αφου σας εχω πει ρε παιδια ξυριζει το μουνι της παντα. Το εχετε δει ποτε με τριχεςοταν λες μετα το ξυρισμα; το δικο σου;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ασε ρε φιλε την πλακανα την βοηθησεις στα τσιμπουκια;
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 260
- Πόντοι
- 36
να την βοηθησεις στα τσιμπουκια;
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Τι πλάκα ρε συ έχεις γίνει η ντροπή του αντρικού είδους αντί να στείλεις την κλασομπανιέρα να κρατάει τα ζύγια στο αμάξι του ταρίφα, κάθεσαι και μας λες ότι σου πηδάει το κήτος
Εγώ πάντως δεν σε πιστεύω.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
αφου σας εχω πει ρε παιδια ξυριζει το μουνι της παντα. Το εχετε δει ποτε με τριχες
αφου ρε τυπε μου δεν προσεχουν μερικοι τι να πεις, εγω να ξερεις κραταω παντα σημειωσεις οταν γραφεις
ασε ρε φιλε την πλακα
Ειναι σοβαρο το θεμα εχεις δικιο, τι σκεφτεσαι να του κανεις? Εγω θα σου προτεινα την αλλη φορα να τον βαλεις με το ζορι να τη γαμησει κι απο μουνι, για να μαθει να κανει μαλακιες...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
τυπε πως το ξυριζει με κουρευτικη μηχανη;του γκαζον;Η γυναικα μου πειρε 5 κιλα την τελευταια βδομαδα.
μου ειπε οτι θα αρχισει διαιτα γιατι δεν της χοραει το μαγιο
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 260
- Πόντοι
- 36
Η γυναικα μου πειρε 5 κιλα την τελευταια βδομαδα.
Να σου πω στο μεταξύ είδα τη φωτογραφία με τα μουνόχειλα της και είναι σαν φλάτζες από το λίπος δεν φοβασαι μήπως σε καταπιούν;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
μα ετσι οπως τα λες δεν μας δινεισ να καταλαβουμε...το θεμα ειναι σοβαρο δεν σηκωνει πλακαασε ρε φιλε την πλακα
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Η γυναικα μου πειρε 5 κιλα την τελευταια βδομαδα.
αυτα τα γαμημενα τα 5 κιλα φταινε, κανανε τη διαφορα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
δεν φταιει γυναικα σου,μηπως το επλυνε σε πολυ ζεστο νερο και μπηκε;Η γυναικα μου πειρε 5 κιλα την τελευταια βδομαδα.
δεν εχεις δει το βιντεο που το ξυριζειτυπε πως το ξυριζει με κουρευτικη μηχανη;του γκαζον;
τα εχω ανεβασει τοσες πολλες φορες. Ξυριζει και τα μουνοχειλα αμα προσεξες
ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΕΒΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ
Πρωτα πρωτα δεν ειναι κοιτοσ και δευτερον γιατι να μην την πηδηξει δεν ειναι σεξυ. ο ταξιτζης ειναι χοντρος και φαλακρος αμα θες να ξερεισ![]()
![]()
Τι πλάκα ρε συ έχεις γίνει η ντροπή του αντρικού είδους αντί να στείλεις την κλασομπανιέρα να κρατάει τα ζύγια στο αμάξι του ταρίφα, κάθεσαι και μας λες ότι σου πηδάει το κήτος
Εγώ πάντως δεν σε πιστεύω.![]()
Οχι!!! μην το κάνεις σε παρακαλώ τρώω τώρα :S
Οχι!!! μην το κάνεις σε παρακαλώ τρώω τώρα :S
Θα περιμενω να τελιωσεις. αλλα γιατι τι προβλημα ειχεις. θες πραγματικα να το δεις . Εχω δυο βιντεακια τετεια. με καυλωνει να την βλεπω να το ξυριζει και καθομαι και την κοιταζω
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Πρωτα πρωτα δεν ειναι κοιτοσ και δευτερον γιατι να μην την πηδηξει δεν ειναι σεξυ. ο ταξιτζης ειναι χοντρος και φαλακρος αμα θες να ξερεισ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
και βεβαια την γαμαω οσο για τον κυριο αυτο εχουμε διαφορους λογαριασμους στο παρελθον . Η γυναικα μου ηταν στο επαγγελμα και αυτος ο πουστης το επαιζε αγαπητικος. τωρα ερχετε καπου καπου και μας βλεπει ..φιλος ειναιΝαι αλλα τύπε μου δεν τη γαμάς, ο ταρίφας της τον δίνει, αντι να διεκδικήσεις τη Mignion πας και κρύβεσαι στην κουζίνα.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
και τον παιζεις;Θα περιμενω να τελιωσεις. αλλα γιατι τι προβλημα ειχεις. θες πραγματικα να το δεις . Εχω δυο βιντεακια τετεια. με καυλωνει να την βλεπω να το ξυριζει και καθομαι και την κοιταζω
με σαγιοναρα και ψαραδικο παντελονι;Πρωτα πρωτα δεν ειναι κοιτοσ και δευτερον γιατι να μην την πηδηξει δεν ειναι σεξυ. ο ταξιτζης ειναι χοντρος και φαλακρος αμα θες να ξερεισ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σαν τον μπεο ειναι τυπε?Πρωτα πρωτα δεν ειναι κοιτοσ και δευτερον γιατι να μην την πηδηξει δεν ειναι σεξυ. ο ταξιτζης ειναι χοντρος και φαλακρος αμα θες να ξερεισ
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/incoming/article933257.ece/ALTERNATES/w620/mpeos-mesa-1503.jpg[/img[/URL]])
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 237K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις