Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δεν αποφασίζει κάθε πόλη μόνη της που και πως θα γίνουν τα έργα υποδομής. Εκτός και άμα μιλάμε για κάναν επαρχιακό δρόμο ή την αποχέτευση.
Μιλάμε για μια πολιτικό που παραιτήθηκε από τη θέση του υπερνομάρχη, για να κατέβει με το επικρατείας του μπασογκ ενώ όπως έκρινε ο ΑΠ είχε πρόβλημα εκλογιμότητας με βάση τη συνταγματική αναθεώρηση που έκανε το ίδιο το πασοκ (και αν ρωτούσαν τον μπένι ή το λομβέρδο θα τους το έλεγε αλλά ο γιωργάκης τότε το έπαιζε ανδρεάς)...
Αν δεν ξέρεις τι περιπέτεια πέρασε πρόσφατα η Φώφη (την οποία είχαν περάσει και ο πατέρας και η μητέρα της) τότε αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Όταν διαβάζουμε εφημερίδα δεν κοιτάμε μόνο τα τηλέφωνα των cg.
Αν από την άλλη βρίσκεις αστείο να κοροϊδεύεις έναν καρκινοπαθή τότε είσαι ακόμη πιο θλιβερό υποκείμενο απ'ότι νόμιζα.
Και αν νομίζεις ότι ο Ψωμιάδης έχει έκφέρει στη διάρκεια της καριέρας του πιο ουσιώδη πολιτικό λόγο από την Γεννηματά (ή από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα πολιτικό όλων των κομμάτων, πλην Βεργή) τότε είσαι ακόμη μεγαλύτερο κοματόσκυλο απ'ότι νόμιζα.
Ενφορσερ, πραγματικα νομιζω οτι μας δουλευεις. ΠΩΣ θα κανουμε εργα υποδομης ρε καρντασι αμα δεν εχουμε μπαγιοκο???? Σαν να κατηγορεις τον ανεργο γιατι δεν πηρε μια μερσεντες να μετακινειτε, και ταλαιπωρειται με το λεωφορειο...Ελεος,δεν παιρνουμε χρημα λεμεεεεεεε
Αυτό το επιχείρημα παίζει πολύ τελευταία σε αρκετά θρεντς και καταντά κουραστικό...
Πάντως, για το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονικής που παρά τις μικρές αποστάσεις το ΙΧ πάει σύννεφο, ΔΕΝ φταίει η Αθήνα...
Αν δεν ξέρεις τι περιπέτεια πέρασε πρόσφατα η Φώφη (την οποία είχαν περάσει και ο πατέρας και η μητέρα της) τότε αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Όταν διαβάζουμε εφημερίδα δεν κοιτάμε μόνο τα τηλέφωνα των cg.
Αν από την άλλη βρίσκεις αστείο να κοροϊδεύεις έναν καρκινοπαθή τότε είσαι ακόμη πιο θλιβερό υποκείμενο απ'ότι νόμιζα.
Και αν νομίζεις ότι ο Ψωμιάδης έχει έκφέρει στη διάρκεια της καριέρας του πιο ουσιώδη πολιτικό λόγο από την Γεννηματά (ή από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα πολιτικό όλων των κομμάτων, πλην Βεργή) τότε είσαι ακόμη μεγαλύτερο κοματόσκυλο απ'ότι νόμιζα.
Το ότι μπορεί και να είναι το έχεις σκεφτεί?
Και πρόσεχε λίγο τι μαλακία θα πεις όταν αφορά θέματα υγείας!
εχεις απολυτο δικιο.Υποκλινομαι.Έλλλλλλλεος.
Σιγά - σιγά θα μας πείτε ότι φταίει ο Δασκαλόπουλος που αγόρασε την Goody's. Και στην συνέχεια ο Βγενόπουλος.
Σιγά - σιγά θα μας πείτε ότι φταίει η Scottish & Newcastle που αγόρασε την Μύθος. Και στην συνέχεια η Carlsberg.
Και όσον αφορά τα λεωφορεία:
Δεν έγινε το έργο τηλεματικής στο ΟΑΣΘ; Με ποιανού λεφτά έγινε αυτό το έργο;
Για διάβασε εδώ με ποιανού λεφτά έγινε:
www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=15680]Κ. Χατζηδάκης: Τα εύσημα στον ΟΑΣΘ για την τηλεματική[/url]
Στην Αθήνα που είναι το ανάλογο έργο;
Πόσα χρόνια παιδεύεται ο ΗΛΠΑΠ και ακομή τηλεματική δεν έχει;
Ναι γιατι εσυ δεν εχεις κατηγορησει κ χλευασει ποτε μα ΠΟΤΕ σε αυτο το φορουμ ομαδες ανθρωπων σωρηδον. Στρειτ κοψε τα ναρκωτικα επιτελους. Εισαι νεο παιδι.Μου είναι δύσκολο να βγάλω μερικά εκατομμύρια ανθρώπους μαλάκες, απλά και μόνο λόγω πολιτικής τοποθέτησης ή κομματικής προτίμησης...
Όπως μου είναι δύσκολο να βγάλω όλους τους μπάτσους φονιάδες, όλους τους εργολάβους λαμόγια, όλους τους δημοσιογράφους ρουφιάνους, όλους τους γιατρούς φακελάκηδες, όλους τους δικηγόρους ψεύτες κ.τ.λ.
Θα μπορούσα βέβαια να νομίζω ότι μόνο ΕΓΩ και μερικοί άλλοι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και την κρυμμένη γνώση...
Αλλά αυτό κάποιοι θα το έλεγαν μεγαλομανία, βοναπαρτισμό, μεσσιανισμό ή κάτι τέτοιο..
Ναι γιατι εσυ δεν εχεις κατηγορησει κ χλευασει ποτε μα ΠΟΤΕ σε αυτο το φορουμ ομαδες ανθρωπων σωρηδον. Στρειτ κοψε τα ναρκωτικα επιτελους. Εισαι νεο παιδι.
Είμαστε μπουρδέλο από μόνοι μας κοπελιά. Δεν χρειαζόμαστε βοήθειαΡε ούτε μπουρδέλα της προκοπής δεν μας αφήνετε να έχουμε παλιαθηναίοι
Ναι γιατι εσυ δεν εχεις κατηγορησει κ χλευασει ποτε μα ΠΟΤΕ σε αυτο το φορουμ ομαδες ανθρωπων σωρηδον. Στρειτ κοψε τα ναρκωτικα επιτελους. Εισαι νεο παιδι.
Και καλά στα λέει η eskiya.
Είμαστε μπουρδέλο από μόνοι μας κοπελιά. Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια
Ρε παλικάρι δεν βλέπεις τι γίνεται;
Επιχειρούν να κάνουν σοβαρή κουβέντα συγκρίνοντας πληθυσμούς, πόλεις, πολιτικούς (λες και υπάρχει πολιτικός της προκοπής.. σε αυτη την χώρα) και ΄φυσικά στο δικό μου εγκέφαλο αυτή η προσπάθεια από όποιους γίνεται σοβαρά μόνο βλάκώδης μπορεί να χαραχτηριστεί..
Σε αυτό το τρυπακι της Αθήνας versus Θεσσαλονίκη, δεν μπαίνω.
Ο σημαντικότερος λόγος ειναι οτι η σύγκριση αυτή χαρακτηρίζει για εμένα σαφέστατα ανθρώπους που έχουν στενομυαλιά.
Σε επίπεδο χαβαλέ πάντως την βρίσκω να βρίζω τους χωριάτες αθηναίους που την έχουν ακούσει πρωτευουσιάνοι θεωρούν τον Νομό αττικής αθήνα και όταν έρχονται εδώ βλέπουν τις σαλλονικιές και τους πετάγονται τα ματια οξω!
Στόκος είναι ο πανίκας αλλά και οι υπόλοιποι νομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι δεν πάνε πίσω. Έχουν όλοι ένα βλαχοστυλάκι εξουσίας και αυτό προκύπτει από τις φάπες που έχουν φάει πριν (γιατί οι περισσότεροι πριν γίνουν "άρχοντες" στον τόπο τους ήταν για φάπες).
Δεν ειπα ποτε οτι πρεπει να εχουμε περισσοτερες υποδομες απο την Αθηνα, οι προτεραιοτητες ειναι δεδομενες, αλλα μην τα ακουμε κιολας
αααα σορρυ ξεχασα,εχουμε τηλεματικη