστυλάκι εξουσίας και αυτό προκύπτει από τις φάπες που έχουν φάει πριν (γιατί οι περισσότεροι πριν γίνουν "άρχοντες" στον τόπο τους ήταν για φάπες).

Amen to that.

To όλο στυλ συζήτησης μου θυμίζει την αντίστοιχη στο greatgreeks για το πλασάρισμα του Καραμανλή στην δεκάδα. Άνετα το πιο δημοφιλές thread όπου δεκάδες τυπάκια αρθρογραφούν και διαμαρτύρονται γιατί λέει η επιλογή ήταν λάθος (ή κάποιοι άλλοι ζητούν, για "αποκατάσταση της δικαιοσύνης" να μπει και ο αντρέας στην δεκάδα).

Αυτό υποθέτω είναι ένα κακό της δημοκρατίας: η κάλπη μπορεί ή σίγουρα βγάζει πρόσωπα που δεν γουστάρουμε. Το να τα χώνουμε στους ψηφοφόρους τους είναι τραγικό, και δείγμα ότι μάλλον είμαστε sore losers (με ένα ξυδάκι όλα διορθώνονται πάντως).

ΥΓ. Για τον Πανίκα δεν έχω άποψη, μιας και συνήθως όταν μιλάει αλλάζω κανάλι. Βαριέμαι τους πολιτικούς, και ειδικά αυτούς που μιλάνε για τον εαυτό τους σε τρίτο πρόσωπο. Το αν είναι βλάκας ή καραγκιόζης δεν το ξέρω, μιας και ούτε IQ τεστ του έχω κάνει ούτε τον παρακολουθώ για να ξέρω τι λέει.

Επιπλέον το πόστο του δεν με αφορά άμεσα ή έμμεσα, οπότε ας τον κρίνουν αυτοί που τον ψηφίζουν.

Πάντως, δεδομένου ότι βγαίνει στην νομαρχία άερα - πατέρα, μάλλον είναι επιτυχημένος εκλογικά. Αν και υποψιάζομαι ότι οι Θεσσαλονικείς το κάνουν από αντίδραση, για να βλέπουν τους διάφορους "αθηναίους" να χτυπιούνται για το πρόσωπο του...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ειπα ποτε οτι πρεπει να εχουμε περισσοτερες υποδομες απο την Αθηνα, οι προτεραιοτητες ειναι δεδομενες, αλλα μην τα ακουμε κιολας
αααα σορρυ ξεχασα,εχουμε τηλεματικη :thumbsup:

πω πω κόμπλεξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ......

άμα σας δώσουμε τον τίτλο της πρωτεύουσας της Ελλάδας θα τελειώνετε με την κλαψομουνίαση;
θα σταματήσετε να στέλνετε τις επιχειρήσεις σας στα Σκόπια, τη Βουλγαρία και η Ρουμανία;
θα σταματήσετε με τη μαλακία της αδικίας;

Πληθυσμιακά στο λεκανοπέδιο υπάρχει (κακώς αλλά αυτό είναι μια άλλη παράγραφος) ο μισός πληθυαμός της Ελλάδας....
Ολοι οι υπόλοιποι είστε διάσπαρτοι σε όλη την υπόλοιπη επικράτεια.....

Αρα λογικό είναι το μετρό λ.χ. να έπρεπε να γίνει πρώτα στη Θεσσαλονίκη.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αφού να φανταστείς και στον υπόλοιπο κόσμο η Γουόσινγκτον διαμαρτύρεται για το μετρό της Ν. Υόρκης.
Η Οττάβα για αυτό του Τορόντο.... Η Καμπέρα για αυτό του Σιδνευ........

Τι κοινό έχουν οι παραπάνω πόλεις;
Απλά η Ν. Υόρκη είναι η μεγαλύτερη πόλη των κεντροανατολικών ΗΠΑ.
Το Τορόντο του Καναδά
και το Σίδνευ της Αυστραλίας.

ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΧΩΡΑΣ.

Οπότε ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ στους βορειοελλαδίτες να τελειώνουμε.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ρε κάτι προβλήματα που έχουν οι χωριάτες από κούνια............

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρε σεις γιατί έχετε πρόβλημα?

Δεν είστε συμπρωτεύουσα?

Δεν έχετε υπουργείο που κανεις ποτε δεν κατάλαβε τη χρησιμότητα του?

Δεν έχετε πανεπιστήμιο με ύποπτα υψηλά ποσοστά μεταγραφών από το εξωτερικό?

Δε λένε όλες οι αδερφές ότι η θεσσαλονίκη είναι ερωτική πόλη?

Δεν έχετε το kaimak tsalan κοντά?

Δεν πάτε Βουλγαρία "πορνοεκδρομες"?

Δεν έχετε τόσους ξεφτίλες πολιτικούς? Τσιτουρίδης ας πούμε. Ακης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom