You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ναι ρε τύπε πες του να μπει θέλω να μάθω ποιος τελικά τον ακούμπησε σε ποιον.
Ρε συ μπας και μας δουλεύεις. Μήπως η Petite τον ακούμπησε και στους δυο σας με κανένα στραπονάκι
[size=17pt]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!![/size]
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
φανταζεσαι να ανοιχτει θεμα απο εναν χρηστη με ονομα ταριφας και θεμα 'πηδαω την γυναικα του bbwlover'?κανετε παρεα ακομα ρε τυπε?
εσυ δεν ειχες πει οτι θα τον ξεκοψεις?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μην τον εχεις και πολυ κοντα σου τυπε γιατι την μια φορα την γλυτωσεςοχι δεν κανω παρεα εγω με την γυναικα μου κανει
την δευτερη θα στον φερμαρει κανονικα :S
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 260
- Πόντοι
- 36
δεν υπαρχει προβλημα γυναικες γουσταρει ειπαμε. απλωε με εχει κανει κερατα.
Δεν γουστάρει γυνάικες τύπε μου ο ταρίφας, κτηνόφιλος είναι ο άνθρωπος
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
φανταζεσαι να ανοιχτει θεμα απο εναν χρηστη με ονομα ταριφας και θεμα 'πηδαω την γυναικα του bbwlover'?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
καλα κανεις αρχηγε μου,μακρυα απο τον κωλο μας....διακοπες που θα πας με την αννουλα;θα ερθει και κανενας φιλος σου;οχι δεν κανω παρεα εγω με την γυναικα μου κανει
Δεν ξερω αμα παμε διακοπες ακομα.καλα κανεις αρχηγε μου,μακρυα απο τον κωλο μας....διακοπες που θα πας με την αννουλα;θα ερθει και κανενας φιλος σου;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχετε λεφτα για να πατε τυπε?Δεν ξερω αμα παμε διακοπες ακομα.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
θα τους δωσει ο ταριφαςεχετε λεφτα για να πατε τυπε?![]()
Μασ παει για μπανιο με το αυτοκινητοθα τους δωσει ο ταριφας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε την αννα τηνΜασ παει για μπανιο με το αυτοκινητο
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
Ναι την εχει γαμισει αλλα οχι μπροστα μου . Της πιανει τον κωλο και την βριζει. την λεει πουτανα χοντρη και αλλα. Μια μερα δεν του καθησε και την εδειρε ασχημα. Εγω κρυφτικα για να πω την αληθεια. Οποτε θελει ερχετε μας παει για μπανιο στον σχοινια και φερνει και μπυρες.τυπε την αννα την?
Αν μετα τις μπυρες σε τσουζει ο κωλος σου δεν θα φταινε οι μπυρες.Ναι την εχει γαμισει αλλα οχι μπροστα μου . Της πιανει τον κωλο και την βριζει. την λεει πουτανα χοντρη και αλλα. Μια μερα δεν του καθησε και την εδειρε ασχημα. Εγω κρυφτικα για να πω την αληθεια. Οποτε θελει ερχετε μας παει για μπανιο στον σχοινια και φερνει και μπυρες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 237K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις