Τύπε,είσαι πολύ νέος ακόμα για να ανησυχείς.Αν κάνεις καλή αθλητική ζωή έχεις ακόμα πολλά πολλά χρόνια μπροστά σου!!!
Απλά τυχαίνει και περνάμε περιόδους όχι και τόσο καλές με τη δουλειά ,τα οικονομικά ,διάφορα προβλήματα κλπ.
Εγώ κοντεύω τα 50 και ενώ την άνοιξη ας πούμε τρυπάω τοίχους,(πουτάνες μέρα παρά μέρα και τη γυναίκα),μετά από 1 μήνα δεν έχω όρεξη για τίποτα!!! Εκείνη τη στιγμή σε αγχώνει και το συναίσθημα δεν είναι ωραίο αλλά θέλει υπομονή.
Ή γνώμη μου είναι να κόψεις τα χάπια και για ψυχολογικούς λόγους,(συμβουλέψου γιατρό αν έχεις παρτίδες με κανέναν γνωστό,εννοώ να μην ντρέπεσαι) πάρε κανένα συμπλήρωμα διατροφής.
Γράψε στα αρχίδια σου τις γκόμενες (μόνο κοίτα μη σου κλείσουν το σπίτι) και κοίτα τον εαυτό σου.
Αν μαλακίζεσαι με τσόντες, κόψ'τες εντελώς! Όταν έχεις άγχος,δρουν αρνητικά επειδή εξιδανικεύουν το σεξ,ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.Η ζωή δεν είναι τσόντα,άσχετα αν μας αρέσει εμάς να νομίζουμε έτσι.
Η πραγματικότητα λέει πως μεγαλώνουμε και μαζί με το πουλί μας λειτουργεί και το μυαλό μας ενώ όταν είσαι νέος λειτουργούν ανεξάρτητα.
Είναι εύκολο για όλους να λέμε στον άλλον "μην αγχώνεσαι" αλλά πολύ δύσκολο για εμάς να το βγάλουμε από το κεφάλι μας.
Πιστεύω πως μόλις χαλαρώσεις λίγο λόγω καλοκαιριού (άδεια από δουλειά ή διακοπές ξερωγώ) θα επανέλθεις.