Όταν βρω κ γω κάτι που έχεις υπόσχομαι να στο πω....
ρε τυποι μιληστε για τους αντρες εδω! απο οτι με ενημερωνει το κοντρολ ετοιμαζεται και θεμα για γυναικες,θα ξεμαλλιαστουμε εκει για γυναικες!..
Όταν βρω κ γω κάτι που έχεις υπόσχομαι να στο πω....
Εγώ αυτό που λέω είναι το ότι το αμερικάνικο ινστιτούτο την κατέταξε στην κορυφή δεν σημαίνει και πολλά. Φαντάσου φερ' ειπείν να βγει ένα ανάλογο σεξουαλικό ινστιτούτο και να πει ότι η πιο σέξυ γυναίκα είναι η Χρύσα Γατάκι, σημαίνει ότι πρέπει να το εκλάβουμε τοις μετρητοίς;Ηρόστρατος=Μερλίν Μονρόε ένα πράγμα δηλαδή;
Mιλάμε για μια ηθοποιό....ηθοποιός είναι πολλά πράγματα,είναι σέξυ,είναι το ταλέντο,η κίνηση,πολλά πράγματα....αστέρι κ στην ιστορία δεν μένει καμιά προσωπικότητα στον καλλιτεχνικό χώρο χωρίς να το αξίζει κ να'ναι ταλέντο,κάποια....
Τώρα αν η Μερλίν Μονρόε ήταν 40% κ 60% σέξυ μικρή σημασία έχει κ πάλι ταλέντο την λες κ πάλι ηθοποιό την λες κ πολύ καλή.
έχει πει ποτέ κανείς ότι η μέριλιν ήταν καλή ηθοποιός; απ'όσο ξέρω οι κριτικοί της εποχής της την έθαβαν κανονικότατα...αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν ήταν αστέρι ;) ότι της έλλειπε σε ποιότητα το ισοσκέλιζε με λάμψη, δεν είναι τυχαίο ότι η μέριλιν ανάγκασε τον γυναικείο πληθυσμό να βάφει μέχρι και σήμερα ξανθά τα μαλλιά του προκειμένου να δείχνει σέξυ και τον αντρικό πληθυσμό να γουστάρει ξανθιές ;)Κοσμά ατάλαντης κ να έγινε αστέρι δεν γίνεται....διάλεξε αν την θεωρείς αστέρι ή ατάλαντη.
νομίζω στην έκφραση έκθεση το είχαμε κάνει κάποτε στο λύκειοΕγω δεν καταλαβα τον διαχωρισμο ειδωλο προτυπο.
Εν δυναμη προτυπο δεν ειναι μονο οι χαρακτηρες της σειρας 7th Heaven [ ] αλλα και <<κακοι>> χαρακτηρες.
άρα ο μήτσος ψηφίζει...........;;Οτι κανεις δεν θιγει την σημασια του θεματος .... ''σεναριο και δεσιμο του με τον πρωταγωνιστη''
Απο εκει ξεκινουν ολες οι επιτυχιες .... ;)
Εγώ αυτό που λέω είναι το ότι το αμερικάνικο ινστιτούτο την κατέταξε στην κορυφή δεν σημαίνει και πολλά. Φαντάσου φερ' ειπείν να βγει ένα ανάλογο σεξουαλικό ινστιτούτο και να πει ότι η πιο σέξυ γυναίκα είναι η Χρύσα Γατάκι, σημαίνει ότι πρέπει να το εκλάβουμε τοις μετρητοίς;
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Μονρόε προωθήθηκε από τα media της εποχής επειδή ήτανε σέξυ και πουλούσε και σε συνδυασμό με το ότι είχε κάνει φωτογράφηση στο Playboy έγινε ντόρος γύρω από το όνομά της και αύξησε το κασέ της, κάτι ανάλογο με την Τζούλια, που έγινε πασίγνωστη σαν πορνοστάρ στην Ελλάδα, αναφέρεται από τα media ως η εθνική μας πορνοστάρ αλλά είναι προφανές ότι σαν πορνοστάρ δεν αξίζει φράγκο.
Μην λες λοιπόν ότι επειδή η Μονρόε έμεινε στη ιστορία πάει να πει ότι άξιζε σαν καλλιτέχνιδα. Τα media την έκαναν γνωστή επειδή η εμφάνισή της πουλούσε και ακόμα πουλάει. Έτσι είναι η showbiz, μπορεί να σε καθιερώσει αν έχει οικονομικό συμφέρον. Σαν ηθοποιός ήτανε άλλη μια μετριότητα.
Σου λέω, η ίδια είχε δει την Παξινού να παίζει στο θέατρο και έβαλε τα κλάματα.
Εκεί θέλω να καταλήξω παλικάρια κ γω,ατάλαντη να την πεις κ γενικά κάτι το αρνητικό δεν μπορείς να της βρεις.έχει πει ποτέ κανείς ότι η μέριλιν ήταν καλή ηθοποιός; απ'όσο ξέρω οι κριτικοί της εποχής της την έθαβαν κανονικότατα...αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν ήταν αστέρι ;) ότι της έλλειπε σε ποιότητα το ισοσκέλιζε με λάμψη, δεν είναι τυχαίο ότι η μέριλιν ανάγκασε τον γυναικείο πληθυσμό να βάφει μέχρι και σήμερα ξανθά τα μαλλιά του προκειμένου να δείχνει σέξυ και τον αντρικό πληθυσμό να γουστάρει ξανθιές ;)
Δεν ψηφιζω κανεναν συνολικα ως ηθοποιο καθως ο ηθοποιος για να ξεδιπλωσει το ταλεντο του θα πρεπει να παιξει σε ολα .....άρα ο μήτσος ψηφίζει...........;;
Απο την στιγμη που υπαρχει ο διαχωρισμος καλο-κακο προτυπο εισαι λαθος.νομίζω στην έκφραση έκθεση το είχαμε κάνει κάποτε στο λύκειο
είδωλο και πρότυπο είναι συνώνυμες λέξεις, μόνο που η πρώτη έχει αρνητικό περιεχόμενο και η δεύτερη θετικό (πχ είδωλο η ηθοποιός μέριλιν με την ζωή και την εικόνα που προέβαλλε προς τα έξω, πρότυπο η ηθοποιός παξινού για τους ίδιους λόγους και το ταλέντο της)
τουλάχιστον κάπως έτσι τα θυμάμαι, μπορεί να κάνω και λάθος
και φυσικά πάνω απ όλους ο τρισμέγιστος
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2010/DECEMBER/12-22/kavadia7.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Άρε αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος...... :2funny:
[MEDIA=youtube]yw9nq_Af9b4[/MEDIA]
…Και ο Λουμίδης στους καφέδες του.......Δεν ψηφιζω κανεναν συνολικα ως ηθοποιο καθως ο ηθοποιος για να ξεδιπλωσει το ταλεντο του θα πρεπει να παιξει σε ολα .....
Εκαστος στο ειδος του με λιγα λογια
Κωμωδια - δραμα - σατυρα - περιπετεια κτλ κτλ κτλ
Όμορφες και σέξι και οι δύο, μοντέλα και οι δύο, γυμνές φωτογραφίσεις και οι δύο, τσόντες και οι δύο.τι σχέση έχει με την Μ.Μ. μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι....
Δεν αντιλέγω, μετριότητα έμεινε και η Μονρόε σαν ηθοποιός. Σαν μοντέλο/εμφάνιση ξεχώρισε και επηρρέασε.Όσο κ να σε ''σμπρώξουν'' αν δεν είσαι κάτι που να μετράει μετριότητα θα μείνεις....αυτό ισχύει στον καλλιτεχνικό κ σε κάθε άλλο χώρο.
Μάλλον έχεις στο κεφάλι σου ως ορισμό του ηθοποιού μόνο την Παξινού,γι'αυτό το λες κ επιμένεις....Δεν αντιλέγω, μετριότητα έμεινε και η Μονρόε σαν ηθοποιός. Σαν μοντέλο/εμφάνιση ξεχώρισε και επηρρέασε.
Απα την στιγμη που υπαρχει ο διαχωρισμος καλο-κακο προτυπο εισαι λαθος.
Η Μεριλιν εγινε προτυπο για καποιες γυναικες, [το ξανθο μαλλι κτλ] για σενα αυτο μπορει να ειναι κακο προτυπο για αλλες καλο, σιγουρα ομως παραμενει προτυπο.
Η εμφανιση και η περαση στον κοσμο μετραει περισσοτερο ....Όμορφες και σέξι και οι δύο, μοντέλα και οι δύο, γυμνές φωτογραφίσεις και οι δύο, τσόντες και οι δύο.
Σκέψου πια και λίγο πριν μιλήσεις.
Δεν αντιλέγω, μετριότητα έμεινε και η Μονρόε σαν ηθοποιός. Σαν μοντέλο/εμφάνιση ξεχώρισε και επηρρέασε.
Εσύ είσαι που μπερδεύεις την ηθοποιία με τη δύναμη της διαφήμισης τύπε.Μάλλον έχεις στο κεφάλι σου ως ορισμό του ηθοποιού μόνο την Παξινού,γι'αυτό το λες κ επιμένεις....
Έτσι είναι, απλά η Μονρόε είχε πρόωρο και τραγικό θάνατο, οπότε όχι μόνο δεν ξέφτισε αλλά έγινε και θρύλος.Η εμφανιση και η περαση στον κοσμο μετραει περισσοτερο ....
Η περαση συχνα ξεφτιζει ομως, αν εχεις ενα μοτιβο συνεχως, χωρις να θετεις νεα στοιχεια....
ta λεγα κι εγω πριν και βγηκα η κομπλεξικια που ζηλευω την ωραια μεριλιν..Έτσι είναι, απλά η Μονρόε είχε πρόωρο και τραγικό θάνατο, οπότε όχι μόνο δεν ξέφτισε αλλά έγινε και θρύλος.
Πράγμα που δεν συμβαίνει ε;ta λεγα κι εγω πριν και βγηκα η κομπλεξικια που ζηλευω την ωραια μεριλιν..
Στην περιπτωση της Μονροε ετυχε να ειναι εμφανισιμη , ειχε προκληθει ντορος και με τον Κενεντυ...Εσύ είσαι που μπερδεύεις την ηθοποιία με τη δύναμη της διαφήμισης τύπε.
Έτσι είναι, απλά η Μονρόε είχε πρόωρο και τραγικό θάνατο, οπότε όχι μόνο δεν ξέφτισε αλλά έγινε και θρύλος.