Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατί ρε μαλάκα τον σιγοντάρεις και συ;;;; Αν έχεις πρόβλημα στο να ξεράσεις πάρε ωμά αυγά και φάε.....θα ξεράσεις μόνος σου τουλάχιστον.....δε φταίμε και οι υπόλοιποι να ξεράσουμε με το ζέπελιν..... :headbang: :headbang: :headbang:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Γιατί ρε μαλάκα τον σιγοντάρεις και συ;;;; Αν έχεις πρόβλημα στο να ξεράσεις πάρε ωμά αυγά και φάε.....θα ξεράσεις μόνος σου τουλάχιστον.....δε φταίμε και οι υπόλοιποι να ξεράσουμε με το ζέπελιν..... :headbang: :headbang: :headbang:
συν απειρο  :rockon:

Σε αυτο το γαμωσαιτ δεν ξερεις απο που θα σουρθει, Ο ενας βαζει φωτο με μπουκαλια στον κωλο, ο αλλος ποσταρει κομμενα κεφαλια, ο παραλλος να χεζει γκομενες και ο ΒΒW βαζει την φαλαινα. Δεν μπορω αλλο :headbang: :headbang: :headbang: Σε λιγο δεν θα τολμω να ανοιξω σελιδα :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
συν απειρο  :rockon:

Σε αυτο το γαμωσαιτ δεν ξερεις απο που θα σουρθει, Ο ενας βαζει φωτο με μπουκαλια στον κωλο, ο αλλος ποσταρει κομμενα κεφαλια, ο παραλλος να χεζει γκομενες και ο ΒΒW βαζει την φαλαινα. Δεν μπορω αλλο :headbang: :headbang: :headbang: Σε λιγο δεν θα τολμω να ανοιξω σελιδα :headbang: :headbang: :headbang:

Υπάρχει λύση.....μόλις πας να ανοίξεις μια σέλιδα ή ένα λινκ που σου φαίνεται "κάπως"....καλύπτεις τα μάτια σου με το ένα σου χέρι....και το κατεβάζεις σιγά-σιγά για ν μη σου'ρθει απότομα η εικόνα!!!!!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Υπάρχει λύση.....μόλις πας να ανοίξεις μια σέλιδα ή ένα λινκ που σου φαίνεται "κάπως"....καλύπτεις τα μάτια σου με το ένα σου χέρι....και το κατεβάζεις σιγά-σιγά για ν μη σου'ρθει απότομα η εικόνα!!!!!
Το εχω δοκιμασει αλλα δεν πιανει...Εχω τοσο αρρωστημενη φαντασια που και λιγο να δω, φανταζομαι ολα τα υπολοιπα στην χειροτερη εκδοχη :headbang: :headbang: :headbang:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Αβράμη εγω σταμάτησα να μπαίνω στο thread του bbwlover γιατί μου δημιούργησε εισοφαγική παλινδρόμηση.
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Γιατι, τι εχει η Αννούλα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προτεινω τη συγκεντρωση υπογραφων, με τη μορφη παραθεσεων, ωστε αυτες να λειτουργησουν ως μοχλος πιεσης για τη δημοσιευση νεων περιπετειων των μικρων ηρωων της καθημερινοτητας μας.
δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν θελει ιστοριες απτον παμμεγιστο bbwlover :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος