duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
ο ταξιτζης ξενυχταει Συνταγμα αποψε ρε![]()
με την αννουλα μεσα στο ταξι για συντροφια?
ο ταξιτζης ξενυχταει Συνταγμα αποψε ρε![]()
υπογραφες ειναι....αυτα τωρα ειναι υπερ ή κατα![]()
υπογραφες ειναι....![]()
συν απειροΓιατί ρε μαλάκα τον σιγοντάρεις και συ;;;; Αν έχεις πρόβλημα στο να ξεράσεις πάρε ωμά αυγά και φάε.....θα ξεράσεις μόνος σου τουλάχιστον.....δε φταίμε και οι υπόλοιποι να ξεράσουμε με το ζέπελιν.....![]()
![]()
![]()
συν απειρο
Σε αυτο το γαμωσαιτ δεν ξερεις απο που θα σουρθει, Ο ενας βαζει φωτο με μπουκαλια στον κωλο, ο αλλος ποσταρει κομμενα κεφαλια, ο παραλλος να χεζει γκομενες και ο ΒΒW βαζει την φαλαινα. Δεν μπορω αλλο![]()
![]()
Σε λιγο δεν θα τολμω να ανοιξω σελιδα
![]()
![]()
![]()
Το εχω δοκιμασει αλλα δεν πιανει...Εχω τοσο αρρωστημενη φαντασια που και λιγο να δω, φανταζομαι ολα τα υπολοιπα στην χειροτερη εκδοχηΥπάρχει λύση.....μόλις πας να ανοίξεις μια σέλιδα ή ένα λινκ που σου φαίνεται "κάπως"....καλύπτεις τα μάτια σου με το ένα σου χέρι....και το κατεβάζεις σιγά-σιγά για ν μη σου'ρθει απότομα η εικόνα!!!!!
Για να γελάσετε λίγο χωρίς φάλαινες μπείτε εδώ
[URL unfurl="true"]http://encyclopediadramatica.ch/kittens[/url]
Γιατί ρε μαλάκα τον σιγοντάρεις και συ;;;; Αν έχεις πρόβλημα στο να ξεράσεις πάρε ωμά αυγά και φάε.....θα ξεράσεις μόνος σου τουλάχιστον.....δε φταίμε και οι υπόλοιποι να ξεράσουμε με το ζέπελιν.....![]()
![]()
![]()
Γιατι, τι εχει η Αννούλα?Γιατί ρε μαλάκα τον σιγοντάρεις και συ;;;; Αν έχεις πρόβλημα στο να ξεράσεις πάρε ωμά αυγά και φάε.....θα ξεράσεις μόνος σου τουλάχιστον.....δε φταίμε και οι υπόλοιποι να ξεράσουμε με το ζέπελιν.....![]()
![]()
![]()
Γιατι, τι εχει η Αννούλα?
δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν θελει ιστοριες απτον παμμεγιστο bbwloverΠροτεινω τη συγκεντρωση υπογραφων, με τη μορφη παραθεσεων, ωστε αυτες να λειτουργησουν ως μοχλος πιεσης για τη δημοσιευση νεων περιπετειων των μικρων ηρωων της καθημερινοτητας μας.
καλα ας σου ελεγε για κανα σηκωματακι και θα ελεγες αλλα μετα τυπεΕίναι ένα ζέπελιν με μουνί και κώλο.....με άλλα λόγια,μια αηδία:S
ΟΡΙΣΤΕ ΣΩΜΑΤΑΡΑ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ
ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
τυπε διαβασε εδωΟΡΙΣΤΕ ΣΩΜΑΤΑΡΑ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ
ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
τυπε διαβασε εδω
ισως σε ενδιαφερει![]()
τυπε θα βαλουν εικονα 16:9τυπε μου ελπιζω να το προτεινεις για τον ιδιο τον τιτανοτεραστιο, διοτι η χοντρη δε νομιζω να χωραει ολοκληρη στην οθονη :S
καλα ας σου ελεγε για κανα σηκωματακι και θα ελεγες αλλα μετα τυπε![]()