Νέα

Ο κοκκινιστός !!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Μηνύματα
6.084
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η ανιδιοτέλεια αγαπητοί μου δεν υφίσταται στις μέρες μας...όλοι (εάν όχι όλοι οι περισσότεροι γιατί οι άλλοι δεν μασάνε..οδηγούν νταλίκα και το κόβουν το πεπόνι στα τρια χωρίς δεύτερη κουβέντα... :grin:) έχουμε υπάρξει χορηγοί..Χορηγοί ψυχής,σθένους,συμπόνοιας,αγάπης και φυσικά χρημάτων..

Οι χορηγίες χωρίζονται ως έξης...

1)Silver χορηγός:

Δίνει αγάπη ...και απαιτεί να λάβει αγάπη ίδιας ποιότητας και ποσότητας. :jerking:

2)Gold Χορηγός
Δίνει αγάπη,ψυχή,χρόνο (κρατάει και λίγο προσωπικό χρόνο) και βρίσκεται στο προθάλαμο της χρηματικής χορηγίας..΄΄Προσεύχομαι στο θεό να το εκτιμήσει και να συνεχίζει να με αγαπάει΄΄.. :jerking: :jerking:

3)Μέγας χορηγός....
Δίνει αγάπη,ψυχή,χρόνο και πλέον και χρήματά..΄΄Προσεύχεται στο θεό να το εκτιμήσει και να συνεχίζει να του χαμογελάει κάθε πρωι΄΄.. :jerking: :jerking: :jerking:

3)Μέγας χορηγός μαλάκας....
Τα δίνει όλα και εύχεται απλά η επομένη ημέρα να βρει τη γυναικά του στο σπίτι..Είναι ο τύπος που ,μισεί το τραπέζι διαπραγμάτευσης και κάθε φορά πληρώνει αδρά την αδυναμία του να κάτσει....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ έχω υπάρξει στις δυο πρώτες κατηγορίες και κινδύνευσα να μπω στη τρίτη χωρίς να τη γευτώ.Έχω μέλλον όμως.... :grin:
Τα προαναφερόμενα είναι ελαφρώς μεγεθυμένα όπως προστάζει η κωμωδία...Γιατί στη περίπτωση που δεν είναι για κλάματα τότε μοιραία είναι για γέλια... ;)
 

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
122
Like
2
Πόντοι
1
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τρελος ο κοκκινηστος απιστευτο..... παλι καλα που τον βλεπετε κιολας γιατι με τα πλυντηρια και ολα αυτα ξερετε τωρα.....χαχαχαχα.Παλι καλα που υπαρχει και αυτο το σαιτ για να ανοιγει ματια
 

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Μηνύματα
306
Like
1
Πόντοι
1
Να ρωτήσω για το αρχικό ζευγάρι ο φίλος γαμαει ή τον γαμάει? Κάτι από kinky ταινία μου θύμισε. Πάντως εαν υπάρχει σεβασμός και πραγματική επικοινωνία σε ένα ζευγάρι τότε αυτά δεν συμβαίνουν. Αυτοί οι μουνοδουλοι έχουν  καταστρέψει τις σχέσεις ,οι γυναίκες απλά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και ξεσαλώνουν πατώντας στα πτωματά τους.
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.482
Like
11
Πόντοι
166
Μπράβο πολύ γέλιο :2funny: :2funny:
Παιδιά έτσι είναι ζωή στις περισσότερες περιπτώσεις τελικά.
Δεν τους κάθησε ο έρωτας; θα βρουν ένα θύμα να κάνουνε παιδιά. Άμα δουλεύεις για να προκόψεις, σου βγάζουν άλλο εαυτό και slowly - slowly :2funny: και ανεπαίσθητα παίρνεις τη κάτω βόλτα. Ο πατέρας μου λέει, θέλεις να ευχαριστηθείς μόνιμη σχέση; Μη παντερυτείς :2funny: . Κακά τα ψέματα, σε μια εποχή δυσκολίας στις σχέσεις πρέπει να έχεις τα @@ και να τα κάνεις πουτάνα άμα χρειαστεί στο γάμο, αλλιώς δεν
 

Επισκέπτης
λογω κυριως επαγγελματικης ενασχολησης αλλα και κοινωνικου κυκλου, συναναστρεφομαι με αρκετο κοσμο, ολων (σχεδον) των ηλικιών και των δυο φυλων.

εχω παρατηρησει τα τελευται χρονια, το ''φαινομενο του κοκκινιστού''....

εξηγουμαι:

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ.. 32 ετων.. για το κελεπουρι αυτο θα μπορουσα να γραφω ωρες ολοκληρες (και να γουσταρετε κιολας, καθως θα πονουσε το κορμι σας απ τα γελια), καθως ο τυπος (μαγκας-δαγκας) ''μαρτυραει χωρις ξυλο'' !!!!  :grin: :grin:
μερικα περιστατικα για να οσμιστειτε..
- ειμαστε σε καφε, βγαζει να πληρωσει και καποιος απ την παρεα που ξερει την περιπτωση, του λεει: μπαααα !!!!!! με 50αρικο κυκλοφορεις ????
  απαντηση: (με καμαρι) ναι, με πληρωσε η γυναικα μου σημερα !!!! (μη βιαζεστε να σκεφτειτε κατι περιεργο.. ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ !!
- σε γαμο που παρεβρεθηκαμε πριν λιγο καιρο και καθησαμε στο ιδιο τραπεζι και διπλα-διπλα, καποια στιγμη που η συζυγος του απομακρυνθηκε, γυρναει και μου λεει: τι δυναμικο παιδι ειναι αυτη η φιλη σου !!!!! γι αυτο την παντρευτηκα.. γιατι οταν χτυπησει το χερι της στο τραπεζι... παει !!!! τελειωσε !!!!! αυτο ηταν !!!!!!!  :badair: :badair:

περιτο νομιζω να αναφερω, πως αυτος εξ ολοκληρου μεγαλωνει το 8 μηνων παιδι τους, το οποιο οταν αυτος ειναι στη δουλεια η λεγάμενη το εχει ''παρκαρισμενο'' στη μαμα της κλπ κλπ κλπ κλπ....

μην κουραζω αλλο, τελειωνω με τον τιτλο του θρεντ..

κυριακη πρωι, βρισκομαι καπου με τον πατερα μου και μιλαμε επαγγελματικα και τσουπ σκαει ο ΄΄κοκκινιστος''..
πεφτουν οι καλημερες, σταματαμε να μιλαμε για τα επαγγελματικα μας και αφου ερχονται και οι καφεδες, επιχειρουμε να πουμε καμια μαλακια οι τρεις μας..
εεεε.. κυριακη πρωι ειναι, τρεις αντρες μονοι μας ειμαστε, για τι σκατα θα μπορουσαμε να κουβεντιασουμε ???? για επαγγελματικα, για αθλητικα, για αυτοκινητα για κανεναν κωλο και δεν ξερω εγω τι αλλο.. και ξαφνικα διακοπτεται η παυση μερικων δευτερολεπτων απο τον ''κοκκινιστό'' ο οποιος λεει με στομφο και καμαρι..

[size=15pt]ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΕΧΘΕΣ..... ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ !!!!![/size]



(φτου σου ματια μου !!!!)

Λες αν του κάνεις πρόταση να πάτε για τσάρκα στα γνωστά στέκια να το πει στη γυναίκα του;;; :think: :think: :think:
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Σιγά Δέσποτα, μήπως τα παραλές? Ναι, υπάρχουν και τέτοια, αλλά έλεος! Όχι και "ο κανόνας"!

Κι όμως!!! πέτυχα το μεσημέρι σε κεντρική λεωφόρο , ζευγάρι με παιδί, και το καρότσι το κρατούσε ο τύπος!!! Εμφάνιση: Μακρύ μαλλί κοτσίδα, αμάνικος, με μπόλικα τατού και ψιλοκαλό σωματάκι, σίγουρα όχι ο χλεχλές που έχουμε στο μυαλό μας όταν μας περιγράφουν κάτι τέτοιο...
Για να μην αναφέρω πόσες φορές άκουσα μεσα στο καλοκαίρι γυναίκες να μιλούν στο κινητό λέγοντας "τσακίσου γρήγορα να πάρεις το παιδί για μπάνιο" με ύφος Λοχία της Βέρμαχτ!!!Λέτε να το έλεγαν στις μητέρες τους;  :think:
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Διάβασα το θέμα κοκκινιστός και αναρωτήθηκα,
Η μαλακία τελικά στον άνθρωπο έχει όρια;;;
 

