Νέα

O Καραμανλής κάρφωνε στους Αμερικανούς (έτσι έγινε πρωθυπουργός)!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Kλασσική περίπτωση μηδενικού , που αναδείχθηκε από την ΠΑΣΟΚοαριστερή νεολαία
κάποιος κωλοσχολής τη δεκαετία του 1970-80 .
Μέχρι τότε ζιβαγκοφόρος , ακουρίτης , μούσιας , βρωμιάρης,
που σκούπιζε τον κώλο του με εφημερίδα και έφερνε από το χωριό του αυγά κι ελιές
τυλιγμένα σε πετσέτα όποτε ερχόταν Αθήνα.
Μετά , διορίστηκε σε ΔΕΚΟ , πήρε καλό μισθό ,
τσάμπα ταξίδια με ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ , είδε την Ευρώπη (μέχρι τότε πήγαινε στο κωλοχώρι του,
από χωματόδρομους) , πήρε bmw ,πήγε στα ΒΠ , και το παίζει γιάπης.

Σε καθεστώς ελεύθερης αγοράς θα ήταν λατζέρης ή καμπινεδοκαθαριστής ...

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, τι μαλάκας.

τσάμπα ταξίδια με ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ πρώτη θέση

είδε την Ευρώπη και την Αμερική

Επισκέπτης
Εμείς δεν φταίξαμε ποτέ σε τίποτα.
Και τώρα για το χρέος που είναι 130% του ΑΕΠ το ΔΝΤ φταίει!
Kαι που εκτιμαται οτι θα ειναι 150% αμα φυγει το ΔΝΤ...
Όχι εμείς που τα φάγαμε. Και να μην μου πείτε πως τα φάγανε μόνο όσοι κυβερνούσαν. ΠΑΡΑ πολύ ήταν προσκεκλημένοι στο φαγοπότι. Συχνά θεωρούσαν τους εαυτούς τους "μη προνομιούχους", σαν τους αγρότες που εξαπατούσαν την ΕΟΚ (τότε) για να παίρνουν παραπάνω επιχορηγήσεις.
Για τους συνδικαλιστές του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που τώρα έχουν το θράσος να λένε "φέρτε πίσω τα κλεμμένα", καλλίτερα να μην αναφερθώ...
Τα σκουληκια ηταν,και θα παραμεινουν,σκουληκια...

Ενας σταλινικος-για να μην χαλαμε και χατηρια δλδ.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ήμουνα πρόσφατα με μία ομάδα από Ευρωπαίους και κοινοτικούς και όλοι με κοιτούσαν σαν κλεφτοκοτά.

Δανείστηκα ένα στυλό για να σημειώσω κάτι από ένα Φλαμανδό και μου λέει: "Να μου το δώσεις πίσω, εεεεε".

Πίκρα.

Να κόψεις τις επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους. :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Προσωπικά δεν έφαγα τίποτα από τα κλεμμένα! Δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά έτσι είναι. Εξ άλλου ελεύθερος επαγγελματίας είμαι πως σκατά να μιζαριστώ; Α! Ούτε συμβάσεις με ΙΚΑ-μίκα Δημόσιο κλπ έχω για να τους τα παίρνω χωρίς να τα δικαιούμαι. Επομένως όσα μου δίνουν οι πελάτες μου, που συχνά προσβάλλονται επειδή τους κόβω αποδείξεις με το ζόρι! Και τελικά ένα ετήσιο μισθό Δ.Υ. το χρόνο πληρώνω στην εφορία.

Για το που βρήκα κάποια έτοιμα από παλιότερες γενιές και τα διαχειρίστηκα σωστά, δεν ξέρω αν θα έπρεπε, αλλά δεν ντρέπομαι ούτε γι αυτά (με τη λογική "η ιδιοκτησία είναι κλοπή!"), δουλεμένα ήταν...

Επισκέπτης
Εσεις που τα φαγατε.
Και για να συμπληρωσω:που βαλατε πλατη στο φαγοποτι με τα ψηφαλακια σας.

Τα υπολοιπα περι αποδειξεων με το ζορι απο ελευθερους επαγγελματιες,και δη γιατρους,τα ακουω βερεσε.

Ας ειναι καλα οι μαλακες που δεν μπορουν να ξεφυγουν ουτε ενα ευρω...και που θα πληρωσουν τη νυφη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ας ειναι καλα οι μαλακες που δεν μπορουν να ξεφυγουν ουτε ενα ευρω...και που θα πληρωσουν τη νυφη.

Αν οι "μαλάκες" αυτοί είναι συνταξιούχοι των 500 ευρώ σαν τη μάνα σου ή των 700 και δουλεύουν, έχεις δίκιο, αλλά ως γνωστόν για τους μισθωτούς και συνταξιούχους ισχύει το αφορολόγητο μέχρι τα 11.000 (αν δεν κάνω λάθος)

Αν όμως αναφέρεσαι σε μισθωτούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα με καθαρές αποδοχές 3.000 το μήνα δεν έχεις καθόλου δίκιο! 3.000 στο χέρι σημαίνει 36.000 το χρόνο, άρα ο εργοδότης, δηλαδή το δημόσιο, δηλαδή τα κορόιδα που πληρώνουν φόρους του πληρώνουν και τα 3.000 για να περνάει καλά και ακόμα 3.000 για τις κρατήσεις του! (φορολογικές και ασφαλιστικές)
Τις δικές μου τις πληρώνω μόνος μου!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έτσι νομίζεις.

Εγώ είμαι χειρότερος από Μαρξιστής.

Με το ΔΝΤ και τον Όλι Ρεν είμαι.

Που τελικά αν δεν ήταν ο Γιωργάκης ποτέ δεν θα έρχονταν και δεν θα έμπαινε τάξη στο μπουρδέλο (και πάλι παίζεται βέβαια).

Εμ έπρεπε να έρθει το ΔΝΤ για να μετρήσουμε τους ΔΥ που έχει η χώρα.

Και να βρούμε τους πεθαμένους που έπαιρναν συντάξεις.

ΔΝΤ και ξερό ψωμί.
εσένα δεν σε έχει ακουμπήσει
αλλά επειδή δεν είδα να απολύει τους άχρηστους δημόσιους υπαλλήλους, δεν είδα να απολύει αυτούςπου μπήκαν με αδιαφανή μέσα
μόνο την λπηρώνουνε διαρκώς συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί
και μην μου πεις πως όλοι αυτοί τα τρώγανε μαζί με την Παγκάλα.....
γιατί αν τα τρώγανε μαζί, τότε να δώσει και η Παγκάλα το μερτικό της και όχι μόνο οι άλλοι, οκ;

Και δεν μπορεί όλες οι άλλες χώρες να σώζονται με άλλους τρόπους και να διώχνουνε το ΔΝΤ, κι εμείς εδώ να το θεωρούμε τη διέξοδο

άλλη μια πρωτοτυπία του ΓΤΠ ΓΑΠ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
αυτό πως μπορεις να το ξερεις?

Αφού ανήκει στη νομενκλατούρα! (Κατά δήλωσίν του).

Λοιπόν όταν λέω, εγώ τουλάχιστον, πως θεωρώ την προσφυγή στο ΔΝΤ σωστή, δεν εννοώ βέβαια πως την βρίσκω και ευχάριστη!
Αν πάθεις βαρύ τροχαίο δεν είναι ευχάριστο να μπαίνεις στην εντατική διασωληνωμένος, αλλά δεν φταίει η εντατική. Το τροχαίο φταίει...

Επισκέπτης
Αν οι "μαλάκες" αυτοί είναι συνταξιούχοι των 500 ευρώ σαν τη μάνα σου ή των 700 και δουλεύουν, έχεις δίκιο, αλλά ως γνωστόν για τους μισθωτούς και συνταξιούχους ισχύει το αφορολόγητο μέχρι τα 11.000 (αν δεν κάνω λάθος)
Η συνταξη τοσο ηταν(550 ευρω)αλλα δηλωθηκε εισοδημα επιπλεον και φορολογηθηκε με 29%(νομιζω)...το οποιο εισοδημα δεν το ειδε κιολας αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια...
Αν όμως αναφέρεσαι σε μισθωτούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα με καθαρές αποδοχές 3.000 το μήνα δεν έχεις καθόλου δίκιο!
Ποιοι ΔΥ παιρνουν 3 χιλιαρικα το μηνα καθαρα?
Τιποτε κολλητοι σου απο την ΔΑΠ που εγιναν διευθυντες επι μπουλη να υποθεσω?

Γιατι δικος μου κολλητος,και μεσω ΑΣΕΠ,κανα 1400αρι καθαριζει και την βγαζει ΠΟΛΥ δυσκολα οντας στο νοικι,παντρεμενος και με παιδι-και με την συζυγο μια να δουλευει και μια να μην δουλευει...

Αφηστε τις μαλακιουλες λοιπον.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Του "ευρύτερου" είπα αγορίνα μου. Ας πούμε στον ΟΣΕ 100.000 το χρόνο! Η στη ΔΕΗ 80.000 χαλαρά με κάτι επιδόματα "νύχτας" (που τους τα έδωσαν νύχτα εννοώ), χωρίς πτυχία ΑΕΙ αυτά...

Και την ΔΑΠ δεν ήμουν ποτέ. Ούτε αυτό θα το πιστέψεις, αλλά όταν σπούδαζα (μιλάμε πριν 30 χρόνια και) ανήκα στην ΠΑΣΠ και ένα φεγγάρι είχα περάσει και από την Πανσπουδαστική!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

παρκαδόρος (αυτοκινήτων!!) στον Πειραια
και παιρνει παραπάνω, όχι μονο 3.

Γιατι δικος μου κολλητος,και μεσω ΑΣΕΠ,κανα 1400αρι καθαριζει και την βγαζει ΠΟΛΥ δυσκολα οντας στο νοικι,παντρεμενος και με παιδι-και με την συζυγο μια να δουλευει και μια να μην δουλευει...

Πες του να παει στον ιδιωτικό τομέα. προφανώς εκει περνάνε καλύτερα μια και μονο οι δημόσιοι υπάλληλοι μας πρηζουν τα αρχίδια με το πόσο δυσκολα τη βγάζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom