[size=10pt]....ειναι το παιδι ΜΟΥ εχει το ονομα ΜΟΥ και ειναι οικογενεια ΜΟΥ [/size]
Μήπως είσαι λίγο εγωϊσταράκος?
[size=10pt]....ειναι το παιδι ΜΟΥ εχει το ονομα ΜΟΥ και ειναι οικογενεια ΜΟΥ [/size]
Μήπως είσαι λίγο εγωϊσταράκος?
Βρε φλες δεν ειναι κακο να παει ο μπαμπας βολτα το μωρο με το καροτσακι...ισα ισα το βρισκω πολυ γλυκο και ομορφο να θελει ο πατερας να εχει σημαντικο λογο στην ανατροφη του παιδιου ...
και ποιος ειπε οτι ο ερωτας ειναι καλο?και ποιος ειπε οτι υπαρχει θεος για να μας δωσει κριτικη σκεψη?αποψη μου ειναι οτι οι ολιγον κωλοπαιδα,μουνοπανα περνανε παντα καλα!!οι υπολοιποι παιρνουμε τα αρχιδια μας!!αυτα απο μενα...Ναι ρε Warhol συμφωνω, και η ζωη το εχει αποδειξει παμπολλες φορες, αλλα μην ξεχνας οτι ειμασττε ολοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και δεν μπορει παντα η λογικη να πρυτανευει απεναντι στο συναισθημα. Θεωρητικα ναι, πρεπει στις σχεσεις μας να ειμαστε κωλοπαιδα γιατι μονο ετσι δεν θα την πατησουμε. Αλλα με αυτη τη λογικη δεν εχεις σχεση, κανεις κλεφτοπολεμο. Να σε @@μησω εγω πριν με προλαβεις εσυ. Αν ειναι να στηριζεσε μονο σε τετοια λογικη, ο ερωτας παει περιπατο. Φυσικα δεν ειναι ολες οι καταστασεις ιδιες,οπως δεν ειναι και ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Γαιυτο ο θεουλης ο καλος μας εδωσε κριτικη σκεψη (αν και σε μερικους το παραμελησε,ειναι γεγονος) για να μπορουμε να κρινουμε καταστασεις. Ολα καταληγουν στον πονο σε αυτη τη ζωη, γι' αυτο δεν πειραζει αν καμμια φορα την πατησεις και εσυ σε μια σχεση. Αν ακολουθησες την καρδια σου ξερεις οτι εκανες το σωστο. Αν βεβαια αυτο το παθαινεις καθε φορα, μαλλον λιγο λαλακουκης εισαι. (εννοειτε οτι δεν ειναι προσωπικο το σχολιο ;))
και ποιος ειπε οτι ο ερωτας ειναι καλο?και ποιος ειπε οτι υπαρχει θεος για να μας δωσει κριτικη σκεψη?αποψη μου ειναι οτι οι ολιγον κωλοπαιδα,μουνοπανα περνανε παντα καλα!!οι υπολοιποι παιρνουμε τα αρχιδια μας!!αυτα απο μενα...
το γενικως καλα ειναι!!μην πεσεις στο ειδικως ειναι το θεμα....Ενταξει ρε Warhol, εστω οτι δεν στην εδωσε ο θεος, γα καποιον λογο κατεληξες να εχεις κριτικη σκεψη. Εκμεταλλευσου το. Τωρα για το αν ο ερωτας ειναι ωραιο πραγμα, μην ξεχνας οτι ολα τα ωραια μας χαλανε. Τα νοστιμα φαγητα παχαινουν, το ποτο @@μαει το συκωτι, τα ναρκωτικα σε καινε κτλ κτλ. Ε ο ερωτας συνηθως σε @@μαει γενικως.
σωστο το ασμα!!ομως στον ερωτα,χρειαζονται 2!!αμα εισαι ενας δεν εχει νοημα!!οπως λεει και το γνωστο ασμα "οτι αξιζει ποναει κι'ειναι δυσκολο"
Ποιος τους εθεσε αυτους τους αθλιους κανονες μην με ρωτησεις μονο. Αν το βρω σε φωναζω και τον δερνουμε παρεα
2 επιλογες εχουμε λοιπον!!ή ειναι καποιος που δεν δενεται ,δεν δινει τιποτα και κοιταζει να γαμησει ,οποτε δεν πληγωνεται ή δενεται ,δινει πραγματα και πληγωνεται!!διαλεγεις και παιρνεις...it takes two to tango, εχεις απολυτο δικιο.
Γιαυτο εξαλλου και τις περισσοτερες φορες ενας απο τους 2 βγαινει πληγωμενος