Λοιπον ακούστε αυτό
Πριν 2 χρόνια έκανα και εγώ φροντιστήριο για τις πανελλήνιες και είχα μια καθηγήτρια στην έκθεση. Μια μέρα κάναμε ένα θέμα σχετικό με τις σχέσεις των 2 φίλων και το αναλύαμε. Τέλος πάντων έρχεται η σειρά μου να μιλίσω και της λέω (εν συντομια) "Από παλιά έχει επικρατήσει να είναι ο άντρας ο αρχηγός και τώρα πρόσφατα έχει αρχίσει ισοροπεί η κατάσταση ..." και τέτοια. Στο τέλος μου λέει πολύ σωστά αυτα που λες και αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι το εξής: "Γιώργο, συνήθως ένας που είναι ισχυρογνώμον(δηλαδή το κωλόπαιδο που αναφέρθηκε πριν) καταλήγει με κάποιον ο οποίος είναι πιο συναισθηματικός. αυτός είναι ο κανόνας.Ποτέ 2 οι οποίοι είναι ισχυρογνώμον δεν καταλήγουν να είναι μαζί πολύ καιρό. Αυτοι που σκέφτονται τον εαυτό του και παράλληλα τον σύντροφό τους σπάνια βρίσκουν όμοιό τους."
ΑΡΑ αν το θύμα δεν είναι η γυναίκα είναι ο άντρας.
ΑΛΛΑ αν δεν είναι ο άντρας θα είναι η γυναίκα.
Το 2ο ήταν από παλιά συχνό φαινόμενο και μας φαίνεται κάπως λογικό. Αν η γυναίνα έχει τον 1ο λόγο μας φαίνεται περίεργο επειδή είναι πολύ πρόσφατο φαινόμενο.
Εγώ είμαι της άποψης "ΝΑΙ αγάπη θα πλύνω τα πιάτα και εγω για να σε ξεκουράσω" αλλά άμα ακούσω τίποτα "τσακίσου να πας τα παιδιά για μπανιο" θα της γαμήσω ότι έχει και δεν έχει. Δεν θα μας μπει και καβάλα η καριόλα που την έχει δει κάπως, δεν θα δει από που θα της έχει έρθει η σφαλιάρα.
Οι γυναίκες θέλουν ισότητα και θα την έχουν. ΑΜΑ κάνουν όμως το λάθος και προσπαθήσουν να σηκώσουν κεφάλη θα βρεθούν σε κατάσταση 2000 π.Χ.