Νέα

O άντρας πάει με αυτήν που μπορεί και η γυναίκα με αυτόν που θέλει

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Αν δεν κάνεις φράγκα διαβολικό πλάσμα, όχι έχεις, κάνεις
στην Ελλάδα πλέον με τέτοιους μισθούς ΔΕΝ κάνεις λεφτά! Αν δουλεύεις 12ωρα κάθε μέρα ίσσως ΝΑ κανεις λεφτά τα οποία όμως είναι πλέον "πικρά"!
αν δεν εννοείς κινο, καζίνο κομπίνα, καλά 12ωρα και καλό σταυρό στο χέρι και άμα κάνεις λεφτά φέρε και απο δω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
πως την πάτησες εσύ έτσι που γεννήθηκες βετεράνος? :confused:
κι αφού κι εσύ την πάτησες και το έπαιζες κλαρινογαμπρός γιατί κοροιδεύεις άλλους και κατακρίνεις?
κι αφού είσαι κραβ μάγκα γαμάουα που δεν κολώνεις πουθενά και έχεις φίλους όλους τους μπάμπηδες τους σουγιάδες τι σε ένοιαζε ο μπαμπάς της κορασίδος?

πολλές απορίες :think:
Προμοτορα εγω εχω παιξει ξυλο αλλα ποτε δεν το επιδιωκω,δεν μ αρεσει να πλακωνομαι εκτος και αν οι συνθηκες το επιτρεψουν.
Οι ανθρωποι μου φερθηκαν καλα γιατι να φερθω ετσι ρε χαζουλη?
Εγω ποτε δεν κανω μπινια ουτε επιτιθομαι,αφηνω τον αλλον να με φορτωσει και μετα δερνω

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.009
Πόντοι
1.446
Οσο περισοτερα διαθετεις ... τοσο περισοτερες επιλογες θα εχεις ... και σε επαγγελματιες και σε αματουρια

Οσο υπαρχουν τα λευτα θα υπαρχουν και οι κωλοι...!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Συμφωνω! Εκτος αν η γκομενα ειναι σαν ελεφαντας ξερω γω.
Τύπε δεν είναι μόνο η εμφάνιση εγώ προσωπικά πάω με κοπέλες ντροπαλές και υποτακτικης ψυχολογίας είτε εντός είτε εκτός μπουρδελον με τέτοιο στυλ πάω για να έχω το πάνω χέρι πάντα !!!! Είναι δύσκολο τέτοιο στυλ να βρεις και σπάνιο πολύ τώρα αν θες και εμφάνιση γαμησετα συνδυασμός δύσκολος ...Δοξα τον θεω έχω πολλές στο καρνέ μου !!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Τύπε δεν είναι μόνο η εμφάνιση εγώ προσωπικά πάω με κοπέλες ντροπαλές και υποτακτικης ψυχολογίας είτε εντός είτε εκτός μπουρδελον με τέτοιο στυλ πάω για να έχω το πάνω χέρι πάντα !!!! Είναι δύσκολο τέτοιο στυλ να βρεις και σπάνιο πολύ τώρα αν θες και εμφάνιση γαμησετα συνδυασμός δύσκολος ...Δοξα τον θεω έχω πολλές στο καρνέ μου !!

Και μενα οι ντροπαλες και υποτακτικες μου αρεσουν, αλλα δεν νομιζεις οτι πλεον ειναι ελαχιστες; Ψυλλοι στ'αχυρα.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.514
Πόντοι
4.006
Και μενα οι ντροπαλες και υποτακτικες μου αρεσουν, αλλα δεν νομιζεις οτι πλεον ειναι ελαχιστες; Ψυλλοι στ'αχυρα.
Οκ ελάχιστες αλλά υπάρχουν και ξέρω 3-4 έτσι τέτοιο στυλ !! Φαντάσου έχω φτάσει σε σημείο κάποιες φορές προ κορονοϊού Να γαμαω τόσο άνετα Να κάνω ότι θέλω σε σημείο να έχω βαρεθεί ...αλλά όταν το μυαλό σου σκέπτεται ότι είσαι όντως σε μπουρδελο απλά το απολαμβάνεις ..!!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Εχω ακούσει αρκετούς να ενστερνίζονται την συγκεκριμένη άποψη.Για να προλάβω μερικούς που θα πουν ότι ο άντρας μπορεί με όποια θέλει ελέω μπουρδέλων κλπ,εδώ μιλάω για σχέσεις,ons κλπ.
Προσωπικά αυτή την άποψη που ενστερνίζονται αρκετοί την βρίσκω απόλυτη.Ισχύει εν μέρει άλλα όχι πάντα.
Let the conversation begin.

Ετσι ακριβως ειναι.
Μια ωραια αναλυση, που λεει ακριβως αυτα, ειναι εδω

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Το μονο που εχω ακουσει ειναι η φραση : τον κουκουλωσες ;; Δεν λενε αν την κουκουλωσες..
Αρα με αλλα λογια.. αν τον επιασε κοροιδο και την παντρευτηκε, και την πηρε επ' ωμου δια βιου..
Τα συμπερασματα δικα σας..

Συνημμένα

• unnamed (1).png
    unnamed (1).png
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 71

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Το μονο που εχω ακουσει ειναι η φραση : τον κουκουλωσες ;; Δεν λενε αν την κουκουλωσες..
Αρα με αλλα λογια.. αν τον επιασε κοροιδο και την παντρευτηκε, και την πηρε επ' ωμου δια βιου..
Τα συμπερασματα δικα σας..
Οπως και
-δεν ξερω κανενα ανδρα που θα παρεξηγιοταν αν μια γυναικα του λεγε "σε θελω μονο για γαμησι"
Ισα ισα ειναι το ονειρο μας θα λεγα

Οι πιο πολλες γυναικες ξενερωνουν αν τους πεις ετσι.
-ανδρικα μπουρδελα δεν υπαρχουν.
Γυναικες να πληρωσουν για σεξ;
Σπανια,κατι γριες

Και ενα μεζεδακι

Σταματαω με τη μηχανη στα κασσανδρας και διπλα μου περασε ενα ζευγαρι πεζων

Ειπε ο ανδρας σε μενα:Εχει καμμια καλη μεσα φιλε;
Και η κοπελα του ειπε"ελεος δειξε λιγο σεβασμο,αν ανοιξω εγω τετοιο στουντιο ξερεις ποσοι θα ερθουν?"

Πραγματι οι γυναικες εχουν την ανεση να βρισκουν γαμιαδες για πλακα...
Η δε πουτανια γι αυτες ειναι επιδειξη υπεροχης και ισχυος...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Στην ελλαδα που ισχυει ο νομος της προσφορας και της ζητησης..
και τωρα με τους λαθρομεταναστες μεχρι και η γαιδουρα που διαθετει νιμου, θα το παιζει ντιβα

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
326
Πόντοι
21
Οπως και
-δεν ξερω κανενα ανδρα που θα παρεξηγιοταν αν μια γυναικα του λεγε "σε θελω μονο για γαμησι"
Ισα ισα ειναι το ονειρο μας θα λεγα

Οι πιο πολλες γυναικες ξενερωνουν αν τους πεις ετσι.
-ανδρικα μπουρδελα δεν υπαρχουν.
Γυναικες να πληρωσουν για σεξ;
Σπανια,κατι γριες

Και ενα μεζεδακι

Σταματαω με τη μηχανη στα κασσανδρας και διπλα μου περασε ενα ζευγαρι πεζων

Ειπε ο ανδρας σε μενα:Εχει καμμια καλη μεσα φιλε;
Και η κοπελα του ειπε"ελεος δειξε λιγο σεβασμο,αν ανοιξω εγω τετοιο στουντιο ξερεις ποσοι θα ερθουν?"

Η δε πουτανια γι αυτες ειναι επιδειξη υπεροχης και ισχυος...
Μην είσαι τόσο απόλυτος--υπάρχει μια μικρή μερίδα φλούφληδων "αγαπούληδων" κλαμένων που κάνουν χειρότερα και από γυναικούλες αν τους πεις "όχι πολλά νταραβέρια, μόνο σεξ κάθε τόσο" . Είναι οι λεγόμενοι σπασίκλες "beta males" προς προσκολούνται σαν τις βδέλλες σε μια γκόμενα για καιρό ακόμα και αν έχει βρεθεί μαζί τους και κάνει σεξ έστω μια φορά. 'Εχω μπει αρκετές φορές στον πειρασμό σαν γυναίκα να ξεστομίσω κάτι τέτοιο γιατί ο τύπος ήταν τελειώς μαλθακός και αδιάφορος σαν προσωπικότητα αλλά δεν το κάνα για να μην δώσω δικαιώματα για να με ενοχλεί. Δεν είναι συνηθισμένο μια γυναίκα να σε κατάταξει σε αυτήν την κατηγορία αλλά όταν έχεις μπλέξει με δεσμευμένη ή single και είσαι ανίκανος να κάνεις κάτι άλλο, μόνο αυτό θα θέλει από σένα--ειδικά δε αν είναι ήδη σε σχέση ή παντρεμένη.

Τα τελευταία χρόνια τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πολλές γυναίκες ξέρουν τι θέλουν πλέον και το παίρνουν από εδώ και τώρα, ειδικά οι έμπειρες των 30+. Δεν ζούμε πλέον στη εποχή ώπου όλες οι γυναίκες αποζητούν τον έρωτα την δεσμεύση και το γάμο γιατί έχουνε φάει τα μούτρα τους και πλέον δεν μπορούν να ξανακάνουν το ίδιο λάθος.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Οι άσχημοι άντρες, σαν αυτούς που έχουν αυτή την άποψη, πάνε με όποια μπορούν.
Το ίδιο και οι άσχημες γυναίκες.
Οι ωραίοι άντρες πάνε με όποια θέλουν.
Το ίδιο και οι ωραίες γυναίκες.
Δεν ισχυει αυτο που λες . (για τους αντρες βεβαια λεω). Η γκοεμνα παει με οποιον θελει γιατι ολοι θελουν να γαμισουν . Σκεψου το ετσι αμα στηθει στην μεση του δρομου και τα κατεβασει θα γινει το ελα να δεις (ανοιξαμε και σας περιμενουμε).
αμα το κανει ο αντρας ουτε θυλικα γατα δεν θα παει. ισως καμια πουστρα . Αλλα γκομενα ουτε με χειρβομβιδα.

Οι ωραιοι ειναι ποιο δυσκολο να πηδηξουν γιατι οι γκομενες τους φοβουνται .
Οι ασχημοι πηδανε περισσοτερο .
Για τις γυναικες δεν παιζει ρολο. ολες τα πινουν ολα αμα σε γουσταρουν και οποτε θελουν.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
στην Ελλάδα πλέον με τέτοιους μισθούς ΔΕΝ κάνεις λεφτά! Αν δουλεύεις 12ωρα κάθε μέρα ίσσως ΝΑ κανεις λεφτά τα οποία όμως είναι πλέον "πικρά"!
αν δεν εννοείς κινο, καζίνο κομπίνα, καλά 12ωρα και καλό σταυρό στο χέρι και άμα κάνεις λεφτά φέρε και απο δω

Δυσκολα βγαινει χρημα στην Ελλαδα πλεον.
Αυτο δεν παιζει ρολο και στην ερωτικη ζωη;

Ποσες ειναι διατεθειμενες, να ζουν σε σχεση με ενα Βασιλακη Καίλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom