Νέα

Ο μεγαλύτερος Έλληνας ηθοποιός όλων των εποχών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 756
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος είναι, κατα τη γνώμη σας, ο μεγαλύτερος Έλληνας ηθοποιός όλων των εποχών

• 1. Βασίλης Λογοθετίδης

Ψήφοι: 36 9,6%
  • 2. Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ψήφοι: 40 10,7%
  • 3. Δημήτρης Χορν

Ψήφοι: 38 10,1%
  • 4. Νίκος Κούρκουλος

Ψήφοι: 12 3,2%
  • 5. Νίκος Ξανθόπουλος

Ψήφοι: 1 0,3%
  • 6. Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Ψήφοι: 6 1,6%
  • 7. Μάνος Κατράκης

Ψήφοι: 24 6,4%
  • 8. Νίκος Σταυρίδης

Ψήφοι: 6 1,6%
  • 9. Βασίλης Αυλωνίτης

Ψήφοι: 9 2,4%
  • 10. Μίμης Φωτόπουλος

Ψήφοι: 2 0,5%
  • 11. Θανάσης Βέγγος

Ψήφοι: 128 34,1%
  • 12. Γιάννης Γκιωνάκης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 13. Νίκος Ρίζος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 14. Ορέστης Μακρής

Ψήφοι: 4 1,1%
  • 15. Διονύσης Παπαγιαννόπουλος

Ψήφοι: 27 7,2%
  • 16. Ντίνος Ηλιόπουλος

Ψήφοι: 16 4,3%
  • 17. Κώστας Χατζηχρήστος

Ψήφοι: 9 2,4%
  • 18. Αλέκος Αλεξανδράκης

Ψήφοι: 2 0,5%
  • 19. Γιώργος Φούντας

Ψήφοι: 3 0,8%
  • 20. Κώστας Βουτσάς

Ψήφοι: 12 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ωραία,εφόσον λοιπόν ζηλεύει άλλες αλλά όχι την Μ.Μ. δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας.

Επειδη ζηλευει-θαυμαζει την ομορφια καποιων γυναικων ?

Η μεγκαν φοξ δλδ που εχει τατου την μμ ειναι και αυτη κακια ελλεηνιδα ζηλιαρα  :think:

ξεχωρισε τα λιγο στο μυαλο σου πουλακι μ ...  :S

Επισκέπτης
Αλλα τα πρότυπα και τα standards τη δεκαετία του 50... άλλα το 2011. Ηταν και οι γυναίκες διαφορετικές.
Σήμερα πιστεύω οι γυναίκες είναι πολύ πιο σεξυ... απλά είναι άνιση η σύγκριση...
Προσωπικά πιο πολύ μου άρεσε η Αβα Γκαρντνερ (σαν γυναικα) παρά η Μαιριλιν...
Μπαρούτι η Άβα αδερφέ.Απαπαπα ήταν.
Τη γαμούσε ο Σινάτρα με το φίδι :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Αλλα τα πρότυπα και τα standards τη δεκαετία του 50... άλλα το 2011. Ηταν και οι γυναίκες διαφορετικές.
Σήμερα πιστεύω οι γυναίκες είναι πολύ πιο σεξυ... απλά είναι άνιση η σύγκριση...
Προσωπικά πιο πολύ μου άρεσε η Αβα Γκαρντνερ (σαν γυναικα) παρά η Μαιριλιν...

Ελα ρε ματακια ... τον αερα την φινετσα και την γοητεια αυτων των γυναικων οι τωρινες δεν το αγγιζουμε με καμια παναγια  :-

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Επειδη ζηλευει-θαυμαζει την ομορφια καποιων γυναικων ?

Η μεγκαν φοξ δλδ που εχει τατου την μμ ειναι και αυτη κακια ελλεηνιδα ζηλιαρα  :think:

ξεχωρισε τα λιγο στο μυαλο σου πουλακι μ ...  :S
Ως πρότυπο την έχει,άρα δεν είναι ζηλιάρα όχι,ίσα-ίσα αναγνωρίζει κάποια πράγματα...

Δες τα προηγούμενα ποστ της σίλβας,παρουσίαζει την Μ.Μ. εντελώς λάθος,ισοπεδώνοντας έναν θρύλο,εεε αυτό είναι ύβρις,ιεροσυλία.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ως πρότυπο την έχει,άρα δεν είναι ζηλιάρα όχι,ίσα-ίσα αναγνωρίζει κάποια πράγματα...

Δες τα προηγούμενα ποστ της σίλβας,παρουσίαζει την Μ.Μ. εντελώς λάθος,ισοπεδώνοντας έναν θρύλο,εεε αυτό είναι ύβρις,ιεροσυλία.

ουυυυυυυυφφφφ .... ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα μ αρεσει το χρυσοψαρο γατακι ... εσενα οχι ... μηπως εισαι πουστης ?  :headbang:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το 0,1% με 1% που δεν ζηλεύουν άλλες θεές είναι αυτές που είναι οι ίδιες θέες όπως η Megan Fox,οκ;;;

Καλά επέμεινε στο ότι ζηλεύουν.
Αρχικά, σταμάτα να ζηλεύεις εσύ ό,τι όμορφο βλέπεις.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το επιχείρημα περί κατινιάς μας τελειώσε κ πιάσαμε άλλο;;; :grin:

Δεν τελείωσε, απλά δεν απάντησες. Παραείσαι κολλημένος για νορμάλ συζήτηση.

Ιεροσυλία σε τι?
:2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ουυυυυυυυφφφφ .... ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα μ αρεσει το χρυσοψαρο γατακι ... εσενα οχι ... μηπως εισαι πουστης ?  :headbang:
Ρε στα παπάρια μου αν της αρεσεί,αν σου αρέσει κλτ..το κοινό ελεύθερα κρίνει κ αγοράζει,αλλά όχι τώρα να μου έρχεται η κάθε σίλβα(δεν είναι προσωπικό,ως π.χ. το χρησιμοποιώ) κ να προσπαθεί να μου παρουσία τον θρύλο Μ.Μ. ως τίποτα....εεεε μην τρελαθούμε κιόλας.... :headbang: :headbang: :headbang:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ρε στα παπάρια μου αν της αρεσεί,αν σου αρέσει κλτ..το κοινό ελεύθερα κρίνει κ αγοράζει,αλλά όχι τώρα να μου έρχεται η κάθε σίλβα(δεν είναι προσωπικό,ως π.χ. το χρησιμοποιώ) κ να προσπαθεί να μου παρουσία τον θρύλο Μ.Μ. ως τίποτα....εεεε μην τρελαθούμε κιόλας.... :headbang: :headbang: :headbang:
για σενα ειναι θρυλος γιατι ειναι κατι.
για μενα ειναι ενα τιποτα.μια της σειρας που κοιμηθηκε με εναν προεδρο και το πληρωσε ακριβα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1)Δεν τελείωσε, απλά δεν απάντησες. Παραείσαι κολλημένος για νορμάλ συζήτηση.

2)Ιεροσυλία σε τι?
:2funny:
1)Μια χαρά απάντησα,εσύ δεν κατάλαβες.

2)Στον μύθο-θρύλο της Μ.Μ. εεε ρε συ πως να το κάνουμε τώρα δεν μπορώ να βλέπω απόψεις του στυλ: ''εεε και ποια ήταν αυτή,ένα ψυχοπαθή πρεζάκι-πουτανάκι'' κτλ. για άτομα που τα ξέρει όλος ο κόσμος κ έχουν μείνει στην ιστορία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχεις δικιο.
Η Μαιριλυν δεν ηταν το τιποτα.
Ηταν το ΑΠΟΛΥΤΟ τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
1)Μια χαρά απάντησα,εσύ δεν κατάλαβες.

2)Στον μύθο-θρύλο της Μ.Μ. εεε ρε συ πως να το κάνουμε τώρα δεν μπορώ να βλέπω απόψεις του στυλ: ''εεε και ποια ήταν αυτή,ένα ψυχοπαθή πρεζάκι-πουτανάκι'' κτλ. για άτομα που τα ξέρει όλος ο κόσμος κ έχουν μείνει στην ιστορία.
Στην ιστορια εχει μεινει και ο Τσαρλς Μανσον.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Νταξει ρε φιλε για αυτην μπορει να μην ειναι τιποτα.
Αυτο δεν αλλαζει πως για πολλους ειναι πολυ περισσοτερα απο τιποτα.
Σε εχουν στριμωξει παπαζολ τα γυναικακια του σιτε  :s&m_2:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για σενα ειναι θρυλος γιατι ειναι κατι.
για μενα ειναι ενα τιποτα.μια της σειρας που κοιμηθηκε με εναν προεδρο και το πληρωσε ακριβα.
Ναι ντάξει οκ,πιστεύεις ότι αυτό μπορείς να το λες χωρίς εγώ κ όποιος άλλος να έχει το δικαιώμα να σου ρίξει φάσκελα;;;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

οτι για σενα ειναι "κατι" για καποιον αλλο ισως ειναι "τιποτα" :huh: .... απλα μαθε να ζεις μ αυτο  :uglystupid:

Επισκέπτης
Γιατι μονο μια ψηφος ? Τεσπα.........
Μίμης Φωτόπουλος

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ναι ντάξει οκ,πιστεύεις ότι αυτό μπορείς να το λες χωρίς εγώ κ όποιος άλλος να έχει το δικαιώμα να σου ρίξει φάσκελα;;;
γιατι ρε μαλακα σου ριχνω εγω φασκελα που την βρισκεις κατι?
ρε αληθεια τα πιστευεις αυτα που λες?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στην ιστορια εχει μεινει και ο Τσαρλς Μανσον.
Αξιότιμη υπεράσπιση επιτρέψτε μου να ασχοληθώ σε λίγο μαζί σας,δεν προλαβαίνω να απαντώ σε όλους,4-5 είστε κ είμαι ένας.  :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το γαμησατε το θρεντ ρε σεις...Ανοιξτε ενα αλλο για την Μεριλιν.....    :birdman:

Στο θεμα μας τωρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom