Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
260
Πόντοι
36
Τι να σου πω ρε τύπε ή είσαι καληνυχτάκιας, ή είσαι τόσο αλτρουϊστής που αποφάσισα να ψαχτώ λίγο και σου βρήκα τη λύση. Aναζητούν εθελοντές στη Greenpeace για να κάνουν ρεσάλτο στα φαλαινοθηρικά.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Τι να σου πω ρε τύπε ή είσαι καληνυχτάκιας, ή είσαι τόσο αλτρουϊστής που αποφάσισα να ψαχτώ λίγο και σου βρήκα τη λύση. Aναζητούν εθελοντές στη Greenpeace για να κάνουν ρεσάλτο στα φαλαινοθηρικά.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
260
Πόντοι
36
Μουνόπανα τα λένε τύπε μου και δεν είμαι παντρεμένος.

Πάντως αδερφέ αν της κρεμάσεις ένα χαλκά με μία αλυσίδα τότε θα χεστείς στο τάληρο στα πανηγύρια και δεν θα έχεις ανάγκη τον ταρίφα.

untitled.jpeg

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ναι την εχει γαμισει αλλα οχι μπροστα μου . Της πιανει τον κωλο και την βριζει. την λεει πουτανα χοντρη και αλλα. Μια μερα δεν του καθησε και την εδειρε ασχημα. Εγω κρυφτικα για να πω την αληθεια. Οποτε θελει ερχετε μας παει για μπανιο στον σχοινια και φερνει και μπυρες.

Καλά ρε και ανέχεσαι να βρίζουν τη γυναίκα σου μπροστά σου?
Αυτουνού δεν του λες τίποτα,εδώ κάνεις μαγκιές αν στη θίξουν  :uglystupid:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
θα του το πω το Σαββατο που θα ερθει αλλα δεν ξερει απο κομπουτερ καθολου. Ουτε να γραφει δεν ξερει ο μαλακας . τελειως γκα γκα. αφου να φανταστειτε οτι ασε....... μην τα πω ολα
Αυτος ειναι μαλακας που δεν ξερει να γραφει ε;Εσυ τοτε τι εισαι ; :jerking:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
ειναι απίστευτο γέλιο η όλη φάση. δεν παιζεται ο τυπος και η τυπισα που είναι όλο το χαρτί. την πρώτη φορά κατουρήθηκα στο γέλιο. τελικά του έκατσε του ταρίφα ο bb.????
ας το ξεκαθαρίσει κάποιος.
εύχομαι καλή συνέχεια ... απαραίτητο το γέλιο στις μέρες μας... :2funny: :2funny: :2funny:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Για να γελάσετε λίγο χωρίς φάλαινες μπείτε εδώ

[URL unfurl="true"]http://encyclopediadramatica.ch/kittens[/url]

Εσύ μου χάλασες όλη την διάθεση...μην το ξανακάνεις. Αυτό είναι αηδία, εκτός και αν αυτές είναι φωτό πολιτικών...

Επάνω που έχω φτιαχτεί και κλαίω από το γέλιο έρχεσαι εσύ. Ρε αρρώστια που τη βρήκες αυτή την αηδία???

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
τελικα το μουνοπανο ειναι πολυ χρησιμο. σκουπιζει τα νερα απο το μουνι και μετα βαζει κρεμμες για να ειναι μαλακο ......μετα το ξυρισμα.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Η γυναικα μου παραδεχτηκε σημερα πως τον αφησε να την παρει απο το κωλο και του εκανε και τσιμπουκια. Της ειπε οτι εστι οπως εχει γινει απο το παχος θελει μονον τσιμπουκια και τιποτα αλλο.
εγω τι να κανω ρε παιδια να παρεμβω ?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
τελικα το μουνοπανο ειναι πολυ χρησιμο. σκουπιζει τα νερα απο το μουνι και μετα βαζει κρεμμες για να ειναι μαλακο ......μετα το ξυρισμα.
οταν λες μετα το ξυρισμα; το δικο σου;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Η γυναικα μου παραδεχτηκε σημερα πως τον αφησε να την παρει απο το κωλο και του εκανε και τσιμπουκια. Της ειπε οτι εστι οπως εχει γινει απο το παχος θελει μονον τσιμπουκια και τιποτα αλλο.
εγω τι να κανω ρε παιδια να παρεμβω ?
να την βοηθησεις στα τσιμπουκια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom