Νέα

O άντρας πάει με αυτήν που μπορεί και η γυναίκα με αυτόν που θέλει

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Λάθος κύριοι. Υπάρχουν και άντρες που πάνε μόνο με εκείνες που πραγματικά τους αρέσουν και πραγματικά τις θέλουν, όπως εγώ. Και είμαι πολύ αυστηρός σε αυτό. Μοναδική λεπτομέρεια είναι ότι έχω να γαμήσω 4 χρόνια

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.786
Πόντοι
216
Εγώ συμφωνώ περισσότερο με ζαν.

Το να μπεις στη διαδικασια κοινωνικοποιησης με γυναικες,να βγεις ραντεβου να επικοινωνησεις κτλ ειναι ακρως κουραστικο.

Φαντασου οτι ενα μεσο επιτυχημενο ραντεβου κραταει 2 ωρες.Φαντασου ποσο φαια ουσια πρεπει να καψεις για να εισαι για 2 ωρες
-ετυμολογος
-με χιουμορ
-με το αγχος μην παρανοιωσεις ανετα και μπεις αθελα σου στο friend zone
-με τους μαλακισμενους γριφους που θετουν οι γκομενες οταν φτασει η ωρα των εξομολογησεων πχ
"Μου αρεσεις για να βγω μαζι σου,αλλα δως μου χρονο" η "εχω χωρισει προσφατα"κι αλλες τετοιες πιπες.
Ξοδευεις δηλαδη πολυ κοπο και στο τελος ερχεται ενα γαμησι που ειναι
τις πιο πολλες φορες μετριουτσικο γιατι η κοπελα δε θα
-κανει τρομερο τσιμπουκι απο την αρχη.Θελει μερικες καμμενες συναντησεις να λυθει.
-φορα πουτανιαρικα εσωρουχα οπως θες εσυ
-το σεξ θα ειναι γεματο συναισθηματικες μαλακιουλες.Εξαρταται απο την τυπισσα αυτο βεβαια.
-το χειροτερο:μετα το χυσιμο το καλυτερο πραγμα ειναι να πας μονος μια ωραια βολτα με τη μηχανη να σε φυσα ο ανεμος...
Οχι να παιρνεις αγκαλια η να συζητας με τη γκομενα.
Η γκομενα ομως αν την κανεις σα λουης μετα το αδειασμα των ορχεων παρεξηγιεται και στο χρεωνει.
Δημιουργει εντασεις
Υπο αυτο το πρισμα καλυτερα ενας πουτσος στο μεταξι η τη φυλης και μετα καφεδαρα ανετος κι ωραιος η να τρως διπλα πιτογυρα να γουσταρεις.
Αν σκέφτεσαι την κάθε φράση/στάση σώματος, κτλ, τότε υποκρίνεσαι, και το παιχνίδι είναι χαμένο από τα αποδυτήρια. Τότε όντως εύχεσαι να σε διαλέξει η άλλη.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.861
Πόντοι
216
Στο Ελλαδιστάν ΑΝ δεν έχεις φράγγα ΔΕΝ γαμάς!
Αν έχεις πολλά (κύρος το λεγόμενον) σε διαλέγουν/διαλέγεις καλά μουνιά
Αν απλά έχεις κάποια λεφτά γαμάς τα ανάλογα
Εγω πλέον κοιτάζω τη χημεία στο κρεβάτι, η εμφάνηση είναι β για μένα. Θέλω να ΣΚΥΛΟΓΑΜΑΩ τη γυναίκα, σίγουρα δεν την θέλω κουασιμόδο, αλλά οι "μοντελοκαταστάσεις" με κουράζουν
Αν δεν κάνεις φράγκα διαβολικό πλάσμα, όχι έχεις, κάνεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και αυτή ήταν μια από τις πολλές. Δηλαδή στις υπόλοιπες πώς το χειρίστηκες;
Στις περισσοτερες ελεγα δεν ρολαρει,με βοηθησαν και οι τρεις φορες που ειχα παει εξωτερικο για δουλεια ηταν τελεια δικαιολογια.
Ειχα σκαρφιστει πολλους τροπους για να χωριζω χωρις μα μου αλλα δεν τους εφαρμοσα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Ναι ρε μάγκα μου αλλά σαν το φυσικό, αληθινό, μη πληρωτέο σεξ δεν έχει. Εκεί η γκομενα είναι δίκη σου, την γαμησες με το σπαθί σου, δεν υπάρχουν ούτε μη ούτε έξτρα, ούτε άλλος πελάτης. Συγκρίνεται η βίζιτα στον 8ο όροφο χοτελ με τη φοιτήτρια που απελευθερώνεται σεξουαλικα;

Ναι η Ρωσίδα βίζιτα θα είναι φρέσκια και μάλλον έχει κάνει κλύσμα στο κωλαρακι της και αν φας, θα φας ωραία. Απεναντίας η φοιτήτρια θα σε κεράσει μερεντα σίγουρα και το μουνι της θα έχει τρίχες. Λεπτομερειες. Η διαφορά είναι εγκεφαλικά. Όσες βίζιτες και να πάρεις, τις πρώην σου θυμάσαι. Βίζιτες χλωμό κα αν θυμάσαι μια είναι γιατί δέσατε στο σεξ και έμοιαζε «σαν να είσαι με την κοπέλα σου».

Μη πουλάτε παπά ρε μαγκες. Δεν είναι κακό να γαμαμε επι πληρωμή. Απλά μη συγκρίνετε την βούρτσα με την πούτσα. Είστε γαμάτα παιδιά ακόμα και αν γαμάτε μόνο βίζιτες. Μη πάτε να μας ταΐσετε όμως ότι είναι ίσα κ όμοια. Σιγά μη συγκρίνω την Ουκρανέζα, 22 χρόνων με παιδί που το έχει πίσω στο Οντέσσα και μου κάθεται μια ώρα με λιπαντικό και «ανελέητο σφυροκόπημα» (δλδ μια στάση, στα τέσσερα, να μη βλεπόμαστε και 30 λεπτά σοσιαλ), με την μετριότατη πιτσιρικά που γνώρισα έξω και την γαμησα 7 φορές σ’ ένα βράδυ στις τουαλέτες, στην ύπαιθρο, στο αμάξι, στο δωμάτιο, τη δαχτυλιασα στο ασανσέρ, και ήμουν 100% άνετος.

Θα μας τρελανετε; Τέτοιο δέσιμο δεν αποκτάς με βίζιτα, και 30 φορές να πας μαζί της. Χαλάει όλο το σκηνικό όταν αφήνεις τα φράγκα. Η βίζιτα είναι σέρβις, ΔΕΝ είναι γκομενα.

Έλεος πια με τους φαντασιόπληκτους.
Τόνισα με έντονους χαρακτήρες κάποια από τα γραφόμενά σου γιατί σε αυτά τα σημεία εντοπίζεται η διαφορετική μας άποψη.Να τονίσω πως σέβομαι απόλυτα τη δική σου οπτική γωνία και άποψη.Ότι γράφω αφορά αποκλειστικά εμένα.

1.Δε θέλω να είναι δική μου η γκόμενα.Το να σου ανήκει προυποθέτει κι ένα σωρό μαλακίες περί συναισθημάτων μοναδικότητας κτλ

2.Με το σπαθί μου.Μάλιστα.Αυτό είχα αξία μόνο όταν ήμουν 18,22,28 και πράγματι ένοιωθα όμορφα να αρέσω.

