You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Τι να σου πω ρε τύπε ή είσαι καληνυχτάκιας, ή είσαι τόσο αλτρουϊστής που αποφάσισα να ψαχτώ λίγο και σου βρήκα τη λύση. Aναζητούν εθελοντές στη Greenpeace για να κάνουν ρεσάλτο στα φαλαινοθηρικά.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τυπε διαβασε εδω
ισως σε ενδιαφερει![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Ναι την εχει γαμισει αλλα οχι μπροστα μου . Της πιανει τον κωλο και την βριζει. την λεει πουτανα χοντρη και αλλα. Μια μερα δεν του καθησε και την εδειρε ασχημα. Εγω κρυφτικα για να πω την αληθεια. Οποτε θελει ερχετε μας παει για μπανιο στον σχοινια και φερνει και μπυρες.
Καλά ρε και ανέχεσαι να βρίζουν τη γυναίκα σου μπροστά σου?
Αυτουνού δεν του λες τίποτα,εδώ κάνεις μαγκιές αν στη θίξουν
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Αυτος ειναι μαλακας που δεν ξερει να γραφει ε;Εσυ τοτε τι εισαι ;θα του το πω το Σαββατο που θα ερθει αλλα δεν ξερει απο κομπουτερ καθολου. Ουτε να γραφει δεν ξερει ο μαλακας . τελειως γκα γκα. αφου να φανταστειτε οτι ασε....... μην τα πω ολα
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![]()
![]()
τοσες μερες χωρις ιστοριες του παμμεγιστου εχω παθει στερητικο συνδρομο
Συμπαρίσταται στην απεργία των αυτοκινητιστών ταξί! ;)
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
ειναι απίστευτο γέλιο η όλη φάση. δεν παιζεται ο τυπος και η τυπισα που είναι όλο το χαρτί. την πρώτη φορά κατουρήθηκα στο γέλιο. τελικά του έκατσε του ταρίφα ο bb.????
ας το ξεκαθαρίσει κάποιος.
εύχομαι καλή συνέχεια ... απαραίτητο το γέλιο στις μέρες μας...
ας το ξεκαθαρίσει κάποιος.
εύχομαι καλή συνέχεια ... απαραίτητο το γέλιο στις μέρες μας...
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
Για να γελάσετε λίγο χωρίς φάλαινες μπείτε εδώ
[URL unfurl="true"]http://encyclopediadramatica.ch/kittens[/url]
Εσύ μου χάλασες όλη την διάθεση...μην το ξανακάνεις. Αυτό είναι αηδία, εκτός και αν αυτές είναι φωτό πολιτικών...
Επάνω που έχω φτιαχτεί και κλαίω από το γέλιο έρχεσαι εσύ. Ρε αρρώστια που τη βρήκες αυτή την αηδία???
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
το σκ θελεις να παρω το φορτηγο ενος φιλου να ερθω να παμε μαζι;Μασ παει για μπανιο με το αυτοκινητο
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
το σκ θελεις να παρω το φορτηγο ενος φιλου να ερθω να παμε μαζι;
Είναι τριαξονικό???? Τόσοι τόννοι λίπος που θα χωρέσουν σε απλό φορτηγάκι.....
Τα τριαξονικα δεν επιτρεπεται να κυκλοφορουν το ΣΚ φιλε!Είναι τριαξονικό???? Τόσοι τόννοι λίπος που θα χωρέσουν σε απλό φορτηγάκι.....
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
Τα τριαξονικα δεν επιτρεπεται να κυκλοφορουν το ΣΚ φιλε!
Τότε έχασε ... πως θα την φορτώσει...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
Οντως παιδια ειναι ενα θεμα αυτο.....
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
γιατι το λες αυτο ρε φιλε επιδη πηγαινε με κατσικες οταν ηταν τσοπανης στο χωριο
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
γουσταρωωωω,εκανε και κολπα;
Η γυναικα μου παραδεχτηκε σημερα πως τον αφησε να την παρει απο το κωλο και του εκανε και τσιμπουκια. Της ειπε οτι εστι οπως εχει γινει απο το παχος θελει μονον τσιμπουκια και τιποτα αλλο.
εγω τι να κανω ρε παιδια να παρεμβω ?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
οταν λες μετα το ξυρισμα; το δικο σου;τελικα το μουνοπανο ειναι πολυ χρησιμο. σκουπιζει τα νερα απο το μουνι και μετα βαζει κρεμμες για να ειναι μαλακο ......μετα το ξυρισμα.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
να την βοηθησεις στα τσιμπουκια;Η γυναικα μου παραδεχτηκε σημερα πως τον αφησε να την παρει απο το κωλο και του εκανε και τσιμπουκια. Της ειπε οτι εστι οπως εχει γινει απο το παχος θελει μονον τσιμπουκια και τιποτα αλλο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 237K
- Απαντήσεις
- 17