Ναι ρε μάγκα μου αλλά σαν το φυσικό, αληθινό, μη πληρωτέο σεξ δεν έχει. Εκεί η γκομενα είναι δίκη σου, την γαμησες με το σπαθί σου, δεν υπάρχουν ούτε μη ούτε έξτρα, ούτε άλλος πελάτης. Συγκρίνεται η βίζιτα στον 8ο όροφο χοτελ με τη φοιτήτρια που απελευθερώνεται σεξουαλικα;
Ναι η Ρωσίδα βίζιτα θα είναι φρέσκια και μάλλον έχει κάνει κλύσμα στο κωλαρακι της και αν φας, θα φας ωραία. Απεναντίας η φοιτήτρια θα σε κεράσει μερεντα σίγουρα και το μουνι της θα έχει τρίχες. Λεπτομερειες. Η διαφορά είναι εγκεφαλικά. Όσες βίζιτες και να πάρεις, τις πρώην σου θυμάσαι. Βίζιτες χλωμό κα αν θυμάσαι μια είναι γιατί δέσατε στο σεξ και έμοιαζε «σαν να είσαι με την κοπέλα σου».
Μη πουλάτε παπά ρε μαγκες. Δεν είναι κακό να γαμαμε επι πληρωμή. Απλά μη συγκρίνετε την βούρτσα με την πούτσα. Είστε γαμάτα παιδιά ακόμα και αν γαμάτε μόνο βίζιτες. Μη πάτε να μας ταΐσετε όμως ότι είναι ίσα κ όμοια. Σιγά μη συγκρίνω την Ουκρανέζα, 22 χρόνων με παιδί που το έχει πίσω στο Οντέσσα και μου κάθεται μια ώρα με λιπαντικό και «ανελέητο σφυροκόπημα» (δλδ μια στάση, στα τέσσερα, να μη βλεπόμαστε και 30 λεπτά σοσιαλ), με την μετριότατη πιτσιρικά που γνώρισα έξω και την γαμησα 7 φορές σ’ ένα βράδυ στις τουαλέτες, στην ύπαιθρο, στο αμάξι, στο δωμάτιο, τη δαχτυλιασα στο ασανσέρ, και ήμουν 100% άνετος.
Θα μας τρελανετε; Τέτοιο δέσιμο δεν αποκτάς με βίζιτα, και 30 φορές να πας μαζί της. Χαλάει όλο το σκηνικό όταν αφήνεις τα φράγκα. Η βίζιτα είναι σέρβις, ΔΕΝ είναι γκομενα.
Έλεος πια με τους φαντασιόπληκτους.