Νέα

Γιατί πολλοί άντρες μισούν τις γυναίκες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τις μισούμε? μπαααα! απλά τις λέμε καργιόλες αν δεν μας κάθονται!
Μπα... το θέμα είναι κάπως έτσι:

- Έλα ρε τι έγινε χθες με την γκόμενα? Την πήδηξες?
- Ναι, εννοείται, όλο το βράδυ!
- Ρε την πουτάνα!!!!
- Εσύ? Την πήδηξες?
- Όχι, δεν μου κάθισε ρε φίλε...
- Ρε την πουτάνα!!!

:tooth:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Σωστά τα λες. Γι' αυτό ακριβώς και μισούνε τις άλλες. Μόνο με σεξεργάτριες μπορούν, δεν κάθεται ούτε γάτα! :)
Δεν βαριέσαι. Αφού εσύ βρίσκεις αρκετές γκόμενες, που δεν σου πρήζουν τ' αρχίδια, είναι καλές κι ευγενικές μαζί σου, και σε ικανοποιούν σεξουαλικά, άσε μας εμάς στις επιλογές μας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
ειναι καλυτερες σε πολλα πραγματα είναι πολλά βαριεμαι να γραφω εχω πολυ δουλεια.
Ναι, πλεονεκτούν στις παρτούζες. Μόνες τους, είναι ανίκανες αν επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα λειτουργικό οικισμό. Και γι αυτό μας μισούν και προσπαθούν με φαντασιώσεις να αντιστρέψουν την κατάσταση, ότι τάχα δεν μας έχουν ανάγκη. Τώρα αν νομίζεις πως οι Αμαζόνες και η Ζήνα ήταν πραγματικότητα, ξανασκέψου το

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν βαριέσαι. Αφού εσύ βρίσκεις αρκετές γκόμενες, που δεν σου πρήζουν τ' αρχίδια, είναι καλές κι ευγενικές μαζί σου, και σε ικανοποιούν σεξουαλικά, άσε μας εμάς στις επιλογές μας
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Είπα εγώ ότι δεν γκρινιάζουν, δεν, δεν, δεν?

Είναι θέμα πως χειρίζεσαι την κάθε μία. Αυτή που δεν θέλουν χειρισμό είναι μόνο οι πουτάνες, ξεκάθαρη σχέση, πληρώνεις, γαμάς. Κάτσε με την επιλογή σου, εμένα τι να με νοιάζει? :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Είπα εγώ ότι δεν γκρινιάζουν, δεν, δεν, δεν?

Είναι θέμα πως χειρίζεσαι την κάθε μία. Αυτή που δεν θέλουν χειρισμό είναι μόνο οι πουτάνες, ξεκάθαρη σχέση, πληρώνεις, γαμάς. Κάτσε με την επιλογή σου, εμένα τι να με νοιάζει? :)
αφού δεν σε νοιάζει, για ποιό λόγο απάντησες σε αυτό που έγραψα; τύποι σαν κι εμένα έκαναν την επιλογή πως ο χυμός που θα βγει, δεν αξίζει την προσπάθεια που καταβάλουμε για το στίψιμο. Εσύ πορέψου όπως θέλεις. Και για ποιο λόγο είσαι μέλος εδώ, αφού είσαι ικανός στο χειρισμό των γυναικών; παράξενα πράγματα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
αφού δεν σε νοιάζει, για ποιό λόγο απάντησες σε αυτό που έγραψα; τύποι σαν κι εμένα έκαναν την επιλογή πως ο χυμός που θα βγει, δεν αξίζει την προσπάθεια που καταβάλουμε για το στίψιμο. Εσύ πορέψου όπως θέλεις. Και για ποιο λόγο είσαι μέλος εδώ, αφού είσαι ικανός στο χειρισμό των γυναικών; παράξενα πράγματα
Γιατί πολύ απλά είναι ένα thread του bou στο οποίο μπορώ να γράψω κι εγώ, όπως όλοι.

Τώρα βέβαια, αν σου χαλάει η σούπα επειδή θες εδώ να μιλάς μόνο με ομοϊδεάτες σου και να χτυπάτε την πλάτη ο ένας στον άλλον "ναι ρε φίλε, καριόλες είναι όλες, δεν φταίμε εμείς!!!!", είναι πάλι κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο κι απλά το διασκεδάζω.

Γι΄αυτό απαντάω. Σου φαίνεται περίεργο? :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Γιατί πολύ απλά είναι ένα thread του bou στο οποίο μπορώ να γράψω κι εγώ, όπως όλοι.

Τώρα βέβαια, αν σου χαλάει η σούπα επειδή θες εδώ να μιλάς μόνο με ομοϊδεάτες σου και να χτυπάτε την πλάτη ο ένας στον άλλον "ναι ρε φίλε, καριόλες είναι όλες, δεν φταίμε εμείς!!!!", είναι πάλι κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο κι απλά το διασκεδάζω.

Γι΄αυτό απαντάω. Σου φαίνεται περίεργο? :)
Α, κατάλαβα. Θέλεις να διασπείρεις γνώση. Δεν είναι κακό (άτεχνο Red Herring). Και πάλι δεν απαντάς, για ποιο λόγο είσαι μέλος εδώ, αφού έχεις ικανότητα στο χειρισμό των γυναικών. ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ. Όχι για ποιο λόγο γράφεις τη γνώμη σου. Θα απαντήσεις επί της ουσίας, ή θα δω πάλι κάποια χορογραφία;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Α, κατάλαβα. Θέλεις να διασπείρεις γνώση. Δεν είναι κακό (άτεχνο Red Herring). Και πάλι δεν απαντάς, για ποιο λόγο είσαι μέλος εδώ, αφού έχεις ικανότητα στο χειρισμό των γυναικών. ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ. Όχι για ποιο λόγο γράφεις τη γνώμη σου. Θα απαντήσεις επί της ουσίας, ή θα δω πάλι κάποια χορογραφία;
Δες τις 76 κριτικές που έχω στο bou και μετά... ρίξε μια ματιά και στις δικές σου....

Χμμμ.... δεν έχεις ε? Χμμμ....

Για να αντιστρέψω το ερώτημα λοιπόν:

ΕΣΥ λοιπόν, γιατί λες την γνώμη σου σε ένα τέτοιο site? :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δες τις 76 κριτικές που έχω στο bou και μετά... ρίξε μια ματιά και στις δικές σου....

Χμμμ.... δεν έχεις ε? Χμμμ....

Για να αντιστρέψω το ερώτημα λοιπόν:

ΕΣΥ λοιπόν, γιατί λες την γνώμη σου σε ένα τέτοιο site? :)
ρε, απάντησε σε ότι σε ρωτάνε, και μην προσπαθείς να αλλάξεις τη συζήτηση. Δεν πηγαίνω στα Μπουρδέλα, επειδή δεν με καλύπτει το10λεπτο. Είτε φέρνω Βίζιτες στο σπίτι, οπότε είναι αυτονόητο πως δεν γράφω κριτική για να μην καρφωθώ, είτε ψωνίζω από το δρόμο, στο τρίγωνο, εκεί έχω γράψει πολλά για τις σεξεργάτριες. Απάντησε λοιπόν, γιατί χρησιμοποιείς σεξεργάτριες, αφού μπορείς και χειρίζεσαι τις γυναίκες. Εκτός αν οι ικανότητές στον χειρισμό, υπάρχουν μόνο στη φαντασία σου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ρε, απάντησε σε ότι σε ρωτάνε, και μην προσπαθείς να αλλάξεις τη συζήτηση. Δεν πηγαίνω στα Μπουρδέλα, επειδή δεν με καλύπτει το10λεπτο. Είτε φέρνω Βίζιτες στο σπίτι, οπότε είναι αυτονόητο πως δεν γράφω κριτική για να μην καρφωθώ, είτε ψωνίζω από το δρόμο, στο τρίγωνο, εκεί έχω γράψει πολλά για τις σεξεργάτριες. Απάντησε λοιπόν, γιατί χρησιμοποιείς σεξεργάτριες, αφού μπορείς και χειρίζεσαι τις γυναίκες. Εκτός αν οι ικανότητές στον χειρισμό, υπάρχουν μόνο στη φαντασία σου
Aααα μάλιστα μάλιστα.... κατάλαβα....

Έχεις 1.500 κριτικές κι εσύ που δεν έχεις ανεβάσει!

Όσο για την ερώτησή σου, απλά κάνω και τα δυο και γι' αυτό δεν μισώ τις γυναίκες. Εσείς που γαμάτε μόνο πουτάνες επειδή δεν μπορείτε να γαμήσετε άλλη γκόμενα.... φτιάχνετε τέτοια threads (τα οποία με διασκεδάζουν) :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Aααα μάλιστα μάλιστα.... κατάλαβα....

Έχεις 1.500 κριτικές κι εσύ που δεν έχεις ανεβάσει!

Όσο για την ερώτησή σου, απλά κάνω και τα δυο και γι' αυτό δεν μισώ τις γυναίκες. Εσείς που γαμάτε μόνο πουτάνες επειδή δεν μπορείτε να γαμήσετε άλλη γκόμενα.... φτιάχνετε τέτοια threads (τα οποία με διασκεδάζουν) :)
όχι, δεν έγραψα πως έχω 1500 κριτικές, και πάλι βγάζεις σενάρια από το μυαλό σου, ίσως τελικά να σε φθονώ για την ικανότητά σου αυτή. Αν όμως ήσουν πραγματικά ικανός να χειρίζεσαι γυναίκες, δεν θα πήγαινες με σεξεργάτριες. Απλά πράγματα, ποτέ δεν τις χρησιμοποιούσα όταν είχα σχέση ή ήμουν νυμφευμένος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
όχι, δεν έγραψα πως έχω 1500 κριτικές, και πάλι βγάζεις σενάρια από το μυαλό σου,
Ναι εντάξει, ίσως παρασύρθηκα από κάτι άλλους "αρχιγαμιάδες" εδώ μέσα (τα " " δεν είναι τυχαία) και σε έβαλα κι εσένα με το τσουβάλι :)

ίσως τελικά να σε φθονώ για την ικανότητά σου αυτή.
Κακώς. Διότι με τον φθόνο, γκόμενα θα εξακολουθείς να μην μπορείς να γαμήσεις!

Αν όμως ήσουν πραγματικά ικανός να χειρίζεσαι γυναίκες, δεν θα πήγαινες με σεξεργάτριες.
Τι λες? Υπάρχει κάποιος κανόνας δηλαδή όπου κάποιος δεν μπορεί να πηγαίνει και με πουτάνες και με κανονικές? Που το γράφει αυτό, για δείξε μου σε παρακαλώ τον φωστήρα που το έγραψε :)

Απλά πράγματα, ποτέ δεν τις χρησιμοποιούσα όταν είχα σχέση ή ήμουν νυμφευμένος
Α, κατάλαβα.... έχεις φάει τέτοια ήττα που σε κατέβαλε εντελώς.

Λυπάμαι!

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Θα ήταν καλό να ανοιχτεί και ένα θέμα με τίτλο :
"Γιατί πολλοί άντρες είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν μέχρι θανάτου τις γυναίκες ; "

Χαλαρώστε λίγο μερικοί ιππότες.
Κάποιος μπορεί να κράζει μια γυναίκα για χ, ψ λόγους.
Τί κουβαλάει ο καθένας δεν το ξέρουμε.
Ας υπερασπιστούν οι γυναίκες τον εαυτό τους

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ρε παιδιά δεν τις μισουμε.. Απλα θέλουμε να κινούνται σαν ισότιμα μέλη σε μια κοινωνια, και να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.. Ηρθε ο καιρος για στρ. θητεια. -Οχι μόνο λουφα. Πχ. βάζω τα κλαμματα σε μια δύσκολη στιγμή, για να δικαιολογήσω την Μ. μου. Το παίζω σεξυ γατούλα για να εκμεταλλευτώ μια κατάσταση. Περιμένω να ακουμπήσω όλα μου τα προβλήματα στον Μ. τον αντρα μου. Περιμένω από τον αντρα να είναι το Αtm της ζωής μου. Και πολλά άλλα γυναικεία κουλά. -Τοτε για ποια ισότητα μιλαμε; Αντρες θέλουν να γίνουν όλες τους, αλλά Κύριος καμμια τους..
-θυμηθηκα μια άλλη, που μετά το φακ του πρώτου ραντεβού μου λέει την εξής κουφή ατακα:《Μην αφήνεις να με γ@μανε άλλοι..》Και τι να κάνω εγώ τωρα να της βάλω φερμουάρ στο νιμου; -Ένας γέροντας ελεγε παλιά, μην ακούς τις γυναίκες,και μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα όσα λένε, γιατί μπορούν να σε τρελανουν..:confused:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μπα... το θέμα είναι κάπως έτσι:

- Έλα ρε τι έγινε χθες με την γκόμενα? Την πήδηξες?
- Ναι, εννοείται, όλο το βράδυ!
- Ρε την πουτάνα!!!!
- Εσύ? Την πήδηξες?
- Όχι, δεν μου κάθισε ρε φίλε...
- Ρε την πουτάνα!!!

να διορθώσω φίλτατε:
πουτάνα: αυτή που πάει με όλους και με εσένα
καργιόλα: αυτή που πάει με όλους ΕΚΤΟΣ από σένα
Ελληνίδα: αυτή που δεν πάει με κανένα μέχρι να πάει για γάμο (τότε "πουλάει" sex)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
να διορθώσω φίλτατε:
πουτάνα: αυτή που πάει με όλους και με εσένα
καργιόλα: αυτή που πάει με όλους ΕΚΤΟΣ από σένα
Ελληνίδα: αυτή που δεν πάει με κανένα μέχρι να πάει για γάμο (τότε "πουλάει" sex)
Σ' αυτό διαφωνούμε...

Δεν ξέρω για σένα, αλλά προσωπικά έχω γαμήσει άπειρες χωρίς να τις παντρευτώ... και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος! :)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Σ' αυτό διαφωνούμε...

Δεν ξέρω για σένα, αλλά προσωπικά έχω γαμήσει άπειρες χωρίς να τις παντρευτώ... και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος! :)
Οχι η δική μου φουρνιά. Σε μένα ήθελαν πάρα πολλά...
Συγκεκριμένα λίγο πριν σκάσει το μνημόνιο εγώ χωρίς να μαι άσχημος εμφανισιακά είχα 1000+ εβρά αμαξάκι, σχετικά καλή δουλειά και η προσφορά/ζήτηση ήταν ελεεινή! Οσο ντόρο και αν έκανα στο τέλος η κάθε βλάχα γκόμενα κατέληγε να μου λέει το τραγούδι της Γαρμπή: "αφου δεν έχεις το κάτι που θέλω"
Ότι έβρισκα στο σεξ ήταν κομοδίνο και μου κόστιζε και ακριβά! Είμαι άνθρωπος που κοιτάει πρώτα "χημεία"/υπηρεσίες και εκεί η Ελληνίδα για μένα χωλαίνει τρελά

Δεν το χα πει μόνο εγώ...Στο τέλος για να βγάλεις γκόμενα έξω ήταν σαν να μπορούσες...
1) να χεις γράψει 19,9999 στις Πανελλήνιες 2) να χες περάσει στο τεστ της mensa 3) να χες περάσει τη φυσική εκπαίδευση της Λεγεώνας των ξένων 4) και λόγω των 1,2,3 να σ είχε κάνει δεκτό και η ΝΑΣΑ

Προφανώς μόλις έδωσα λίγο παραπάνω προσοχή σε Ρωσσίδες και Βουλγάρες και Αλβανέζες δεν υπήρχε λόγος να κοιτάξω ξανά τα περίφημα "παπούτσια από τον τόπο μας"

Για μένα οι Ελληνίδες είναι αυτό...

Όποιος έχει επιτυχία με αυτές οκ μπράβο του, εγώ δεν το κατέχω και δεν θέλω να το κατέχω

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οχι η δική μου φουρνιά. Σε μένα ήθελαν πάρα πολλά...
Συγκεκριμένα λίγο πριν σκάσει το μνημόνιο εγώ χωρίς να μαι άσχημος εμφανισιακά είχα 1000+ εβρά αμαξάκι, σχετικά καλή δουλειά και η προσφορά/ζήτηση ήταν ελεεινή! Οσο ντόρο και αν έκανα στο τέλος η κάθε βλάχα γκόμενα κατέληγε να μου λέει το τραγούδι της Γαρμπή: "αφου δεν έχεις το κάτι που θέλω"
Ότι έβρισκα στο σεξ ήταν κομοδίνο και μου κόστιζε και ακριβά! Είμαι άνθρωπος που κοιτάει πρώτα "χημεία"/υπηρεσίες και εκεί η Ελληνίδα για μένα χωλαίνει τρελά

Δεν το χα πει μόνο εγώ...Στο τέλος για να βγάλεις γκόμενα έξω ήταν σαν να μπορούσες...
1) να χεις γράψει 19,9999 στις Πανελλήνιες 2) να χες περάσει στο τεστ της mensa 3) να χες περάσει τη φυσική εκπαίδευση της Λεγεώνας των ξένων 4) και λόγω των 1,2,3 να σ είχε κάνει δεκτό και η ΝΑΣΑ

Προφανώς μόλις έδωσα λίγο παραπάνω προσοχή σε Ρωσσίδες και Βουλγάρες και Αλβανέζες δεν υπήρχε λόγος να κοιτάξω ξανά τα περίφημα "παπούτσια από τον τόπο μας"

Για μένα οι Ελληνίδες είναι αυτό...

Όποιος έχει επιτυχία με αυτές οκ μπράβο του, εγώ δεν το κατέχω και δεν θέλω να το κατέχω
ΟΚ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom