pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
[size=30pt]ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΑΧ!!![/size]ένα τεράστιο + ρε μαν, ποιός είμαι εγώ που θα την αποκαθηλώσω ;)
Να κ ένας που κατάλαβε τι προσπαθώ να πω τόση ώρα!!!!!!!!!!!!
[size=30pt]ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΑΧ!!![/size]ένα τεράστιο + ρε μαν, ποιός είμαι εγώ που θα την αποκαθηλώσω ;)
όμως αυτός τους ζηλεύει επειδή δεν του κάθονταιδεν ειναι του γουστου μου καν η μεριλιν πως πρεπει να το πω για να το καταλαβεις..
και οχι δεν ζηλευω,ισα-ισα λεω κοιτα τη φτιαχνει η μανα φυση.
επειδη εσυ ζηλευεις τους ωραιους αντρες,δεν το κανουμε ολοι μας.
Αποτελείς δηλαδή εξαίρεση;;;δεν ειναι του γουστου μου καν η μεριλιν πως πρεπει να το πω για να το καταλαβεις..
και οχι δεν ζηλευω,ισα-ισα λεω κοιτα τη φτιαχνει η μανα φυση.
επειδη εσυ ζηλευεις τους ωραιους αντρες,δεν το κανουμε ολοι μας.
www.sherv.net/head.punch-emoticon-551.html] [/URL]Ηθοποιός δεν σημαίνει μόνο Παξινού ρε παίκτη,μην το πιάσουμε πάλι από την αρχή να χαρείς....
Ηθοποιός είναι σέξυ,είναι η ματιά,είναι η κίνηση,το στήσιμο,η εμφάνιση,είναι κ το ταλέντο.
Πολλά πράγματα......δεν νομίζω ότι για την Μ.Μ. μπορείς να πεις ότι δεν ήταν καλή σε αυτό που έκανε ως ηθοποιός,άρα κρίνεις με κάποια δεδομένα.
Την είδες κ την Τζούλια που έκανε ταινία κ σούρνονταν...έχει καμιά σχέση με την Μ.Μ. ;;;;
Άντε χάσου ρε τραμπούκε,απολιτίστε,βάρβαρε,ούνε,αφού δεν κατέχεις από διάλογο γιατί επιμένεις;
Πάρε κι αυτό για να βγάλω το άχτι μου, το κέρδισες επάξια στο κάτω, κάτωΆντε χάσου ρε τραμπούκε,απολιτίστε,βάρβαρε,ούνε,αφού δεν κατέχεις από διάλογο γιατί επιμένεις;
Ε;και απορώ με την υπομονή του κατά τ'άλλα κολλημένου Ροκαβλόν
Θες να πεις ότι οι γυναίκες δεν είστε ζηλιάρες κατεξοχήν;;;Παπαζόλη, εκτός ότι λες αστήριχτες μαλακίες και απορώ με την υπομονή του κατά τ'άλλα κολλημένου Ροκαβλόν, γίνεσαι υπερβολικά κατίνος σχολιάζοντας εμφανίσεις και θεωρώντας δεδομένο ότι ζηλεύουμε τους πάντες και τα πάντα. Δε στο είχα.
Αν συνδιαλεγόμασταν εμείς οι 2, θα είχες ακούσει καντήλι εδώ κι ώρα.
αυτο το καναμε γαργαρα βεβαια....Παπαζόλη, εκτός ότι λες αστήριχτες μαλακίες και απορώ με την υπομονή του κατά τ'άλλα κολλημένου Ροκαβλόν, γίνεσαι υπερβολικά κατίνος σχολιάζοντας εμφανίσεις και θεωρώντας δεδομένο ότι ζηλεύουμε τους πάντες και τα πάντα. Δε στο είχα.
Αν συνδιαλεγόμασταν εμείς οι 2, θα είχες ακούσει καντήλι εδώ κι ώρα.
Αν το στηρίζατε κιόλας τι καλά που θαταν....αυτο το καναμε γαργαρα βεβαια....
Και τι φταίω εγώ; Αφού έτσι είναι...Αναφέρομαι στο θέμα του Μάνσον, αλλά γενικότερα στην επιμονή σου να κρίνεις την εμφάνιση κάποιου και ιδίως κάποιου που επιδίωκει να προκαλέσει, και να τη συσχετίζεις με τη διανοητική του κατάσταση μη αφήνοντας περιθώρια να σφάλλεις.
τι να στηριξω μωρε?Αν το στηρίζατε κιόλας τι καλά που θαταν....
Εσύ πρέπει να έχεις στην αυτόματη αναζήτηση τη λέξη Μάνσον... δεν εξηγείται αλλιώς...Πείτε μου ότι για 3η κατα σειρά μέρα ο Ροκαβλόν και ο Παπαζ τσακώνονται για τον μάνσον
Εσύ πρέπει να έχεις στην αυτόματη αναζήτηση τη λέξη Μάνσον... δεν εξηγείται αλλιώς...