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
3.352
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κι όμως!!! πέτυχα το μεσημέρι σε κεντρική λεωφόρο , ζευγάρι με παιδί, και το καρότσι το κρατούσε ο τύπος!!! Εμφάνιση: Μακρύ μαλλί κοτσίδα, αμάνικος, με μπόλικα τατού και ψιλοκαλό σωματάκι, σίγουρα όχι ο χλεχλές που έχουμε στο μυαλό μας όταν μας περιγράφουν κάτι τέτοιο...
Για να μην αναφέρω πόσες φορές άκουσα μεσα στο καλοκαίρι γυναίκες να μιλούν στο κινητό λέγοντας "τσακίσου γρήγορα να πάρεις το παιδί για μπάνιο" με ύφος Λοχία της Βέρμαχτ!!!Λέτε να το έλεγαν στις μητέρες τους;  :think:

Το να αντιστρέφονται που και που οι ρόλοι σε μία οικογένεια δεν είναι κακό, κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σωστό φτάνει όμως να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας στην σχέση- συμβίωση.  Το να μαγειρέψει ο άντρας πολλές φορές γίνεται και για ευχαρίστησή του, εξάλλου πολλοί άντρες ξέρουν και θέλουν να μαγειρεύουν λόγω της προ γάμου εργενικής ζωής τους.  Επίσης το να πάτε βόλτα με το μωρό (παιδί) και να έχεις εσύ το καρότσι είναι κάτι συνηθισμένο, η χαρά του μπαμπά σε κάνει να θέλεις να το κρατήσεις.  Το πρόβλημα ξεκινάει όχι εάν κρατάς το καρότσι, αλλά εάν το καρότσι στο φόρτωσε αυτή με τη γκρίνια της,  "αχ τι ζέστη έχει, κουράστηκα, εγώ κρατάω και εσύ κοιτάς τους κόλους και άλλα πολλά"

Όσο για το "τσακίσου γρήγορα να πάρεις το παιδί για μπάνιο" δυστυχώς πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο την γέννηση ενός παιδιού και την αδυναμία του πατέρα, κάτι που θεωρώ τη χειρότερη μορφή εκβιασμού μέσα σε ένα γάμο...
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Εχω και εγω τετοιους φιλους και θα φερω παραδειγματα του ΠΟΣΟ μαλακας μπορει να ειναι ενας αντρας
πριν απο 3 χρονια ηθελα να ζητησω την γυναικα μου σε γαμο και παω σε πολυ γνωστο κοσμιματοπωλειο  της κηφισιας (μιλαμε για ΠΟΛΥ γνωστο) να αγορασω το κλασικο μονοπετρο
ο πωλητης ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ μαγκας του λεω το και το μπλα μπλα
μου λεει " ακου μαγκα εισαι 28 ετων μην κανεις τις μαλακιες που κανουν ολοι παρε ενα που να κοστιζει το πολυ μεχρι 1.000 ευρω και εχεις χρονια μπροστα σου να της παρεις πιο ακριβο....αν σου κανει ενα παιδι π.χ. αν εισαι ευχαριστημενος μαζι τηε κ.τλ. μην το παρεις το ακριβο τωρα"

πραγματικα ετσι και εγινε
παμε τωρα στο παραδειγμα μου.....
εχω ενα κολλητο φιλο ,ξεκιναει  περυσι το καλοκαιρι να συζει με καποια του πιπιλαει τα μυαλα οτι πρεπει να παντρευτει κ.τλ. πριν κλεισουν χρονο συμβιωσης ο μαλακας ο φιλος μου την ζηταει σε γαμο ....και πως παρακαλω
παει σε αντιστοιχο κοσμιματοπωλειο και βαζει τον πατερα του (γιατι ο ιδιος εχει ενα μισθο του χιλιαρικου) να της αγορασει μονοπετρο 4,800 !!!!!!!!!!!
του λεω εισαι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ τελικα !!!!!!
αποτελεσμα τον εχει κανει νοικοκυρουλα , αυτος εχει αναλαβει εξολοκληρου την καθαριοτητα του σπιτιου!!!???!! , τα χρεη του σπιτιου !!!!???!!! και γενικα ΟΛΗ την λειτουργια!!! γιατι αυτη θυμιθηκε να σπουδασει (στα 30)
επαγγελματιας ΘΥΜΑ!!!!
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
ακουστε μην παμε ομως και στο αλλο ακρο δηλαδη
εγω εχω ενα παιδι....
κανω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια που κανει και η γυναικα μου γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΩ
απο μικρο οταν ηρθε στο σπιτι απο το νοσοκομειο το επλενα το καθαριζα και γενικα ασχολιομουν μαζι της
θελω να ξερω ακριβως ολα τα πραγματα του παιδιου και να εχω λογο γι αυτα
ετσι δεν δισταζα και να την βγαλω βολτα ΜΟΝΟΣ η να την εχω αγκαλια η στο καροτσι μονος η μαζι με την γυναικα μου
και οπως εχω ξαναπει ειναι το παιδι ΜΟΥ εχει το ονομα ΜΟΥ και ειναι οικογενεια ΜΟΥ
 
OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σιγά Δέσποτα, μήπως τα παραλές? Ναι, υπάρχουν και τέτοια, αλλά έλεος! Όχι και "ο κανόνας"!

σταυρο νομιζω (δυστυχως) δεν τα παραλεω. βασικη προυποθεση ειναι να μην κοιταμε τον περιγυρο μας, που μοιραια, μας ομοιάζει, τροπων τινα..
μολις σηκωσουμε τη ματια μας και στο ευρυτερο συνολο, νομιζω με λυπη θα διαπιστωσουμε το φαινομενο του ''κοκκινιστου''..
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
.
εχω ενα κολλητο φιλο ,ξεκιναει  περυσι το καλοκαιρι να συζει με καποια του πιπιλαει τα μυαλα οτι πρεπει να παντρευτει κ.τλ. πριν κλεισουν χρονο συμβιωσης ο μαλακας ο φιλος μου την ζηταει σε γαμο ....και πως παρακαλω
παει σε αντιστοιχο κοσμιματοπωλειο και βαζει τον πατερα του (γιατι ο ιδιος εχει ενα μισθο του χιλιαρικου) [size=12pt]να της αγορασει μονοπετρο 4,800[/size] !!!!!!!!!!!
του λεω εισαι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ τελικα !!!!!!
αποτελεσμα τον εχει κανει νοικοκυρουλα , αυτος εχει αναλαβει εξολοκληρου την καθαριοτητα του σπιτιου!!!???!! , τα χρεη του σπιτιου !!!!???!!! και γενικα ΟΛΗ την λειτουργια!!! γιατι αυτη θυμιθηκε να σπουδασει (στα 30)
επαγγελματιας ΘΥΜΑ!!!!


Τώρα, ο τύπος θα είναι στο bourdela.com και θα  :headbang: όταν θα σκέφτεται πόσα cg, ct θα είχε με 4800  :rockon:

Με την ευκαιρία, να ευχηθώ για το μικρό σου Αλέξανδρε  :)
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
Βρε φλες δεν ειναι κακο να παει ο μπαμπας βολτα το μωρο με το καροτσακι...ισα ισα το βρισκω πολυ γλυκο και ομορφο να θελει ο πατερας να εχει σημαντικο λογο στην ανατροφη του παιδιου (ασε που μετα η μαμα του παιδιου δε θα εχει κανεναν λογο να του πεταξει στη μουρη...οτι και καλα δεν εχει συνεισφερει και "τι ξερεις εσυ απο παιδια")
οπως δεν ειναι κακο να μαγειρευει ο αντρας ειτε επειδη το γουσταρει ειτε επειδη θελει να ξεκουρασει τη γυναικα του.....οπως δεν ειναι κακο και να κανει καμια δουλεια (ή τουλαχιστον να ειναι τυπικος και καθαρος και να μη βρωμιζει αφου δε μπορει να κανει δουλειες)

το κακο ειναι οταν ο εκαστοτε μπαμπας-αντρας-γκομενος γινεται θυμα και απλα ακολουθει τις εντολες τις εκαστοτε μαμας-συζυγου και ευνουχιζεται....ο φιλος κοκκινιστος βεβαια απο την αλλη δεν ξερουμε....μπορει και να την γουσταρει αυτην την κατασταση...οπως υπαρχουν γυναικες που θελουν τον αντρα κορωνα στο κεφαλι τους και αυτες να ειναι υπο και γυναικες που θελουν να τον εχουν του χεριου τους....περι ορεξεως....

εγω παντως το βλεπω να ξυπναει αυτος μετα απο κανα πενταρι χρονια και να γινεται χαμος...(φρουδες ελπιδες?)
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
εγώ βλέπω ότι η κατάσταση των άκρων συνεχίζεται....άσπρο ή μαύρο...υπάρχει και το γκρί ...όποιος το καταφέρει βρήκε την χρυσή τομή..δύσκολο αλλά όχι απίθανο...απλά λίγο μυαλό να έχει το ζευγάρι ή λίγη λογική και έγινε...τώρα θα μου πεις..μυαλό δύσκολο πράγμα και από τους δύο..είπαμε ΟΠΟΙΟΙ.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom