ολοι τα ιδια λετε. οτι εισαστε καλα παιδια. Ετσι ελεγε και ο ταριφας και συνεχεια σπιτι ειναι.Στη γαμησε παλι ο ταριφας δικε μου? Το Πασχα που ειχατε παει Λουτσα? Δε σε καταλαβαινω παντως ρε τυπε, αφηνεις να στη γαμαει ο καθε χλιμιντζουρας αντι να την κανεις πασα σε μας που ειμαστε καλα παιδια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kαλοπερνας ομως πουστακι!Τρως,στον σφυριζει που και που, πινεις,στον σφυριζει που και που,σου πληρωνει τα κοινοχρηστα,στον σφυριζει που και που,σας παει βολτες ,στον σφυριζει που και που.Και παραπονιέσαι κιολας ;Αχαριστε ανθρωπε!!!!ολοι τα ιδια λετε. οτι εισαστε καλα παιδια. Ετσι ελεγε και ο ταριφας και συνεχεια σπιτι ειναι.
δεν μου τον σφυριζει εμενα. παντος τα κοινοχρηστα με τα γαμησια της γυναικας μου τα βγαζω και οχι μονονKαλοπερνας ομως πουστακι!Τρως,στον σφυριζει που και που, πινεις,στον σφυριζει που και που,σου πληρωνει τα κοινοχρηστα,στον σφυριζει που και που,σας παει βολτες ,στον σφυριζει που και που.Και παραπονιέσαι κιολας ;Αχαριστε ανθρωπε!!!!
Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/paraksena/exase_49_kila_kanontas_mono_seks_olh_mera.1852123.html[/url]
Έχασε 49 κιλά κάνοντας μόνο σεξ όλη μέρα
Kαλοπερνας ομως πουστακι!Τρως,στον σφυριζει που και που, πινεις,στον σφυριζει που και που,σου πληρωνει τα κοινοχρηστα,στον σφυριζει που και που,σας παει βολτες ,στον σφυριζει που και που.Και παραπονιέσαι κιολας ;Αχαριστε ανθρωπε!!!!
δες τε τα βιντεο
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τον καλέσαμε Σαββατο σπιτι και πηδηξε και την χοντρη και μενα. Εγινα ρεζιλι στην γυναικα μου. Δυστυχως ειχαμε πιει πολλες μπυρες και δεν ξεραμε τι καναμε. Η δικια μου ηταν τυφλα στο μεθυση. το ιδιο και εγω.
βρεθηκε ανθρωπος τοσο ανωμαλος που πηδηξε τη χοντρη
για σενα μου φαινεται πιο φυσιολογικο
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/paraksena/exase_49_kila_kanontas_mono_seks_olh_mera.1852123.html[/url]
το θέμα είναι ποιος την γαμαγε
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.246
- Πόντοι
- 9.931
Ένα από τα πιο ιστορικα θέματα του Μπου, θα επρεπε να είναι καρφιτσωμένο πάνω-πάνω
mafiozaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
μη κανεις παρέα με ταρίφες
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.526
- Πόντοι
- 27.261
εδω ειμαστε για συνεχεια μετα το sosΤον καλέσαμε Σαββατο σπιτι και πηδηξε και την χοντρη και μενα. Εγινα ρεζιλι στην γυναικα μου.
Διαγραμμένο μέλος 210001
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 301
- Πόντοι
- 21
Είσαι ιδανικός τυμβωρυχος δεν μπορώ να πω?εδω ειμαστε για συνεχεια μετα το sos
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.526
- Πόντοι
- 27.261
η καρχια η καραντινα και το χαζοκουλι φταιει για ολα, αλλα το μπου-χιστορι δεν υπαρχει απλα.Είσαι ιδανικός τυμβωρυχος δεν μπορώ να πω?
μιλαμε για τεραστιες προσωπικοτητες και κριμα που δεν ημουν μελος απο παλια να τα ζω live.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 234K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις