Νέα

O άντρας πάει με αυτήν που μπορεί και η γυναίκα με αυτόν που θέλει

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εσύ πάλι ούτε θες ούτε μπορείς...

ξέχασες ένα λ και ένα σ
μεταλλάσσεστε

σταματάω να σε πειράζω...:grin:
το παράχεσα σήμερα
Δεν με πειραζεις προμοτορα μου κωλοτριβεσαι να σε πηδαω.
Το εχω ξαναπει γραφω βιαστικα και οθτε θα βαλω αυτοματη διορθωση ετσι θα γραφω να γελαω με σενα που θες να το παιξεις διανοούμενος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δηλαδή ακυρώνεις ραντεβού με το μωρό που το έψηνες για να βγείτε και αντ αυτού εκσκαγες 20 + μεταφορικά για να γαμησεις 10 λεπτά σε δέλο. Αδερφέ, τα πιστεύεις αυτά που λες; Ή να το πω αλλιώς γιατί μάλλον τα πιστεύεις: νομίζεις ειλικρινά ότι αυτές τις μπαρούφες θα τις πιστέψει ποτέ νοήμων άνθρωπος;
Εφόσον τα ειχα με την αλλη ναι ακυρωνα ραντεβου να παω σε μπουρδελο γιατι σου φαινεται περιεργο?
Μιλαω απολυτως σοβαρα.
Ενω εκανα σχεσεις ολες με χωριζαν επειδη εβλεπαν οτι τις βαριεμαι και γενικα ημουν αλλου.
Ειχα σχεση με γκομενα και εκανα να τη πηδησω ενα χρονο ενω ανα 3μερα ημουν στα μπουρδελα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.617
Πόντοι
4.546
Εφόσον τα ειχα με την αλλη ναι ακυρωνα ραντεβου να παω σε μπουρδελο γιατι σου φαινεται περιεργο?
Μιλαω απολυτως σοβαρα.
Ενω εκανα σχεσεις ολες με χωριζαν επειδη εβλεπαν οτι τις βαριεμαι και γενικα ημουν αλλου.
Ειχα σχεση με γκομενα και εκανα να τη πηδησω ενα χρονο ενω ανα 3μερα ημουν στα μπουρδελα.
Είσαι εξαρτημένος από τους οίκους....

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είσαι εξαρτημένος από τους οίκους....
Ναι πες το και ετσι...
Τσαρκα οικους και ενασχοληση με τον αγοραιο και εφοσον το καταλαβα επαψα να ασχολουμε με τις εξω γκομενες γιατι παλι σε φαυλο κυκλο θα επεφτα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

jean-Claud

ο αγγλετερος ειναι ατυχος

δεν μπορει να δωσει κινητο σε πιτσιρικα διοτι τον περιμενει παντοφλα απο την μεγερα αγγλιδα συζυγο

:D:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.672
Πόντοι
1.706
Μιλαω απολυτως σοβαρα.

Ή κάτι άλλο θέλεις να πεις και δεν το καταλαβαίνω ή το ψέμα σου έχει γίνει δεύτερη φύση.
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση σχέσης με γκόμενα που δεν την πηδάς για έναν χρόνο.
Να ήσουν παντρεμένος μια 20ετία να το καταλάβω.
Γκόμενα όμως γιατι να κρατήσεις έναν χρόνο αν δεν πηδάς;
Για να της κρατάς το χέρι κάτω από το σεληνόφως;

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Επειδή ακριβώς δεν πάμε με αυτές που θέλουμε υπάρχουν κι οι πουτάνες!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Εγώ συμφωνώ περισσότερο με ζαν.

Το να μπεις στη διαδικασια κοινωνικοποιησης με γυναικες,να βγεις ραντεβου να επικοινωνησεις κτλ ειναι ακρως κουραστικο.

Φαντασου οτι ενα μεσο επιτυχημενο ραντεβου κραταει 2 ωρες.Φαντασου ποσο φαια ουσια πρεπει να καψεις για να εισαι για 2 ωρες
-ετυμολογος
-με χιουμορ
-με το αγχος μην παρανοιωσεις ανετα και μπεις αθελα σου στο friend zone
-με τους μαλακισμενους γριφους που θετουν οι γκομενες οταν φτασει η ωρα των εξομολογησεων πχ
"Μου αρεσεις για να βγω μαζι σου,αλλα δως μου χρονο" η "εχω χωρισει προσφατα"κι αλλες τετοιες πιπες.
Ξοδευεις δηλαδη πολυ κοπο και στο τελος ερχεται ενα γαμησι που ειναι
τις πιο πολλες φορες μετριουτσικο γιατι η κοπελα δε θα
-κανει τρομερο τσιμπουκι απο την αρχη.Θελει μερικες καμμενες συναντησεις να λυθει.
-φορα πουτανιαρικα εσωρουχα οπως θες εσυ
-το σεξ θα ειναι γεματο συναισθηματικες μαλακιουλες.Εξαρταται απο την τυπισσα αυτο βεβαια.
-το χειροτερο:μετα το χυσιμο το καλυτερο πραγμα ειναι να πας μονος μια ωραια βολτα με τη μηχανη να σε φυσα ο ανεμος...
Οχι να παιρνεις αγκαλια η να συζητας με τη γκομενα.
Η γκομενα ομως αν την κανεις σα λουης μετα το αδειασμα των ορχεων παρεξηγιεται και στο χρεωνει.
Δημιουργει εντασεις
Υπο αυτο το πρισμα καλυτερα ενας πουτσος στο μεταξι η τη φυλης και μετα καφεδαρα ανετος κι ωραιος η να τρως διπλα πιτογυρα να γουσταρεις.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Δηλαδή ακυρώνεις ραντεβού με το μωρό που το έψηνες για να βγείτε και αντ αυτού εκσκαγες 20 + μεταφορικά για να γαμησεις 10 λεπτά σε δέλο. Αδερφέ, τα πιστεύεις αυτά που λες; Ή να το πω αλλιώς γιατί μάλλον τα πιστεύεις: νομίζεις ειλικρινά ότι αυτές τις μπαρούφες θα τις πιστέψει ποτέ νοήμων άνθρωπος;
ναι συμβαινουν αυτα, ειχα γνωστο που περιμενε την γκομενα μονο ως 10 λεπτα. καποτε πηγαμε μαζι και περιμενε ακριβως τοσα, στο πρωτο ραντεβου με αυτην και μετα μου ειπε να παμε σε μια καφετερια στον απεναντι δρομο και καθοταν μαζι μου βλεποντας την να περιμενει και αυτη. εννοειτε δεν πηγε να της μιλησει τι εγινε μετα στο τηλεφωνο δεν ξερω

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Εγώ να πώ ότι το καλύτερο κρεβάτι που έκανα ποτέ, ήταν με ξένη του επαγγέλματος (ερασιτέχνης). Και ήταν καλός χαρακτήρας, καμμία σχέση με τις "κανονικές" κοπέλες που παριστάνουν της γκόμενες. Εκτός αυτού, κάπου 7 στις 10 φοιτήτριες την κρυφοκάνουν τη δουλειά, οπότε και με το σπαθί του να πάει κάποιος, πάλι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Εγώ πιστεύω κι επειδή το έθιξαν κάποιοι άλλοι για ακάποτο, με αρνητική μάλιστα χροιά, πως πιο ασφαλής είσαι να το κάνεις με δηλωμένη πουτάνα, παρά με γκόμενα που part-time κάνει και την κρυφοπουτάνα (η Full-Time επαγγελματίας πολύ πιο σπάνια δέχεται να σου κάτσει χωρίς, ξέρεις πως δεν την έχουν πάρει και πολλοί έτσι, γιατί ούτε εκείνοι θα το ήθελαν βασικά). Σεβαστές όλες οι απόψεις, αρκεί να μην είμεθα απόλυτοι. Εγώ πάντως ψηφίζω Πουτάνα >>> γκόμενα. Κι όχι μονάχα εξαιτίας του μπορώ, αλλά και το θέλω. Ας ξηλώνονται άλλοι ψυχικά τε και υλικά, να βρίσκει κανείς τη γκόμενα που ανήκει αλλού ξαπλωμένη, έτοιμη. "Παντρέψου να γαμήσουμε", όπως έλεγαν κι οι βετεράνοι!

Τελευταία τροποποίηση:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ναι ρε μάγκα μου αλλά σαν το φυσικό, αληθινό, μη πληρωτέο σεξ δεν έχει. Εκεί η γκομενα είναι δίκη σου, την γαμησες με το σπαθί σου, δεν υπάρχουν ούτε μη ούτε έξτρα, ούτε άλλος πελάτης. Συγκρίνεται η βίζιτα στον 8ο όροφο χοτελ με τη φοιτήτρια που απελευθερώνεται σεξουαλικα;

Ναι η Ρωσίδα βίζιτα θα είναι φρέσκια και μάλλον έχει κάνει κλύσμα στο κωλαρακι της και αν φας, θα φας ωραία. Απεναντίας η φοιτήτρια θα σε κεράσει μερεντα σίγουρα και το μουνι της θα έχει τρίχες. Λεπτομερειες. Η διαφορά είναι εγκεφαλικά. Όσες βίζιτες και να πάρεις, τις πρώην σου θυμάσαι. Βίζιτες χλωμό κα αν θυμάσαι μια είναι γιατί δέσατε στο σεξ και έμοιαζε «σαν να είσαι με την κοπέλα σου».

Μη πουλάτε παπά ρε μαγκες. Δεν είναι κακό να γαμαμε επι πληρωμή. Απλά μη συγκρίνετε την βούρτσα με την πούτσα. Είστε γαμάτα παιδιά ακόμα και αν γαμάτε μόνο βίζιτες. Μη πάτε να μας ταΐσετε όμως ότι είναι ίσα κ όμοια. Σιγά μη συγκρίνω την Ουκρανέζα, 22 χρόνων με παιδί που το έχει πίσω στο Οντέσσα και μου κάθεται μια ώρα με λιπαντικό και «ανελέητο σφυροκόπημα» (δλδ μια στάση, στα τέσσερα, να μη βλεπόμαστε και 30 λεπτά σοσιαλ), με την μετριότατη πιτσιρικά που γνώρισα έξω και την γαμησα 7 φορές σ’ ένα βράδυ στις τουαλέτες, στην ύπαιθρο, στο αμάξι, στο δωμάτιο, τη δαχτυλιασα στο ασανσέρ, και ήμουν 100% άνετος.

Θα μας τρελανετε; Τέτοιο δέσιμο δεν αποκτάς με βίζιτα, και 30 φορές να πας μαζί της. Χαλάει όλο το σκηνικό όταν αφήνεις τα φράγκα. Η βίζιτα είναι σέρβις, ΔΕΝ είναι γκομενα.

Έλεος πια με τους φαντασιόπληκτους.
και επιπλεον οι φοιτητριες πλεον το εχουν με λειζερ στη πενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλα προφανως αν μπορουσαμε να γαμαμε φοιτητριες καθε μερα ακοπα θα το καναμε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ή κάτι άλλο θέλεις να πεις και δεν το καταλαβαίνω ή το ψέμα σου έχει γίνει δεύτερη φύση.
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση σχέσης με γκόμενα που δεν την πηδάς για έναν χρόνο.
Να ήσουν παντρεμένος μια 20ετία να το καταλάβω.
Γκόμενα όμως γιατι να κρατήσεις έναν χρόνο αν δεν πηδάς;
Για να της κρατάς το χέρι κάτω από το σεληνόφως;
Δεν εβρισκα τροπο να την τζασω ρε αμαθε,οποτε περιμενα αγανακτηση απο αυτην.
Ουτε το χερι ναι μεν καλο κοριτσι αλλα δεν μπορουσα να θυσιαστω γι αυτην βασικα να θυσιασω τα μπουρδελα και τον αγοραιο ερωτα για οποιαδηποτε εξωτερικη γκομενα.
Εγω ειμαι βετερανος μπουρδελιαρης με τις καταδρομικες μου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γιατί τις βαριόσουν; Το σεξ τουλάχιστον ήταν σίγουρα πιο φυσικό, ακαποτο και σε μεγαλύτερη ποσότητα από τα δέλα. Εφόσον αυτό παίζει σοβαρό ρόλο στην κριτική σου, γιατί να κάνεις αυτή την ριζική αλλαγή; Πάλι δε βγάζει νόημα. Δίνεις την εικόνα νάρκισσου που φαντάζεται πράγματα φίλος. Και να την βαριέσαι την άλλη, και να πηγαίνεις που και που σε ένα δέλο, δεν σημαίνει ότι κλείνεις πόρτα τελείως στις γυναίκες, στο καμάκι, στο σεξ. Αυτά είναι δικαιολογίες. Δηλαδή γυρνάς και λες ότι τρέχεις σε δέλα και ταυτόχρονα είναι εκεί έξω καμία εκατοστή μουνια που σε κυνηγάνε αλλά εσυ τις βαριέσαι τόσο πολύ που απαξιείς 12 χρόνια τώρα αλλά ταυτόχρονα πας να δώσεις στον άλλο συμβουλές για σχέση.

Μαλακες, δε θα με ρίξετε στα βαριά. Είμαι ακόμα νέος. Δηλαδή πιστεύετε ειλικρινά ότι αυτές οι μπαρούφες έχουν νόημα;
Φιλε μετα απο σκεψη πηρα την αποφαση,δεν το παιζω γκομενιαρης ουτε γαμιας αλλα τις σχεσεις τις ειχα με διαφορετικες γυναικες.
Ομως καθε φορα που τα εφτιαχνα με μια τα μπουρδελα δεν τα εκοβα ηταν σαν να πηγαινα στο χομπι μου.
Οταν τα ειχα μπλεξει με μια 19χρονη στο πρωτο ραντεβου μετα καπακι πηγα σε μπουρδελο.
Εδω και 2 χρονια εκλεισα την πορτα γιατι δεν με οδηγει πουθενα,τα μπουρδελα δεν μπορω να τα κοψω και τον αγοραιο ερωτα αλλα τις εξω γκομενες μπορω.
Τωρα αν βρω ευκαιρία μια στα τσακ μπαμ πηδημα δεν λεω οχι αλλα μεχρι εκει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κακό πράγμα η έπαρση φίλος. Το συνδέουν με το παθολογικό ψέμα, μη με ρωτήσεις γιατί. Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.
Φιλε κανενα ψεμα εκτος και αν δεν μπορεις να φανταστεις τη διαφορετικοτητα των αλλων.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.672
Πόντοι
1.706
Δεν εβρισκα τροπο να την τζασω ρε αμαθε,οποτε περιμενα αγανακτηση απο αυτην.
Ουτε το χερι ναι μεν καλο κοριτσι αλλα δεν μπορουσα να θυσιαστω γι αυτην βασικα να θυσιασω τα μπουρδελα και τον αγοραιο ερωτα για οποιαδηποτε εξωτερικη γκομενα.
Εγω ειμαι βετερανος μπουρδελιαρης με τις καταδρομικες μου.

Ρε, μην μας τρελαίνεις λέμε!
Τώρα υποστηρίζεις οτι το πρόβλημα ήταν ο χωρισμός;
Ένα απλό "Γλυκιά μου δεν τσουλάει, θέλω κάτι άλλο στη ζωή μου" και κόβεις ρόδα μυρωδάτα, δεν έπαιζε;

ΥΓ. Καλό το "βετεράνος μπουρδελιάρης" αλλά ακόμη καλύτερο αυτό που είπες οτι "γεννήθηκες βετεράνος μπουρδελιάρης".

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τα 12 γίνανε 2;

Εγώ σε δέχομαι όπως είσαι. Δεν θα σε κρίνω. Απλά μη λες ψεμματα γιατί τον πληγώνεις τον άλλον, τον περνάς για μπουφο. Αυτό που κρύβεις βγαλτο.
Αν διαβαζες καλυτερα επι 12 χρονια τα εφτιαχνα με εξωτερικες ενω πηγαινα και σε μπουρδελα,εδω και 2 χρονια δεν ασχολουμε με τις εξω γκομενες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε, μην μας τρελαίνεις λέμε!
Τώρα υποστηρίζεις οτι το πρόβλημα ήταν ο χωρισμός;
Ένα απλό "Γλυκιά μου δεν τσουλάει, θέλω κάτι άλλο στη ζωή μου" και κόβεις ρόδα μυρωδάτα, δεν έπαιζε;

ΥΓ. Καλό το "βετεράνος μπουρδελιάρης" αλλά ακόμη καλύτερο αυτό που είπες οτι "γεννήθηκες βετεράνος μπουρδελιάρης".
Δεν γινοταν ρε αμαθε με ειχε χωσει στην οικογενεια και για να την πηδησω στην αρχη το επαιζα κλαρινογαμπρος δεν μπορουσα να το πιστολιασω αμεσα αλλα εμμεσα με τροπο διπλωματικο.
Δεν μου ηρθε να μου λαβει το λογο πατερας αδερφια κλπ αλλα η αποφαση ηταν δικια της,βεβαια αν επεμενε να ηταν μαζι μου ολο και κατι αλλο θα εβρισκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom