Temaxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσύ ξεκόλλα απο την Χ.Α
φιλικά
Αυτό το c, ρε πούστη μου, πάντα μου ξεφεύγει.
εσύ ξεκόλλα απο την Χ.Α
φιλικά
εσύ ξεκόλλα απο την Χ.Α
φιλικά
Συμφωνώ, το καλύτερο που μπορεί να συμβεί ή να τύχει είναι να είναι κανείς δίπλα σε άνθρωπο που εμπνέει, έναν Μέντορα θα έλεγα.
Αυτό δεν περιορίζεται στην ''Ανώτατη Εκπαίδευση'' (πούτσες μπλε, ανώτατη εκπαίδευση είναι η συνεχής εκπαίδευση μέσα στη ζωή), αλλά μπορεί να συμβεί κάθε στιγμή.
Είναι σαν να προκαλεί ο άνθρωπος αυτός μια μεταλαμπάδευση της ρίζας των εννοιών που σταδιακά θα φυτρώσουν μέσα στον ακροατή. Πραγματικά σπάνιο.
συνεχίστε...
εγώ μπαίνω στο μπου για να ηρεμήσω απο την επιστήμη(η οποια είναι η ζωή μου)
Συμφωνώ, το καλύτερο που μπορεί να συμβεί ή να τύχει είναι να είναι κανείς δίπλα σε άνθρωπο που εμπνέει, έναν Μέντορα θα έλεγα.
Αυτό δεν περιορίζεται στην ''Ανώτατη Εκπαίδευση'' (πούτσες μπλε, ανώτατη εκπαίδευση είναι η συνεχής εκπαίδευση μέσα στη ζωή), αλλά μπορεί να συμβεί κάθε στιγμή.
Είναι σαν να προκαλεί ο άνθρωπος αυτός μια μεταλαμπάδευση της ρίζας των εννοιών που σταδιακά θα φυτρώσουν μέσα στον ακροατή. Πραγματικά σπάνιο.
Αυτό το c, ρε πούστη μου, πάντα μου ξεφεύγει.
το πρόβλημα είναι ακριβώς εδώ φίλε μου
ότι είναι η ζωή σου και ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ή καλύτερα να ασχοληθείς με αυτήν σε όλη τη ζωή σου
σου το εύχομαι, αλλά έχε υπόψη ότι ζεις στη χώρα που οι αστρολόγοι χτίζουν βίλες, ενώ για να βγάλεις 100 ευρώ απ την Αστρονομία πρέπει να φτύσεις αίμα, κι αν το καταφέρεις
εξ ου και η σπόντα για τους καθηγητές, καθότι όντας βολεμένοι οι ίδιοι, πολλές φορές δε λενε τα πράγματα με τ όνομά τους
Τέλος πάντων, για να μην τους αδικώ κι όλας καθότι σπούδασα σε άλλες εποχές, ας το αφήσουμε καλύτερα...
είναι προσβολή να χρησιμοποιώ το ονομά του... στο μπου
νομίζω...
γιαυτό το μετάλλαξα λίγο...
πότε αποφοίτησες
Ακαδημαικός τύπε;
τέσπα, ξεφύγαμε απ το θέμα
δεκαετία 90
πάντως από όλα αυτά κράτα το [URL unfurl="true"]http://arxiv.org/[/url]
καλή συνέχεια με τις σπουδές σου...
"Publish or perish"
πολύ ωραίο αλλά δέν καταλαβαίνω καί πολλά πράματα
Ταινία για το βατικανό. Μάλιστα.
Πάντως αν θέλετε πραγματικά να μορφωθείτε, ειδικά όσοι ασχολείστε με τις επιστήμες, λάβετε υπόψη το παρακάτω site:
[URL unfurl="true"]http://arxiv.org/[/url]
είναι το site όπου ανεβαίνουν όλες οι υπό έρευνα επιστημονικές μελέτες, ώστε να τις εξετάσει η υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα για την ορθότητά τους
εκεί θα βρείτε πολύ περισσότερα από όσα με φειδώ σας διδάσκουν οι παπαγάλοι καθηγητές στα ΑΕΙ σας
είναι προσβολή να χρησιμοποιώ το ονομά του... στο μπου
νομίζω...
γιαυτό το μετάλλαξα λίγο...
πάντως η αποτυπωση αυτών των γεγονότων σέ γρανάζια και ο συνδιασμός τους με εκπληκτικη μαθηματικη ακρίβεια και μάλιστα σε μηχανισμό διαστάσεων30χ 20 χ 10είναι εκπληκτικό.Σε γενικες γραμμες, υποτίθεται οτι στη μια πλευρα του μηχανισμου παρουσιαζονται οι διαφορες φασεις της Σεληνης σε συναρτηση με τη κινηση του Ηλιου.Στην αλλη πλευρα του μηχανισμου εμφανιζονται αυτες οι φασεις, στην διαρκεια του Μετωνικου κυκλου και του κυκλου του Καλλιπου, δηλαδη με περιοδικοτητα 19 και 76 χρονων.Στη συνεχεια αυτοι οι υπολογισμοι με αναλογη περιοδικότητα χρησιμεύουν για τον καθορισμο της χρονολογιας σημαντικων γεγονοτων και εορτων οπως οι Ολυμπιακοι αγωνες,τα Ισθμια κλπ.
(Αυτα με καθε επιφυλαξη και με βαση τα υπαρχοντα τελευταια στοιχεια,αφου η σχετικη ερευνα ειναι ακομη σε εξελιξη.Πιθανον νεοτερα στοιχεια στο μελλον να ανατρεψουν ολες αυτες τις θεωριες.)
Σε γενικες γραμμες, υποτίθεται οτι στη μια πλευρα του μηχανισμου παρουσιαζονται οι διαφορες φασεις της Σεληνης σε συναρτηση με τη κινηση του Ηλιου.Στην αλλη πλευρα του μηχανισμου εμφανιζονται αυτες οι φασεις, στην διαρκεια του Μετωνικου κυκλου και του κυκλου του Καλλιπου, δηλαδη με περιοδικοτητα 19 και 76 χρονων.Στη συνεχεια αυτοι οι υπολογισμοι με αναλογη περιοδικότητα χρησιμεύουν για τον καθορισμο της χρονολογιας σημαντικων γεγονοτων και εορτων οπως οι Ολυμπιακοι αγωνες,τα Ισθμια κλπ.
(Αυτα με καθε επιφυλαξη και με βαση τα υπαρχοντα τελευταια στοιχεια,αφου η σχετικη ερευνα ειναι ακομη σε εξελιξη.Πιθανον νεοτερα στοιχεια στο μελλον να ανατρεψουν ολες αυτες τις θεωριες.)