Τώρα δε με απασχολεί να αρέσω.Καθόλου όμως.Θέλω απλά να κάνω ωραίο σεξ.Τίποτα άλλο.
3.Δεν επιθυμώ δέσιμο με κάποια.Οι γυναίκες είναι καλές για σεξ όχι για παρεάκι ή για συντροφιά.
4.Μα για σερβις ψάχνω όχι για γκόμενα.
:hi:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.672
Πόντοι
1.706
Δεν γινοταν ρε αμαθε με ειχε χωσει στην οικογενεια και για να την πηδησω στην αρχη το επαιζα κλαρινογαμπρος δεν μπορουσα να το πιστολιασω αμεσα αλλα εμμεσα με τροπο διπλωματικο.
Δεν μου ηρθε να μου λαβει το λογο πατερας αδερφια κλπ αλλα η αποφαση ηταν δικια της,βεβαια αν επεμενε να ηταν μαζι μου ολο και κατι αλλο θα εβρισκα

Οκ, κατάλαβα.
Δεν συνεχίζω τις ερωτήσεις γιατι θα μου πεις για τον αδελφό της που είχε κάνει φυλακή στα Τρίκαλα ή για τον νονό της που ήταν πραγματικός "νονός" στη Σικελία κλπ.
Λογικό λοιπόν να είστε έναν χρόνο μαζί και να μην την γαμάς.
Καλά να περνάς και να γράφεις.
Με τέτοια η Ρόουλινγκ έγινε εκατομμυριούχος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πες ένα παράδειγμα με μια που την ρολαρες γρήγορα και αποτελεσματικά, να καταλάβουμε τι εννοείς. Γιατί με την προηγούμενη σου πήρε 2 χρόνια.
Μου πηρε ενα χρονο και κατι ως σχεση εκεινη που δεν τη πηδαγα.
Στις αλλες τρεις με βοηθησε το ταξιδι στο εξωτερικο και σε μια της ειπα δεν βγαινει.
5 σχεσεις ειχα κανει

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
εχω να φαω χυλοπιτα μια 15 χρονια σχεδον, απο τα 23-24 μου. Ο πραγματικος αντρας παει με οποια και οσες θελει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οκ, κατάλαβα.
Δεν συνεχίζω τις ερωτήσεις γιατι θα μου πεις για τον αδελφό της που είχε κάνει φυλακή στα Τρίκαλα ή για τον νονό της που ήταν πραγματικός "νονός" στη Σικελία κλπ.
Λογικό λοιπόν να είστε έναν χρόνο μαζί και να μην την γαμάς.
Καλά να περνάς και να γράφεις.
Με τέτοια η Ρόουλινγκ έγινε εκατομμυριούχος.
Καμια σχεση απλα ειχα εκτεθεί και ηταν ενταξει ανθρωποι,απλα ο εθισμος μου στον αγοραιο ερωτα και τα τσαρδια με εκαναν να μην συνεχισω μαζι της.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και τωρα που ειναι κλειστα τα τσαρδια βρηκα εναλλακτικη την πουτανοποιηση των γυναικων,ντηλ με χρημα για ενα στα γρηγορα χωρις δεσιματα κλπ συναισθηματικα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.672
Πόντοι
1.706
Καμια σχεση απλα ειχα εκτεθεί και ηταν ενταξει ανθρωποι,απλα ο εθισμος μου στον αγοραιο ερωτα και τα τσαρδια με εκαναν να μην συνεχισω μαζι της.

Για το θέμα αγοραίο έρωτα ή σχέση δεν παίρνω θέση.
Ότι ψάχνει ο καθένας και ότι γουστάρει σε αυτή τη ζωή.
Ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω τις επιλογές του; Όπως την βρίσκει και καλά να γαμάει!
Η διατήρηση της σχέσης άνευ πήδουλου με ξενίζει.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Λάθος κύριοι. Υπάρχουν και άντρες που πάνε μόνο με εκείνες που πραγματικά τους αρέσουν και πραγματικά τις θέλουν, όπως εγώ. Και είμαι πολύ αυστηρός σε αυτό. Μοναδική λεπτομέρεια είναι ότι έχω να γαμήσω 4 χρόνια
ευγε ρε φιλε!
και εγω μακαρονια σκετα εν τρω ποτε μου! προτιμω να πεθανω της πεινας παρα να τα φαω. ας τα φτιαξει με κιμα η καρμποναρα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Για το θέμα αγοραίο έρωτα ή σχέση δεν παίρνω θέση.
Ότι ψάχνει ο καθένας και ότι γουστάρει σε αυτή τη ζωή.
Ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω τις επιλογές του; Όπως την βρίσκει και καλά να γαμάει!
Η διατήρηση της σχέσης άνευ πήδουλου με ξενίζει.
Καλα εσενα ολα σε ξινιζουν ρε αμαθε,επιτιδες δεν πηδαγα για να μην διατηρησω

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.745
Πόντοι
2.306
Οι γυναικες που ειναι υποψηφιες για να γαμήσεις (εννοώ σε σχέση, περτασιακά και λοιπά και όχι πληρωμένα) είναι απο τον κοινωνικο σου περιγυρο το επαγγελμα και τις γνωριμίες μέσω δικτύων.
Άρα είναι ένας συγκεκριμένος αριθμός.
Εγώ παράδειγμα έχω εναν αριθμό χ γυναικών. Απο αυτές αποκλείονται το συντριπτικό μέρος γιατι δεν μου κάνουν κλικ για γαμήσι. Είναι άλλες υστερικές, άλλες χαζές, άλλες μιλάνε σαν άντρες, άλλες βρώμικες, άλλες δεν μου κάνουν κλικ.
Παράδειγμα τώρα γνώρισα μια πανούργα που χειρίζεται το μουνι της πολύ επιδέξια. Εγώ είχα κάνει κίνηση μια φορά πριν μήνες σε ένα φυσιοθεραπευτηριο στην αναμονή πιάσαμε κουβέντα. Εκείνη η κουβέντα ήταν καθοριστική γιατί της έσπειρα τον σπόρο της περιέργειας με τα θέματα που έβαλα. Τσακ μετά facebook και το γλυκό έδεσε. Δεν υπάρχει πιο τέλειο συναίσθημα να έρχεται η παντρεμένη σε κρυφό σημείο με το αυτοκίνητο της, για χαμουρεμα και πουτσο. Είναι αυτές οι λίγες στιγμές στην ζωή, που λες ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Αν σκέφτεσαι την κάθε φράση/στάση σώματος, κτλ, τότε υποκρίνεσαι, και το παιχνίδι είναι χαμένο από τα αποδυτήρια. Τότε όντως εύχεσαι να σε διαλέξει η άλλη.
Φίλε μου απο τα 16 μου συνεχως εκπαιδευομαι πως να υποκρινομαι δυστυχως.
Στην αρχη δεν ημουν ανετος λογω απειριας.
Μετα την 1η γκομενα ηρθαν κι αλλες κι αλλες.
Η διαδικασια ψιλοκοινη καθε φορα:Το πρωτο κλικ "μ αρεσεις" το πρωτο ραντεβου το φιλι η επαναληψη η επικοινωνια κτλ κτλ
Εμαθα να το κανω ΠΟΛΥ καλα ειλικρινα με αρκετα καλο ποσοστο επιτυχιας.
Ωστοσο μετα απο καιρο παρατηρησα αυτο που σωστα λες:πως ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ
Πουλαγα ερωτα τοσο καλα που πιστευα κι εγω ο ιδιος το παραμυθι μου.
Οταν συνειδητοποιησα πως ολα γινονται καθαρα για το γαμησι εγινα πιο ευθυς στις γνωριμιες μου
Μειωθηκαν τα ποσοστα επιτυχιας μου δηλαδη ποσες θα γαμησω σε σχεση με αυτες που θα προσεγγισω
Τελικα κουραστηκα.Οι γυναικες δε θελουν σεξ,θελουν να σε θαυμασουν να γοητευτουν απο σενα να σε ερωτευτουν μεσα απο μια εγκεφαλικη διαδικασια
Σαλτα και γαμηθειτε ειπα μεσα μου
Εγω να χυσω θελω μονο μεσα απο μια ευχαριστη διαδικασια ερεθισμου της ουρηθρας χουφτωνοντας βυζια και κωλους.

Τοσο απλο.

Οι ιεροδουλες αυτο το προσφερουν αμεσα και ακουραστα χωρις παιχνιδια.
Σου δινουν σεξ και σε απαλλασουν απο τη διαδικασια κοινωνικης γνωριμιας μαζι τους.

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Και ο αντρας και η γυναικα παει με αυτον που μπορει. Απλα οι γυναικες εχουν περισσοτερες επιλογες γιατι εμεις τους την πεφτουμε κατα κυριο λογο. End of story.
Διαφωνώ εν μέρει.
Αν ένας άντρας ένα καλό "πακέτο" (Δεν αναφέρομαι στα λεφτά) τότε μπορεί να έχει οποία θέλει.
Το ίδιο και για μια γυναίκα που δεν είναι απλώς όμορφη αλλά συνδυάζει την εξωτερική ομορφιά της και με αλλά στοιχεία

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Δεν υπάρχει κανόνας, μπορεί να είσαι λίγος και να έχεις την καλύτερη και το αντίθετο. Είναι θέμα διάθεσης αλλά και θέμα συγκυριών. Μεγάλο ρόλο πλέον παίζει ο περίγυρος. Παίζει πολύ «προξενιό». Στον ευρύτερο κύκλο μου μια μουνάρα υπήρξε, η οποία θεωρητικά μπορούσε να έχει όποιον θέλει. Παρόλα αυτά «κατάντησε» να παντρευτεί έναν ανθυπομέτριο, τον οποίο τον γνώρισε σε ινστιτούτο ομορφιάς. Και το καλύτερο, τον ταΐζει κιόλας. Αυτή δουλεύει και ο τυπάς αράζει σπίτι και μεγαλώνει τα παιδιά. Καμάκι έξω σπάνια γίνεται. Πάντα βέβαια ψιλοήταν έτσι αλλά τώρα τελευταία μιλάμε για ισοπέδωση. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις μικρές ηλικίες αλλά γενικά. Την τελευταία φορά που βγήκα (Κολωνάκι Τσακάλωφ) το 95% των παρεών ήταν από άτομα του ιδίου φύλου (και μιλάμε για 3+ άτομα η κάθε παρέα).Υπάρχει πάρα πολύ μοναξιά.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μαλακάκος τώρα...πιπέρι
τέλος πάντων

το έπαιζες...εντάξει αυτό γνωστό :confused:
αλλά κλαρινογαμπρός για να πηδήσεις?
αυτά τα κορόιδευες εσύ...λέμε τώρα :grin:
έβαζες και παπιγιόν?
την κρατούσες χεράκι χεράκι στο ηλιοβασίλεμα?
πήγαινες λουλούδια αγάπης?
Μην εισαιι τοσο ακραιος ρε προμοτορα απλα με χωσε στην οικογένεια απο την αρχη πρωτου τη πηδησω μετα ομως οταν τη βαρεθηκα ηθελα να τη κανω αλλα πως,σκεφτηκα το κολπο αυτο και σιγα σιγα ηρθε η ρηξη.
Αν θελετε να φυγει μην τη πηδατε εγκυρη οδος ασε που γεμισε ψυχολογικα,μου λεγε δεν σου αρεσω,δεν ειμαι σεξι,εχω παχυνει κλπ δεν ειμαι καλη στο κρεβατι κλπ και εγω ελεγα εε ενταξει απλα δεν εχω όρεξη ενω πριν ειχα παει σε δυο τσαρδια χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom