Μαν, το ξερεις πως δεν ψαχνομαι μεσα απο το ιντρενετ.Για τους πασόκους.
Μάριε αν ψάχνεις γκόμενα τζάμπα κόπος στο λέω.
Απλα εσυ λες μεγαλες μαλακιες
Μαν, το ξερεις πως δεν ψαχνομαι μεσα απο το ιντρενετ.Για τους πασόκους.
Μάριε αν ψάχνεις γκόμενα τζάμπα κόπος στο λέω.
Είπα [size=30pt]ΔΕΝ[/size][size=30pt] μπορείς να κρίνεις αρνητικά κ να ισοπεδώνεις έναν ΘΡΥΛΟ[/size] χωρίς να είσαι κάτι που να πλησιάζει.εσυ πριν ειπες οτι δεν ειμαι του επαγγελματος αεα δεν μπορω να κρινω εναν θρυλο.
εσυ δεν εισαι του επαγγελματος πως θα κρινεις ρε λεμε?
η κωλοτουμπα.
της κωλοτουμπας...
αχαχαχαχαχαχαχα! πνιγηκααα!!!Ειναι πουτανα
Τι δεν ηταν καταξιωμενο μοντελο στην ελλαδα?
Ποιος είσαι εσύ που θα με κρίνεις,περισσότερα ποστ κ αστεράκια έχω,άρα την έχω μεγαλύτερη,άρα τουμπεκιάσου.Μαν, το ξερεις πως δεν ψαχνομαι μεσα απο το ιντρενετ.
Απλα εσυ λες μεγαλες μαλακιες
Από που κ ως που ρε μαλάκα είναι καταξιωμένο μοντέλο στην Ελλάδα;;;Ειναι πουτανα
Τι δεν ηταν καταξιωμενο μοντελο στην ελλαδα?
Άντε στο καλαμπόκι σου εσύ.αχαχαχαχαχαχαχα! πνιγηκααα!!!
κατσε γαβγισε οσο θες.Είπα ΔΕΝ μπορείς να κρίνεις αρνητικά κ να ισοπεδώνεις έναν ΘΡΥΛΟ χωρίς να είσαι κάτι που να πλησιάζει.
Καμιά κωλοτούμπα.....
Κάτσε γάβγισε όσο θες,εσύ θα κρίνεις κ γω θα ρίχνω τα φάσκελα.κατσε γαβγισε οσο θες.
εγω και θα κρινω και θα τα βλεπεις.
get over it.
παρεμπιπτοντως δεν ξερω αν παρατηρησες πως τοση ωρα μονο εσυ μου γαβγιζεις.Κάτσε γάβγισε όσο θες,εσύ θα κρίνεις κ γω θα ρίχνω τα φάσκελα.
get over it.
Απο την στιγμη που ολοι την ηθελαν στην πασαρελα τους.Από που κ ως που ρε μαλάκα είναι καταξιωμένο μοντέλο στην Ελλάδα;;;
Από πού πηγάζει αυτό το ''βαθυστόχαστο'' συμπέρασμα;;;παρεμπιπτοντως δεν ξερω αν παρατηρησες πως τοση ωρα μονο εσυ μου γαβγιζεις.
κανα 2 ατομα που τους αρεσει καταλαβαν τι λεω και πως το λεω κι εμεινες μονος με τα κωλοδαχτυλα.
δεν πειραζειιιιι!
Τα ιδια αστερια εχουμεΠοιος είσαι εσύ που θα με κρίνεις,περισσότερα ποστ κ αστεράκια έχω,άρα την έχω μεγαλύτερη,άρα τουμπεκιάσου.
Μάριε...τόσο κλωτσοσκούφια ούτε στον Εδεσσαϊκό δεν έχουμε...κάτσε καλά,μαζέψου ή βελτιώσε τα επιχειρηματά σου.Απο την στιγμη που ολοι την ηθελαν στην πασαρελα τους.
Οκ παντως μισο να το κανω πιο ευδιακριτο το νοημα
Ειναι ΑΦΩΝΗ!!!!
Διαφωνεις? Η μηπως δεν ειναι καταξιωμενο μοντελο?
ναι αν διαφωνουσαν με μια γυναικα του σαιτ δεν θα το ελεγαν,επειδη ειναι πολυ τζεντλεμαν ολοι εδω μεσα!Από πού πηγάζει αυτό το ''βαθυστόχαστο'' συμπέρασμα;;;
Επειδή δεν γράφουν επειδή τους καλύπτω;;;
Ας μείνουμε στα επιχειρήματα των ποστ κ ότι την έχω μεγαλύτερη λοιπόν.Τα ιδια αστερια εχουμε
Αυτό τώρα είναι ακόμα χειρότερη ύβρις κ από την αποψάρα σου για την Μ.Μ.ναι αν διαφωνουσαν με μια γυναικα του σαιτ δεν θα το ελεγαν,επειδη ειναι πολυ τζεντλεμαν ολοι εδω μεσα!
Φόρα τα γυαλιά σου γριούλα κ ξανα διάβασε το ποστ του Μάριου μπας κ καταλάβεις την μαλακία που είπε.δε παρακολουθω κ πολυ την κουβεντα αλλα ελεος που η καγια δεν ειναι καταξιωμενο μοντελο!!!απο τα πιο καταξιωμενα στον χωρο!!!
βαριεμαι...παιζω μπιριμπα τωρα....Φόρα τα γυαλιά σου γριούλα κ ξανα διάβασε το ποστ του Μάριου μπας κ καταλάβεις την μαλακία που είπε.