Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Τεςπα και επι του θεματος ... εγω ηλιοπουλο ψηφησα
οτι για σενα ειναι "κατι" για καποιον αλλο ισως ειναι "τιποτα" .... απλα μαθε να ζεις μ αυτο
Κορίτσα κ αγόρια, όταν μιλάμε για [size=30pt]ΘΡΥΛΟΥΣ[/size],η άποψη που τρώει φάσκελα είναι αυτή που τους κατανομάζει ως τίποτα κ ειδικά όταν εκπορεύεται από άτομα άσχετα,εκτός του χώρου,χωρίς να έχουν ψαχτεί ιδιαίτερα....γιατι ρε μαλακα σου ριχνω εγω φασκελα που την βρισκεις κατι?
ρε αληθεια τα πιστευεις αυτα που λες?
1)Μια χαρά απάντησα,εσύ δεν κατάλαβες.
2)Στον μύθο-θρύλο της Μ.Μ. εεε ρε συ πως να το κάνουμε τώρα δεν μπορώ να βλέπω απόψεις του στυλ: ''εεε και ποια ήταν αυτή,ένα ψυχοπαθή πρεζάκι-πουτανάκι'' κτλ. για άτομα που τα ξέρει όλος ο κόσμος κ έχουν μείνει στην ιστορία.
1)....1) Μy bad, then.
2)Στα εξήγησε πολύ καλά ο Ροκαβλόν, ειλικρινά. Θρύλος έγινε επειδή πέθανε νέα. Σιγά που δε θα λέμε τη γνώμη μας μωρέ επειδή ήταν διάσημη, ήμαρτον.
Ιεροσυλια μωρη.Παπαζ ... ξεκαβαλα απ το στυλακι "ειμαι κουλτουριαρης και δεν εχετε επαφη με το πνευματικο μ επιπεντο γιατι ειστε αδαη παιδακια " και τσιμπα μια γωμη οτι η βουγιουκλακη ηταν τραγικη ...
ουτε για τον μπουτζο
ρε στα θρεντ με τις φωτο αντρων οσοι μπαινουν και σχολιαζουν ειναι το λιγοτερο μοντελα για τον καταλογο sprider stores.(δεν το λεω για το θρυλος,για το επιπεδο,το τονιζω μην αρχισει παλι τα χαζα)1)....
2)Δεν είπα να μην λετέ την γνώμη σας(γυναίκες είστε δεν μπορείτε να μην το κάνετε),είπα ότι όταν το κάνετε για [size=30pt]ΘΡΥΛΟΥΣ[/size] χωρίς να είστε κάπου εκεί γύρω στα κυβικά κ εσείς υπάρχει κάθε δικαιώμα στο φάσκελο.
Σε ποιο σημείο μίλησα για εμένα μάτια μου όμορφα,μάτια μου γλυκά;;;Παπαζ ... ξεκαβαλα απ το στυλακι "ειμαι κουλτουριαρης και δεν εχετε επαφη με το πνευματικο μ επιπεντο γιατι ειστε αδαη παιδακια " και τσιμπα μια γωμη οτι η βουγιουκλακη ηταν τραγικη ...
ουτε για τον μπουτζο
Εεε στείλε μου ένα γαμώ pm να έρθω να τους τα πω κ σε αυτούς ένα χεράκι... .ρε στα θρεντ με τις φωτο αντρων οσοι μπαινουν και σχολιαζουν ειναι το λιγοτερο μοντελα για τον καταλογο sprider stores.(δεν το λεω για το θρυλος,για το επιπεδο,το τονιζω μην αρχισει παλι τα χαζα)
Όχι,αλλά είσαι σε θέση να ρίξω τα φάσκελα σε αυτούς που θα κρίνουν αρνητικά το όποιο καταξιωμένο μοντέλο...γιατι εισαι του επαγγελματος και θα κρινεις ποιο μοντελο ειναι [size=17pt]ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ[/size] και ποιο οχι ρε γατι?
ε?
Ε?
ΕΕ?
Σε ποιο σημείο μίλησα για εμένα μάτια μου όμορφα,μάτια μου γλυκά;;;
Σε ποιο σημείο είπα τί είμαι κ τί δεν είμαι;;;
Είπα μόνο ότι για να κρίνεις έναν [size=30pt]ΘΡΥΛΟ [/size] χωρίς να πέσουν φάσκελα,πρέπει να είσαι κάπου εκεί γύρω.
Πραγματικά δεν ξέρεις πόσο σκιάχτηκα....Eίναι [size=17pt]legend[/size]- wait for it- [size=20pt]DARY[/size] οι μαλακίες που ξεστομίζεις απόψε.
Πραγματικά δεν ξέρεις πόσο σκιάχτηκα....
Για τους πασόκους.
Εδω ρε κουμμουνι εσυ κρινεις τον Ανδρεα Παπανδρεου που για πολλους ειναι θρυλος.
εσυ πριν ειπες οτι δεν ειμαι του επαγγελματος αεα δεν μπορω να κρινω εναν θρυλο.Όχι,αλλά είσαι σε θέση να ρίξω τα φάσκελα σε αυτούς που θα κρίνουν αρνητικά το όποιο καταξιωμένο μοντέλο...
οκ,το χούμε;;;
Σε ποιο σημείο μίλησα για εμένα μάτια μου όμορφα,μάτια μου γλυκά;;;
Σε ποιο σημείο είπα τί είμαι κ τί δεν είμαι;;;
Είπα μόνο ότι για να κρίνεις έναν [size=30pt]ΘΡΥΛΟ [/size] χωρίς να πέσουν φάσκελα,πρέπει να είσαι κάπου εκεί γύρω.
Ειναι πουταναΌχι,αλλά είσαι σε θέση να ρίξω τα φάσκελα σε αυτούς που θα κρίνουν αρνητικά το όποιο καταξιωμένο μοντέλο...
οκ,το χούμε;;;